Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mangools Review 2023: Paras SEO-työkalu aloittelijoille?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mangools Review 2023: Paras SEO-työkalu aloittelijoille?

Tervetuloa Mangools-arvosteluomme.

Mangools on yksi suosituimmista SEO-alustoistamme helppokäyttöisyytensä ja edullisen hintansa ansiosta.

Tässä katsauksessa kerromme sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää Mangoolsista ennen ostamista.

Ensin selitämme, mikä se on, ja kokeilemme kaikkia sen mukana tulevia työkaluja, jotta näet, kuinka kaikki toimii.

Sitten annamme sinulle arviomme Mangoolin suurimmista eduista ja haitoista. Lisäksi selitämme myös eri hinnoitteluvaihtoehdot, korostamme vaihtoehtoisia alustoja ja paljon muuta.

Valmis? Aloitetaan.

Mikä on Mangools?

Mangooleja on online-alusta, joka antaa sinulle pääsyn joukkoon hyödyllisiä SEO-työkaluja.

Voit käyttää sen työkalupakkia löytääksesi suuria määriä, vähän kilpailua aiheuttavia avainsanoja, analysoidaksesi minkä tahansa sijainnin SERP:itä, seurataksesi sijoituksiasi hakukoneissasi, etsiäksesi käänteisiä linkkejä, suorittaaksesi kilpailijoiden tutkimusta ja paljon muuta.

Periaatteessa kaikki asiat, joita bloggaajat, sisältömarkkinoijat ja SEO-ammattilaiset tekevät kuukausittain.

Se, mikä tekee Mangoolsista eron muista SEO-alustoista, jotka tarjoavat samanlaisia ​​asioita, on sen helppokäyttöisyys.

Se on suunniteltu mahdollisimman aloittelijaystävälliseksi, ja siinä on yksi yksinkertaisimmista käyttöliittymistä, mitä olemme nähneet.

Lisäksi se tarjoaa runsaan ilmaisen suunnitelman sekä skaalautuvia maksullisia suunnitelmia erilaisilla käyttökorvauksilla, jotta maksat vain käyttämästäsi.

Mitä ominaisuuksia Mangools tarjoaa?

Mangools koostuu viidestä eri työkalusta:

 • KWFinder (avainsanatutkimus)
 • SERPchecker (SERP-analyysi)
 • SERPWatcher – (avainsanojen sijoitukset)
 • LinkMiner – (backlink-analyysi)
 • SiteProfiler – (SEO-tiedot ja -tiedot)

Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa hallintapaneeliisi, näet kaikki nämä työkalut vierekkäin. Aloita napsauttamalla mitä tahansa niistä.

Alla opastamme sinua kunkin työkalun toiminnassa sekä muutamia muita mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia. Aloitetaan KWFinderistä.

KWFinder (avainsanatutkimus)

KWFinder on Mangoolin avainsanatutkimustyökalu. Sen avulla voit löytää tuhansia mehukkaita uusia avainsanaideoita ja analysoida niitä.

Avaa ensin sovellus. Päätä sitten haluatko Etsi hakusanalla tai Hae verkkotunnuksen mukaan.

Edellisellä syötät siemenavainsanan, ja Mangools avaa luettelon liittyvistä/samankaltaisista avainsanoista.

Jälkimmäisessä kirjoitat kilpailijan verkkosivuston URL-osoitteen (tai oman verkkosivustosi), ja Mangools käyttää sitä luodakseen avainsanaideoita sen perusteella, mihin verkkotunnuksella on jo sijoitus.

Toistaiseksi kirjoitamme siemenavainsanan. Huomaa, että sinulla on mahdollisuus määrittää kohdesijainti ja kieli.

Kun olet painanut hakua, Mangools luo raportin, joka sisältää käynnissä olevan luettelon aiheeseen liittyvistä avainsanoista sekä ehdotuksia Googlen automaattisesta täydennyksestä ja yleisiä kysymyksiä aloitusavainsanastasi.

Jokaisen ehdotuksen vieressä on muutamia hyödyllisiä mittareita. Näet kuukausittaisen kokonaishakumäärän, avainsanan vaikeusasteen, napsautuskohtaisen hinnan (CPC) ja PPC-kilpailun (PPC).

Voit lajitella vaihtoehtojasi lajittelemalla ja suodattamalla ehdotukset minkä tahansa yllä olevien mittareiden mukaan. Jos esimerkiksi etsit vain vähän vaikeita avainsanoja, joiden sijoitus on helppo määrittää, voit lajitella ne KD:n mukaan nousevaan järjestykseen.

Tai jos et halua kohdistaa avainsanoihin alle 1 000 hakua kuukaudessa, voit napsauttaa Suodattaa -painiketta ja lisää MIN-hakumääräksi 1 000.

Jos haluat kaivaa avainsanaan syvemmälle, napsauta sitä, ja Mangools avaa oikealta yleiskatsauksen kyseisen termin SERP:istä.

Täältä näet, mitkä verkkosivustot ovat jo sijoittuneet kyseiselle hakukyselylle, sekä niiden auktoriteettimittarit (kuten DA, PA, TF jne.) ja sivulle osoittavien käänteisten linkkien lukumäärän. Tämä voi auttaa sinua arvioimaan kilpailun nopeasti ja arvioimaan, onko sinulla realistisia mahdollisuuksia sijoittua.

SERP-katsauksen yläpuolella näet a Trendit kaavio historiallisilla tiedoilla. Voit tarkastella tätä nähdäksesi, kuinka tietyn avainsanan kuukausittaisten hakujen määrä on muuttunut ajan mittaan, ja selvittää, onko se trendi nouseva vai laskeva.

Kun olet löytänyt avainsanan, johon haluat kohdistaa, voit korostaa sen ja napsauttaa Lisätä listaan luodaksesi uuden avainsanaluettelon. Tämä helpottaa kohdistamiesi avainsanojen seurantaa myöhemmin. Voit myös viedä avainsanoja CSV-tiedostona tai kopioida ne leikepöydällesi.

Jos sinä Hae verkkotunnuksen mukaansaat saman raportin, jossa on pari lisätietoa jokaisen avainsanaehdotuksen vieressä, kuten keskimääräinen sijoitus ja EV.

🔥 Empfohlen:  Mielenkiintoisia faktoja WordPressistä

Keskimääräinen sijoitus kertoo sinulle sijainnin, jolla antamasi verkkotunnus yleensä sijoittuu Googlessa määrittämässäsi sijainnissa.

Verkkotunnuksen mukaan hakeminen voi olla hyvä tapa löytää helposti voittavia mahdollisuuksia. Voit esimerkiksi kirjoittaa oman verkkotunnuksesi ja etsiä termejä, joilla olet sijoittunut, mutta et ensimmäiseltä sivulta. Päivitä sitten nämä viestit/sivut siirtääksesi ne lähemmäs yläosaa saadaksesi lisää liikennettä.

Avainsanojen tutkimustyökalujen myötä Mangools KWFinder on melko helppokäyttöinen, ja siinä on joitain lisäominaisuuksia, jotka voivat tehdä avainsanojen suunnittelusta nopeaa ja helppoa. Sinä

SERPchecker (hakutulosanalyysi)

Seuraavaksi katsotaan SERPchecker sovellus. Sen avulla voit analysoida hakukoneiden tulossivuja (SERP) ja arvioida kilpailua.

Aloita kirjoittamalla avainsana, jolla yrität sijoittua, ja valitsemalla sijainti, jossa yrität sijoittua. Paina sitten Analysoi SERP.

Tämän jälkeen sinut ohjataan SERP-raporttiin:

Täällä näet luettelon kaikista 10 parhaan sijoituksen saaneesta sivusta kyseisellä avainsanalla (voit napsauttaa + Lataa lisää tuloksia nähdäksesi alempana olevat sivut).

Jokaisen tuloksen vieressä on laatikot täynnä mittareita, joiden avulla voit analysoida kilpailun vahvuutta. Ja jokainen laatikko on värikoodattu, jotta tiedät, onko kilpailijasivulla korkeita vai huonoja tuloksia kyseisessä tiedossa.

Näet oletusarvoisesti mittareita, kuten linkkiprofiilin vahvuuden (LPS), verkkotunnuksen auktoriteetin (DA), sivun auktoriteetin (PA), viittausvirran (CT), luottamusvirran (TF) ja monet muut. Mutta voit myös ottaa mittareita käyttöön tai poistaa ne käytöstä Mittariasetukset muokataksesi raporttiasi.

Täällä on kirjaimellisesti kymmeniä ylimääräisiä, jotka eivät ole oletuksena päällä, mutta jotka saatat haluta nähdä.

Jos vaihdat Tilannekuva -välilehti, näet reaaliaikaisen näkymän kyseisen kohdeavainsanan SERP-tuloksista, aivan kuin olisit juuri kirjoittanut sen Googlen hakukyselyksi.

SERPChecker-raportin alareunassa on tämä ruutu:

Kirjoita URL-osoitteesi tähän, napsauta Vertaillaja Mangools lataa sivustosi raporttiin, jotta voit nähdä, kuinka voit verrata kilpailijoitasi kaikissa keskeisissä mittareissa ja arvioida, onko avainsana kannattava sijoitusmahdollisuus.

SERPWatcher (sijoituksen seuranta)

SERPWatcher on Mangoolsin sijoitusten seurantasovellus.

Ajatuksena on, että syötät verkkotunnuksen, jota haluat seurata, ja avainsanat, joita haluat pitää silmällä, ja Mangools ilmoittaa sinulle aina, kun avainsanasi sijoitus muuttuu.

Voit kirjoittaa avainsanoja manuaalisesti, tuoda ne KWFinderistä tai ladata tiedoston tietokoneeltasi.

Kun olet määrittänyt avainsanojen seurannan, voit nähdä keskimääräisen sijoitussi missä tahansa paikassa, sekä mobiilissa että pöytätietokoneessa, milloin tahansa.

Voit myös avata sijoitusraportin nähdäksesi esimerkiksi näkyvyysindeksisi ja tehokkuusindeksisi pisteet, arvioidut verkkosivustokäyntien määrät, joita saat seuratuista avainsanoista, eniten nousseet ja häviäjät, avainsanojen sijaintivirta, avainsanojen jakautuminen ja paljon muuta.

LinkMiner (backlink-analyysi)

LinkMiner on yksi suosikki Mangools-työkaluistani. Sen avulla on helppo löytää käänteisiä mahdollisuuksia, hallita linkkiprofiiliasi ja parantaa sivuston ulkopuolista hakukoneoptimointia.

Aloita avaamalla sovellus ja antamalla mikä tahansa verkkotunnus, jonka käänteisen linkin profiilin haluat nähdä.

Jos etsit uusia linkkien rakentamismahdollisuuksia, suosittelen aloittamaan jostakin kilpailijasi URL-osoitteesta.

Napsauta sitten Etsi käänteisiä linkkejä.

Mangoolsin luomassa raportissa näet luettelon kaikista sivuista, jotka linkittävät analysoituun verkkotunnukseen.

Jokaisen sivun vieressä on mittareita, joiden avulla voit analysoida linkin voimakkuutta, kuten linkin vahvuus (LS) ja Trust Flow (TF).

Voit myös nähdä, onko linkki DoFollow vai NoFollow, käytetyn ankkuritekstin, verkkotunnuksen tietyn sivun, johon linkki osoittaa, ja kaikki muut asiat, jotka sinun on tiedettävä.

Ja voit jopa napsauttaa mitä tahansa käänteistä linkkiä avataksesi esikatselun sivusta, jolla se näkyy, jos haluat nähdä sen kontekstissa.

Löydät parhaat linkkimahdollisuudet suodattamalla tulokset. Voit esimerkiksi suodattaa sen näyttämään vain DoFollow-linkit, jos olet kiinnostunut vain käänteisistä linkeistä, jotka välittävät linkin mehun/osakkeen.

The Uusi ja Kadonnut välilehdet auttavat sinua pitämään silmällä omaa linkkiprofiiliasi näyttämällä kaikki äskettäin kertyneet tai kadotetut käänteiset linkit.

🔥 Empfohlen:  Jayson DeMers Onko WordPress edelleen paras sisällönhallintajärjestelmä? Lue artikkeli

SiteProfiler (SEO-tiedot ja -tiedot)

SiteProfiler on pohjimmiltaan verkkotunnuksen tarkistustyökalu.

Kirjoitat URL-osoitteen, jonka haluat analysoida, ja Mangools luo raportin, joka sisältää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää SEO:n vahvuuden/suorituskyvyn mittaamiseen.

Sivun yläreunassa näet auktoriteetit, kuten Domain Authority, Page Authority, Citation Flow ja Trust Flow.

Sen alapuolella näet kaavioita, jotka havainnollistavat, kuinka verkkosivustosi suosio, viittaavien IP-osoitteiden määrä ja Facebook-osuudet ovat muuttuneet ajan myötä.

Alempana näet käänteisen linkin profiilitiedot, kuten verkkotunnuksen käänteisten linkkien kokonaismäärän, DoFollow/Nofollow-linkkisuhteen, aktiivisten/ei-aktiivisten linkkien suhteen, ankkuritekstijakelun, suosituimmat viittaavat verkkotunnukset jne.

Vielä alempana voit nähdä verkkotunnuksen suosituimman sisällön sekä viittaavien verkkotunnusten ja Facebook-osuuksien perusteella sekä sen tärkeimpien kilpailijoiden perusteella.

Muut ominaisuudet

Tähän mennessä tarkastelemiemme työkalujen lisäksi Mangoolsilla on pari muuta ominaisuutta, joista kannattaa tietää:

 • SEO laajennus. Voit asentaa Mangoolsin laajennuksena sekä Chromeen että Firefoxiin, jotta voit käyttää sen työkaluja liikkeellä ollessasi suoraan selaimesta. Tämän ansiosta on todella helppoa optimoida sisältösi riippumatta siitä, käytätkö Google-dokumentteja, WordPressiä tai muuta sisällönmuokkausohjelmaa
 • SERP volatiliteettitarkistus. Googlen algoritmi muuttuu koko ajan, ja jotkin päivitykset tuovat suuria muutoksia, jotka voivat vaikuttaa sijoituspaikkaasi. Mangoolin ilmainen SERP-volatiliteettitarkistus pitää kirjaa miljoonien seurattujen avainsanojen keskimääräisistä sijoituksista antaakseen hakukoneoptimoijille huomion, kun jotain suurta tapahtuu.
 • SERP simulaattori. Tämä on toinen ilmainen työkalu, jota kuka tahansa voi käyttää. Syötät URL-osoitteesi, otsikon, kuvauksen ja SERP-ominaisuudet, ja Mangools näyttää sinulle esikatselun siitä, miltä sivu näyttää Googlen hakutuloksissa. Tästä voi olla todella hyötyä, jos haluat tehdä otsikoistasi ja katkelmistasi mahdollisimman klikattavia.

Kuinka paljon Mangools maksaa?

Mangools tarjoaa viisi hinnoittelusuunnitelmaa, joista voit valita: Free, Entry, Basic, Premium ja Agency.

Riippumatta siitä, minkä suunnitelman valitset, sinulla on pääsy kaikkiin samoihin ominaisuuksiin – ero on käyttörajoituksissa/-oikeuksissa. Olemme hahmotelleet alla kunkin suunnitelman yhteydessä saatavat hyvitykset/korvaukset (huomaa, että useimpien ominaisuuksien kohdalla korvaukset nollataan yleensä 24 tunnin välein)

The Ilmainen suunnitelma ei maksa sinulle mitään, mutta voit käyttää työkaluja vain hyvin rajoitetun määrän kertoja päivässä, joten se on todella hyödyllinen vain testaamiseen ennen ostamista. Se sisältää:

 • 5 avainsanahakua
 • 15 avainsanaehdotusta
 • 5 SERP-hakua
 • 5 avainsanasijoitusraitaa
 • 1 seurattu verkkotunnus
 • 1000 käänteisen linkin riviä
 • 2 sivuston hakua

Mangoolien sisäänpääsy kustannuksia 29 dollaria/kk (tai 19,90 dollaria kuukaudessa, kun maksat vuosittain) ja sillä on vaatimattomat käyttökorvaukset. Se on hyvä valinta riippumattomille bloggaajille ja sisältömarkkinoijille, jotka työskentelevät vain yhdellä verkkosivustolla (eikä useiden asiakassivustojen kanssa). Se sisältää:

 • 25 avainsanahakua
 • 50 avainsanaehdotusta
 • 25 SERP-hakua
 • 50 avainsanasijoitusraitaa
 • 1 seurattu verkkotunnus
 • 25 000 käänteisen linkin riviä
 • 10 sivustohakua

Mangools Basic kustannuksia 49 dollaria kuukaudessa (tai 29,90 dollaria kuukaudessa, kun maksat vuosittain) ja mukana tulee kohtuullinen määrä krediittejä kaikille sovelluksille. Se sisältää:

 • 100 avainsanahakua
 • 200 avainsanaehdotusta
 • 100 SERP-hakua
 • 200 avainsanasijoitusraitaa
 • rajattomasti seurattuja verkkotunnuksia
 • 100 000 käänteisen linkin riviä
 • 20 sivuston hakua

Mangools Premium kustannuksia 69 dollaria kuukaudessa (tai 44,90 dollaria kuukaudessa, kun maksat vuosittain), ja mukana tulee vielä korkeammat rajat, joiden pitäisi olla enemmän kuin riittäviä useimmille käyttäjille. Se sisältää:

 • 500 avainsanahakua
 • Rajoittamaton avainsanaehdotus
 • 500 SERP-hakua
 • 700 avainsanasijoitusraitaa
 • 500 000 käänteisen linkin riviä
 • 70 sivustohakua

Mangools Agency kustannuksia 129 dollaria kuukaudessa (tai 89,90 dollaria kuukaudessa, kun maksat vuosittain). Se on huipputason suunnitelma ja parempi valinta tiimeille ja markkinointitoimistoille, jotka työskentelevät useiden asiakkaiden kanssa ja joiden on toimittava mittakaavassa. Se sisältää:

 • 1 200 avainsanahakua
 • Rajoittamaton avainsanaehdotus
 • 1 200 SERP-hakua
 • 1500 avainsanasijoitusraitaa
 • Rajoittamaton seurattu verkkotunnus
 • 1,2 miljoonaa käänteisen linkin riviä
 • 150 sivustohakua
🔥 Empfohlen:  Kuinka yrittäjät markkinoivat yleisöä tason 2 ja 3 kaupungeissa – tapaustutkimus

Ilmaista kokeiluversiota ei ole (vain ilmainen suunnitelma), mutta Mangools tarjoaa 48 tunnin rahat takaisin -takuun, joten voit kokeilla maksettuja suunnitelmia riskittömästi.

Mangools plussat ja miinukset

Nyt kun meillä on ollut mahdollisuus tutustua kaikkiin Mangoolsin ominaisuuksiin ja tarkastella sen hinnoitteluvaihtoehtoja, tässä on mielestämme suurimmat edut ja haitat.

Mangools-ammattilaiset

 • Helppokäyttöinen. Ylivoimaisesti parasta Mangoolsissa on sen helppokäyttöisyys. Useimmat sovellukset toimivat samalla tavalla: avaat sen, kirjoitat verkkotunnuksen/avainsanan, napsautat hakua ja luet raportin. Siinä kaikki. Et tarvitse teknisiä taitoja aloittaaksesi, joten se on täydellinen aloittelijoille, jotka haluavat pitää asiat yksinkertaisina. Jos olet täysin uusi hakukoneoptimoinnissa etkä ole varma mistä aloittaa, Mangoolsin avulla on todella helppoa oppia köydet.
 • Viisi yhdessä työkalupakki. Toisin kuin jotkut muut SEO-työkalut, Mangools ei keskity vain yhteen alueeseen, kuten avainsanatutkimukseen. Se tarjoaa viisi erilaista sovellusta, jotka auttavat kaikissa SEO:n tärkeimmissä osissa, mukaan lukien sijoitusten seuranta, käänteinen linkkianalyysi, verkkotunnusanalyysi, SERP-analyysi ja avainsanojen löytäminen.
 • Yksinkertainen ja edullinen hinta. Mangool ei sulje mitään ominaisuuksiaan kalliiden suunnitelmien taakse. Riippumatta siitä, minkä suunnitelman tilaat, saat käyttöösi kaikki samat työkalut. Ainoa ero on käyttöoikeuksissa, mikä tekee siitä erittäin skaalautuvan. Ja se on myös hyvä hinta-laatusuhde.
 • Paljon mittareita. Mangools voi näyttää sinulle kymmeniä mittareita, joiden avulla voit analysoida SEO-mahdollisuuksia ja kilpailijoitasi. Voit myös muokata joitain raportteja päättääksesi, mitä tietoja haluat näyttää. Tästä voi olla apua, jos työskentelet asiakkaiden kanssa, jotka seuraavat erilaisia ​​mittareita tai yrittävät saavuttaa erilaisia ​​hakukoneoptimoinnin tavoitteita.

Mangools miinukset

 • Ei sivuston tarkastustyökalua. Toisin kuin muut työkalut, Mangools ei anna sinulle työkaluja sivustosi tarkastamiseen ja teknisten SEO-ongelmien, kuten rikkinäisten linkkien, indeksointiongelmien, ovelaisten uudelleenohjausten jne. tarkistamiseen.
 • Riippuu kolmannen osapuolen tietolähteistä. Mangoolsilla ei ole omia mittareita. Sen sijaan se luottaa suuresti kolmannen osapuolen palveluntarjoajiin Moziin ja Majesticiin esimerkiksi hakumäärien, avainsanojen vaikeuden ja käänteisten linkkien tietojen osalta.

Mangools vaihtoehtoja

 • SE-sijoitus | Arvostelumme – SE Ranking on toinen all-in-one-alusta, joka sisältää kaiken SEO:n ja sisältömarkkinoijan tarvitseman. Se voi tehdä suurimman osan niistä asioista, joita Mangools pystyy, mutta siinä on myös joitain lisäominaisuuksia, joita et saa Mangoolsissa, kuten sivuston tarkastus, sisällönmuokkaus ja tekoälykirjoittaja.
 • Semrush – Semrush on yksi markkinoiden suosituimmista SEO-ratkaisuista. Siinä on laajin ominaisuusjoukko, suurin tietokanta ja luokkansa parhaita työkaluja, joita et löydä mistään muualta. Se on kuitenkin paljon kalliimpaa kuin Mangools.
 • Serpstat – Serpstatia mainostetaan kasvuhakkerointityökaluna SEO-, PPC- ja sisältömarkkinointiin. Ominaisuuksiin kuuluu avainsanatutkimus, avainsanaklusterointi, kilpailijoiden analyysi, tekoälysisällön luominen ja sivuston tarkastus.

Viimeiset ajatukset Mangoolsista

Tähän päättyy Mangools SEO -arvostelumme. Tässä lopullinen tuomiomme.

Kaiken kaikkiaan Mangools on erinomainen valinta aloittelijoille, jotka etsivät all-in-one SEO-ratkaisua.

Se antaa sinulle kaiken mitä tarvitset avainsana- ja kilpailijatutkimukseen, käänteisten linkkien etsimiseen ja sijoituksesi seuraamiseen. Ja se on saatavilla murto-osalla joidenkin kilpailijoidensa kustannuksista.

Lisäksi se on todella helppokäyttöinen – käyttöliittymä ei voisi olla yksinkertaisempi.

Siitä puuttuu kuitenkin muutamia ominaisuuksia, jotka voit saada muilla AIO SEO -ohjelmistoilla, kuten sivuston tarkastus, sivun SEO-analyysi, kirjoitus-/muokkaustyökalut jne.

Jos tämä ei sovi sinulle, suosittelemme ehdottomasti rekisteröitymään ilmaiseen sopimukseen ja kokeilemaan sitä itse. Aloita napsauttamalla alla olevaa painiketta.