Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mainoksia sisältävät verkkosivustot – sivustot, jotka käyttävät mainoksia tehokkaasti sisältönsä tulouttamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mainoksia sisältävät verkkosivustot – sivustot, jotka käyttävät mainoksia tehokkaasti sisältönsä tulouttamiseen

Internetin alkuaikoina mainoksia pidettiin verkkosivustojen silmissä. Ne eivät vain vaikuttaneet verkkosivujen ulkoasuun, vaan heillä oli myös taito vähentää suorituskykyä. He muuttivat verkkosivustot usein kömpelöiksi digitaalisiksi tiloiksi, joiden lataaminen kesti ikuisuuden.

Paljon on muuttunut sen jälkeen. Olen nähnyt digitaalisen mainonnan muutoksen omakohtaisesti. Takana ovat ajat, jolloin mainoksia pidettiin vain pelkkänä silmää haittaavina verkkosivustoilla, mikä vaikutti negatiivisesti sekä estetiikkaan että suorituskykyyn.

Nykyään olen oman henkilökohtaisen kokemukseni kautta ymmärtänyt, että digitaalisista mainoksista on tullut tärkeä osa palapeliä. Verkkokäyttäjät ovat tottuneet näkemään ne, ja verkkosivustojen omistajat luottavat niihin tuottonsa saamiseksi. Ne ovat tärkeä kaupallistamistyökalu, johon monet yritykset luottavat pysyäkseen pinnalla, vaikka verkossa on paljon ilmaisia ​​mainontamahdollisuuksia.

Vaikka mainosten sijoittelu saattaa tuntua mielivaltaiselta, siihen liittyy monia huolellisia strategioita. Käyttökokemukseen vaikuttamisen ja onnistuneiden, ei häiritsevien mainosten toteuttamisen välillä on hieno raja. Täydellisen tasapainon löytäminen käyttökokemuksen parantamisen ja tehokkaiden, ei-tunkeilevien mainosten käyttöönoton välillä on avainasemassa korkeampien napsautussuhteiden ja onnistuneen kaupallistamisen saavuttamisessa.

Miksi mainokset ovat tärkeitä?

Verkkomainonta ei ole millään tavalla markkinarako. Yritykset voivat käyttää miljoonia dollareita vain saadakseen näkyvyyttä ja lisätäkseen myyntiä. Mainostajan näkökulmasta digitaalisilla mainoksilla on suurempi painoarvo kuin perinteisillä markkinointitekniikoilla.

Merkittävä osa mainosbudjeteista menee mainontaan sosiaalisessa mediassa ja verkkosivuilla. Ei ole vaikea nähdä miksi. Tunnetut sivustot voivat houkutella miljoonia kävijöitä päivässä. Vaikka perinteiset markkinointimenetelmät, kuten mainostaulut ja televisiomainokset, ovat edelleen tärkeitä, verkkomainonta tarjoaa paremman hallinnan siihen, kuka näkee mainoksen.

Ammattikokemukseni mukaan kyky hyödyntää analytiikkaa ja liikennetietoja on mullistanut mainonnan. Näin mainostajat voivat tehdä yhteistyötä sivustojen kanssa, jotka palvelevat heidän kohdeyleisöään, mikä lisää tulosprosentteja ja myynnin todennäköisyyttä.

Millaiset yritykset siis hyötyvät verkkomarkkinoinnista?

Jokainen yritys voi hyödyntää tätä ainutlaatuista markkinoinnin muotoa. Yleensä sitä käyttävät eniten sähköisen kaupankäynnin alustat, jotka haluavat lisätä myyntiä tai lisätä bränditietoisuutta. Voit kuitenkin nähdä myös mainoksia ammattilaisille, yritysten välisille organisaatioille ja muille.

Mainosten merkitys julkaisijoille

Oletko koskaan miettinyt, kuinka sivustot voivat olla kannattavia, kun ne tarjoavat ilmaisen tuotteen? Kaikki johtuu mainostilan myymisestä.

Monet erityyppiset sivustot luottavat mainoksiin saadakseen edelleen tuloja. Tämä sisältää uutissivustot, blogit ja jopa sisällöntuottajat. Se on ensisijainen tulonlähde monille nimekkäille sivustoille, joissa vierailet päivittäin.

Kun verkkosivusto saa lisää liikennettä, he voivat veloittaa enemmän mainostilasta. Suuremmat sivun katselut lisäävät tuotemerkkien näkyvyyttä. Se on lumipalloefekti, jolla ei ole käytännössä mitään rajoituksia. Niin kauan kuin verkkosivusto saa edelleen liikennettä, on aina mahdollisuus kaupallistamiseen.

Käytettävissä olevat mainosten tarjoajat

Kun verkkosivuston omistaja, bloggaaja tai kehittäjä on luonut verkkosivuston ja on valmis aloittamaan menestyksensä tulouttamisen, on olemassa useita tapoja tehdä se. Yleensä ne toimivat mainosverkostojen kanssa. Mainostoimittajat toimivat välittäjänä mainostajan ja julkaisijan välillä.

Nämä mainosten tarjoajat tarjoavat useita ainutlaatuisia palveluita molemmille osapuolille. Ne voivat auttaa sivustoja saavuttamaan täyden potentiaalinsa, parantamaan hakukoneensa suorituskykyä ja lopulta saamaan lisää liikennettä. Tästä voi olla hyötyä mainostajille, jotka etsivät työtä, jotta he saavat enemmän omaa napsautussuhdetta. Tässä on joitain suosituimmista saatavilla olevista mainosverkostoista.

Ezoic

Ezoicista on tarkoitus tulla all-in-one-verkosto sivustoille ja mainostajille. Sen lisäksi, että se yhdistää molemmat osapuolet onnistuneeseen kaupallistamiseen, alustan avulla myös mainostilan hallinta on helppoa kehittäjille.

Sovelluksen ja Ezoic-kojelaudan avulla voit tarkastella analytiikkaa reaaliajassa. Ei vain, vaan sisäänrakennetut työkalut auttavat sinua saamaan kaiken irti mainoksesi sijoittelusta. Voit testata mainosten asetteluja ja optimoida koodia varmistaaksesi, että tehokkuus ei kärsi interaktiivisten bannerien takia. Se toimii kaikissa sisällönhallintajärjestelmissä, ja sitä voidaan käyttää jopa mobiililaitteiden mainonnan optimointiin.

Google AdSense

Google AdSense on ehkä yksi verkon tunnetuimmista verkostoista. Sitä käyttävät sadat tuhannet sivustot ja mainostajat. Kuten muutkin verkostot, Google AdSense voi yhdistää sinut mainostilasta kilpaileviin yrityksiin. Se on suhteellisen helppo asentaa, ja se hoitaa monet hallintatehtävät puolestasi.

🔥 Empfohlen:  Ovatko sosiaaliset signaalit ja osuudet Googlen sijoitustekijä?

Google AdSense ei ole niin monipuolinen kuin Ezoic. Se tarjoaa kuitenkin joitain yksinkertaistamisominaisuuksia, jotka poistavat digitaalisten mainostajien kovan työn. Sovellus näyttää sinulle esimerkiksi automaattisesti mainoksia sivustosi asettelun ja sisällön perusteella. Tämän jälkeen voit mukauttaa käyttökokemusta valitsemalla yleisöllesi parhaiten sopivan. Tämä on loistava vaihtoehto niille, jotka suunnittelevat blogin perustamista ja etsivät mahdollisia tapoja ansaita rahaa blogeistaan.

AdSterra

Adsterra-verkostolla on paljon tarjottavaa sekä mainostajille että julkaisijoille. Mainostajille palveluntarjoaja käyttää monia älykkäitä kohdistusominaisuuksia löytääkseen kohdedemografialle sopivia sivustoja. Kaikki mainokset on optimoitu mobiililaitteille parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi.

Julkaisemisen alalla Adsterra tekee kaupallistamisprosessista erittäin yksinkertaisen. Sinun tarvitsee vain lisätä koodia sivustollesi, jotta voit alkaa ansaita. Kaikki mainokset käyvät läpi suojaus- ja petosten havaitsemisjärjestelmän, joka tarkistaa haittaohjelmien varalta. Verkosto tarjoaa myös korkeat tuhannen näyttökerran hinnat ja tehokkaita mainosmuotoja, jotka sopivat sivustollesi.

Mediavine

Mediavine on loistava Google AdSense -vaihtoehto. Itse asiassa monet verkkosivustojen omistajat ja bloggaajat suosivat Mediavinea AdSensen sijaan sen korkeiden maksujen ja edistyneiden mainosten hallintaominaisuuksien vuoksi.

Toisin kuin AdSense, Mediavine vaatii verkkosivustojen omistajilta vähintään 50 000 kuukausittaista istuntoa ennen kuin he voivat hakea alustaan ​​liittymistä. Hyväksyttyäsi voit kuitenkin odottaa saavasi suurempia maksuja kuin AdSensen avulla. Tämä johtuu osittain Mediavinen huippuluokan mainosjakaumasta ja kehittyneestä mainosten kohdistustekniikasta.

He käyttävät menetelmää nimeltä “laiska lataus”, jolla estetään verkkosivustosi hidastuminen mainosten latautuessa. Sivusi latautuu ensin, mainokset sen jälkeen. Mediavine tarjoaa myös joukon mainosten hallintatyökaluja, mukaan lukien kattavat raportit ja analytiikka.

Online-mainosten tyypit

Mainosten sijoittaminen verkkosivustolle ei ole yksi kokoinen tilanne. Muista, että verkkomainonnan tavoitteena on näyttää tehokkaita mainoksia oikeille ihmisille ilman, että se häiritsee verkkosivun ydinsisältöä.

Tärkeintä on tuoda sivulle monia erilaisia ​​mainoksia. Näin voit vaikuttaa vierailijoihin olematta liian kasvojasi. Käyttämäsi mainokset riippuvat myös suurelta osin mainostajan tavoitteista. Tässä on yleisimmät mainostajien käyttämät mainokset.

Suorat näyttömainokset

Näyttömainokset ovat ilmeisin mainonnan muoto. Pohjimmiltaan ne ovat digitaalisia mainostauluja, jotka on sisällytetty sivuston suunnitteluun. Ne voidaan sijoittaa useisiin eri paikkoihin tehokkuuden lisäämiseksi. Palataan asiaan vähän myöhemmin.

Yleisin on kuitenkin sivun otsikossa tai sivupalkissa. Näyttömainokset ovat suhteellisen yksinkertaisia ​​ottaa käyttöön, joten ne ovat suosittu valinta julkaisijoiden keskuudessa.

Alkuperäiset mainokset

Julkaisijat, jotka haluavat omaksua hienovaraisemman lähestymistavan kaupallistamiseen, voivat käyttää natiivimainoksia. Vaikka näyttömainokset ovat avoimia ja valmiita katsottavaksi, natiivimainokset on integroitu sisältöön. Ne voivat tulla sponsoroidun sisällön tai mainosten muodossa. Yleensä useimmat natiivimainokset yhdistetään tiettyyn alustaan, jolla ne ovat. Joten mainostajat työskentelevät hieman läheisemmin julkaisijoiden kanssa varmistaakseen, että se sopii saumattomasti.

Affiliate-mainokset

Affiliate-mainokset ovat toinen hienovarainen markkinoinnin muoto. Se on hyvin yleistä markkinapaikkasivustoilla, kuten Amazon. Perinteisten visuaalisten bannerien käyttämisen sijaan affiliate-mainokset sisältävät suorien linkkien luomisen mainostajan verkkosivulle. Julkaisijat voivat sitten ansaita rahaa jokaisesta myynnistä tai liidien luomisesta.

Interaktiiviset mainokset

Lopuksi meillä on interaktiivisia mainoksia. Interaktiiviset mainokset ovat yleensä häiritsevimpiä. Ne voidaan kuitenkin työstää sivuston suunnitteluun strategisesti. Ne voivat olla ponnahdusikkunoiden, interaktiivisten rullausten tai jopa videoiden muodossa.

Mihin mainoksia sijoitetaan?

Kuten aiemmin mainitsimme, mainosten näyttämisen ja vierailijoiden etsimän sisällön välillä on herkkä tasapaino. Tavoitteena on toteuttaa mainoksia tavalla, joka ei vaikuta negatiivisesti käyttäjään.

Tämän tekemiseen on monia strategioita. Verkkosuunnittelijat sijoittavat kuitenkin yleensä mainoksia sivuille kohtiin, joihin silmämunat luonnollisesti menevät. Sivulla olevat satunnaiset kohdat, joita ihmiset eivät edes katso, eivät ole tehokkaita. Näin ollen mainostulosi eivät saavuta täyttä potentiaaliaan.

Ilmeisimpiä paikkoja mainosten sijoittamiseen ovat ylä-, alatunniste ja sivupalkki. Bannerimainosten sijoittaminen sivun yläreunaan tuo yleensä tuottoisempia mainontamaksuja, koska se on ensimmäinen paikka, johon silmämunat menevät. Sivun alareunassa vierailijat näkevät mainoksen sen jälkeen, kun he ovat kuluttaneet digitaalisen sisällön, mikä tekee siitä huomaamattoman.

🔥 Empfohlen:  Apple lataa iPad Air 5:n M1-sirun ja 5G:n avulla

Sivupalkin sijoitus oli kerran erittäin suosittu. Se on kuitenkin hieman poistumassa muodista mobiililaitteiden käytön vuoksi. Rajoitettu näyttötila estää sivupalkin mainosten näkymisen älypuhelimissa ja tableteissa.

Ongelman torjumiseksi monet julkaisijat alkoivat esittää mainoksia sisällön keskellä. Voit hajottaa sisällön mainoksilla. Tämä auttaa pitämään lukijat oikeilla jäljillä samalla, kun he voivat katsella häiritsemättömän mainoksen.

Digimarkkinointia ei käytetä vain kotisivuilla. Jotkut sivustot haluavat pitää kotisivut suhteellisen ilman mainoksia, jotta kävijöitä ei suljeta pois päältä ennen kuin he pääsevät edes tutustumaan sisältöön. Tämä auttaa myös kiertämään asioita, kuten mainosten esto-ohjelmia ja muita sensurointiohjelmia.

Erityisesti uutissivustot haluavat sijoittaa mainoksia yksittäisille sivuille. Ne voivat esimerkiksi sisältää mainoksia tarinasivuilla pitäen samalla kotisivun puhtaana.

Mainosten sijoittelu ja verkkosuunnittelu

Digimarkkinoinnilla on suuri vaikutus yleiseen web-suunnitteluun. Ilmeisesti suunnittelijat keskittyvät luomaan mahdollisimman näyttävän sivuston. He työskentelevät kovasti kehittääkseen brändäystä ja luodakseen yhtenäisen ilmeen koko sivustolle.

Tästä huolimatta sivustot luottavat siihen mainostilaan ansaitakseen rahaa. Joten kehittäjien on usein pidettävä mainokset mielessä asetteluja ja värimalleja suunnitellessaan. Ongelmana on kuitenkin se, että suunnittelijat eivät tiedä, mitkä mainokset näkyvät ruudulla käyttäjille. Joten heidän on oltava ennakoivia.

Oikean virtauksen suunnittelu

Tärkein osa suunnittelijan työtä on varmistaa, että työmaalla on asianmukainen virtaus. Kyse on siitä, mihin vierailijoiden katseet suuntautuvat sivulle aina sen latautuessa. Sivun on ohjattava vierailijat digitaaliseen sisältöön, mutta silti mainokset näkyvät.

Tämän saavuttamiseksi suunnittelijat luovat mainostilaa useisiin eri kohtiin ydinsisällön ympärille. He voivat laittaa sen otsikkoon, pienille alueille kopion sisällä ja alaosaan. Niin kauan kuin se ei vaikuta tapaan, jolla vierailijat katselevat sivua, se on varmasti onnistunut.

Tulevaisuutta kestävät mallit

Joskus verkkosivustot eivät myy mainoksia heti. Tämä on melko yleistä uudemmilla sivustoilla, joilla ei ole vielä paljon liikennettä. Verkkosivun tulevaisuuden turvaamiseksi suunnittelijoiden on hyvä luoda mainosalueita etukäteen.

Tämä voidaan tehdä osoittamalla tilaa avainalueille. Mainokset voidaan niputtaa yhteen niin, että ne ovat toistaiseksi poissa tieltä.

Pidetään asiat neutraaleina

Yksi suurimmista ylitettävistä esteistä on väri. Verkkomainokset ovat usein hyvin eloisia. Niiden tarkoitus on loppujen lopuksi herättää huomiota. Valitettavasti liian paljon värejä yhdellä sivulla voi näyttää liian kiireiseltä ja ylivoimaiselta.

Siksi useimmat kehittäjät pitävät kiinni neutraalista väripaletista. Suhteellisen minimalistisen muotoilun ansiosta mainokset ovat eturintamassa. Lisäksi se luo helpon eron mainosten ja sisällön välille.

Hyviä esimerkkejä mainoksia sisältävistä verkkosivustoista

Jos et vieläkään ole varma siitä, miten mainoksia otetaan käyttöön sivustossasi, älä huoli. Olemme koonneet kourallisen kaupallistettuja sivustoja, jotka tekevät työnsä erittäin hyvin. Käytä näitä vakiintuneita sivustoja saadaksesi inspiraatiota ja nähdäksesi, kuinka strateginen digitaalinen markkinointi tehdään.

New York Times

New York Times on erittäin näkyvä uutissivusto, joka tekee tappamisen mainostuloilla. Päätavoitteena on kuitenkin tarjota päivittäisiä uutisia massoille. Joten sitä ei voi peittää mainoksissa. Muuten se heikentää tarinaa ja voi vaikuttaa uskottavuuteen.

Sivusto ratkaisee tämän ongelman pitämällä asiat suhteellisen vähäisinä. Otsikossa ei ole mainoksia. Kuvien ja aiheeseen liittyvien tarinoiden linkkien lisäksi suurin osa sisällöstä on myös vapaata digitaalisesta mediasta.

Mainostila on varattu sivupalkkiin. Huomattava osa digitaalisesta tilasta käytetään suurten yritysten suurten mainosten näyttämiseen.

Yahoo! Rahoittaa

Yahoo! on toinen luotettava uutislähde, jonka on tasapainotettava huolellisesti sisältö ja mainonta. Yksi tavoista, joilla kehittäjät ovat menestyneet, on integroida näyttömainokset saatavilla olevien artikkelien luetteloon.

Kotisivulla on kokoelma artikkeleita, joita vierailijat voivat lukea. Jos kuitenkin katsot mitä tahansa viimeaikaista kuvakaappausta, huomaat, että joidenkin artikkelien otsikoiden vieressä on Mainosvalinta-tunniste. Nämä ovat maksettuja mainoksia, jotka on suunniteltu taitavasti vastaamaan sivuston suunnittelujärjestelmää. Se on huomaamaton, mutta silti hyvin näkyvä.

🔥 Empfohlen:  WhatsApp-uutiskirje: sitouta asiakkaita tehokkaasti

LifeHacker

Blogi- ja uutissivusto näyttää AdSense-mainokset edessä ja keskellä kaikkien nähtäväksi. Mainokset sijaitsevat pääsisällön yläpuolella olevassa otsikossa. Vaikka tämä saattaa tuntua kielteiseltä, LifeHacker tekee sen erittäin hyvin valitsemalla sopivan koon sivuston suunnitteluun.

Mainokset ovat suuria ja hyvin näkyviä. Mutta ne eivät estä sisältöä putoamasta sivun alle. Voit silti nähdä artikkelin otsikon ja tarkastella siihen liittyviä viestejä.

Kiplinger

Kiplinger tekee hienoa työtä sisällyttämällä mainoksia sisältöön ilman, että se vie käyttökokemuksesta. Sisällön sisäisten mainosten tekeminen voi olla hankalaa. Jotkut sivustot hajottavat sisällön kokonaan suurella bannerimainoksella. Kiplinger kiertää tekstin mainoksen ympärille manipuloidakseen kulkua.

Mainokset eivät ole hienovaraisia. Suurin osa niistä sijaitsee aivan sivun keskellä, eikä niitä voi ohittaa. Kuitenkin se, että voit jatkaa lukemista keskeytyksettä, tekee sijoittelusta erittäin tehokkaan. Se onnistuu näkymään ilman, että se häiritsee.

He myös hyödyntävät hyvin sponsoroitua postausmenetelmää kaupallistamiseen.

CCS temppuja

Tässä blogissa käytetään vanhan koulun mainostemppuja tuoreella ja modernilla tavalla. Bannerisivupalkkimainokset ovat digitaalisia mainospaikkoja. Jotta näille mainoksille olisi tilaa, suurin osa sisällöstä on siirretty sivun vasemmalle puolelle. Tämä sisältää artikkelin pääkopion sekä linkit ja verkkosivuston logon. Tällä on pari etua.

Ensinnäkin itse sisältö on paremmassa paikassa nähtäväksi. Silmä siirtyy luonnollisesti ensin sivun vasemmalle puolelle ikään kuin lukisit kirjaa. Toiseksi se tarjoaa runsaasti tilaa mainoksille oikealla. CCS Tricksissä on huomattava määrä mainoksia. Mutta se ei ole ärsyttävää, koska sivu on suunniteltu niin hyvin.

eHow

eHow tuottaa informatiivisia artikkeleita ja vaiheittaisia ​​oppaita. Sivuston tuottaman sisällön tyypin ansiosta mainokset integroituvat hyvin sisältöön. Monet sivuilla olevista mainoksista ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja suunniteltu näyttämään tavalliselta tekstiltä.

Tämän seurauksena ne näyttävät olevan vain yksi osa opasta. Se on näppärä tapa naamioida mainokset ja varmistaa, että ne näkyvät.

Valitut Palat

Kun vierailet Reader’s Digest -kotisivulla ensimmäistä kertaa, et näe paljoakaan mainoksia. Sivun alareunassa saattaa satunnaisesti olla banneri. Mutta suurimmaksi osaksi kustantaja varaa kotisivun omalle sisällölleen.

Kuitenkin heti, kun napsautat artikkelia, näet useita mainoksia digitaalisella sivulla. Sivusto kehystää sisällön mainoksissa. Molemmissa sivupalkeissa on bannereita, alatunnisteita ja mainoksia. Sivupalkin mainokset on taitavasti yhdistetty aiheeseen liittyviin viesteihin ja sisäisiin linkkeihin, mikä parantaa mahdollisuuksia niiden näkymiseen.

Johtopäätös

Verkkosivustomainosten näyttäminen on taidemuoto itsessään. Sinun on maksimoitava näiden mainosten näkyvyys tulojen kasvattamiseksi ja samalla noudatettava mainontaa koskevia ohjeita ja ylläpidettävä positiivista käyttökokemusta. Se voi tuntua vaikealta, mutta se on mahdollista.

Kuten yllä olevista esimerkeistämme näet, useat erityyppiset verkkosivustot voivat sisältää mainoksia. Kyse on täydellisen tasapainon löytämisestä. Sinun tulee aina ajatella mainoksia, kun suunnittelet verkkosivustoasi. Niiden jättäminen jälkikäteen voi saada sen näyttämään kiireiseltä tai epäammattimaiselta.

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.