Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mainostulojen määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mainostulojen määritelmä & Merkitys

Mitä ovat mainostulot?

Mainostulot ovat tuloja, joita yksityishenkilöt ja yritykset ansaitsevat näyttämällä maksettuja mainoksia verkkosivuillaan, sosiaalisen median kanavilla tai muilla Internet-pohjaista sisältöään ympäröivillä alustoilla.

Mainostulot syntyvät eri muodoissa näkyvistä mainoksista, kuten bannereista, kuvista, ponnahdusikkunoista, linkeistä, videoista tai sponsoroiduista viesteistä.

Mainostulot voidaan laskea eri mallien perusteella, kuten näyttökertakohtainen hinta (CPI), tuhannen näyttökerran hinta (CPM), napsautuskohtainen hinta (CPC) tai toimintokohtainen hinta (CPA).

Mainostulot voivat olla tulonlähde sisällöntuottajille, julkaisijoille, vaikuttajille, sisällöntuottajille ja verkkoalustoille, jotka houkuttelevat yleisöä. Mainostulot voivat myös hyödyttää mainostajia lisäämällä heidän bränditietoisuuttaan, kattavuuttaan tai myyntiään.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

🔥 Empfohlen:  Modulaarisen robotiikan tulevaisuus: EPFL:n Mori3, monikulmioverkkorobotti