Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Markkinointibudjetin suunnitteleminen kuudessa yksinkertaisessa vaiheessa: 2023-opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Markkinointibudjetin suunnitteleminen kuudessa yksinkertaisessa vaiheessa: 2023-opas

Mietitkö kuinka suunnitella markkinointibudjetti? Markkinointibudjetin luominen yrityksellesi saattaa tuntua pelottavalta, mutta sen ei tarvitse olla sitä. Markkinointisuunnitelmien budjetti auttaa pitämään strategiasi linjassa yrityksesi yleisen talouden kanssa, jotta voit saavuttaa liiketoimintatavoitteesi.

Tällä sivulla sukeltaamme kuuteen helppoon vaiheeseen, joiden avulla voit luoda markkinointibudjetin vuodelle 2023, jotta seuraavasta suunnittelusessiosta tulee helppoa! Joten jatka lukemista!

Tässä on nopea yleiskatsaus kaikesta, mitä tällä sivulla käsitellään:

PS Tilaa ilmainen Revenue Weekly -uutiskirjeemme saadaksesi lisää tämän kaltaisia ​​digitaalisen markkinoinnin vinkkejä palkituilta asiantuntijoiltamme!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Mikä on markkinointibudjetti?

Markkinointibudjetti on suunnitelma kuluista, joita yrityksesi käyttää brändisi, tuotteiden tai palveluiden markkinoimiseen tai mainostamiseen. Se kattaa kaikki markkinointistrategiasi kulut ja rajallisen ajanjakson, joka voi olla missä tahansa neljänneksestä vuoteen.

Kuinka suunnitella markkinointibudjetti vuodelle 2023 kuudessa vaiheessa

Nyt kun tiedät, miksi markkinointibudjetti on välttämätön, on aika tarkastella markkinointibudjetin laatimista ja priorisoimista. Tutustu näihin kuuteen kriittiseen kohtaan, jotka haluat määrittää markkinointibudjettisi määrittämiseksi:

  1. Määritä yrityksesi tavoitteet
  2. Luo myyntisyklisi
  3. Tiedä ulkoiset kustannukset
  4. Ymmärrä markkinasi
  5. Hanki käsitys siitä, mitä strategioita haluat käyttää
  6. Tutkimusstrategian hinnat

1. Määritä yrityksesi tavoitteet

Jokainen markkinointibudjetin laatimisopas sanoo, että sinun on määritettävä yrityksesi tavoitteet – ja se on totta! Sinun on tiedettävä, mitä haluat saavuttaa, jotta voit määrittää budjetin, jonka avulla voit saavuttaa nämä tavoitteet. Voit asettaa tavoitteita, jotka keskittyvät:

  • Lisää myyntiä
  • Kasvavat liidit
  • Ansaita lisää tilaajia
  • Bränditietoisuuden lisääminen
  • Ja enemmän

Kun asetat yrityksellesi tavoitteita, varmista, että ne ovat tarkkoja ja älykkäitä. Et halua asettaa tavoitetta, kuten “lisätä myyntiä”. Se ei anna sinulle tarkkaa tavoitetta työskennellä ja saavuttaa.

Aseta sen sijaan tavoite, kuten “Kasvata myyntiä 20 % vuoden loppuun mennessä”. Tämä tavoite on helposti mitattavissa ja antaa tiimillesi jotain täsmällistä saavutettavana. Se antaa sinulle myös konkreettisen viitekohdan markkinoinnin budjetointia varten, koska tiedät, että haluat lisätä myyntiä ja aikataulun tuon kasvun saavuttamiselle verrattuna pelkkään tietoisuuteen, että haluat lisätä myyntiä.

Jos haluat tietää, kuinka markkinointibudjetti laaditaan oikein, aloita lisäämällä yleiset liiketoimintatavoitteesi, jotta voit investoida oikeisiin markkinointimenetelmiin, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

2. Luo myyntisyklisi

Kun luot markkinointibudjetin erittelyä, haluat määrittää myyntisuppilosi. Myyntisuppilosi on kriittinen osa markkinointibudjettiasi, koska se määrittää, mihin aiot käyttää rahasi. Myyntisuppilosi on prosessi, jonka yleisösi käy läpi tullakseen maksavaksi asiakkaaksi. Tyypillisessä myyntisuppilossa on neljä vaihetta:

  • Tietoisuus: Tässä vaiheessa yleisösi huomaa, että heillä on ongelma, ja alkaa etsiä ratkaisuja.
  • Huomio: Harkintavaiheessa yleisösi alkaa tarkastella käytettävissään olevia vaihtoehtoja.
  • Päätös: Kun liidi saavuttaa päätösvaiheen, he alkavat keskittyä yrityksiin, jotka tarjoavat parhaan ratkaisun tai tuotteen heidän tarpeisiinsa.
  • Toiminta: Kun liidi saavuttaa toimintavaiheen, hän valitsee yrityksesi ja hänestä tulee asiakas.

Yrityksesi myyntisuppilon ymmärtäminen auttaa sinua näkemään, missä saatat tarvita digitaalisen markkinointistrategian, joka auttaa estämään useampia ihmisiä putoamasta suppilosta.

Oletetaan esimerkiksi, että huomaat, että yrityksesi suppilossa on paljon ihmisiä harkintavaiheessa, mutta vain harvat pääsevät päätösvaiheeseen. Vaikka jonkin verran putoamista on luonnollista, huomaat, että lasku on huomattavasti odotettua suurempi.

Tämän seurauksena saatat huomata, että sinun täytyy budjetoida enemmän rahaa strategioihin, jotka auttavat saamaan liidejä harkintavaiheesta päätöksentekovaiheeseen. Strategiat, kuten videomarkkinointi, napsautuskohtaiset mainokset (PPC) ja sosiaalisen median mainokset, voivat auttaa sinua työntämään nämä viittaukset suppilossa.

Jotta voit ymmärtää, kuinka paljon sinun on budjetoitava markkinointiin, sinun on ymmärrettävä myyntisyklisi. Myyntisyklin tunteminen auttaa sinua ennakoimaan strategioita, joihin sinun on investoitava, mikä auttaa sinua budjetoimaan markkinointisuunnitelmaasi viisaasti.

🔥 Empfohlen:  Blogin ostaminen 9 helpossa vaiheessa [Everything You Need to Know]

3. Tunne ulkoiset kustannukset

Jos haluat tietää, miten markkinointibudjetti laaditaan, aloita ulkoisten kustannusten määrittämisestä. Sinun on tiedettävä, kuinka paljon kaikki maksaa yrityksellesi, jotta tiedät kuinka paljon voit varata markkinointiin. Joten mitä ulkoisia kustannuksia sinun tulee ottaa huomioon?

  • Käyttökustannukset (tuotteiden luominen, toimitus)
  • Kustannukset henkilöstön palkkaamisesta
  • Yrityksen hoitamisesta aiheutuvat kulut (sähkö, vesi)
  • Ja enemmän

Sinun on otettava nämä kustannukset huomioon, kun luot markkinointibudjettisuunnitelmaa. Se ei ainoastaan ​​määritä, mihin palveluihin voit sijoittaa, vaan se auttaa myös määrittämään sijoitetun pääoman tuottoprosentin (ROI) perustan.

Oletetaan esimerkiksi, että yrityksellesi maksaa 10 dollaria tuotteesi valmistaminen. Myyt tuotteesi 50 dollarilla. Joten kun valitset markkinointimenetelmiä yrityksellesi, sinulla on käsitys siitä, kuinka paljon haluat kuluttaa, jotta voit silti ansaita voittoa tuotteestasi.

Nämä tiedot auttavat sinua löytämään strategioita, joiden avulla voit saavuttaa yrityksesi parhaan sijoitetun pääoman tuottoprosentin.

4. Ymmärrä markkinasi

Sinun on tiedettävä, mihin sopisi markkinoillasi, jotta voit rakentaa tehokkaan markkinointibudjettisuunnitelman. Kun ymmärrät, kuinka vastustat kilpailijoitasi, voit paremmin määrittää, mitä strategioita sinun on käytettävä kilpaillaksesi heidän kanssaan.

Sinun kannattaa tehdä kilpailija-analyysi nähdäksesi, kuinka kilpailijasi toimii verkossa. Voit jopa käyttää kilpailijoiden analysointityökaluja, joiden avulla näet, missä kilpailijasi tällä hetkellä menestyy verkossa. Se voi auttaa sinua määrittämään, mitkä strategiat sinun on budjetoitava menestyäksesi.

Voit käyttää kilpailijoiden analyysityökalua, kuten CompetitorSpyFX, analysoidaksesi kilpailijoiden kampanjoita ja saada ideoita omille kampanjoillesi tai käyttää sosiaalisen median seurantatyökaluja seurataksesi, mitä ihmiset sanovat kilpailijoista sosiaalisessa mediassa.

5. Hanki käsitys siitä, mitä strategioita haluat käyttää

Olennainen osa vuoden 2023 markkinointibudjetin laatimista on strategioiden valitseminen. Sinun ei tarvitse olla 100 % varma käyttämistäsi strategioista, mutta sinulla pitäisi olla käsitys siitä, mitkä strategiat näyttävät soveltuvan parhaiten yritykseesi. Voit käyttää lukuisia digitaalisen markkinoinnin strategioita, mukaan lukien:

  • Hakukoneoptimointi (SEO): Hakukoneoptimointi on prosessi, jolla parannetaan verkkosivustosi sijoitusta hakutuloksissa, jotta sivullesi saadaan osuvampaa, orgaanista liikennettä.
  • PPC-mainonta: PPC-mainokset ovat maksettuja mainoksia, jotka näkyvät hakutulossivujen yläosassa ja muilla verkkosivuilla. Näiden mainosten avulla voit tavoittaa enemmän liidejä, jotka ovat valmiita muuttamaan.
  • Sosiaalisen median markkinointi: Sosiaalisen median markkinoinnin avulla voit olla yhteydessä yleisöösi henkilökohtaisesti ja toimittaa heille informatiivista sisältöä. Tämän strategian avulla voit rakentaa suhteita liidien kanssa ja kasvattaa heistä asiakkaita.
  • Mainonta sosiaalisessa mediassa: Jos sijoitat sosiaalisen median mainontaan, keskityt luomaan houkuttelevia mainostekstejä, jotka on kohdistettu tietyille liideille. Nämä mainokset näkyvät saumattomasti uutissyötteissään, jolloin voit lisätä brändin tunnettuutta ja ansaita enemmän liidejä.
  • Sähköpostimarkkinointi: Sähköpostimarkkinoinnin avulla voit kasvattaa viittauksia kohti konversioita lähettämällä heille räätälöityä sisältöä, joka vastaa heidän kiinnostuksen kohteitaan. Voit lähettää mainossähköposteja, eksklusiivisia tarjouksia, hylätyn ostoskorin muistutuksia ja paljon muuta.
  • Sisältömarkkinointi: Sisältömarkkinoinnin avulla voit saada lisää viittauksia sivullesi jakamalla arvokasta tietoa yleisösi kanssa. Olipa kyse blogikirjoituksista tai videoista, voit jakaa tietosi yleisösi kanssa ja vakiinnuttaa itsesi alan auktoriteetiksi.
  • Paikallinen SEO: Paikallisen hakukoneoptimoinnin avulla optimoit paikallisia avainsanoja ja hankit Google-yritysprofiilisi tiedot, jotta voit saada lisää paikallista liikennettä yritykseesi. Alla näet esimerkin GBP-listauksesta!

Haluat saada käsityksen siitä, mitä strategioita haluat käyttää yrityksellesi, kun luot markkinointibudjettia. Kun tiedät, mihin strategioihin haluat sijoittaa, voit määrittää, kuinka ne sopivat markkinointibudjettisuunnitelmaasi. Tämä vie meidät seuraavaan kriittiseen osa-alueeseemme markkinointibudjetin suunnittelussa.

6. Tutkimusstrategian hinnat

Aiotpa sitten toteuttaa kampanjoitasi yksin, palkata freelancerina tai digitaalisen markkinointiyrityksen, sinun on tiedettävä, kuinka paljon se maksaa. Markkinointibudjettisi erittelyn tulisi keskittyä siihen, kuinka paljon kukin strategia maksaa yrityksellesi. Ensin sinun on määritettävä, kenen haluat hoitaa kampanjasi:

  • Talon sisällä: Jos päätät pitää kiinni omasta tiimistäsi, kustannukset muodostuvat palkoista ja materiaaleista, joita tarvitset kampanjoidesi toteuttamiseen. Sinun on ehkä silti palkattava ulkopuolista apua tai investoitava työkaluihin, joiden avulla voit hallita kampanjoitasi.
  • Freelancerit: Freelancerit ovat ihmisiä, jotka ovat erikoistuneet yhden tyyppiseen strategiaan tai harrastavat muutamia niistä. Jos palkkaat freelancerin, maksat yleensä tuntikohtaisesti tai projektikohtaisesti. Hinnat voivat olla korkeammat, jos freelancer on kokeneempi tai käyttää ohjelmistoja, jotka hän sisällyttää hintaan.
  • Digimarkkinoinnin yritys: Jos palkkaat digitaalisen markkinointiyrityksen, saat kaiken tarvitsemasi työkaluista ihmisiin. Jos et tee yksittäistä projektia, maksat kuukaudessa digitaalisen markkinointiyrityksen pitämisestä kiinni.
🔥 Empfohlen:  Rehellinen ActiveCampaign Review 2023: Onko se parempi kuin muut?

Yleensä, jos olet kiireinen yrityksesi hoitamisessa, sinun kannattaa luottaa digitaaliseen markkinointiyritykseen. Sen avulla voit hyötyä markkinointisuunnitelmasta ja jonkun budjetin hallinnasta samalla, kun olet huolissasi yrityksesi muista näkökohdista.

Kuinka paljon ammattimaiset digitaalisen markkinoinnin palvelut maksavat? Jotta saat idean, tässä on valikoima, kuinka paljon sinun pitäisi odottaa maksavasi digitaalisen markkinointiyrityksen verkkomarkkinointistrategioista:

Nämä hinnat vaihtelevat yrityksesi ja tarpeidesi mukaan. Mutta tämä vaihteluväli kertoo siitä, kuinka paljon voit odottaa maksavasi, jos teet yhteistyötä digitaalisen markkinointiyrityksen kanssa.

Kun tiedät nämä kustannukset, osaat laatia markkinointibudjetin paremmin, jotta voit käyttää strategioita, jotka tuovat parhaat tulokset yrityksellesi.

Mikä on markkinointibudjetti?

Markkinointibudjetti on enimmäismäärä, jonka käytät markkinointistrategiaasi. Kun budjetoit markkinointia, allokaatiosi on summa, jota budjettisi ei voi ylittää. Jos et määritä markkinointibudjettia, saatat kuluttaa kampanjoihisi haluttua summaa enemmän.

Kuinka laskea markkinointibudjetti

Nyt kun osaat suunnitella markkinointibudjetin, tutkitaan kuinka se lasketaan. Kun on kyse markkinointibudjetin luomisesta, sinun on määritettävä, kuinka paljon sinun tulisi käyttää.

Yhdysvaltain pienyritysten hallinto suosittelee, että yritykset, jotka tienaavat alle 5 miljoonaa dollaria vuodessa, varaavat noin 8 prosenttia bruttotuloistaan ​​markkinointisuunnitelmansa budjettiin.

On kuitenkin tärkeää huomata, että jokainen yritys on ainutlaatuinen ja saatat kuluttaa tätä summaa enemmän tai vähemmän yrityksesi tarpeista riippuen.

Luodaksesi tavoitteisiin perustuvan markkinoinnin budjettisuunnitelman, määritä tavoitekustannus uuden asiakkaan hankkimiseen ja kuinka monta uutta asiakasta haluat saada markkinoinnillasi.

Kerro sitten nämä kaksi lukua ja lisää kiinteät kustannukset.

Oletetaan esimerkiksi, että hankintakohtaisen hintatavoitteesi on 300 dollaria asiakasta kohti, haluat hankkia 200 uutta asiakasta ja kiinteät kustannukset ovat yhteensä 10 000 dollaria. Tässä skenaariossa käyttäisit seuraavaa kaavaa.

  • (300 x 200) + 10 000 = 70 000

Sinun on siis kohdennettava yhteensä 70 000 dollaria markkinointiin saavuttaaksesi asiakashankintatavoitteesi. Kun suoritat markkinointikampanjoitasi, voit seurata hankkimiesi uusien asiakkaiden määrää ja hankintakohtaista hintaasi määrittääksesi, kuinka hyvin kampanjasi toimivat ja mitä haluat parantaa tehokkuuden parantamiseksi.

Kuinka paljon eri toimialat käyttävät markkinointibudjetteihinsa?

Nyt kun tiedät markkinointibudjetin laskemiskaavan, saatat miettiä, mitä muut alasi yritykset yleensä käyttävät markkinointistrategiaansa.

Kun on kyse markkinointibudjetin määrittämisestä, voit oppia kuinka paljon yrityksesi tulisi budjetoida markkinointisuunnitelmaansa tarkastelemalla toimialaasi ja sen keskimääräisiä markkinointikuluja alla olevasta taulukosta.

Ala
Markkinointibudjetti (% yrityksen tuloista)
Viestintämedia 10 %
Kaivostoiminta ja rakentaminen 3 %
Palvelukonsultointi 21 %
Kuluttajapakatut tavarat 9 %
Kuluttaja palvelut 6 %
koulutus 3 %
Energiaa 1 %
Pankki-, rahoitus-, vakuutus- ja kiinteistöala 8 %
Terveydenhuolto 18 %
Valmistus 13 %
Jälleenmyyntitukku 14 %
Tekniikka 21 %
Kuljetus 6 %

Toimialan lisäksi yrityksesi voi tarkastella myös ikää ja kokonaismarkkinoita. Esimerkiksi:

  • Ikä: 1–5-vuotiaiden yritysten tulisi sijoittaa 12–20 prosenttia liikevaihdostaan ​​markkinointiin ja yli viisivuotiaiden yritysten tulee sijoittaa 6–12 prosenttia liikevaihdostaan ​​markkinointiin.
  • Kokonaismarkkinat: Business-to-business (B2B) -yritysten tulisi sijoittaa 7–8 prosenttia liikevaihdostaan ​​markkinointiin, kun taas yritysten välisten (B2C) yritysten tulisi sijoittaa 9 prosenttia liikevaihdostaan ​​markkinointiin.

Muista kuitenkin, että jokainen yritys on ainutlaatuinen. Yrityksesi tavoitteiden huomioiminen budjettia luotaessa on ratkaisevan tärkeää. Riippuen organisaatiosi tavoitteista ja yleisestä liiketoimintastrategiasta, voit valita markkinointisuunnitelman budjetin, joka on korkeampi tai pienempi kuin alasi keskiarvo.

Markkinointibudjetin seuranta: parhaat käytännöt

Nyt kun tiedät kuinka luoda markkinointibudjetti ja kuinka paljon sinun pitäisi laskea markkinointibudjetin suunnittelussa, sinun on seurattava markkinointibudjettiasi vuoden tai vuosineljänneksen aikana, jotta et käytä liikaa.

Seuraa näitä parhaita käytäntöjä markkinointibudjettisuunnitelman seuraamiseksi, jotta voit saavuttaa liiketoimintatavoitteesi:

  1. Aseta budjetin perustaso tai vertailuarvo: Perustasosi tai vertailukohtasi ovat markkinointistrategiasi toteuttamisen suunnitellut kustannukset ja kulut. Asettamalla perustason voit verrata kulujasi ajan myötä, jotta et kuluta liikaa ja säädä kulujasi tarpeen mukaan.
  2. Ota käyttöön prosessi, jolla tiimin jäsenet käyttävät budjettisi: Sinulla voi olla useita tiimin jäseniä, jotka käyttävät budjettia työkalujen tai alustojen ostamiseen tai mainosten julkaisemiseen. Varmista, että kaikilla on prosessi, jota voi seurata ja että koko tiimisi ymmärtää, kuinka paljon he voivat kuluttaa.
  3. Seuraa kampanjoitasi: Pidä laskentataulukkoa tai käytä alustaa, kuten MarketingCloudFX, jotta voit seurata kaikkia markkinointikampanjoitasi yhdessä paikassa. Huomaa, kuinka paljon olet sijoittanut kuhunkin kampanjaan ja kuinka paljon tuotot saat niistä.
  4. Seuraa liidejäsi: Pidä kirjaa putkeen tulevista johdoista. Pidä kirjaa niiden lähteestä, kampanjasta, joka muutti heidät liideiksi, muuttuivatko he asiakkaaksi, ja tulojen määrää, jonka he tuottivat yrityksellesi.
  5. Säädä kulujasi tarpeen mukaan: Kun olet luonut prosessin kampanjoiden, liidien ja kulujen seurantaa varten, voit ymmärtää paremmin, mitkä kampanjat tuottavat eniten tuloja yrityksellesi. Tämän seurauksena voit ohjata budjettisi strategioihin, jotka johtavat yrityksellesi parhaat tulokset. Voit myös säätää kulujasi, jos huomaat, että käytät liikaa tiettyyn kampanjaan.
🔥 Empfohlen:  Kuinka laittaa Shopify-myymäläsi rakenteilla

Yleisiä markkinointibudjetin virheitä

Tässä on muutamia yleisiä markkinointibudjetin virheitä, joita sinun tulee välttää suunnitteleessasi ja seuraaessasi budjettiasi:

  • Suppilokulut kanaville, jotka eivät tuota suurta tuottoa: On tärkeää varmistaa, että markkinointisuunnitelmasi budjetti menee kanaville, jotka tuovat yrityksellesi eniten tuloja. Seuraa strategiojesi sijoitetun pääoman tuottoprosenttia (ROI) ja varmista, että budjettisi ohjataan kampanjoille, jotka tarjoavat suurimman tuoton.
  • Datan käyttämättä jättäminen markkinointikampanjoiden toteuttamiseen ja optimointiin: Markkinointistrategiasi menestys on yhtä hyvä kuin tietosi. Varmista, että budjettisi käytetään hyvin seuraamalla ja analysoimalla kampanja- ja yleisödataa parantaaksesi strategioitasi jatkuvasti.
  • Alennukset nykyisistä asiakkaista: Uusien asiakkaiden hankkiminen maksaa enemmän rahaa kuin nykyisten asiakkaiden palaaminen. Varmista, että käytät osan budjetistasi nykyisten asiakkaiden säilyttämiseen ja asiakasuskollisuuden kasvattamiseen.
  • Viime vuoden markkinointibudjettia käyttäen: Yleisön tarpeet ja kiinnostuksen kohteet vaihtelevat vuosi toisensa jälkeen, mikä tarkoittaa, että myös kampanjakulut muuttuvat todennäköisesti. Älä jää jumiin kohdentaessasi samoja kuluja samoille kanaville kuin viime vuonna. Analysoi tämänhetkiset markkinatrendit ja varmista, että budjettisi menee kanaviin, joita yleisösi käyttää eniten.

Markkinabudjettimallit

Markkinointibudjettimalli voi tehdä budjettisi luomisesta helppoa. Seuraavien resurssien avulla voit käyttää mallia markkinointibudjetin luomista varten:

Kokeile markkinointibudjettilaskuriamme

Haluatko apua päättäessäsi, kuinka paljon budjetistasi kohdennetaan kullekin kanavalle? Kokeile ilmaista online-markkinoinnin budjettilaskuriamme. Syötä vain tietoja tavoitteistasi, niin saat ilmaisen markkinointibudjettisuunnitelman erittelyn. Voit myös muokata tavoitteitasi niin monta kertaa kuin haluat. Jos haluat keskustella strategin kanssa markkinointibudjetistasi, soita meille numeroon 800-280-1062 tai pyydä ilmainen tarjous verkossa.

Onko sinulla kysyttävää markkinointibudjetistasi? Tarvitsetko neuvoja markkinointikulujen hallintaan? Meillä on juuri asiaa! Lataa ILMAISEKSI opas markkinointibudjetin hallintaan tänään!

Näytä minulle opas

Aloita vuoden 2023 markkinointibudjettisuunnitelman laatiminen jo tänään

Jos olet valmis sukeltamaan markkinointibudjettisuunnitelman laatimiseen ja palkkaamaan markkinointitoimiston, WebFX on täällä auttamassa. Yli 25 vuoden kokemuksella osaamme laatia markkinointibudjetin, joka sopii yrityksesi ainutlaatuisiin tarpeisiin.

Yritysmarkkinointiyrityksenä autamme sinua valitsemaan strategioita, jotka sopivat budjettiisi ja tuottavat tuloksia yrityksellesi.

Ota yhteyttä verkossa tai soita meille tänään klo 800-280-1062 oppia lisää!