Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Luottokorttivelka-apu: mitä sinun tulee tietää

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Luottokorttivelka-apu: mitä sinun tulee tietää

Opetusohjelma 15. helmikuuta 2023966 katselukertaa

Luottokorttivelat voivat lamauttaa ihmisiä, mutta hyvä uutinen on, että monet toipuvat ja jatkavat tervettä taloudellista elämää. Tärkeä varhainen askel on tunnustaa, että velka ei ole hallinnassa, ja lopettaa ylikulutus. Tässä on lisätietoja luottokorttivelka-avusta: mitä sinun tarvitsee tietää.

Vaihtoehtoja apua luottokorttivelkaan

Apu luottokorttivelkojen kanssa tapahtuu yleensä yhdistämisen, selvityksen tai täyden maksun muodossa. Joissakin tapauksissa konkurssi voi olla harkittava asia.

Luottokorttivelkojen yhdistäminen tarkoittaa, että kokoat kaikki luottokorttivelkasi (ja ehkä muutkin velat) yhdeksi velaksi. Voit tehdä tämän saldonsiirtojen, henkilökohtaisten lainojen, asuntolainojen, velanhallintasuunnitelmien ja jopa 401 (k) -säästöjen avulla.

Jokaisella on hyvät ja huonot puolensa.

Jos esimerkiksi siirrät kaikki luottokorttisi saldot yhdelle kortille, todellinen vuosikorko on yleensä 0 %. Saat yleensä vuoden tai enemmän velan maksamiseen ilman korkoa.

Haittapuolena on, että todennäköisesti sovelletaan saldonsiirtomaksua, ja todellinen vuosikorko on korkea, kun se käynnistyy johdantojakson jälkeen. Saldosiirrot voivat vahingoittaa sinua enemmän kuin auttaa sinua, ellei sinulla ole suunnitelmaa maksaa velkaa 0 %:n aloitusjakson aikana.

Voit saada luottokorttivelka-apua selvityksen kautta. Tämän avun avulla sinä tai puolestasi toimiva yritys neuvottelet velkojien kanssa velkojen pienentämiseksi. Luottokorttiyhtiöt haluavat mieluummin saada rahaa kuin ei ollenkaan ja ovat halukkaampia maksamaan kuin jotkut ihmiset ymmärtävät. Kun olet maksanut velkaa kullakin tilillä, olet lopettanut velan.

Joissakin tapauksissa kuluttajilla on varaa maksaa luottokorttinsa kokonaan pois, mutta he eivät ole vielä ymmärtäneet sitä. Käytä aikaa kirjaamaan jokainen velkasi, velkasi, kunkin kortin korot, tulot ja muut taloudelliset olennaiset asiat. Se on jotain, joka sinun on tehtävä joka tapauksessa, vaikka päädyitkin valitsemaan konsolidoinnin, selvityksen tai muun lähestymistavan saadaksesi apua luottokorttivelkojen kanssa.

🔥 Empfohlen:  Mitä ovat negatiiviset kehotteet vakaassa diffuusiossa? [GUIDE]

Saadaksesi täyden voiton, valitse toinen kahdesta lähestymistavasta. Ensimmäinen strategia on maksaa ensin pois kortti, jolla on pienin saldo. Kun olet maksanut sen, siirry kortille, jolla on nyt pienin saldo. Tämä tapa on yleensä helpompi ja lisää henkistä moraalia. Se ei säästä eniten rahaa, mutta voi lisätä onnistumisen todennäköisyyttä.

Jos haluat maksimoida säästämäsi rahat ja tämä mahdollisuus antaa sinulle moraalin nousua, maksa ensin korkein korkokortti. Molemmilla tavoilla teet minimimaksut kaikilla korteilla, mutta keskitytään erityisesti yhden kortin vähimmäismaksun ylittämiseen.

Luottokorttivelat, vuokrat, ruoka, sairaanhoitolaskut ja muut voivat viedä valtavan pureman tuloistasi. Konkurssi ei ole kevyt päätös, mutta se voi saada suurimman osan, ellei kaikki, luottokorttiveloistasi. Valmistaudu siihen, että luottotietosi saavuttaa valtavan hitin. Konkurssi vaikuttaa kykyysi saada lainaa, ja et ehkä voi hakeutua konkurssiin vielä lähes 10 vuoteen, jos joudut jälleen kamppailemaan velkojen kanssa.

Yksi asia, jota ihmiset eivät pidä tarpeeksi luottokorttivelka-avun kanssa: sinun on tiedettävä yksinäisyystekijä. Myös häpeätekijä. Ihmiset odottavat usein viime hetkeen neuvotellakseen velkahelpotus-/velkajärjestelyyhtiöitä tai lakimiehiä, mutta huomaavat, että heidän stressinsä on helpottunut, kun he tekevät niin. He eivät enää kävele velkapolkua yksin, ja heillä on paljon enemmän tietoa, johon päätöksensä perustaa.

Table of Contents