Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Magento SUPEE 10266:n asentaminen SSH:n kanssa tai ilman

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Magento SUPEE 10266:n asentaminen SSH:n kanssa tai ilman

Magento julkaisee jatkuvasti erilaisia ​​SUPEE-korjauksia ja versiopäivityksiä tarjotakseen uusia ominaisuuksia ja tietoturvapäivityksiä. Magento 2:n julkaisun jälkeen Magento on lopettanut uusien ominaisuuksien käyttöönoton, mutta silti se julkaisee edelleen korjaustiedostoja suojellakseen kauppoja mahdollisilta uhilta ja tietoturvahyökkäyksiltä.

Magento julkaisi tietoturvakorjauksen voittaakseen tietoturvaongelmia, kuten luvattoman tietovuodon ja todennetun järjestelmänvalvojan käyttäjän koodin etäsuorittamisen haavoittuvuuksia.

Kun Magento 1:n käyttöikä lähenee, on erittäin suositeltavaa siirtyä uusimpaan Magento 2.4.6 -versioon asennuksen sijaan.

Magento SUPEE 10266:n asentaminen:

Yleensä on kaksi asennustapaa; SSH:lla ja ilman SSH:ta. Tässä olemme keksineet molemmat menetelmät valitaksesi yhden mukavuuden mukaan.

Tapa 1: Asenna Magento SUPEE 10266 SSH:n avulla

Ota yhteyttä isännöintipalveluntarjoajaasi, jos et tiedä, kuinka SSH otetaan käyttöön. ladata Magento SUPEE 10266 Korjaa tiedostoja Magento-versiollesi täältä.

Lataa korjaustiedosto Magento-juurihakemistoosi ja suorita sopiva SSH-komento:
.sh-tiedostotunniste:

Esimerkki:

sh PATCH_SUPEE-10266_CE_v1.9.3.2-1.9.3.7_v1-2018-02-23-06-01-40.sh

sh PATCH_SUPEE-10266_CE_v1.9.3.2-1.9.3.7_v1-2018-02-23-06-01-40.sh

.patch-tiedostotunniste:

korjaustiedosto —p0 < korjaustiedoston_nimi.korjaus

korjaustiedosto —p0 < korjaustiedoston_nimi.korjaus

Huomautus: Kun komento on suoritettu, päivitä välimuisti järjestelmänvalvojan kohdassa “Järjestelmä > Välimuistin hallinta” jotta muutokset voivat näkyä. Suosittelemme, että testaat kaikki korjaustiedostot testiympäristössä ennen niiden käyttöönottoa.

Tapa 2: Asenna Magento SUPEE 10266 valmiiksi korjatuilla tiedostoilla

Lataa Magento-versiosi zip-tiedosto korjaustiedoston asennusta varten. Voit myös ladata nämä Pre Patched -tiedostot GitHubista. Kun olet ladannut tiedostot, lataa ne Magento-juurikansioosi.

Noudata näitä yksinkertaisia ​​ohjeita ja suojaa Magento-kauppasi mahdollisilta hyökkäyksiltä!

Jos et halua asentaa korjaustiedostoa itse, tutustu sivuihimme Magento Security Patches -asennuspalvelu tekemään sen puolestasi ammattitaidolla!

Vaikka tarjoamme korjaustiedoston asennusoppaan erilaisiin supee-korjauksiin, suosittelemme silti päivittämään Magento Storen uusimpaan versioon 1.9.3.6. Jos tarvitset ammattitaitoista apuamme päivittääksesi Magento-myymäläsi uusimpaan versioon, tarkista ystävällisesti meidän Magento-päivityspalvelu.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lisätä musiikkia helposti Instagram-julkaisuun, tarinaan tai kelaan

Autamme sinua, jos sinulla on ongelmia asennuksessa. Älä unohda ystävällisesti lähettää kysymyksiäsi ja tiedustelujasi kommentoimalla, autan sinua mielelläni. Vilkaise myös alla olevat 5 tähteä arvostaaksesi blogiamme.

Pidä Magento-kauppasi tietoturva päivitettynä korkeimmalle tasolle Magento Security Patches -asennuspalvelumme avulla.