Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Magento vs WooCommerce – kumpi on parempi sinulle? [2023]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Magento vs WooCommerce – kumpi on parempi sinulle? [2023]

Sopivimman verkkokauppaalustan valitseminen verkkokaupan perustamiseen ei ole helppo tehtävä verkkokauppayrityksen omistajalle. Jos etsit parasta verkkokauppa-alustaa, jonka avulla voit hyödyntää verkkokauppasi täyden potentiaalin, Magento ja WooCommerce ovat loistavia valintoja sinulle. Mutta kysymys kuuluu, mikä on paras vaihtoehto vastata yrityksesi tarpeisiin? Jos et ole tarpeeksi selkeä valittaessa parasta verkkokauppa-alustaa välillä , tämä artikkeli opastaa sinua samaan.

Sekä Magento että WooCommerce ovat avoimen lähdekoodin verkkokaupan alustoja, jotka tarjoavat joustavuutta myymäläsi perustamisessa.

Magento on avoimen lähdekoodin verkkokauppaalusta, jonka avulla yritykset voivat perustaa verkkokauppoja, hyväksyä maksuja ja hallita tuotteita. Adobe osti Magenton vuonna 2018, ja “Magento Commerce” tunnetaan nyt nimellä “Adobe Commerce”. Se on monimutkaisille myymälöille suunniteltu alusta, joten jos aiot laajentaa liiketoimintaasi, Magento voi olla loistava valinta, sillä siinä on kaikki ominaisuudet, jotka sopivat paremmin monimutkaisille verkkoyrityksille.

Magento tarjoaa kaksi versiota: ilmaisen avoimen lähdekoodin version ja maksullisen Magento Commercen, joka on suunnattu suurille yrityksille.

WooCommerce on avoimen lähdekoodin kevyt verkkokauppaalusta WordPress-käyttäjille, joka sopii kaikentyyppisille verkkokauppasivustoille ilman paljon sisältövaatimuksia. Se tarjoaa kaikki verkkokaupparatkaisuun tarvitsemasi ominaisuudet säilyttäen silti WordPress-alustan helppokäyttöisyyden.

WooCommerce toimii WordPressillä, maailman suosituimmalla verkkosivustojen rakentajalla, ja se tarjoaa pääsyn tuhansiin WordPress-laajennuksiin ja teemoihin sähköisen kaupankäynnin liiketoiminnan kasvattamiseksi. WooCommerce tarjoaa yhden ilmaisen version, joka sisältää julkaisupäivityksiä.

Joten jos haluat saada yksityiskohtaista tietoa näistä kahdesta suosituimmasta sähköisen kaupankäynnin alustasta, tämä artikkeli saattaa auttaa sinua valitsemaan sinulle oikean.

Lue myös:

Magento vs WooCommerce Vertailu:

  1. Helppokäyttöisyys
  2. Hinnoittelu
  3. SEO-ominaisuudet ja markkinointi
  4. maksutavat
  5. Isännöinti
  6. Teemat
  7. Turvallisuus
  8. Tuki
  9. Laajennukset

Magento vs WooCommerce Vertailuopas 2022:

Suurin ero Magenton ja WooCommercen välillä on skaalautuvuus ja kyky luoda vankkoja verkkokaupan julkisivuja. Molemmat ovat avoimen lähdekoodin yhteisövetoisia verkkokaupan alustoja, mutta Magento voittaa kilpailun verkkoliiketoiminnan skaalaamisesta yritystasolla.

Tehdään a Ominaisuuksien vertailu Magenton ja WooCommercen välillä.

1. Helppokäyttöisyys

Magento on vankka verkkokauppaalusta ja Magenton asentaminen on haastava tehtävä. Se vaatii käyttäjiltä teknistä tietämystä ja riittävän taitavia tai muuten sinun on palkattava sertifioitu Magento-kehittäjä tai Magento-kehitystoimisto tekemään työ puolestasi. Magento-myymälän perustaminen on monimutkainen prosessi, vaikka saatavilla on useita ohjeita ja opetusohjelmia. Asennuksen jälkeen työ ei ole vielä ohi, sinun on määritettävä laajennukset ja mukautettava teemat valintasi mukaan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda Admin Grid Magento 2:ssa

Jos käytät WordPressiä, voit kirjautua helposti WP-tilisi avulla. Mukautukset voidaan tehdä WP-adminin hallintapaneelin avulla. WooCommerce helpottaa verkkosivustosi personointia valitsemalla värin, teeman ja suunnittelun valintasi mukaan. Se mahdollistaa rajoittamattoman määrän tuotteita ja asiakkaita myymälään. WooCommercen käyttäminen on paljon helpompaa, jos aloitat verkkoyrityksen ilman asiantuntemusta.

Siksi WooCommerce on ystävällisempi käyttää kuin Magento.

2. Hinnoittelu

Kustannuksella on iso rooli päätöksenteossa. Sinun on arvioitava verkkokaupan ylläpitämiseen liittyvät kustannukset ja tehtävä verkkosivustosta riittävän tehokas.

Magentosta on saatavilla kolme versiota: Magento Community, Magento Enterprise ja Magento Enterprise Cloud. Magento-yhteisö tai avoimen lähdekoodin versio on ilmainen käyttää. Magento Enterprise tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten varastonhallinnan, liiketoimintatiedon työkalut ja paljon muuta. Magento Enterprise -käyttäjille ei ole kiinteitä lisenssimaksuja. Magento Enterprise Cloud on automatisoitu isännöity alusta ja se on kalliimpi verrattuna muihin versioihin, koska se tarjoaa jo isännöinnin. Magento Enterprise Cloudin kustannukset vaihtelevat 120 000 dollarin välillä 10 – 25 miljoonan dollarin bruttomyyntituloilla.

WooCommerce on avoimen lähdekoodin alusta, joten se on ilmainen ja sinun tarvitsee maksaa vain verkkotunnuksesta, web-isännöinnistä ja SSL-sertifikaatista. WooCommeren hintaa ei voida olettaa, koska se riippuu ostamistasi ominaisuuksista.

Magento tarjoaa enemmän ominaisuuksia ja hinnoittelusuunnitelmia verrattuna WooCommerceen, joten se olisi edullisempi ja käyttäjille varsin hyvä, koska se sopii parhaiten hinnoittelusuunnitelmiin.

3. SEO-ominaisuudet ja markkinointi

Magento pysyy aina kärjessä, kun puhutaan SEO-ominaisuuksista. Se on tehokas työkalu, joka on varustettu erilaisilla oletustoiminnoilla, jotka auttavat parantamaan sijoituksia hakukoneissa. Lisäksi Magento 2 SEO tarjoaa vaihtoehtoja kampanjoiden, viestinnän ja sisällön hallintaan.

WooCommerce on varustettu useilla luovilla blogikirjoitusominaisuuksilla ja on SEO-ystävällinen. WooCommerce on WordPressin laajennus, joten se voi saada WP:n kaltaisen yhteensopivuuden. Se tarjoaa mahdollisuuden lisätä sivuja, kirjoittaa blogeja ja asentaa helposti WooCommerce-lisäosia.

4. Maksutavat

Magenton maksuprosessi on helppo, mutta hieman pitkä prosessi. Magento tarjoaa PayPalin, Braintreen oletuksena, ja muut voidaan jopa integroida Magento Connectin kautta. Magento 2 -maksuyhdyskäytävän laajennuksia voidaan helposti lisätä tarjoamaan asiakkailleen erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja ja niistä voi aiheutua lisämaksuja.

Verkkokauppa-alusta, kuten WooCommerce, voidaan helposti integroida kätevimpiin maksuyhdyskäytäviin, kuten Stripe, PayPal ja MasterCard Payment Gateway Services. On olemassa useita muita maksuvaihtoehtoja, kuten Amazon Payments, Authorize.net, jotka voidaan helposti integroida.

🔥 Empfohlen:  Netflix ei toimi? 11 tapaa korjata Netflix-ongelmia

5. Isännöinti

Verkkosivuston latausaika on yksi verkkosivuston tärkeimmistä kohdista. Jos verkkosivustosi latautuminen kestää liian kauan, jotkut ihmiset poistuvat verkkosivustolta, mikä johtaa yrityksesi hajoamiseen tai katkeamiseen. Lopulta sivun latausnopeus voi jopa haitata asiakkaiden ostokokemusta ja vaikuttaa tulosprosentteihin.

Mitä pidempi latausnopeus on, sitä suurempi on mahdollisuus, että asiakkaat poistuvat verkkosivustoltasi ja siirtyvät kilpailijoiden luo. Lisäksi se riippuu suurelta osin isännöintipalveluntarjoajista ja useista muista tekijöistä.

Saatat löytää parhaat isännöintipalveluntarjoajat Magento 2:lle liiketoiminnan vaatimusten, budjetin, arvostelujen ja muiden perusteella.

Molemmilla verkkokaupan alustoilla myymälän suorituskyky voi vaihdella sen koon ja toiminnallisuuden mukaan.

6. Teemat

Laajennukset ja lisäosat auttavat lisäämään myymälääsi ainutlaatuisia toimintoja, kun taas teemat auttavat sinua luomaan myymäläsi designin. Molemmissa verkkokaupan alustoissa on valmiita teemoja, joita voit ostaa myymälän suunnittelun aikana sen sijaan, että luot sen tyhjästä.

Magento tarjoaa virallisen teemahakemiston, mutta siinä on hyvin rajoitetusti teemoja saatavilla. Magento 2:n teema tarjoaa yhtenäisen ulkoasun Magento 2 -myymälääsi käyttämällä erilaisia ​​asetteluja, malleja, tyylejä ja paljon muuta. Jos budjetti ei ole huolenaihe, voit valita Magento 2 -kauppaasi huipputeemoja ThemeForestista tai TemplateMonsterista, jotka voivat tehdä kaupastasi kauniin ja monipuolisen.

WooCommerce tarjoaa tuhansia teemoja, olivatpa ne ilmaisia ​​tai maksullisia. On jopa mahdollista käyttää Elementor WooCommerce Builderiä, jonka avulla voit suunnitella uudelleen ja mukauttaa myymälääsi tarpeen mukaan.

7. Turvallisuus

Mitä tulee tietoturvaan, verkkosivustosi turvassa pitäminen on yhä tärkeämpää suojataksesi asiakkaidesi arkaluontoisia tietoja kyberhyökkäyksiltä. Verkkosivustosi optimaalinen suojaus auttaa säilyttämään hyvän maineen asiakkaiden keskuudessa ja voi rakentaa brändiuskollisuutta.

Arkaluonteisten tietojen suojaamiseksi sekä Magentolla että woocommercella tulee olla SSL-varmenne, koska se salaa palvelimen ja selaimen välillä kulkevat tiedot. Jos et ole asentanut ssl-varmennetta, sinun on suoritettava tämä tehtävä ensin. Joten osta SSL-varmenne tänään ja asenna se palvelimelle.

Magento on avoimen lähdekoodin alusta, joka tarjoaa erityisiä suojausominaisuuksia. On olemassa erilaisia ​​sisäänrakennettuja turvatoimia, jotka auttavat Magento-asennuksissa. Liikkeiden omistajat päivittävät Magentoon usein tietoturvakorjauksia, jotka auttavat parantamaan sivustosi suorituskykyä. Saatavilla on jopa kolmannen osapuolen työkaluja ja Magento-tietoturvalaajennuksia niiden suojaustason tarkistamiseen.

WordPress kehitettiin blogialustaksi, joten siinä ei ole monia suojaominaisuuksia verrattuna Magentoon. Voit jopa kehittää laajennuksia, jotka auttavat estämään petoksia ja kyberhyökkäyksiä. Yhteenvetona voidaan kuitenkin todeta, että Magento näyttää olevan riittävän turvallinen Magento-tietoturvalaajennustensa ansiosta.

🔥 Empfohlen:  Genecia Alluora Entinen Miss Singapore -haastattelu: Älä epäile itseäsi

8. Tuki

Magento ja WooCommerce ovat avoimen lähdekoodin alustoja, joten et voinut luottaa live-chatiin, sähköpostiin tai puheluihin. Voit odottaa saavasi vain tukea yhteisöltä. Koska nämä molemmat verkkokauppa-alustat ovat tarpeeksi suosittuja, on mahdollista houkutella valtava asiakaskunta ympäri maailmaa ja saada apua helposti aina tarvittaessa.

Magenton avulla he voivat konsultoida ja saada tukea Magento Enterprise Editionista tai Magento Community Editionista. Voit jopa kysyä kysymyksesi Magento-yhteisön jäseniltä. Jopa Magento devdocs tarjoaa myös yksityiskohtaisen oppaan, joka voi auttaa sinua asennuksessa, teemoissa ja moduuleissa.

Kuten Magento Community -versio, WooCommerce-käyttäjät eivät voi odottaa saavansa niin suurta tukea. Jos ongelmia ilmenee, he voivat ilmoittaa WooCommercen tukiresursseille saadakseen heiltä apua.

9. Laajennukset

Laajennuksia kehitetään ja integroidaan kauppoihin tehostamaan verkkokauppasivustojesi toimintaa. WooCommerce vs. Magento, molemmat antavat sinun lisätä ja mukauttaa muita toimintoja kauppaasi.

Magentolla on laaja valikoima maksullisia ja maksuttomia Magento-laajennuksia, jotka on kehitetty monimutkaisiin liikkeisiin. Magento-laajennuksia on lähes 5000+ ja ne voidaan integroida helposti Magento-taustajärjestelmään. Ne on kehitetty eri tekijöiden perusteella, kuten myynnin lisäämiseksi, asiakaskokemuksen parantamiseksi ja paljon muuta.

WooCommerce tarjoaa pääsyn yli 55 000+ WordPress-laajennukseen ja teemaan. Se voidaan helposti muokata ja integroida WooCommerce-myymälöihin. Molemmat on kehitetty edistämään liiketoimintaansa. Siksi sinun on asennettava sellaisia ​​laajennuksia, jotka auttavat parantamaan myymäläsi suorituskykyä ja kapasiteettia.

Johtopäätös

Kumpi on parempi Magento vai WooCommerce? Magento on monipuolisempi kuin WooCommerce, mutta vaatii teknisen asiantuntijan. Ja jos sinulla on suuri myymälä suurella budjetilla, Magento olisi sinulle paras. WooCommercea käytetään enimmäkseen aloittelijoille, se on halpa, yksinkertainen ja sitä käytetään laajalti pienissä yrityksissä.

Siinä kaikki Magento 2 vs. WooCommerce -vertailuoppaassa. Toivottavasti Magenton ja WooCommercen välinen ero auttaa sinua valintaprosessissa.

Mitä mieltä olet WooCommerce vs Magento 2:sta? Kerro minulle alla olevassa Kommentit-osiossa.

Jaa julkaisu myös myymälöiden omistajille sosiaalisessa mediassa.

Kiitos.

Table of Contents