Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Magento 2 -tuoteliitteet – Meetanshi Extension Explained

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Magento 2 -tuoteliitteet – Meetanshi Extension Explained

Jos omistat Magento 2 -myymälän, joka myy verkkotuotteita, saatat olla kiinnostunut tavoista, jotka auttavat välittämään tuotteesi vierailijoille paremmin. Kaikki haluavat enemmän tuloksia, mutta tuotteidesi tai palveluidesi ymmärrettävyydellä on siinä tärkeä rooli.

Verkko-ostoksia tekevät asiakkaat odottavat tuotteista maksimaalista tietoa, koska he eivät itse pysty tarkistamaan sitä. Täyttääkseen tämän odotuksen Magento 2 -myymälöissä, Meetanshi’s Magento 2 -tuoteliitteet laajennus on kätevä!

The Magento 2 -tiedostojen lataustyökalu mahdollistaa tiedostojen lisäämisen tuotesivuille, kuten käyttöoppaat, lisenssit, takuukortit, hinnastot tai minkä tahansa tyyppiset asiakirjat, jotka tarjoavat lisätietoa tuotteesta.

Älä jätä mahdollisuutta hukata konversiomahdollisuutta tuotteen hämmennyksen vuoksi. Lisäksi näytä luotettavasti kaikki tiedot toiminnasta, kokoonpanosta, takuista jne., jotka saavat vierailijat luottamaan tuotteeseesi!

Miksi valita Meetanshin Magento 2 Product Attachments Extension?

Laajennus auttaa nostamaan tulosprosenttia ja parantamaan käyttökokemusta tuotetietojen toimittamisen ansiosta. Katsotaan kuinka!

Anna mukautettu otsikko tuotesivun liitevälilehdelle sekä liitteiden otsikko.

Saat apua markkinointistrategiasi kehittämiseen pitämällä kirjaa ladattujen tiedostojen määrästä. Kun esimerkiksi tiedät, että potentiaalinen asiakas on ladannut tuotevideosi, voit suunnata markkinointiponnistelusi erityisesti tällaisille käyttäjille! Näytä myös tiedostokoko.

Laajennus mahdollistaa myös kaikentyyppisten tiedostojen liittämisen CMS-sivuille, ota se vain käyttöön taustaohjelmasta. Anna myös CMS-sivun liitteiden otsikko.

Magento 2 Product Attachments CMS-sivun asetukset

Laajennuksen avulla voit hallita liiteryhmiä Katalogi > Hallinnoi luokkia. Taustaruudukon avulla voit muokata tai poistaa luokkaa. Lisää uusi luokka -painikkeella luokka halutulla nimellä, kirjoita kuvaus ja aktivoi se.

Tuoteliite Magento 2:n luokkaasetuksissa

Katsotaan, miten liitteitä hallitaan ja uusi liite lisätään Katalogi > Hallitse liitteitä.

Magento 2 -tuotteen liitetiedot

On ominaisuus, joka rajoittaa latausten määrää, ja voit käyttää sitä rajoittamaan tiedostojen latausten määrää. Esität esimerkiksi tarjouksen ensimmäisille onnekkaille 50 käyttäjälle, voit sallia tiedoston latauksen kuponkikoodilla vain 50 kertaa! Admin voi myös rajoittaa liitteiden katselua ja lataamista asiakasryhmien ja myymälänäkymien perusteella.

🔥 Empfohlen:  Magento PWA Studio – The Whys & Vau Magento PWA [2023]

Kun luot uuden liitteen, määritä tuotteet ja CMS-sivut liitteisiin, jotta ne näkyvät käyttöliittymässä.

Magento 2 -tuoteliite tuotesivulla

The Magento 2 -tuoteliitteet moduuli mahdollistaa myös liitteiden lataamisen Katalogi > Tuotteet. Kuvassa näkyy “Lisää liitteitä” -painike, jolla tiedosto ladataan tuotteen muokkauksesta.

Lisää liitteitä tuotteisiin Magento 2:ssa

Anna asiakkaiden käyttää liitteitä tiedoston tai URL-osoitteen muodossa käyttöliittymässä.12_URL-Attachment-in-Frontend

Tuoteliitteet näkyvät myös CMS-sivulla.

Magento 2 -tuoteliite CMS-sivulla

Paranna käyttökokemusta ja nauti lisääntyneestä konversiosta Magento 2 Product Attachments -laajennuksen avulla! Kun olet lukenut tämän viestin, sinun on täytynyt ymmärtää kokoonpano perusteellisesti, mutta voit aina viitata käyttöoppaaseen epäselvyyksien varalta.

Magento 2 -tuoteliitteet

Käytä tuoteliitteitä lisäresurssien ja tiedostojen liittämiseen tuotteisiin, kuten käyttöoppaita, esittelyjä, lisenssiä jne.

Table of Contents