Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Markkinointitoimiston kustannukset: Kuinka paljon yrityksesi markkinointi maksaa vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Markkinointitoimiston kustannukset: Kuinka paljon yrityksesi markkinointi maksaa vuonna 2023

Markkinointitoimiston kulut voivat vaihdella keskimäärin 900 dollarista 20 000 dollariin kuukaudessa.

Olitpa pieni tai keskisuuri yritys (SMB) tai suuri yritys, markkinointibudjettisi on tärkeä osa tulojen ansaitsemista. Jos haluat saada kaiken irti markkinointikuluistasi, sinun on ymmärrettävä markkinointitoimistojen kustannukset.

Markkinointitoimiston kustannukset ovat, kuinka paljon maksat ulkoistetuista markkinointipalveluista. Palveluistasi riippuen saatat maksaa kertakorvauksen tai kuukausimaksun.

Tämä viesti erittelee markkinointitoimiston kulut ja seuraavat aiheet:

 • Mikä on markkinointitoimisto?
 • Mitä markkinointitoimisto tekee?
 • Digimarkkinointitoimiston kulut kuukaudessa
 • Digimarkkinointitoimistojen kustannustekijät

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja markkinoinnin hinnoittelusta!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Mikä on markkinointitoimisto?

Markkinointitoimisto on koulutettujen henkilöiden yritys, joka luo, suunnittelee ja toteuttaa mainosstrategioita ja niihin liittyvää sisältöä yritysten puolesta.

Markkinointitoimistoja on kahdenlaisia ​​– perinteisiä ja digitaalisia. Perinteiset markkinointiyritykset työskentelevät painetun median, kuten aikakauslehtien tai sanomalehtien, kanssa, kun taas digitaalisen markkinointitoimistot työskentelevät verkkomedian, kuten sosiaalisen median tai sähköpostin, kanssa.

On myös hybriditoimistoja, jotka työskentelevät sekä painetun että digitaalisen median parissa.

Mitä markkinointitoimisto tekee?

Markkinointitoimistot täyttävät myös sopimusvaatimukset, jotka perustuvat asiakkaan tavoitteisiin. Ennen kuin työskentelet markkinointitoimiston kanssa, määrittelet tavoitteesi ja määrität niiden kanssa tarvittavat toimenpiteet niiden saavuttamiseksi.

Joitakin tyypillisiä markkinointitoimiston tehtäviä ovat:

Markkinointitoimisto hoitaa kaikki markkinointi- ja mainontasuunnitelmasi osa-alueet ja poistaa työtaakan tiimiltäsi.

Digimarkkinointitoimiston kulut kuukaudessa

Markkinointitoimiston kustannukset vaihtelevat keskimäärin 900 dollarista 20 000 dollariin kuukaudessa.

Digitaalisen markkinointitoimiston kustannukset vaihtelevat useiden tekijöiden mukaan, mutta jokaisen palvelun keskiarvot on hyvä tietää ennen kuin otat yhteyttä. Näin voit varmistaa, että valitsemasi yritys kuuluu tyypilliseen valikoimaan ja saa tarvitsemasi palvelut.

🔥 Empfohlen:  Johns Hopkinsin insinöörit tutkivat tekoälyä syvällisemmin hiirten aivoihin

Sopimuksestasi ja paketistasi riippuen voit käyttää yhtä tai useampaa seuraavista taktiikoista:

 • Sosiaalisen median markkinointi
 • Sähköpostimarkkinointi
 • Pay-per-click (PPC) -mainonta
 • Hakukoneoptimointi (SEO)

Tässä taulukossa on eritelty eri hinnat kullekin menetelmälle:

Palvelu Keskimääräinen kuukausihinta toimistossa
Sosiaalisen median markkinointi 900-20 000 dollaria
Sähköpostimarkkinointi 300-1500 dollaria
PPC 350-5000 dollaria
SEO 1500-5000 dollaria

Sukellaan jokaiseen alla.

Haluatko lisätietoja tietyistä markkinointitoimistojen kuluista? Erittele parhaat digimarkkinointitoimistot ja niiden hinnat tiimimme kanssa!

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median markkinoinnin hinnoittelu voi sisältää kaiken johtamisesta kertaluonteisiin projekteihin. Yritykset sijoittavat tyypillisesti 4000–7000 dollaria kuukaudessa sosiaalisen median hallintaan. Sosiaalisen median palvelut maksavat yleensä 900–20 000 dollaria kuukaudessa ja sosiaalisen median konsultit 75–500 dollaria tunnissa.

Joitakin palveluita, joita saatat saada ulkoistamalla markkinointitoimistolta, ovat:

 • Sosiaalisen median hallinta
 • Sisällön luominen
 • Postitusaikataulu
 • Asiakaspalvelu sosiaalisessa mediassa

Tämä video hajottaa edelleen sosiaalisen median markkinoinnin kustannuksia:

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinoinnin kustannukset vaihtelevat sen mukaan, mitä palveluita ulkoistat. Voit odottaa kuluttavasi 1 000 dollaria kuukaudessa itse hallinnoituun sähköpostimarkkinointiin tai 300–1 500 dollaria, jos työskentelet toimiston kanssa.

Monet yritykset kirjoittavat ja lähettävät uutiskirjeitä talon sisällä ilmaiseksi, mutta jos haluat päivittää markkinointisähköpostisi, sinun kannattaa harkita työskentelyä tiimin kanssa.

Jotkut sähköpostipalvelut sisältävät:

 • Sähköpostiautomaatioohjelmisto
 • Sähköpostin seuranta ja aikataulutus
 • Sisällön luominen

Sähköpostimarkkinoinnilla on kuitenkin huomattava sijoitetun pääoman tuotto (ROI) – yritykset ansaitsevat 44 dollaria jokaisesta käytetystä dollarista.

PPC

PPC-mainonnan keskiarvo on noin 2,59 dollaria napsautuksesta ja 3,12 dollaria 1000 näyttökertaa kohden. PPC on eräänlainen mainonta, jossa maksat vain, kun joku napsauttaa mainostasi. Voit näyttää näitä mainoksia hakukoneissa, verkkokauppasivustoilla ja jopa sosiaalisessa mediassa.

PPC:n avulla sinun on suunniteltava kampanja, löydettävä kohdeyleisö, julkaistava mainoksesi ja seurattava niiden edistymistä vähintään. Monilla yrityksillä ei ole aikaa pysyä mukana, joten ne luottavat markkinointitoimistojen apuun.

🔥 Empfohlen:  Dynaamisten taulukoiden lisääminen WordPressiin ilman HTML-koodia

SEO

SEO-palvelujen kustannukset vaihtelevat 1500–7500 dollarista kuukaudessa 100–150 dollariin tunnissa ja 5000–35 000 dollariin projektia kohden.

Hakukoneoptimointiin keskittyminen voi auttaa sinua parantamaan verkkosivustosi sijoitusta hakukoneissa. Hakukoneoptimointi on jatkuva prosessi, joten vaikka saatat maksaa enemmän etukäteen kampanjoiden luomisesta ja sivustosi rakentamisesta, näet enemmän sijoitetun pääoman tuottoprosenttia.

Tämä video erittelee hakukoneoptimoinnin kustannukset:

Digimarkkinointitoimistojen kustannustekijät

Useat tekijät vaikuttavat siihen, kuinka paljon työskentely digitaalisen markkinointitoimiston kanssa maksaa. Markkinointitoimistokustannusten ymmärtäminen voi auttaa sinua löytämään toimiston, joka tarjoaa sinulle eniten palvelua hintaansa nähden.

Tässä on joitain yleisimmistä digitaalisen markkinoinnin toimistojen kustannustekijöistä:

 • Digitaalisen markkinoinnin strategiat
 • Tavoitteet
 • Toimistokokemus
 • Yhtiön koko
 • Teknologiamaksut

Sukellaan jokaiseen alla.

Digitaalisen markkinoinnin strategiat

Valitsemasi strategiat ovat merkittävä tekijä siinä, kuinka paljon markkinointitoimistosi kokemus maksaa. On olemassa lukuisia tapoja kasvattaa tuloja markkinoinnin avulla, ja jokaisella on eri kustannukset ja aikajana. Maksat vähemmän, jos käytät paljasluustrategiaa, mutta tuloksilla on vaikutusta.

Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on talon sisällä markkinointitiimi, joka kirjoittaa sähköpostisi sisältöä ja käsittelee sosiaalista mediaa. Hakukoneoptimointisi ei kuitenkaan ole sitä mitä se voisi olla. Jos teet yhteistyötä toimiston kanssa, voit säästää sähköpostissa ja sosiaalisessa mediassa ja keskittää ulkoistetun budjettisi hakukoneoptimointiin.

Kun teet kumppanuutta toimiston kanssa, he päättävät, mistä strategioista yrityksesi voisi hyötyä eniten harkitessaan budjettiasi.

Tavoitteet

Tavoitteesi ja strategiasi liittyvät läheisesti toisiinsa. Riippuen siitä, mitä haluat saavuttaa, voit käyttää erilaisia ​​strategioita, jotka vaikuttavat budjettiisi.

Joitakin esimerkkejä markkinointitavoitteista ovat:

 • Ansaitse lisää näyttökertoja sosiaalisessa mediassa
 • Saat enemmän napsautuksia maksetuille mainoksillesi
 • Lisää yhteydenottolomakkeen lähetyksiä verkkosivustoltasi
 • Lisää ostoksia verkkokaupastasi

Nämä ovat vain muutamia tavoitteita, joita markkinointitoimisto voi auttaa. Koska jokainen niistä saattaa kuitenkin tarvita ainutlaatuisen lähestymistavan, ne vaikuttavat budjettiisi.

🔥 Empfohlen:  8 parasta Moissanite Radiant Cut Rings -rengasta vuonna 2023 (uudet tyylit)

Toimistokokemus

Kun etsit toimistoa, haluat löytää sellaisen, jolla on kokemusta markkinoinnista. Uudemmat toimistot saattavat veloittaa vähemmän, mutta heillä ei ehkä ole työkaluja, ohjelmistoja tai tiimiä kasvun lisäämiseen vakiintuneiden toimistojen tapaan.

Yhtiön koko

Jos työskentelet suuremman markkinointiyrityksen kanssa, saatat maksaa palveluistasi enemmän, mutta niiden tukena on todennäköisesti vuosien kokemus ja suurempi asiantuntijatiimi. Suurella yrityksellä on enemmän resursseja ja yhteyksiä auttaakseen asiakkaitaan.

Teknologiamaksut

Monilla markkinointiyrityksillä on omat ohjelmistonsa ja teknologiansa käyttökokemuksen parantamiseksi, tietojen keräämiseksi ja tallentamiseksi sekä analytiikan keräämiseksi. Jos haluat käyttää näitä tekniikoita, saatat joutua maksamaan palkkion, joka kattaa niiden toiminnot.

Tutustu WebFX:ään:

Maailmanluokan tekninen markkinointitoimistosi yli 1,6 miljoonaa tuntia yhdistettyä asiantuntemusta.

Lue lisää markkinointitoimistokuluista WebFX:n avulla

Jos haluat saada kaiken irti jokaisesta markkinointipalveluihin käytetystä dollarista, WebFX voi auttaa. Kun valitset digitaalisen markkinoinnin palvelumme, saat käyttöösi erilaisia ​​palveluita, jotka auttavat sinua saavuttamaan markkinointitavoitteesi.

Tiimimme työskentelee kanssasi selvittääkseen, mikä palvelu voisi hyödyttää yritystäsi eniten. Sitten luomme suunnitelman, joka optimoi budjettisi saavuttaaksesi tavoitteesi ja kasvattaaksesi tuloja. Toistaiseksi olemme ajaneet 3 021 182 299 dollaria asiakkaillemme – sinä voit olla seuraava.

Katso hintasivumme nähdäksesi digitaalisen markkinoinnin hinnat palvelukohtaisesti ja ota meihin yhteyttä verkossa keskustellaksesi strategin kanssa tavoitteistasi!