Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Matter Smart Home -standardi on virallisesti saatavilla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Matter Smart Home -standardi on virallisesti saatavilla

Muutaman tiesulkuun törmättyä Matter on virallisesti täällä. Connectivity Standards Alliancen (CSA) ilmoittama Matter-sertifiointiohjelma on nyt käynnissä, minkä ansiosta valmistajat voivat tuoda teknologian tuotteisiinsa ja julkaista ne nopeutetussa aikataulussa.

Matter on iso uutinen älykkään kodin yhteisössä, sillä se toimii universaalina kehyksenä, joka mahdollistaa eri ekosysteemien vuorovaikutuksen toistensa kanssa. Esimerkiksi Alexa-yhteensopivat laitteesi voivat käyttää Materia kommunikoidakseen Apple HomeKit -tuotteidesi kanssa. Sen tavoitteena on virtaviivaistaa kodin älylaitteiden asennusprosessia ja rakentaa helppokäyttöinen ekosysteemi, joka yhdistää Samsungin, Googlen, Applen ja yli 280 muun yhteistyökumppanin tuotteet ja ohjelmistot.

Matterissa on monia hienoja innovaatioita, mutta ytimessä Matter luottaa Wi-Fiin, Bluetoothiin ja Threadiin paikallisen yhteyden luomiseksi kaikkien älykotituotteiden välille. Sen avulla nämä gadgetit voivat kommunikoida keskenään, mikä johtaa virtaviivaistettuun asennukseen ja toimintaan. Et myöskään tarvitse Internet-yhteyttä Matteria käyttävien tuotteiden käyttämiseen, mikä lisää ylimääräistä suojausta ja yksityisyyttä.

Matter on vasta äskettäin julkaistu, mutta monet valmistajat ovat kokeilleet tekniikan varhaisen pääsyn versiota – ja voimme nähdä, että ensimmäiset Matteria käyttävät kaupalliset tuotteet tulevat saataville seuraavien kuukausien aikana. CSA järjestää suuren tapahtuman 3. marraskuuta, ja sen pitäisi antaa lisätietoja Matterista ja mahdollisesti esitellä ensimmäiset todelliset tuotteet, jotka sisältävät tekniikan.

Tällä hetkellä Matter on rajoitettu käytettäväksi älypolttimoissa, älypistokkeissa, älykytkimissä, älykkäissä antureissa ja muutamissa muissa tuotelinjoissa. Lopulta CSA ottaa käyttöön tuen yleisimmille laitteille, kuten älylukkoille ja kameroille.

🔥 Empfohlen:  Kuusi vuotta vanha AMD GPU polttaa Nvidian uutta GTX 1630:tä yli kaksinkertaisesti