Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Masterclass “Supercharge Data Analytics”

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Masterclass “Supercharge Data Analytics”

Eksponentiaaliset teknologiat, kuten tekoäly ja datatiede, ovat nopeuttaneet yritysten kasvua kaikkialla maailmassa. Jopa pienet päivitykset analytiikkamalleissa johtavat paljon parempiin tuloksiin. Optimoidakseen ML-malleja datatieteilijöiden on säälimättä koulutettava, arvioitava, iteroitava ja koulutettava uudelleen.

NVIDIA:n tarjoaman Cloudera Data Platformin avulla yritykset voivat ottaa saumattomasti käyttöön data-analytiikkaa kriittisissä sovelluksissa, kuten Spark 3.0:ssa, ilman koodimuutoksia. Organisaatiot voivat analysoida tietoja reaaliajassa saadakseen tarvittavan tiedon vastaamaan asiakkaiden muuttuviin vaatimuksiin.

Datatieteen työkuormien suorittaminen nopeutetussa Cloudera Data Platformissa nopeuttaa arvon saavuttamista, koska datatieteilijät voivat tehdä yhteistyötä yhdellä yhtenäisellä alustalla. GPU-kiihdytyksen avulla datatieteen tiimit voivat hyödyntää tarkoitukseen rakennettuja työkaluja ketterään kokeiluun, data-analytiikkaan ja koneoppimiseen – 10 kertaa nopeammin ja paljon pienemmillä kustannuksilla.

Cloudera ja NVIDIA järjestävät yhdessä Analytics India -lehden kanssa Master-kurssin Supercharge Data Analyticsista. päällä 26. huhtikuuta 2022 alkaen 15.00-16.00 opettaa sinulle Data Science -työkuormien suorittamista kiihdytetyssä Cloudera Data Platformissa.

REKISTERÖIDY NYT

Cloudera + NVIDIA:lla voit:

  • Laajenna tekoälyn käyttötapauksia NVIDIA-laskennan mahdollistamalla täydellisellä tuotanto-ML-työkalusarjalla.
  • Luo malleja, jotka tuottavat erittäin tarkkoja tietoja ja oivalluksia, joihin yritys luottaa.
  • Käytä täysin turvallista ML-ympäristöä, joka voi täyttää kehittyvät vaatimukset.
  • Vähentää ML-harjoitteluaikaa ja mallin käyttöönottotiheyttä päivistä minuutteihin.

Kenen pitäisi osallistua?

  • Tietotieteen, tietotekniikan, analytiikan ja tekoälyn harrastajat
  • Tietotekniikan ammattilaiset ja yrittäjät
  • Analyysijohtajat, CDO:t/tietoliidit
  • Datatieteen ja analytiikan ammattilaiset, jotka haluavat kääntyä

REKISTERÖIDY NYT

Kaiuttimen tiedot

Saurav Agarwal, vanhempi ratkaisuarkkitehti, NVIDIA

Sauravilla on noin kymmenen vuoden kokemus tietoteollisuudesta tekoäly/datatieteen/analytiikkaratkaisujen toteuttamisesta big data-alustoilla, mukaan lukien suuret datajärvijärjestelmät. Hän on kokenut vanhempi arkkitehti ja kokenut tietoinsinööri, jolla on kokemusta hajautettujen reaaliaikaisten datatieteen putkien rakentamisesta. Lisäksi hänellä on käytännön kokemusta arkkitehtuuri- ja toteutuskokemusta yritysdataympäristöistä, mukaan lukien Hadoop- ja Spark-ekosysteemit.

🔥 Empfohlen:  Kuinka menestyä (ja saada kaikki mitä haluat elämässä)

Saurav on ollut mukana useissa suurissa projekteissa, jotka kattavat päästä päähän -tietomaisemaratkaisuja sellaisille aloille kuin autoteollisuus, toimitusketju, terveydenhuolto, pankit, fintech ja monet muut. Hänen tärkeimpiin projekteihinsa kuuluu ennakoivien sydänsairauksien hälytysten suoratoisto suurelle terveydenhuollon tarjoajalle ja petatavun mittakaavan datajärven rakentaminen suurelle fintech-yritykselle ja sen eri kumppanikuluttajille.

Piyush Agarwal, johtaja Pre Sales – Etelä-Aasia, Cloudera

Piyush Agarwal on BI- ja big data -analytiikan ennakkomyyntijohtaja ja -ratkaisuarkkitehti, jolla on yli 17 vuoden rikas kokemus yritysasiakkaiden kyvystä saada oivalluksia tiedoistaan. Muuntamalla asiakkaiden teknologiatarpeet ratkaisuiksi heidän liiketoimintatavoitteidensa toteuttamiseksi hän on hallinnoinut monimutkaisia ​​teknisiä ympäristöjä auttamaan aloittavia ja vakiintuneita organisaatioita kasvattamaan liiketoimintaansa. Asiakkaat Piyush on työskennellyt eri toimialojen kanssa, kuten pankki- ja rahoitusala, televiestintä, valmistus ja suuret ryhmittymät.

Nykyisessä roolissaan Piyush johtaa teknisiä tiimejä henkilökohtaisesti ja etänä useissa maantieteellisissä paikoissa, suuntaamalla ennakkomyyntiin Intiaan ja Etelä-Aasiaan. Hän jatkaa yritysten tukemista niiden liiketoiminnan kasvun kiihdyttämisessä lisäämällä asiakashankintaa ja sitoutumista, optimoimalla toiminnan tehokkuutta ja vähentämällä riskejä ja petoksia Clouderan hybriditietopilviratkaisujen avulla.

Joten mitä odotat, rekisteröidy nyt oppiaksesi suorittamaan datatieteen työkuormia nopeutetussa Cloudera Data Platformissa.

REKISTERÖIDY NYT