Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Markkinoijan lopullinen opas B2B-aihetietoihin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Markkinoijan lopullinen opas B2B-aihetietoihin

Business-to-business (B2B) tarkoitustietojen määritelmä: B2B-aikeiden tiedot antavat oivalluksia Internetin käyttäjän aikomuksista ostaa sinulta tai kilpailijoiltasi heidän verkkokäyttäytymisensä perusteella.

Hauska fakta: 74 % B2B-asiakkaista tekee 50 % tutkimuksestaan ​​verkossa ennen kuin ostavat myymälässä. On kuitenkin parasta löytää – ja mahdollisesti hoitaa – heitä, kun he tekevät tutkimusta.

Miten? Tarkoitustietojen avulla B2B-markkinoijat voivat ymmärtää, onko joku kiinnostunut ostamaan tuotteesi tai rekisteröitymään palveluihisi.

Jos haluat tietää lisää B2B-aikeista ja hyödyntää sitä yrityksesi hyväksi, olet oikeassa paikassa. Tämä blogikirjoitus käsittelee näitä aiheita:

Kun olet täällä, liity 200 000 markkinoijan yhteisöömme, jotka pysyvät ajan tasalla uusimmasta B2B-markkinoinnista tilaamalla viikoittaisen uutiskirjeemme!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Mitä on B2B-aikeusdata?

B2B-aikeusdata on joukko oivalluksia online-käyttäjän aikomuksesta ostaa tuote tai palvelu sinulta tai kilpailijalta. Se auttaa sinua selvittämään, etsiikö potentiaalinen asiakas aktiivisesti tarjoamaasi ratkaisua, joten voit vaalia häntä ja siirtää heitä eteenpäin suppilossasi seuraavasti:

B2B-aikeiden tiedot tarjoavat sinulle mahdollisten asiakkaiden ostosignaaleja, joihin voi sisältyä jokin seuraavista:

  • Yrityksesi kannalta osuvien avainsanojen tutkiminen
  • Tarjouksen pyytäminen
  • Esittelyn ajoittaminen
  • Ilmoittautuminen ilmaiseen kokeiluun
  • Ladataan aidattua sisältöäsi

2 erilaista B2B-aikeiden dataa

B2B-ostajien aikomustietoja on kahden tyyppisiä: ensimmäisen osapuolen ja kolmannen osapuolen. Yhdessä ne luovat kuvan mahdollisen asiakkaan online-toiminnasta ja antavat sinulle kontekstin mahdollisen asiakkaan matkalle. Tämän seurauksena voit ryhtyä toimiin vaaliaksesi näitä potentiaalisia asiakkaita ja muuntaaksesi heistä asiakkaita!

Ensimmäisen osapuolen tarkoitustiedot tai sisäiset tiedot

Ensimmäisen osapuolen tiedot ovat tietoja, jotka organisaatiosi on kerännyt ja tallentanut tietokantoihin ja työkaluihin. Se sisältää tietoja verkkosivustosi liikenteestä ja sosiaalisen median sivujen sitoutumisesta.

🔥 Empfohlen:  Calvin Kleinin rohkeat ja minimalistiset markkinointistrategiat

Myös liidilomakkeidesi keräämät yhteystiedot ovat ensimmäisen osapuolen aikomustietoja. Täytikö sivuston vierailija “Pyydä tarjous” -lomakkeesi? Todennäköisesti he haluavat tietää enemmän jostakin tarjouksestasi.

Verkkosivustosi analytiikkatyökalut, kuten Google Analytics, asiakassuhteiden hallintaohjelmisto (CRM) ja markkinoinnin automaatioalusta, ovat ensimmäisen osapuolen aikomustietojen lähteitä.

Tässä on joitain esimerkkejä ensimmäisen osapuolen B2B-ostajaaikeiden tietolähteistä:

  • Verkkosivuston liidilomakkeet: Ilmaiset kokeiluilmoittautumiset, tarjouspyynnöt tai esittelylomakkeet.
  • Toteutetut toimet verkkosivustollasi tai sovelluksessasi: Vierailet tuotesivuillasi ja pyydät pääsyä suojattuun sisältöösi.
  • Mainostesi napsautukset: Asiakkaiden tiedustelut saadaksesi lisätietoja tarjouksestasi.
  • Sosiaalisen median sivujen sitoutuminen: Seuraat brändisi sivua, jaat viestejäsi tai tykkäät sisällöstäsi.
  • CRM ja markkinoinnin automaatioalustat: Sisältää liidipisteet ja NPS-kyselyn tulokset.

Kolmannen osapuolen tarkoitustiedot tai ulkoiset tiedot

Kolmannen osapuolen tavoitetiedot ovat tietoja, joita organisaatiosi ei ole kerännyt ja tallentanut järjestelmiisi. Sen sijaan tämä tietotyyppi tulee – arvasit sen – kolmannen osapuolen lähteistä.

Kolmannen osapuolen aikomusdata antaa käsityksen mahdollisen asiakkaan verkkotoiminnasta, jota ei ole tehty verkkosivustollasi. Se antaa vihjeen mahdollisista asiakkaidesi muista kiinnostuksen kohteista, mukaan lukien siitä, käyvätkö he myös kilpailijoiden verkkosivustoilla.

B2B-aiketietojen käyttäminen

B2B-yrityksille henkilökohtaisen kokemuksen ja saumattoman asiakasmatkan tarjoaminen on ratkaisevan tärkeää sopimusten tekemisessä. B2B-aihetietojen ansiosta tiedät, mitä potentiaaliset asiakkaasi etsivät verkosta ja mistä tuotteistasi he ovat kiinnostuneita.

Näin voit käyttää B2B-aiketietoja:

Käydään läpi jokainen B2B-ostajan käyttötarkoitus:

Tarjoa henkilökohtainen asiakasmatka mahdollisille asiakkaille

Kun ymmärrät yleisöäsi paremmin, kommunikoit tehokkaammin. B2B-aikeiden tiedot kertovat mahdollisten asiakkaidesi vaikeudet ja ratkaisut, joita he etsivät verkossa. Voit käyttää B2B-aiketietoja markkinointiviestien, otsikoiden ja toimintakehotusten mukauttamiseen sivustosi vierailijoille.

Oletetaan esimerkiksi, että toimit ohjelmistona palveluna (SaaS) lääkäreille ja sairaaloille. B2B-ostajatietojesi mukaan tietty kävijä on lääkärin vastaanotosta.

Yleisen kuvauksen sijaan tuotteestasi ja siitä, kuinka se voi auttaa lääkärin vastaanotoilla ja sairaaloissa, voit näyttää henkilökohtaisia ​​markkinointiviestejä lääkäreille. Tällä tavalla sivustosi vierailija tuntee tietäväsi heidän tarpeensa ja voi tarjota ratkaisun.

🔥 Empfohlen:  Kuvan ALT-teksti hakukoneoptimoijassa (täydellinen opas)

Toimita kohdistettuja mainoksia

B2B-ostajien aikomustiedot syöttävät tietoa mainontaan. Mitä mainoksia he napsauttavat? Mitkä otsikot kiinnittävät heidän huomionsa?

Koska tiedät vastaukset näihin kysymyksiin, voit hienosäätää mainoksesi viestit ja kopiot mahdollisille asiakkaille ja yleisöille, jotka ovat myös todennäköisesti kiinnostuneita yrityksestäsi!

Ota käyttöön tietoihin perustuvia markkinointistrategioita (ABM).

ABM on B2B-markkinointistrategia, joka keskittyy räätälöityihin ja kohdennettuihin kampanjoihin tietyille tileille ja asiakkaille. B2B-aikeiden tiedot tunnistavat tuotteistasi ja kilpailijoistasi kiinnostuneet tilit, joten voit toteuttaa kampanjoita näiden tilien ylläpitämiseksi ja muuntamiseksi.

Lisäksi B2B-ostajien aikomustietojen avulla voit löytää uusia tilejä, jotka etsivät omasi kaltaisia ​​tarjouksia. Oletetaan esimerkiksi, että online-käyttäjä julkaisee palvelun tai tuotteen tarpeensa LinkedInissä. Voit lisätä tämän tililuetteloosi, suorittaa kampanjoita tälle käyttäjälle ja olla yhteydessä heihin myöhemmin.

Merkitse markkinointikampanjat liiketoiminnan tuloksiin

B2B-aikeiden tiedot auttavat sinua tunnistamaan myyntiä ja liiketoiminnan tuloksia edistävät markkinointikampanjat. Sen avulla voit myös tietää, mikä verkkosivuston sisältö houkuttelee kohdeyleisöäsi ja mikä saa heidät siirtymään suppiloasi alaspäin.

Hyödynnä B2B-aikeiden dataa kasvattaaksesi liiketoimintaasi

B2B-aikeiden tiedot kertovat sinulle mahdollisten asiakkaidesi ostosignaaleista, jotta voit strategisesti ajaa kampanjoita heidän vaalimiseen ja muuntamiseen.

Jos tarvitset apua B2B-tavoitteesi tietojesi tehon vapauttamisessa yrityksesi kasvattamiseksi, harkitse kumppanuutta WebFX:n kanssa. Olemme täyden palvelun digitaalisen markkinoinnin toimisto, jolla on yli 25 vuoden kokemus tuloshakuisten strategioiden luomisesta asiakkaillemme.

Lisäksi pääset käyttämään omaa kasvualustamme MarketingCloudFX ja ansaitset vähintään 10 paikkaa käyttäjäystävällisessä CRM-pähkinänkuoressamme.

MarketingCloudFX säilyttää kaikki tietosi turvallisesti yhdelle alustalle, jotta voit hyödyntää B2B-ostajatietojesi tehoa. Toisaalta Pähkinänkuori voi auttaa sinua keräämään liiditietoja ja virtaviivaistamaan myyntiprosessiasi.

Ota yhteyttä verkossa tai soita numeroon 800-280-1062 puhua strategille B2B-digitaalimarkkinoinnin palveluistamme!

Table of Contents