Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Maailmanlaajuiset kotityöt ja rahaa tienaavat keikat

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Maailmanlaajuiset kotityöt ja rahaa tienaavat keikat

Yksi etätyönhakijoiden yleinen haaste on löytää laillisia kotityöpaikkoja alueellaan. Etsitpä sitten verkkotyötä tietystä osavaltiosta tai maasta tai oletpa digitaalinen nomadi, meiltä löydät sinut.

Tässä on luettelo maailmanlaajuisista etätyötöistä!

Jos etsit töitä Yhdysvalloista, useimmat näistä yrityksistä palkkaavat amerikkalaisia, ja meillä on luettelo osavaltiokohtaisista etätöistä täällä.

Ansaitse ylimääräistä rahaa verkossa

Jos etsit tapoja ansaita ylimääräistä rahaa ja asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, tutustu näihin mahdollisuuksiin! Näillä sivukeikoilla et rikastu, mutta ne ovat laillisia työmahdollisuuksia.

Amazon Mekaaninen Turk

Amazon Mechanical Turk on sivusto, jossa voit tehdä yksinkertaisia ​​tehtäviä, kuten tietojen todentamista, Internet-tutkimusta ja tietojenkäsittelyä. Jokaisesta suorittamastasi työstä ansaitset pienen stipendin. Yhdysvaltain työntekijät voivat siirtää tulonsa pankkitililleen tai Amazon-lahjakortille. Kansainväliset työntekijät voivat siirtää tulonsa Amazon-lahjakortille.

Merkkitutkimukset

Branded Surveys hyväksyy käyttäjiä USA, Kanada ja Iso-Britannia täyttää online-kyselyt. Jokaisesta vastaamastasi kyselystä ansaitset pisteitä lahjakortteihin tai käteiseen PayPalin kautta. Uudet käyttäjät saavat 100 pistettä pelkästään tilin luomisesta.

Mielipide etuposti

Kanssa Mielipide etuposti, voit ansaita rahaa osallistumalla kyselyihin. Jokaisesta vastaamastasi kyselystä ansaitset pisteitä käteisellä PayPalin tai Visan kautta tai suurimpien jälleenmyyjien lahjakortteja varten. Opinion Outpost hyväksyy käyttäjiä Yhdysvallat, Kanada, Ranska, Tanska, Espanja, Italia, Saksa ja Iso-Britannia.

Vastaaja

Respondent on online-tutkimusalusta, joka rekrytoi henkilöitä kohderyhmätutkimuksiin, kyselyihin ja verkkosivustojen testauskeikkoihin. Useimmat tutkimukset kestävät 30-90 minuuttia, ja keskimääräinen voitto on 60-140 dollaria tutkimusta kohden. Vastaaja hyväksyy osallistujia alkaen missä tahansa maailmassa.

Kysely Junkie

Survey Junkie hyväksyy henkilöitä asenne- ja käyttäytymistutkimuksiin, kuten maksullisiin kyselyihin, tuotetestauksiin ja kohderyhmiin. Jokaisesta täyttämästäsi kyselystä ansaitset pisteitä lahjakortteihin tai käteiseen PayPalin kautta. Survey Junkie hyväksyy käyttäjiä USA, Kanada ja Australia.

Swagbucks

Swagbucks on online-alusta, jossa voit ansaita pisteitä katsomalla videoita, vastaamalla kyselyihin, täyttämällä tarjouksia, pelaamalla pelejä ja surffaamalla verkossa. Ansaitsemasi pisteet voidaan käyttää lahjakortteihin tai käteiseen PayPalin kautta. Lisäksi uudet käyttäjät saavat 5 dollaria vain rekisteröitymisestä! Swagbucksilla 100 pistettä vastaa 1,00 dollaria, ja voit kotiuttaa jopa 300 pisteellä (3 dollaria). Swagbucks hyväksyy käyttäjiä Yhdysvallat, Kanada, Australia, Saksa, Ranska, Irlanti ja Iso-Britannia.

Käyttäjien haastattelut

User Interviews rekrytoi henkilöitä osallistumaan kyselyihin, kohderyhmiin ja verkkosivustojen testauskeikkoihin. Useimmat tutkimukset kestävät 30–120 minuuttia ja maksavat 40–200 dollaria suoritettuaan. He ottavat vastaan ​​osallistujia Yhdysvallat, Kanada, Australia, Etelä-Afrikka, Saksa, Ranska ja Iso-Britannia.

Käyttäjätestaus

UserTestingin avulla voit ansaita 10–15 dollaria verkkosivustojen ja sovellusten testaamisesta. Testaajien on läpäistävä näytekoe ennen tehtävien suorittamista, ja testit kestävät keskimäärin 20 minuuttia. UserTesting hyväksyy maailmanlaajuisesti käyttäjiä, jotka voivat vastaanottaa maksuja PayPalin kautta.

Maailmanlaajuiset freelance-työpaikat

Jos sinulla on graafisen suunnittelun, kirjoittamisen, sosiaalisen median tai myyntitaitoja, yksi näistä freelance-keikoista voi olla täydellinen maailmanlaajuinen etätyötyö sinulle! Nämä keikat ovat täysin joustavia, ja joillain näistä vaihtoehdoista voit ansaita kokopäiväistä tuloa.

Appen

Appen palkkaa osa-aikaisia ​​freelance-avustajia työskentelemään lyhyissä tehtävissä, kuten tietojen syöttämisessä, sisällön valvomisessa, äänen litteroinnissa ja kuvien tarkistamisessa. Osallistujat voivat elää missä tahansa maailmassa, ja maksut jaetaan PayPalin kautta.

Cambly

Cambly on alusta, jossa englannin äidinkielenään puhujat voivat harjoitella englannin taitojaan englannin äidinkielenään puhuvien kanssa. Kun työskentelet Camblylla, ansaitset 0,17–0,20 dollaria minuutissa, ja maksut jaetaan PayPalin kautta. Ollaksesi kelvollinen tähän keskustelututorointirooliin, sinun on oltava a äidinkielenään englantia puhuva – mutta voit asua missä päin maailmaa tahansa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita enemmän rahaa kumppaniohjelmilla

Fiverr

Fiverrillä voit elää missä tahansa maailmassa ja myy freelance-palveluita suunnittelun, markkinoinnin, kirjoittamisen, kääntämisen, videon, animaation, musiikin, äänen, ohjelmoinnin, tekniikan, liiketoiminnan, elämäntavan ja datan luokkiin. Fiverr voi liittyä ilmaiseksi, ja kun projektisi on valmis, he ottavat 20 % lopullisesta hinnastasi. Fiverrillä määrität omat hinnat, ja saat maksusi, kun projekti on valmis.

Lionbridge

Lionbridge palkkaa riippumattomia urakoitsijoita Yhdysvallat, Iso-Britannia, Taiwan, Sveitsi, Ruotsi, Espanja, Slovakia, Singapore, Venäjän federaatio, Puola, Norja, Alankomaat, Meksiko, Malesia, Korea, Japani, Irlanti, Intia, Islanti, Unkari, Saksa, Ranska, Suomi, Tanska, Tšekki, Kroatia, Costa Rica, Kiina, Kanada, Brasilia, Belgia ja Australia. Lionbridgen avulla voit työskennellä esimerkiksi moderoinnin, käännöspalvelujen, hakukonearvioinnin, muokkaamisen, kirjoittamisen ja muiden tehtävien parissa. Lionbridge tarjoaa kolme eri maksutapaa, joita uskoakseni ovat PayPal, suora talletus yhdysvaltalaisille tileille ja pankkisiirto.

Pitchup

Pitchupin avulla voit soittaa myyntipuheluita leirintäalueille, jotta voit ottaa vastaan ​​varauksia Pitchupin verkkosivustolla. Sinun tulee pystyä työskentelemään 20-25 tuntia viikossa. Palkka on 15-18 dollaria tunnissa plus provisio. Hakijoilla tulee olla kahden vuoden B2B-myyntikokemus ja asua Pohjois-Amerikassa, Isossa-Britanniassa tai Australiassa.

QuickTate

QuickTate palkkaa freelance-kirjoittajia missä tahansa maailmassa kopioidaksesi äänitiedostoja, kuten puhepostiviestejä, kirjallisiksi asiakirjoiksi. Tehtävää varten sinulla tulee olla erinomaiset kommunikointitaidot ja läpäistävä konekirjoituskoe.

Rev

Rev palkkaa freelance-kirjoittajia, tekstitysten kirjoittajia ja kääntäjiä maailmanlaajuinen. Transkriptioijat ansaitsevat 0,40–0,65 dollaria ääniminuutilta, kuvatekstit 0,40–0,75 dollaria videominuutilta ja kääntäjät 0,05–0,07 dollaria sanalta. Rev suorittaa viikoittaiset maksut PayPalin kautta.

SocialBee

SocialBee on sosiaalisen median aikataulutyökalu, joka palkkaa freelance-sosiaalisen median asiantuntijoita, sitoutuneita kasvuasiantuntijoita, maksullisen mainonnan asiantuntijoita ja sisällöntuottajia. Näissä freelance-rooleissa voit työskennellä missä tahansa, ja sinulla on joustava aikataulu.

TranscribeMe

TranscribeMe palkkaa a maailmanlaajuista työvoimaa äänen ja videon transkriptiota varten. Tämän mahdollisuuden avulla voit työskennellä niin vähän tai paljon kuin haluat, ja maksut suoritetaan viikoittain PayPalin kautta.

Upwork

Ylätyö on a maailmanlaajuinen freelance-alusta jossa ihmiset voivat julkaista projekteja ja tehtäviä töitä. Freelancerina voit selata projekteja ja tehdä niistä tarjouksia, ja voit luoda profiilin, jossa asiakkaat voivat ottaa sinuun suoraan yhteyttä. Joitakin Upworkin etätyömahdollisuuksista ovat virtuaaliset avustajat, asiakaspalvelun edustajat, verkkotutorit, kirjanpitäjät, sosiaalisen median moderaattorit, suunnittelijat ja paljon muuta. Upworkin avulla päätät hinnoistasi ja kenen kanssa haluat työskennellä. Vinkkejä Upworkin käytön aloittamiseen saat tästä haastattelusta Danny Marguliesin kanssa, joka on menestynyt Upworkin avulla.

Ammattimaiset maailmanlaajuiset kotityöt

Jos etsit kokopäiväistä työtä, jossa on etuja, näillä yrityksillä on maailmanlaajuisesti kotityötä. Useimmat tehtävät edellyttävät aikaisempaa kokemusta ja kandidaatin tutkintoa.

Ahaa!

Ahaa! on täysin etäohjelmistoyritys, joka palkkaa henkilöitä Pohjois-Amerikka, Etelä-Amerikka, Iso-Britannia, Irlanti, Australia ja Etelä-Afrikka. Tällä hetkellä avoimia paikkoja ovat asiakkaiden menestymisen asiantuntijat, insinöörit, markkinoinnin asiantuntijat, sisällön kirjoittajat ja muut. Asemiin sisältyy antelias palkka, pääoma, edut ja voitonjakoohjelma.

Amazon

Jos etsit ammattimaista etätyötä, tutustu Amazoniin! He palkkaavat etätyöntekijöitä henkilöstöhallinnon, myynnin, ohjelmistokehityksen, projektinhallinnan, operatiivisen toiminnan, IT:n, asiakaspalvelun, markkinoinnin ja muiden alojen parissa. Nämä roolit ovat asukkaille Yhdysvallat (29 eri osavaltiota), Iso-Britannia, Alankomaat, Italia ja Costa Rica.

American Express

American Express palkkaa alueella asuvia etätyöntekijöitä Yhdysvallat (Utah, Colorado, Oregon, Texas, Illinois tai Missouri), Kanada, Eurooppa, Latinalainen Amerikka ja Aasian ja Tyynenmeren alue. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelun ammattilaisia, matkailu- ja elämäntapakonsultteja sekä kaksikielisiä asiakasneuvoja. Löytääksesi työpaikkoja heidän sivustoltaan, etsi termeillä: kotityö, etätyö tai virtuaalinen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää TikTok for Businessia

Aivoriihi

Tämä täysin etäyritys palkkaa maailmanlaajuisesti työntekijöitä suunnittelussa, sisällössä, markkinoinnissa, myynnissä, asiakaspalvelussa, HR:ssä ja hallinnossa. Tehtävät sisältävät kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja kasvupotentiaalin.

kiinni

Close on täysin etänä toimiva CRM-ohjelmistoyritys, joka palkkaa henkilöitä Amerikassa ja Euroopassa. Tehtävät ovat kokopäiväisiä ja sisältävät tuotesuunnittelijoita, ohjelmistosuunnittelijoita, projektipäälliköitä ja asiakaspalvelun edustajia. Työpaikat edellyttävät aikaisempaa kokemusta, ja niihin sisältyy monia etuja, kuten vuosittaiset retriitit, seitsemän viikon PTO ja sairausvakuutus.

Conduent

Kanavassa on etäaukot maapallon ympäri! Tehtävät sisältävät sekä osa- että kokoaikaisia ​​mahdollisuuksia asiakaspalvelussa, teknisessä tuessa, myynnissä, kaksikielisessä asiakaspalvelussa, ohjelman kelpoisuusasiantuntijoissa ja monissa muissa. Jotkut tehtävät eivät edes vaadi kokemusta! Koulutus on palkallista, kokoaikaisiin tehtäviin tarjotaan etuja, ja palkkatasot vaihtelevat tehtävän mukaan. Hae avainsanalla työ kotona, etänä ja virtuaalisesti.

Uhmakas

Defiant palkkaa etätyöntekijöitä USA, Eurooppa, Australia ja Iso-Britannia. He palkkaavat kehittäjiä, johtoassistentteja, rahoitusta, insinöörejä ja paljon muuta. Tehtävät edellyttävät aikaisempaa kokemusta ja sisältävät kattavat edut, kuten 21 päivän PTO, 401K, sairausvakuutus ja edut, kuten kuukausittaisen juomakorvauksen!

Doist

Doist on täysin etäyritys, joka käyttää suosittuja todoist and twist -sovelluksia. He palkkaavat markkinoinnin, suunnittelun, suunnittelun ja paljon muuta. Doist tarjoaa kilpailukykyisen palkan, joustavan aikataulun ja paljon etuja. Doist antaa sinun työskennellä missä tahansa maailmassa!

DuckDuckGo

DuckDuckGo on täysin etäyritys, joka palkkaa työntekijöitä maailmanlaajuinen. He tarjoavat joustavan aikataulun ja reilun palkan (palkat on lueteltu jokaisessa roolissa). He palkkaavat pääasiassa kehittäjiä ja ohjelmistoinsinöörejä, mutta he palkkaavat myös markkinoinnin, lakiasioiden, HR:n ja muiden ammattitehtäviin.

Facebook (Meta)

Facebook (Meta) palkkaa henkilökohtaisia ​​ja etätyöntekijöitä Yhdysvallat, Kanada, Ranska, Saksa, Irlanti, Italia, Alankomaat, Puola, Espanja ja Yhdistynyt kuningaskunta. Jos haluat etsiä nämä työt heidän sivustostaan, valitse välilehti, jossa lukee etä, ja valitse sitten sijaintisi. Facebook palkkaa monille eri aloille, kuten mainontaan, suunnitteluun, suunnitteluun, operaatioihin, myyntiin, markkinointiin ja muihin!

FlexJobs

Jos et ole löytänyt ammattilaista maailmanlaajuinen kotityö, tutustu FlexJobsiin! Heidän online-työpaikkansa lajittelee työt monien kriteerien mukaan, mukaan lukien sijainnin mukaan! Pidän FlexJobsista siitä, että ne tarkistavat jokaisen työn laillisuuden, joten sinun ei koskaan tarvitse huolehtia huijauksista.

Voit tutustua heidän kansainväliseen työskentelyyn kotoa työpaikkailmoitukset täältä.

Aave

Ghost on täysin etäjärjestö, joka antaa työntekijöille mahdollisuuden työskennellä missä päin maailmaa tahansa (kunhan sinulla on netti). Aiemmin he ovat palkanneet työntekijöitä tuotesuunnitteluun, ohjelmistosuunnitteluun; tehtäviin sisältyy kilpailukykyinen palkka, rajoittamaton palkkaloma, kannettava tietokone ja monia muita etuja.

Google

Google palkkaa etätyöntekijöitä ja henkilökohtaisia ​​työntekijöitä maailman ympäri! Kun etsit näitä työpaikkoja heidän sivustostaan, lisää sijaintisi ja valitse etäkelpoiset työt -valintaruutu. Nämä tehtävät edellyttävät yleensä aikaisempaa kokemusta ja korkeakoulututkintoa. Google omistaa palveluita, kuten YouTuben, Fitbitin ja Waymon, joten paikkoja on lähes kaikilla aloilla ja ammateissa.

PartnerCentric

PartnerCentric on täysin etämarkkinointitoimisto, joka palkkaa työntekijöitä USA ja Eurooppa. Aiemmin heillä on ollut paikkoja JAVA-kehittäjälle, asiakasvastaavalle, markkinointianalyytikolle, myynnin kehitysedustajalle, toteutusasiantuntijalle, sisäisen tuen asiantuntijalle ja muille. Asemiin sisältyy laajoja etuja: vakuutus, 401K, matkapuhelinkorvaus, loma-aika ja paljon muuta.

Semrush

Semrush palkkaa etätyöntekijöitä Yhdysvallat, Puola, Alankomaat, Espanja, Venäjä, Romania ja Iso-Britannia. He palkkaavat kokopäiväisiä työntekijöitä HR:n, tuotekehityksen, myynnin, markkinoinnin ja analytiikan aloille. Yhdysvalloissa sijaitseviin tehtäviin sisältyy etuja, kuten lääketieteen, hammaslääketieteen ja näön kattavuus, vastaava 401K-ohjelma, joustavat työajat sekä ilmaisia ​​välipaloja ja juomia!

🔥 Empfohlen:  Binancen liiketoimintamalli globaalin kaupankäynnin kryptovaluuttapörssissä | Kuinka Binance tienaa rahaa

Shopify

Verkkokauppaalusta Shopify palkkaa etätyöntekijöitä Australia, Brasilia, Kanada, Saksa, Irlanti, Japani, Liettua, Meksiko, Uusi-Seelanti, Singapore, Espanja, Ruotsi, Iso-Britannia ja Yhdysvallat. Voit työskennellä liiketoiminnan, asiakaspalvelun, suunnittelun, HR:n, sisäisen toiminnan, laki- ja taloushallinnon, markkinoinnin, liiketoimintakehityksen, tuotehallinnan, myynnin, turvallisuuden, UX:n ja tuotesuunnittelun parissa. Työtehtävät ovat kokoaikaisia ​​ja niissä on laajat edut.

löysä

Salesforce-perheeseen kuuluvassa Slackissa on etäaukot Yhdysvallat, Kanada, Japani, Intia, Australia ja Eurooppa. Tehtävät sisältävät insinöörejä, tuotesuunnittelua, rahoitusta, lakia, rekrytointia, markkinointia, turvallisuutta ja paljon muuta. Löydät nämä työpaikat etsimällä avoimia paikkoja, joissa lukee “etä”. Kokopäivätyö tuo mukanaan laajat edut.

Toptal

Toptalilla on yksi maailman suurimmista kaukosäätimistä globaalit työvoimat. He palkkaavat säännöllisesti myyntiä, suunnittelua, liiketoimintaa, lahjakkuutta, lakia, julkaisuja, markkinointia, viestintää, projektinhallintaa, henkilöstöhallintoa, rahoitusta ja suunnittelua. Näissä tehtävissä on etuja, ja useimmat edellyttävät aikaisempaa kokemusta ja korkeakoulututkintoa.

Kansainväliset suoramyynnin liiketoimintamahdollisuudet

Jos olet valmis tutustumaan yrittäjyyteen, suoramyyntiyritykseen liittyminen on varteenotettava tapa ansaita rahaa kotoa käsin. Suoramyynnissä maksat pienen maksun aloituspaketista, joka sisältää kaiken mitä tarvitset yrityksesi perustamiseen. Ansaitset palkkion jokaisesta myymästäsi tuotteesta.

Tässä on joitain yrityksiä, jotka tarjoavat maailmanlaajuisia mahdollisuuksia:

 • Amway (hyvinvointi) – Maailmanlaajuinen
 • Arbonne (kauneus) – Yhdysvallat, Kanada, Iso-Britannia, Australia ja Puola
 • Avon (kauneus) – Maailmanlaajuinen
 • cabi (muoti) – USA, Iso-Britannia ja Kanada
 • Luovia muistoja (alus) – Yhdysvallat, Kanada, Australia, Uusi-Seelanti, Iso-Britannia ja Japani
 • Mary Kay (kauneus) – Saatavilla 35 maassa viidellä mantereella
 • Nu Skin (kauneus) – Maailmanlaajuinen
 • Oriflame (kauneus) – Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa
 • Hemmotellun kokki (keittiö) – Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kanada ja Saksa
 • Tuoksuva (kodin sisustus) – Yhdysvallat, Kanada, Meksiko, Ranska, Alankomaat, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Australia ja Uusi-Seelanti
 • Shaklee (hyvinvointi) – Yhdysvallat, Kanada, Kiina, Indonesia, Japani, Malesia, Meksiko ja Taiwan
 • Stella & Dot (muoti ja kauneus) – USA ja Kanada
 • Tupperware (keittiö) – USA ja Kanada
 • Yanbal – (kauneus) – Yhdysvallat, Italia, Espanja, Bolivia, Kolumbia, Ecuador, Guatemala, Meksiko ja Peru

Aloita oma yritys

Jos et löydä täydellistä maailmanlaajuista kotityötä, voit aina perustaa oman yrityksen. Päätä myytävä tuote tai palvelu, valitse markkinarako, luo verkkosivusto ja aloita asiakkaiden esittely.

Se on todella helppoa.

Ystäväni Prerna Malik, joka asuu Intiaaloitti bloginsa ja freelance-kirjoitusyrityksensä vuonna 2009. Nykyään hänen yrityksestään on kehittynyt kuusinumeroinen copywriting-imperiumi.

Martine De Luna, joka asuu Filippiinit, aloitti copywriterina ja bloggaajana. Nykyään hän johtaa kukoistavaa valmennusyritystä kotoa käsin.

Jos yrityksen perustaminen kuulostaa houkuttelevalta, katso tästä postauksesta hienoja liikeideoita!

Johtopäätös

Kuten näet, sinun ei tarvitse asua Yhdysvalloissa löytääksesi kotoa työtä!

Tarjolla on monia mahdollisuuksia ansaita rahaa ja maailmanlaajuisesti kotityötä. Se, minkä reitin valitset, riippuu taidoistasi, kokemuksestasi ja intohimostasi.

Table of Contents