Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Matkablogin pitäminen kannattavana harrastuksena – The Story of Okeventures.com

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Matkablogin pitäminen kannattavana harrastuksena – The Story of Okeventures.com

Kuinka kaikki alkoi

Olen aina rakastanut matkustamista pienestä pitäen. Lapsena matkustin vähän, kävin siskoni luona Lontoossa, perheeni luona Kanadassa ja niin edelleen, mutta se ei ollut mitään supereksoottista. Matkustin aiemmin säästeliäästi. Kun aloin matkustaa enemmän, varsinkin kun kävin yliopistossa Yhdysvalloissa, keksin tavan budjetoida paremmin, jotta matkat toteutuisivat.

Ystäväni olivat aina yllättyneitä ja kysyivät, kuinka minulla oli varaa mennä näille matkoille. Minulla ei ollut paljon rahaa, mutta olin superstrateginen.

Juuri kun valmistuin yliopistosta, koska minulla oli niin paljon ihmisiä, jotka kysyivät minulta matkoistani, päätin perustaa blogin ja keksiä tavan kommunikoida ihmisten kanssa sen sijaan, että selittäisin asioita jokaiselle yksitellen. Halusin vain alustan, jolla muut ihmiset voisivat käydä.

Toinen syy, miksi aloitin blogin, olivat ystäväni. He valittivat lippujen olevan kalliita. Siksi aloin alun perin miettiä keinoa tarjota ihmisille edullisempi matkustusvaihtoehto.

Aloitin blogini vuonna 2018. Se ei ollut helppoa minulle, koska olen hyvin yksityinen henkilö. Blogin kirjoittaminen tekemisistäni on tavallaan ristiriidassa sen kanssa, että haluan kertoa ihmisille, mitä teen.

Aluksi kohtasin monia teknisiä ongelmia. Ehkä olisi ollut helpompi perustaa blogi toisella alustalla. Kuitenkin, jos aion tehdä jotain, teen sen täysin. Joten minun piti opetella verkkosivuston kehittämistä WordPressillä. Kun minulla oli ajatus blogin pitämisestä, ensimmäisen postaukseni julkaiseminen vei ehdottomasti aikaa, koska minun piti keksiä, kuinka luoda itse sivusto, rakenne ja niin edelleen.

Blogini alkoi ystävieni ja perheeni paikasta. Myöhemmin ihmiset muista maista ja paikoista, joissa en ole koskaan edes alkanut vierailemaan verkkosivustollani ja kommentoimaan blogiani. Nykyään blogissani vierailee ihmisiä yli 100 maasta, mikä todella motivoi minua luomaan lisää sisältöä.

Kun aloitin blogin, luin paljon blogeja ihmisistä, jotka lopettivat työnsä matkustaakseen kokopäiväisesti. En kuitenkaan halunnut tehdä niin. Oli vaikea löytää muita bloggaajia, jotka olisivat samassa tilassa kuin minä. Tuolloin oli pulaa blogeista ihmisille, jotka halusivat tehdä tietyn uran ja matkustaa vapaa-ajallaan.

Olen täysin suunnattu ryhmille nuoria työskenteleviä ammattilaisia, jotka haluavat selvittää, kuinka menestyä urallaan ja silti päästä tutustumaan kaikkiin paikkoihin, joissa he haluavat vierailla.

Nykyään on niin monia erilaisia ​​​​töitä ja ihmisiä, joilla on joustavat työajat ja jotka voivat matkustaa enemmän. Henkilökohtaisesti työskentelen tavallisessa 9-5 työssä ja minulla on alle kuukauden loma-aikaa vuodessa. Tästä huolimatta yritän silti matkustaa noin kerran kuukaudessa. Tästä johtuen blogini keskittyi ihmisten yleisöön, joka haluaa jäsentää lomapäivänsä niin, että heille on hyvä matkustaa usein.

Blogini tulot

Koska monet ystäväni kysyivät minulta aina, mistä ostaa lentoliput ja kuinka löytää edullisimmat majoitusvaihtoehdot, päätin keskittyä paljon lentojen ja hotellien hakukoneessa perustuu Travelpayoutsin valkoinen etiketti,.

Aloita ansaitseminen lennoista

Opi ansaitsemaan rahaa matkablogistasi mainostamalla lentolippuja verkossa (oikeilla esimerkeillä).

Hanki ilmainen opas

Kumppanuusmarkkinointi

Monet “Blogging 101” -kurssit sanovat, että tarvitset mainoksia, jotta voit ansaita rahaa blogistasi. Liikenteeni ei kuitenkaan ole tarpeeksi suuri, jotta mainoksilla olisi paljon vaikutusta. Määrittämällä lukijoideni aikomukset (“Minun täytyy varata lento tai edullinen hotelli”) saan yleensä enemmän ihmisiä varaamaan ja ansaitsen tuloja jokaisesta myydystä lentolipusta tai varatusta hotellista.

🔥 Empfohlen:  Haluatko oppia kaaviotietokantoja? Tässä on muutamia kursseja

Nyt keskityn enemmän kumppanilinkkeihin ansaitakseni blogini. Vaikka liikenteen ohjaamisessa itse blogiin, yritän ohjata ihmiset hakukoneeseen, joka on kuin kaksisuuntainen katu, koska voin kaupallistaa blogini ja ihmiset voivat saada upeita alennuksia lennoista ja hotellit. Se on win-win -tilanne.

Lentojen ja hotellien lisäksi jaan affiliate-linkkejä retkiin ja aktiviteetteihin. GetYourGuide-kumppaniohjelma on loistava ohjelma. Olen käyttänyt niitä henkilökohtaisesti monta kertaa ja nyt minulla on myös paljon affiliate-linkkejä aktiviteetteihin.

Jopa 10% palkkio

100 dollaria + keskihinta

Evästeen käyttöikä 31 päivää

GetYourGuide-kumppaniohjelma

Liity tänään

Valitakseni kumppaniohjelman, jonka kanssa työskentelen, käytän yleensä brändejä, joita käytin aiemmin tai joita uskon käyttäväni ja lisääväni blogikirjoitukseeni. Kumppanuusohjelman valitseminen on suoraviivainen, vaivaton prosessi. Jaan blogiviesteissä affiliate-linkkejä tiettyihin brändeihin, koska se on minulle todella hyödyllistä.

Travelpayoutsin matkakumppanuusohjelmien lisäksi olen kokeillut Amazonin kumppaniohjelmaa. Se on myös melko hyvä, koska heillä on paljon tarjottavaa yleisöllesi.

Yhteistyötyökalujen sijoittaminen

Tapa, jolla sijoitan affiliate-työkalut, vaihtelee postauksen mukaan. Enimmäkseen käytän affiliate-linkkejä ja -widgetejä. Jos mielestäni sopii, käytän myös bannereita tai kaikkia yhtä aikaa.

Perustuu Travelpayoutsin valkoinen etikettiMinä loin minun lentohakukoneeni ja yleensä ajaa liikennettä siellä. Esimerkiksi:

Käytän myös widgetejä, kuten Hotellook-kohdewidgetiä:

Matkablogin pitäminen kannattavana harrastuksena

Minulle bloggaaminen on edelleen harrastus kokopäivätyöhön verrattuna. Kun aloitin blogini, työskentelin kokopäiväisesti strategiakonsulttina konsulttiyrityksessä, jossa keskityin yritysongelmien ratkaisemiseen ja harvoin päällekkäisyyksiä blogityöni kanssa. Olen työskennellyt kokopäiväisesti muutaman vuoden ja siirryn nyt Stanfordin yliopistoon MBA-tutkintooni.

Minulla on ristiriitaisia ​​tunteita siirtymisestä kokopäiväiseksi bloggaajaksi. Olen tavannut useita kokopäiväisiä bloggaajia ja matkat ovat heille kuin työtä. Kun lähden matkalle, haluan sen olevan nautinnollista. Riippumatta siitä, päätänkö kirjoittaa siitä blogia, en halua tuntea matkustamisen synnynnäistä painetta, joka on sidottu tuloihini.

Syy siihen, miksi pidän tavastani kirjoittaa blogia, on tasapaino. Haluan matkustaa ja nauttia kokemuksistani. Kun palaan matkalta, en halua tuntea synnynnäistä painetta, että jos en puhu kokemuksistani, en tienaa rahaa.

Olen melko hyvä suunnittelemaan, milloin käytän lomapäiväni, mutta ansaitsen silti rahaa kokopäivätyöstäni ja säästän paljon. Pidän vain tasapainosta kokopäiväisen ja bloggaamisen välillä.

Siirtyminen kokopäiväiseen bloggaamiseen olisi minulle melko vaikeaa, koska se muuttaa tapaani matkustaa. En ainakaan tällä hetkellä halua tehdä sitä muutosta.

Sisällön luominen

Tällä hetkellä luon kaiken sisällön itse; Ajattelin kuitenkin palkata freelancerin muokkaamaan sisältöäni. Kirjoitusprosessi on jotain, jota haluan tehdä itse, kun kirjoitan erityisesti kokemuksistani ja ajatuksistani.

Mitä tulee siihen, mistä kirjoitan, minulla on käynnissä lista eri aiheista ja lisään uusia puolispontaanisti. Esimerkiksi, jos minulla on tällä hetkellä jokin tietty kokemus, kuten luottokortin käyttö matkustamiseen, lisään tunnuslauseen aiheluettelooni, joista haluan kirjoittaa.

Päivinä, joina haluan kirjoittaa, palaan tähän luetteloon ja mietin, mitkä ideani ovat olennaisimmat.

Alussa oli haastavaa löytää tasapaino sen välillä, että kirjoitin sen, mitä haluan sanoa, ja yritä selvittää, mitä muut ihmiset haluavat kuulla. Saatat myös lukea paljon blogeja blogien perustamisesta, joissa puhutaan kohdemarkkinasi selvittämisestä ja sitten ponnistelujen keskittämisestä kyseisten markkinoiden tarjoamiseen.

Jos sen sijaan, että kirjoitat, mitä haluat sanoa, keskityt siihen, mitä sinun pitäisi sanoa muiden ihmisten etujen mukaan, et pysy uskollisena itsellesi ja bloggaamisen jatkaminen on paljon vaikeampaa.

Aiheiden valintaprosessini ei todennäköisesti ole kovin edistynyt. Tietysti sen lisäksi, että kirjoitan omista ideoistani, tarkistan joskus avainsanoja ja teen Google-hakuja nähdäkseni mitä siellä tapahtuu. En kuitenkaan kiinnitä niihin paljon huomiota.

Mielenkiintoista on, että bloggaus muutti tapaa, jolla käytän sisältöä itse. Bloggaus antaa minulle erilaisen näkökulman sen selvittämiseen, minkä bloggaajien viestejä luin ennen matkalle lähtöä. Lisäksi huomaan etsiväni vähemmän suosituksia Googlesta kuin yrittäväni löytää tiettyjä bloggaajia lukemaan heidän suosituksiaan.

Mielestäni tärkein ero epäonnistuneiden ja menestyneiden sisällöntuottajien välillä johtuu aitoudesta. Siellä on niin paljon sisältöä, joten sinun kannattaa keskittyä kertomaan tarinasi ja jakamaan kokemuksiasi, varsinkin jos olet matkabloggaaja.

Kun luen joitain matkailublogeja, huomaan vain, milloin ne keskittyvät vähän liikaa sponsoreihin. Joskus näyttää siltä, ​​että he menettävät itsensä. Aito oleminen ja asioiden tekeminen omalla tavallaan on ehdottomasti suurin ero minulle menestyvänä sisällöntuottajana.

Jos voisin antaa neuvoja itselleni neljä vuotta sitten, kun aloitin, sanoisin ehdottomasti: jatka vain kirjoittamista, koska vie aikaa selvittää, minkä tyyppisen sisällön luomisesta pidät.

Luettelossa olevien asioiden määrän ja kirjoittamieni blogien määrän välillä on varmasti vielä ero. Luonnoksissani on jostain kummallisesta syystä paljon valmiita blogeja, joten palaan usein takaisin ja sanon itselleni: julkaise se.

Mitä tulee sisältöön, ole kärsivällinen. Joskus sisällöllä ei ehkä ole yhtä paljon liikennettä nyt, mutta muutaman kuukauden tai vuoden kuluttua siitä tulee osuvampaa ja se lisää liikennettä.

Yksin matkustaminen

Olen saanut monet ihmiset, jotka eivät olleet lähelläkään, kertoneet minulle, kuinka he ovat seuranneet joitain matkojani ja käyneet paikoissa, joissa olen käynyt. Vaikka se on siistiä, on joskus hieman pelottavaa, kun en tiedä, kuka seuraa matkojani.

Nyt olen erittäin tietoinen siitä, että matkustamisen ja matkastani julkaisemisen välillä on viive.

Lisäksi tykkään myös vaihdella aikajanaa, jolle julkaisen, jotta minun on vaikeampi seurata missä olen. Mielestäni tämä on hyvä lähestymistapa sosiaalisen median aikakaudella. Sinun tulee olla tietoinen, koska et koskaan tiedä muiden ihmisten aikomuksia. Haluan vain varmistaa, etteivät ihmiset pysty jäljittämään minua niin helposti.

Kuinka ansaita rahaa naisten yksinmatkailublogissa

Ota selvää, kuinka Rose muutti päiväkirjan yrityksen, millä työkaluilla hän kaupallistaa matkasisältöä ja kuinka paljon rahaa hänen matkabloginsa tuottaa.

Lue lisää

Ruusu

Kuinka käyttää Pinterestiä matkablogin mainostamiseen

Suuri osa liikenteestäni on peräisin Pinterest. Tämä on hauskaa, koska ennen kuin aloitin blogini, en ollut koskaan aiemmin Pinterestissä. Koska kuulin, että muut ihmiset käyttävät Pinterestiä liikenteen lisäämiseen, kiinnitin huomiota myös tähän liikenteen lähteeseen.

Muihin alustoihin verrattuna Pinterest on ollut todella hyvä tapa mainostaa blogiani ja nähdä muiden bloggaajien töitä. Minulla on myös vähän liikennettä Instagramista, mutta minulla on ollut kuukausia, jolloin en ole saanut liikennettä sieltä. Sillä välin minulla on pinssejä Pinterestissä, jotka levisivät puoliksi viraalisesti, ja nyt suurin osa liikenteestäni tulee sieltä.

Omakohtaisen kokemukseni ja muiden bloggaajien näkemäni perusteella Pinterestissä menestymisen saavuttamiseksi on tärkeää luoda tarttuvia pinssejä, joita muut voivat julkaista uudelleen, sekä luoda hyvän aikajanan ja tunnuslauseet.

Tässä on esimerkki nastasta, joka ohjaa liikennettä minun artikkeli Pariisista:

Pinterest-pinsseihin käytän yleensä itse ottamiani kuvia tai kuvia Pixabaystä. Käytän Pixabayta, kun haluan yleisemmän kuvan, joka toimisi viestini pääkuvana. Lisäksi käytän Canva tehdäkseni kaikki nastani.

Kun luot pinssejä, muista, että yleisösi eivät ole pelkästään matkustajia, vaan myös matkabloggaajia ja jopa muita kuin matkailubloggaajia, jotka etsivät matkailuun liittyvää sisältöä. Kuten monet muutkin bloggaajat, vietin paljon aikaa Pinterestissä vain kiinnittämiseen.

Ole valmis siihen, että tämä liikenteen lähde vie paljon aikaasi. On olemassa tapoja automatisoida julkaisuja Pinterestissä. Yritin kuitenkin, enkä pitänyt niistä kovinkaan paljon, joten palasin tekemään sen vain manuaalisesti, mikä ei ehkä ole tehokkain tapa.

Tiedän, että liikenteen lähteiden monipuolistaminen on todella tärkeää, mutta Pinterest on ehdottomasti ollut minulle tärkeä tekijä. Pinterest on täydellinen liikenteen lähde matkailublogeille. Koska Pinterest-strategiani keskittyi blogin liikenteen ohjaamiseen kumppaniyritysten linkittämisen sijaan, keskityin ohjaamaan liikennettä itse blogiin ja sitten blogista kumppanilinkkeihin.

Mitä tulee keskittymiseen Googlen hakukoneoptimointiin verrattuna Pinterestiin, uskon, että Googlella on korkeampi este sijoituksesi parantamiselle. Tämä johtuu siitä, että kaikki bloggaajat eivät käytä Pinterestiä, mutta kaikki on todennäköisesti merkitty Googleen.

Mielestäni Pinterestiin pääsyn este on pienempi, koska tapa, jolla julkaiset, voi muuttaa asioita, tapa, jolla julkaiset uudelleen, voi muuttaa asioita ja tapa, jolla muut ihmiset julkaisevat, voi muuttaa asioita.

Pinterestin liikenne on parantanut blogiani yleistä liikennettä, mikä on myös SEO:n lisäksi parantanut sijoitustani Googlessa. Sitä polkua olen kulkenut ohjatakseni liikennettä jokseenkin orgaanisesti.

Pinterestillä on kuitenkin haittapuoli liikenteen lähteenä. Sinun pitäisi edelleen työstää viestejäsi jatkuvasti. Vaikka sinulla saattaa olla ikivihreitä viestejä, jotka houkuttelevat liikennettä blogiisi, liikenne vähenee, jos lopetat lähettämisen. Johdonmukaisuus on iso osa liikenteen ylläpitämistä, joten siihen on varattava aikaa.

Key Takeaways

  1. Jos olet juuri aloittanut, jatka kirjoittamista. Joskus kestää kuukausia tai vuosia, ennen kuin artikkeli alkaa saada liikennettä ja tuottaa tuloja.
  2. Voit yhdistää tavallisen 9-5-työsi matkailuun ja matkabloggaamiseen. Jos haluat jatkaa bloggaamista pitkään, muista kirjoittaa siitä, mistä olet kiinnostunut. Muuten lopetat bloggaamisen nopeasti.
  3. Suurin ero epäonnistuneiden ja menestyneiden sisällöntuottajien välillä johtuu aitoudesta. Nyt siellä on niin paljon sisältöä, joten sinun pitäisi keskittyä kertomaan tarinasi ja jakamaan kokemuksiasi.
  4. Voit kaupallistaa matkailusisältöä asioilla, joita sinulta kysytään eniten tai mitä yleisösi tarvitsee eniten. Jos ihmiset tulevat luoksesi tarvitsemaan lentolippuja, tarjoa heille lippuja ja ansaitse rahaa jokaisesta myynnistä. Jos yleisösi tarvitsee hotelleja, tarjoa hotelleja.
  5. Sijoituksesi parantamisessa on korkeampi este Google SEO:lle verrattuna Pinterestiin. Joten voit saada liikennettä Pinterestistä nopeammin ja joissain tapauksissa helpommin kuin Googlesta. Tästä huolimatta pinssien luominen on aikaa vievää.
  6. Suuremman yleisön tavoittamiseksi Pinterestissä on tärkeää luoda tarttuvia pinssejä, jotka muut voivat julkaista uudelleen, sekä hyviä aikajanaa ja tunnuslauseita.
  7. Kun neuvot yleisöäsi luotettujen tuotemerkkien matkapalveluissa, tilanne hyödyttää kaikkia. Ihmiset voivat saada luotettavia matkapalveluita ja voit ansaita jokaisesta myynnistä. Ansaitaksesi matkavarauksista, Liity Travelpayouts-kumppanuusalustaan.

Haluatko jakaa tarinasi? Travelpayouts toivottaa tervetulleeksi kaikki bloggaajat, joilla on matkailuun liittyviä kokemuksia. Kirjoita meille osoitteeseen [email protected] seuraavalla otsikolla: “Travelpayouts-blogin tarina”.

Table of Contents