Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Maksullinen vahvistus sosiaalisessa mediassa on tulossa helpommin saavutettavissa. Mitä voit odottaa siltä eteenpäin?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Maksullinen vahvistus sosiaalisessa mediassa on tulossa helpommin saavutettavissa. Mitä voit odottaa siltä eteenpäin?

Muistatko, kun vahvistettu tili sosiaalisessa mediassa oli useimpien vaikuttajien ja sisällöntuottajien unelma ja brändeille ”pakollinen” todistamaan aitoutensa? No, tällä unelmalla on nyt hinta, ja kuka tahansa voi ostaa sen Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa.

Siitä lähtien, kun sininen merkki ilmestyi ensimmäisen kerran Twitterissä vuonna 2009, sen tarkoituksena on todistaa merkittävien yritystilien ja julkisuuden henkilöiden aitoudesta. Ensin Twitterissä ja sen jälkeen Instagram vuonna 2014tämä leima oli ennen maksuton prosessi jokaiselle tilille, joka täytti tietyt vaatimukset, joista yksi liittyi olennaisen sisällön luomiseen.

“Oli ennen”, koska yhä enemmän näyttää siltä, ​​että olemme siirtymässä uuteen aikakauteen vahvistetuille tileille sosiaalisessa mediassa. Tässä artikkelissa sukeltamme syvemmälle tähän muutokseen ja selitämme hieman enemmän siitä, mitä voit odottaa jatkossa.

Mikä on vahvistettujen tilien tarina?

Kuten mainitsimme, kaikki alkoi Twitterissä vuonna 2009, kun a laillinen taistelu Twitterin ja baseball-legenda Tony La Russan välillä. Koko tilanne koski toisen käyttäjätilin, joka yritti esiintyä Tonyna Bluebirdlandissa, ja tuolloin ei ollut helppoa ja tehokasta tapaa erottaa oikeita henkilöitä väärennetyistä tileistä. Vastauksena tähän kanteeseen Twitter paljasti vahvistuksen, joka auttaa tunnistamaan huijareita.

Noudattamalla samoja vaiheita, Instagram julkaisi sinisen merkin vuonna 2014, heti saavutettuaan 300 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti ja kasvattuaan Twitteriä isommaksi. Nyökkäys Twitteriin kenties?! Emme osaa sanoa tarkasti, mutta tavoite oli sama: parantaa aitoutta ja pitää Instagram vapaana väärennetyistä ja roskapostitilistä.

Kuten huomasit, sosiaalisessa mediassa olevalla sinetillä oli vain yksi tarkoitus ensimmäisestä päivästä lähtien, ja siinä oli kyse aitoudesta – digitaalisessa maailmassa usein väitetystä sanasta. Mutta nyt asiat ovat ilmeisesti muuttumassa.

🔥 Empfohlen:  Uusi Googlen tekoälytutkimus ehdottaa, että LLM-yritysten taakkaa vähennetään merkittävästi käyttämällä uutta tekniikkaa, jota kutsutaan pareittain ranking-kehotukseksi (PRP)

Twitterin sininen

Ensimmäinen merkki muutoksesta ilmestyi vuoden 2022 lopulla, hyvin kiistanalaisen vuoden jälkeen Twitterissä. Päivittääkseni muistiasi lyhyesti, saman vuoden marraskuussa, heti tultuaan uudeksi Twitterin toimitusjohtajaksi, Elon Musk julkaisi Twitter Bluen ensimmäisen versionsen premium-tilauspalvelu, jonka avulla kuka tahansa käyttäjä voi ostaa sinisen leiman vain 8 dollarilla kuukaudessa.

Koko juttu oli hieman kaoottinen, kun monet väärennetyt tilit alkavat esiintyä tuotemerkeinä ja olennaisina identiteereinä sovelluksessa. Joten kävi selväksi hyvin nopeasti, että Twitter ei ollut valmis aloittamaan sinisen postimerkin myyntiä, ja Elon Musk otti askeleen taaksepäin ja “tapoi” Twitter Bluen vain muutaman tunnin kuluttua käynnistämisestä. Mutta vain tarpeeksi kauan luodakseen paremmat (ja vakaat) kriteerit kaaoksen välttämiseksi, ja lanseerasi sen uudelleen kuukauden kuluttua.

Nyt se on virallista: mikä tahansa Twitter-tili, joka täyttää sen kelpoisuusehdot voi ostaa sinisen valintamerkin alkaen 8 dollaria kuukaudessa ja siitä tulee vahvistettu tili. Ja tällä kertaa näyttää siltä, ​​että Twitter Blue on tullut jäädäkseen: Twitterin Ohjekeskus viittaa jo aikaisempiin kriteereihin (se, joka perustuu aitouteen) “perintönä” .

Meta Verified

Ja aivan kuten , Meta seurasi jälleen samoja vaiheita ja julkisti ensimmäiset testit Meta Verifiedille Instagramille ja Facebookille alkaen 11,99 dollaria kuukaudessa. Ainakin he pystyivät oppimaan Twitterin virheistä ja tuovat sen saataville aaltoina – periaatteessa pyytäen käyttäjiä tilaamaan odotuslistasen sijaan, että antaisit kaikkien alkaa harjoittaa kaikkea kerralla.

Ja mitä voimme odottaa siltä eteenpäin?

Koska Twitterin ensimmäinen yritys veloittaa sinisestä postimerkistä epäonnistui, näyttää uskaltavalta nähdä Twitterin (ja nyt Metan!) vaativan tätä polkua. Mutta jos sukeltamme syvemmälle, jokaisella liikkeellä on syynsä – ja Twitter Blue:n ja Meta Verifiedin kohdalla se ei ole mitenkään erilainen.

Tuore ennuste Magnalta, mediasijoitusyhtiöltä Interpublic Group of Cos. Mediabränditsanoo globaalin mainonnan kasvun olevan hillitty vuonna 2023 – ja sosiaalisen median alustoilla mainonta on melkoisesti yksi tärkeimmistä tulonlähteitä.

🔥 Empfohlen:  Mitä SEO-palvelut ovat? (Ja mitä SEO-palvelut sisältävät?)

Tämän lisäksi Twitterin asiat ovat vieläkin myrskyisempiä, koska alusta jo menetti monia parhaista mainostajistaan ​​viime vuonna ja yrittää epätoivoisesti tehdä alustasta jälleen kannattavan testaamalla erilaisia ​​lähestymistapoja. Tämä mielessä on järkevää nähdä nämä kaksi jättiläistä yrittävän löytää muita tapoja tuottaa tuloja. Tällä kertaa tilausten kautta.

Hauska tosiasia on, että TikTok pysyy samoilla vanhoilla tarkistetuilla kriteereillä – alusta, joka kasvoi eniten vuonna 2022 ei ole vieläkään lyönyt vetoa maksetusta vahvistuksesta. Yhteensattuma?! En usko niin.

Joka tapauksessa, riippumatta syystä, joka johti meidät tähän, olemme astumassa uuteen aikakauteen sosiaalisessa mediassa. Se ei ehkä vaikuta siltä, ​​kun puhumme siitä lyhyesti, mutta uskallamme sanoa, että asiat muuttuvat paljon sen pienen (mutta erittäin tärkeän) liikkeen jälkeen.

Nämä ovat panoksemme lähitulevaisuudelle.

Tilaukset ovat tulleet jäädäkseen

Olemme jo tottuneet suoratoistopalveluihin, kuten Netflixiin ja HBO Maxiin – opimme maksamaan, jotta meillä olisi joustavuutta katsottavana kämmenellämme. Sama ajattelutapa sosiaalisen median verkostoissa on meille vielä uutta, mutta se näyttää olevan kasvava trendi.

Alkaen Telegram Premiumista, uusimmasta Telegram-tilauspalvelusta, joka tarjoaa käyttäjille eksklusiivisen kokemuksen lisäominaisuuksilla ja ensikäden uusilla ominaisuuksilla. Ja no, jos kiinnitämme huomiota tarkemmin Twitterin sininen ja Meta Verifiedmolemmat tarjoavat tilaajilleen myös eksklusiivisen kokemuksen (yksinomaisilla ominaisuuksilla), aivan kuten Telegram Premium.

Esimerkiksi Twitter Blue sisältää pidempiä, jopa 4 000 merkin pituisia twiittejä, pidemmät videolataukset, prioriteettivastaukset keskusteluissa ja muita ominaisuuksia, jotka parantavat sovelluksen sisäistä käyttökokemusta. Ei kaukana tästä, Meta Verified lupaa lisätä tilaajiensa näkyvyyttä ja eksklusiivisia ominaisuuksia Facebookissa ja Instagramissa.

Toinen tärkeä Twitter Bluen ja Meta Verifiedin neuvottelumerkki on turvallisuus – molemmat lisäävät käyttäjien digitaalista turvallisuutta ja tilien suojausta, jos he päättävät maksaa siitä. GDPR-aikakaudella tämä lähestymistapa sopii kuin hansikas.

🔥 Empfohlen:  Karlie Kloss Brands | Luettelo Karlie Klossin tukemista merkeistä

Aitous on myöhempää

Tätä ei ollut liian vaikea arvata, mutta sosiaalisen median alustat eivät enää palkitse käyttäjiä yksinomaan aitouden perusteella. Pahempaa: he asettavat sille hinnan.

On vielä aikaista sanoa, mutta tämä voi muuttaa koko dynamiikkaa, johon olemme jo tottuneet. Esimerkiksi Twitterissä enemmän sitoutuneita twiittejä esiintyi keskustelun yläosassa – nyt se maksaa sinulle vain 8 dollaria kuukaudessa.

Mutta jos kaikki alkavat maksaa siitä, mitä sitten tapahtuu? Palautuuko aitous yhtälöön? Odotan innolla, että pääsen näkemään tämän käytännössä, en valehtele.

Brändeille on tärkeää varoa joutumasta tähän ansaan – aitous ei ehkä ole enää yhtä arvokasta Twitterille ja Metalle, mutta asiakkaallesi se on silti erittäin tärkeää.

Table of Contents