Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Magento 2.3 End of Life [Everything You Need to Know]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Magento 2.3 End of Life [Everything You Need to Know]

Adobe Commerce, joka tunnettiin aiemmin nimellä Magento, julkisti äskettäin uuden elinkaarikäytännön. Tällä hetkellä Magento 2.4.X on tehty Magento 2.3:lle, ja Adobe on virallisesti ilmoittanut, että Magento 2.3:n tuki päättyy syyskuussa 2022.

Magento 2.4 julkaistiin heinäkuussa 2020. Magento 2.3:lla on käytössä useita verkkokauppoja. Tällä hetkellä Magento 2.3:ssa on käynnissä lähes 40 008 live-sivustoa. Kaikki nämä sivustot voivat jatkaa toimintaansa myös Magento 2.3:n käyttöiän päätyttyä. Termi “” saattaa vaikuttaa riittävän uhkaavalta. Mutta sopivimmilla resursseilla yritykset voivat helposti muokata olemassa olevia verkkosivuillaan tehtyjä muutoksia, mikä varmistaa korkean tietoturvan.

Monissa kaupoissa on edelleen käytössä Magento 2.3, ja ne saattavat harkita myymälänsä päivittämistä uusimpaan Magento 2.4 -versioon. Älä huoli; Meetanshin taitavat Magento-kehittäjät ovat valmiita auttamaan sinua ja viemään verkkokauppasi uudelle tasolle. Tässä artikkelissa käsittelemme kaikkea, mitä sinun tulee tietää Magento 2.3:n tuen päättymisestä.

Sisällysluettelo:

Aloitetaan!

Mitä “Magento 2.3 End of Life” tarkoittaa?

Magento 2.3 End of Life merkitsee vanhemman Magento-julkaisusarjan auringonlaskua. Tämä tarkoittaa, että Magento 2.3 -julkaisulinjan vanhemmilla versioilla toimivat kaupat eivät enää saa päivityksiä ja virallista tukea. Ymmärretään, miten se vaikuttaa Magento 2.3:lla toimiviin liikkeisiin.

Ei muita päivityksiä

Magento 2.3 korvataan pian, joten uusia päivityksiä ei ole tulossa. Päivitykset sisältävät pääasiassa tietoturvakorjauksia, laatua, virheenkorjauksia ja PCI-yhteensopivuutta. On olemassa suuri riski, jos käytät Magento 2.3 -versiota sen jälkeen, kun se on siirtynyt EOL-vaiheeseen. Tietyt kaupat ja asiakkaiden tiedot voivat olla vaarassa, koska tuettu versio ei pääse käsiksi näihin päivityksiin, mikä voi jopa olla haitallista verkkokauppaasi.

Ei virallista tukea

He eivät ehkä vain lopeta päivitysten tarjoamista, vaan myös tukiliput eivät ole voimassa ei-tuetuissa Magento-versioissa. Verkkokaupan omistajat saattavat tarvita teknistä tukea säännöllisesti, koska Magento-alustalla ei ole korkeatasoista turvallisuutta ja teknisiä päivityksiä. Jos tarvitset teknistä apua, sinun on saatava se ratkaistua ottamalla apua tekniseltä tiimiltäsi, etkä voinut odottaa saavasi tukea viralliselta tiimiltä.

🔥 Empfohlen:  Lehdistötiedote - TieE Sustainability Summit päättyy TSS Social Enterprises Awards -palkintojen jakoon

Ei yhteensopiva Marketplace Extensions -laajennusten kanssa

Virallisen Magento-markkinapaikan uusimmat laajennusjulkaisut eivät enää lupaa Magento 2.3 -yhteensopivuutta. Ajan myötä myymälän omistajat eivät voi käyttää tiettyjä laajennuksia, joita tarvitaan myymäläsi tehokkaaseen toimintaan. Verkkokaupan omistajat eivät voi käyttää muita uusia laajennuksia tai ominaisuuksia ylläpitääkseen kauppaansa tehokkaasti. Tietyt verkkokauppasi toiminnot eivät välttämättä toimi kunnolla ja voivat aiheuttaa lukuisia ongelmia verkkokauppaasi.

Ei virallisia asiakirjoja

Virallinen Dev Docs -dokumentaatio poistetaan vanhentuneiden Magenton versioiden verkkosivustolta. Kehittäjät eivät kuitenkaan voi jatkossa käyttää niitä missään tarpeessa tai toteuttaa muita toimintoja myymälässäsi. Saatat kohdata useita ongelmia, koska et voi saada asianmukaisia ​​kehittäjäasiakirjoja. Näin ollen ongelmasi voi olla vaikea ratkaista ilman asiakirjoja.

Yleisimmät syyt päivittää uusimpaan Magento 2.4 -versioon

Mielessäsi saattaa nousta monia kysymyksiä: Pitäisikö sinun päivittää uusimpaan Magento 2.4 -versioon? Jos vastaus on kyllä, on pari syytä vaihtaa. Alla on lueteltu joitakin yleisimpiä syitä päivittää verkkokauppasi uusimpaan Magento 2.4 -versioon Magento 2.3:n sijaan:

  • Magento 2.4 -päivitys sisältää lisäsuojausominaisuuksia, virheenkorjauksia, tuen 2FA:lle ja paljon muuta. Tämän seurauksena myymälästäsi tulee turvallisempi tällaisilla ainutlaatuisilla ominaisuuksilla. Voit hyötyä tavallisista tietoturvakorjauksista jokaisen uuden Magento-päivityksen yhteydessä.
  • Osta verkosta, noudon myymälätuki on yksi ainutlaatuisista ominaisuuksista Magento 2.4 -julkaisun aikaan. Jos sinulla on kivijalkakauppa, tällainen toiminto olisi helppo integroida kauppaasi.
  • Uusimman Magento 2.4 -version mediagalleria on noin 30 kertaa nopeampi muihin versioihin verrattuna.
  • Tarjoaa paljon paremman suorituskyvyn verrattuna Magento 2.3:een, sekä tiettyjä parannuksia hakutoimintoihin, kassasivuihin, myymäläluetteloihin ja paljon muuta. Näin ollen saatat kokea nopean latausnopeuden ja parempia muuntoprosentteja, kun päivität uusimpaan Magento 2.4 -versioon.
  • Tukee sekä PWA 6.0.0 että 6.0.1. jonka avulla on helppo luoda progressiivisia Web App Storefronteja verkkokauppaasi varten.
  • Päivitetty käyttöliittymä.
  • Maksumekanismien parannukset.
🔥 Empfohlen:  Kuinka saada tilauksen tilatarra Magento 2:ssa

Mitä tehdä Magento 2.3:n käyttöiän päättymiseen liittyvien ongelmien välttämiseksi?

Yleisimmät verkkokaupan omistajien kohtaamat ongelmat ovat haavoittuvuus tietoturvauhille, tuki ja PCI-yhteensopivuus. Paras tapa ratkaista tällaiset ongelmat on päivittää uusimpaan Magento-versioon. Magento 2:n päivittäminen uusimpaan versioon voi olla vain paras valinta kauppojen omistajille.

Kuinka Meetanshi voi auttaa sinua päivittämään Magentoon 2.4?

Meetanshilla ammattitaitoiset Magento-kehittäjät voivat auttaa Magento-version päivittämisessä helposti. Suoritamme kaiken uusien myymälöiden luomisesta alustan siirtoon ja päivitysprosesseihin. Päivittääksesi Magento 2.3:sta 2.4:ään tarvitset vain joukkueen ammattitaitoisia ammattilaisia, tietoja ja työkaluja.

Päivitä Magentoon 2.4
Joten älä odota. Merkitse muistiin yrityksesi vaatimukset ja suunnittele suunnitelmasi sen mukaan. Olisimme iloisia voidessamme työskennellä kanssasi!

Ota meihin yhteyttä, niin varmistamme, että sivustosi päivitys onnistuu!

Käytätkö edelleen vanhempaa Magento-versiota? Hanki Meetanshin Magento Upgrade Service päivittääksesi Magento-myymäläsi uusimpiin versioihin.