Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Luonnolliset linkit: merkitys, esimerkit & Luonnollisten käänteisten linkkien saaminen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Luonnolliset linkit: merkitys, esimerkit & Luonnollisten käänteisten linkkien saaminen

Tämä opas selittää luonnolliset linkit.

Alta saat selville, mitkä ovat luonnolliset linkit, luonnollisten käänteisten linkkien merkityksen hakukoneoptimoinnissa (SEO) ja esimerkkejä luonnollisista linkeistä, joita esiintyy Internetissä. Löydät myös tämäntyyppisen linkkien rakentamisen edut sekä luettelon strategioista, joiden avulla voit saada verkkosivustollesi luonnollisempia laadukkaita linkkejä.

Tämän sivun loppuun mennessä ymmärrät luonnollisten linkkien merkityksen ja kuinka näitä hyperlinkkejä käytetään digitaalisessa markkinoinnissa parantamaan verkkosivustosi SEO-sijoituksia hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä.

Mitä ovat luonnolliset linkit?

Luonnolliset linkit ovat linkkejä, jotka syntyvät orgaanisesti, kun muut verkkosivustot linkittävät sisältöösi, koska sitä pidetään korkealaatuisena resurssina, johon kannattaa linkittää heidän verkkosivustoltaan, blogissaan tai sosiaalisen median tilillään.

Esimerkkejä luonnollisista linkeistä

 • Dofollow-linkki verkkosivustolle, joka sijoitettiin luonnollisesti artikkeliin ilman, että sivuston omistajat tunsivat toisiaan.
 • Nofollow-linkki verkkosivustolle uutisartikkelista, joka lainaa linkitetystä sivustosta peräisin olevaa tosiasiaa tai tilastoa.
 • Sarja luonnollisia sosiaalisen median käänteisiä linkkejä, jotka tulevat asiakkailta, jotka nauttivat linkkien jakamisesta suosikkimerkkiensä tuotteisiin ja palveluihin.
 • Luonnollinen linkki, joka on ansaittu orgaanisesti ansioiden kautta sivuston korkealaatuisen sisällön ansiosta.
 • Käänteinen linkki, joka tulee kolmannen osapuolen blogista, verkkosivustosta tai sosiaalisen median tilistä ja sisältää yhteenvedon linkitetystä sisällöstä ja antaa samalla tekijän tunnustuksen.
 • Wikipedian kaltaisen sivuston lainauslinkki, joka antaa ansioksi alkuperäisen teoksen.
 • Mikä tahansa luonnollinen käänteinen linkki, joka on hankittu orgaanisesti ilman sivustojen välistä sopimusta.

Luonnolliset linkit vs luonnottomat linkit

Suurin ero luonnollisten linkkien ja luonnottomien linkkien välillä on, että luonnolliset linkit hankitaan orgaanisesti, kun taas epäluonnolliset linkit luodaan manuaalisesti, ostetaan tai sivuston omistaja pyytää.

Esimerkiksi Googlen Webmaster Guidelines kieltää linkkien rakentamisen, joita käytetään luomaan luonnottomia käänteisiä linkkejä hakukonesijoitusten manipuloimiseksi, mikä voi vaikuttaa kielteisesti sivuston sijoitukseen hakukonetulossivuilla (SERPs). Siksi luonnollisilla linkeillä (tunnetaan myös nimellä orgaaniset linkit) on tärkeä rooli verkkosivujen orgaanisessa sijoituksessa Googlen kaltaisissa hakukoneissa.

Luonnollisten käänteisten linkkien merkitys

Luonnolliset käänteiset linkit ovat tärkeitä, koska ne ovat turvallisimpia linkkityyppejä, jotka parantavat verkkosivuston hakukoneoptimointia. Luonnollinen käänteinen linkki on sivun ulkopuolinen luottamussignaali, jota hakukonealgoritmit käyttävät sisällön indeksoimiseen ja järjestykseen SERP:issä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka palauttaa WordPress & WP-laajennukset, jotka sopivat parhaiten tarpeisiisi

Luonnollisten linkkien edut SEO:ssa

Hakukoneoptimoinnin luonnollisilla linkeillä on monia etuja sen lisäksi, että ne auttavat sinua tuntemaan olosi turvalliseksi, jotta Googlen algoritmimuutos ei vaikuta sisältöösi, verkkosivustosi sijoitukseen ja liikenteeseen. Näitä etuja ovat:

 • Lisää verkkotunnuksen auktoriteettia.
 • Lisääntynyt sivun auktoriteetti yksittäisille URL-osoitteille.
 • Parannetut orgaaniset sijoitukset Googlessa, Yahoossa ja Bingissä.
 • Lisää viittausliikennettä linkittäviltä sivustoilta.
 • Lisää tuloja verkkosivustojen lisääntyneestä liikenteestä.
 • Lisää bränditietoisuutta ja hakukonenäkyvyyttä yrityksellesi.
 • Nopeampi indeksointi linkitetylle sisällölle.
 • Lisää uskottavuutta muista luonnollisista linkeistä, jotka toimivat luottamuslauseena yrityksellesi.
 • Korkeammat muuntoprosentit lisääntyneistä luottamussignaaleista, kuten korkeammista SEO-avainsanojen sijoituksista, uskottavuudesta ja suuremmasta online-markkinaosuudesta SERP:issä.
 • Jatkuva verkkosivuston mainostaminen muiden sivustojen toimesta, jotka lähettävät kohdistettua liikennettä sisältöösi.
 • Lisääntynyt verkkosivujen katselukerrat, jotka eivät vaadi napsautuskohtaista (PPC) -mainontaa.

Voit oppia lisää näistä luonnollisista linkkien eduista ja löytää lisää luonnollisten linkkien etuja tästä linkkien rakentamisen etuja käsittelevästä oppaasta.

Kuinka saada luonnollisia käänteisiä linkkejä

Julkaise korkealaatuista sisältöä

Ensimmäinen tapa saada luonnollisia käänteisiä linkkejä on julkaista korkealaatuista sisältöä, joka on oikein optimoitu sivun hakukoneoptimointia varten ja täyttää käyttäjien hakutavoitteet. Mitä paremmin sisältösi on optimoitu avainsanojen näkyvyyttä varten ja se vastaa hakukoneiden käyttäjien tarpeita, sitä korkeammalle se sijoittuu luonnollisella haulla kohdeavainsanoillaan. Orgaaninen korkea sijoittuminen SERP:issä tarkoittaa sitä, että useammat kirjoittajat, bloggaajat ja sivustojen omistajat löytävät Web-sivusi ja voivat linkittää niihin omia blogejaan, artikkelejaan ja verkkosivustojaan.

Käytä pilvenpiirtäjätekniikkaa luonnollisille käänteisille linkeille

Pilvenpiirtäjätekniikka on toinen tapa saada luonnollisia käänteisiä linkkejä kertomalla muille sivuston omistajille sisällöstäsi. Kuten tässä toisessa laadukkaiden käänteisten linkkien saamista käsittelevässä oppaassa mainittiin, tähän strategiaan kuuluu paljon liikennettä keräävän avainsanan etsiminen Googlesta, parhaiden tulosten analysointi ja 10X paremman sisällön luominen. Sitten analysoit löytämäsi huippuluokan URL-osoitteiden käänteislinkkiprofiilit ja lähetät tiedotussähköpostit sivustoille, jotka linkittävät kyseisille sivuille, kertoen heille, että sisältösi on paljon parempaa ja kannattaa katsoa linkin korvaavana.

Hanki luonnollisia linkkejä toimittajilta

Suosittu luonnollinen linkkien rakentamisstrategia laadukkaiden käänteisten linkkien saamiseksi verkkosivustoilta, joilla on korkeat verkkotunnukset, on käyttää HARO-nimistä palvelua yhteydenpitoon toimittajiin, jotka etsivät asiantuntijoita sisällytettäväksi sisältöönsä. Jotkut toimittajat lisäävät linkin etusivullesi nimesi ja valtuustietosi lisäksi vastineeksi lainauksesta. Tutustu tähän liittyvään oppaaseen HAROn käyttämisestä käänteislinkkeihin.

🔥 Empfohlen:  Siirrettävä biohiilikone halpojen lannoitteiden luomiseen

Optimoi helppoja SEO-avainsanoja varten

Toinen tapa saada luonnollisia linkkejä on optimoida pitkähäntäisille avainsanoille, jotka ovat vähintään 4 sanaa pitkiä. Tämäntyyppisillä avainsanoilla on yleensä alhaisempi SEO-kilpailu, koska vähemmän verkkosivustoja on kohdistettu niihin. Tämä tarkoittaa myös sitä, että voit sijoittaa sisällön korkeammalle SERP:issä pitkän pyrstön avainsanoilla tarvitsematta yhtä paljon verkkosivuston verkkotunnuksen tai sivun auktoriteettia kohde-URL-osoitteeseen.

Tämä tekniikka todella hyödyttää verkkosivustoasi, kun sisältö sijoittuu 1–3 parhaan orgaanisen haun sijoitukseen Googlessa, Yahoossa ja Bingissä pitkän pyrstön avainsanoilla. Tämä lisää mahdollisuuksia, että muut sivuston omistajat, jotka etsivät osuvaa sisältöä linkitettäväksi resursseina omissa artikkeleissaan, valitsevat sivustosi.

Jaa alan tosiasiat ja tilastot

Bloggaajat, kirjoittajat ja toimittajat etsivät aina hyviä faktoja ja tilastoja, joita he voivat viitata artikkeleihinsa lisätäkseen sisältöönsä luottamusta ja uskottavuutta. Julkaisemalla luettelon tosiasioista ja tilastoista toimialasi eri osa-alueilta voit saada luonnollisia käänteisiä linkkejä näiden tietojen alkuperäiseksi lähteeksi. Itse asiassa tämä on yksi parhaista tavoista luoda linkkejä maksamatta niistä (tai kysymättä), kuten tässä toisessa oppaassa mainitaan, kuinka käänteisiä linkkejä luodaan ilmaiseksi.

Puhu avoimesti teollisuusyhteisöissä

Tehokas orgaaninen hakumarkkinointistrategia luonnollisempien linkkien saamiseksi on olla aktiivinen toimialayhteisöissä. Mitä useammin nimesi näkyy kommenteissa sosiaalisen median syötteissä, puhujana tapahtumissa ja jakamalla mielipiteesi kuumista aiheista, sitä enemmän alat saada uskottavuutta. Tämä voi johtaa siihen, että muut alasi ihmiset jakavat linkkisi luonnollisesti ja levittävät sanaa sisällöstäsi, kun linkität asiaankuuluvaan artikkeliin, joka lisää keskusteluihin arvoa.

Anna osa ilmaiseksi luonnollisista käänteislinkeistä

Ilmaisen korkealaatuisen kirjan, PDF:n, kurssin, tuotteen tai palvelun lahjoittaminen yleisöllesi voi luoda paljon luonnollisia käänteisiä linkkejä, kun niitä jaetaan kaikkialla Internetissä. Ilmainen herättää melkein aina huomiota sekä hyvä sekoitus dofollow- ja nofollow-linkkejä.

Jaa linkkejä sosiaalisessa mediassa

Vanhan ja uuden sisällön jakaminen sosiaalisessa mediassa on loistava tapa lisätä sen näkyvyyttä. Voit tutustua tähän liittyvään sosiaalisen median linkkien rakentamisoppaaseen saadaksesi luettelon kaikista tavoista, joilla voit jakaa linkkejä alustoilla, kuten Facebook, Twitter, YouTube, Reddit, Pinterest ja muilla. Tärkeintä tässä on kuitenkin tehdä päivittäinen tapa jakaa vähintään yksi korkealaatuinen sisältö yleisösi käytettäväksi. Kuten minkä tahansa digitaalisen markkinointistrategian kanssa, mitä enemmän voit mainostaa ja jakaa sisältöäsi, sitä enemmän orgaanista kattavuutta (ja luonnollisia linkkejä) se voi saada.

🔥 Empfohlen:  21 esimerkkiä henkilökohtaisesta brändäyksestä & Vinkkejä enemmän ihmisten sitouttamiseen

Haastattele linkkien asiantuntijoita ja vaikuttajia

Kuten tällä toisella dofollow-käänteislinkkien hankkimista käsittelevällä sivulla mainittiin, saat linkkejä nopeasti haastattelemalla alasi asiantuntijoita ja vaikuttajia. Haastatteluvieraat jakavat usein linkkejä sisältöön sosiaalisessa mediassa ja omilta verkkosivuiltaan, jotka useimmiten ovat dofollow-linkki.

Luo julkisuustapahtuma

Julkisuustapahtuma on mikä tahansa tapahtuma, joka on suunniteltu tuottamaan julkisuutta. Tämä voi sisältää tapahtumia, kuten uuden yrityksen avaaminen, webinaari, suoratoisto, konferenssi, seminaari ja mikä tahansa muu syy tuoda ihmisiä yhteen verkossa tai fyysisessä paikassa. Julkisuustapahtumat houkuttelevat yleensä paljon laadukkaita luonnollisia linkkejä, koska ihmiset haluavat jakaa ja osallistua tällaisiin tapahtumiin. Ja mitä enemmän läpimenoaikaa voit käyttää julkisuustapahtuman päivämäärän mainostamiseen, sitä enemmän käänteisiä linkkejä voit rakentaa sivustollesi.

Luonnollisten linkkien yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä luonnollisia linkkejä käsittelevästä oppaasta.

Kuten huomasit, luonnolliset linkit ovat käänteisiä linkkejä, jotka syntyvät orgaanisesti, kun muut verkkosivustot linkittävät sisältöösi, koska sitä pidetään korkealaatuisena resurssina, johon kannattaa linkittää heidän verkkosivustoltaan, blogissaan tai sosiaalisen median tilillään. Luonnolliset käänteiset linkit ovat tärkeitä hakukoneoptimoinnille, koska laadukkaat orgaaniset linkit auttavat parantamaan verkkotunnuksen ja yksittäisten verkkosivujen sijoitusta hakukoneissa, kuten Google, Yahoo ja Bing.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.