Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

McDonald’s Corporation: Maailman johtava pikaruokaketju [Case Study]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: McDonald’s Corporation: Maailman johtava pikaruokaketju [Case Study]

McDonald’s Corporation on amerikkalainen pikaruokajärjestö, jonka Richard ja Maurice McDonald perustivat vuonna 1940 kahvilaksi San Bernardinoon, Kaliforniaan, Yhdysvaltoihin. He nimesivät yrityksensä uudelleen hampurilaiskioskiksi ja muuttivat myöhemmin organisaation laitokseksi; Golden Arches -logo esiteltiin vuonna 1953 alueella Phoenixissa, Arizonassa.

Liikemies Ray Kroc liittyi organisaatioon vakiintuneena toimijana vuonna 1955 ja jatkoi ketjun ostamista McDonald’sin sisaruksilta. McDonald’sin perusleiri oli Oak Brookissa Illinoisissa, ja se muutti maailmanlaajuisen perusleirinsä Chicagoon vuoden 2018 puolivälissä.

McDonald’sin arvo on yli 185 miljardia dollaria tänään. Se on liikevaihdoltaan maailman suurin ruokapaikkaverkosto. Se rekisteröitiin viimeksi palvelemaan yli 69 miljoonaa asiakasta päivittäin yli 120 maassa yli 39 000 toimipisteessä.

Vaikka McDonald’s tunnetaan parhaiten hampurilaisistaan, juustohampurilaisistaan ​​ja ranskalaisista perunoistaan, sen menu sisältää myös kanatuotteita, aamiaista, virvoitusjuomia, pirtelöitä, kääreitä ja makeisia. Muuttuvien ostajien makujen ja ruoan kurjuudesta johtuvan negatiivisen takaiskun valossa järjestö on lisännyt tarjontaansa kasviksia, kalaa, smoothieita ja luonnontuotteita.

McDonald’s Corporationin tulot ovat peräisin leasingsopimuksista ja franchising-ottajien maksamista maksuista. Kahden vuonna 2018 jaetun raportin mukaan McDonald’s on maailman toiseksi suurin yksityinen johtaja 1,7 miljoonalla edustajalla (Walmartin jälkeen 2,3 miljoonalla työntekijällä).

Tässä on sinulle McDonald’sin yritysprofiili, joka esittelee sinulle McDonald’sin yrityskatsauksen, McDonald’sin perustamisen, McDonald’sin kasvun vuosien varrella, McDonald’sista, McDonald’sin omistajan nimestä, McDonald’sin perustajasta, McDonald’sin perustajasta, McDonald’sin historiasta ja McDonald’sin tapaustutkimuksesta, McDonald’sin tapaustutkimuksesta lisää.

McDonald’s – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi McDonald’s

Päämaja Chicago, Illinois, Yhdysvallat
Perustettu 1940
Perustajat Richard ja Maurice McDonald’s ja sitten Ray Kroc
sektori Ravintolat, elintarvikefranchise, kiinteistöt
Arvostus 185+ miljardia dollaria
Tulot 23,22 miljardia dollaria (FY21)

McDonald’s – Startup Story and History
McDonald’s – maskotti/logo
McDonald’s – Liiketoimintamalli ja markkinastrategia
McDonald’s – Tavoite ja tehtävä
McDonald’s – Kasvu
McDonald’s – Ravintolat ja palvelut
McDonald’s – Tulevaisuus

McDonald’s – Startup Story and History

Richard ja Maurice McDonald vuonna 1940 avasivat ensisijaisen McDonald’sin osoitteessa 1398 North E Street West fourteenth Streetillä San Bernardinossa, Kaliforniassa; Se ei kuitenkaan ollut McDonald’s, jonka tunnet tänään. Ray Kroc teki muutoksia sisarusten liiketoimintaan ja modernisoi sitä.

Sisarukset esittelivät “Speedee Service System” -järjestelmän vuonna 1948 laajentamalla huippuluokan ajo-ravintolan standardeja, joita heidän edeltäjänsä Valkoinen linna oli kokeillut yli kaksi vuosikymmentä aiemmin. McDonald’s esitteli toimitusmallin, jossa se valmisti ruokansa syöttöhihnalla ja toimitti sen kahdessa minuutissa.

Se näytti fantastiselta ja mahdottomalta ruokapaikalta, jossa oli:

• Ruokalistalla vain hampurilaiset, ranskalaiset ja pirtelöt
• Ei lautasia tai tarjoilijoita palvelemaan asiakkaita

Kuitenkin, kun Ray Kroc tuli, hän hämmästyi loputtomista jonot, jotka olivat siellä odottamassa heidän tilauksiaan McDonald’silta.

Kroc oli silloin jo 50-vuotias ja myi pirtelösekoittimia ovelta ovelle. Ray Kroc oli aiemmin kokeillut kätensä monissa asioissa, mutta ei koskaan saavuttanut menestystä koko elämänsä aikana. Hän työskenteli jo musiikillisena johtajana, pianistina ja oli työskennellyt myös kiinteistönvälittäjänä, paperimukiteollisuudessa ja keittiökoneiden myyjänä, mutta hän ei voinut pitää kiinni yhdestä asiasta kaikkien joukossa. Siten Kroc oli henkilö, joka eli palkasta palkkaan.

Kroc tuli McDonald’siin toimittamaan absurdin 8 pirtelösekoittimen tilauksen vain yhdelle alueelle. Hän ihmetteli “miksi joku haluaisi tehdä 40 pirtelöä kerralla?” Tästä syystä hän ajoi Kaliforniaan McDonald’siin nähdäkseen paikan itse.

Nähdessään McDonald’sin hampurilaisten, perunoiden ja pirtelöiden valtavan kysynnän Kroc tunsi valtavan mahdollisuuden. Pian hän pakotti liikkeen perustajat omaksumaan franchising-mallin. McDonald’sin veljet, jotka omistivat yrityksen, elivät tuolloin mukavaa elämää, rikastuivat päivä päivältä ja ostivat Cadillaceja täyttäessään taskujaan. Heillä ei ollut visiota, eivätkä he halunneet laajentua. Ray kuitenkin vakuutti heidät ja ryntäsi töihin heti sen tehtyään.

Hän otti roolin ottamalla kaksi suurta askelta taaksepäin:

  • Asuntolainaus, kun hän oli jo 52-vuotias
  • 18 uuden myymälän avaaminen ensimmäisen vuoden aikana

Tämä on auttanut yritystä skaalautumaan, ja McDonald’s ylpeilee nyt:

  • Tarjoilee yli 2,3 miljardia hampurilaista vuodessa
  • Palvelemme yli 39 000 ravintolaa yli 120 maassa
  • Maailman neljänneksi suurin työnantaja
  • Maailman suurin lelujen jakelija

Vaikka se oli Rayn idea ja laajennus lupaavaa, McDonald’sin veljet tekivät hänen kanssaan epäreilun sopimuksen. Kroc sai vain 2 % voitosta. McDonald’sin oli tarkoitus skaalata aggressiivisesti, mutta McDonald’sin perustajat eivät olleet todella tyytyväisiä Rayyn ja hänen skaalaukseensa. Tästä syystä Ray lainasi ja osti ne 2,7 miljoonalla dollarilla, jolloin hänestä tuli McDonald’sin 100-prosenttinen omistaja.

Organisaatio selittää menestyksensä Ray Krocin ansioksi. Kroc osti myöhemmin McDonald-sisarusten arvon organisaatiossa ja vastasi McDonald’sin kokonaisvaltaisuudesta. Häntä pidettiin vahvana kollegana, joka ajoi McDonald-sisarukset pois liiketoiminnasta. Kroc ja McDonald’sin sisarukset taistelivat yrityksen hallinnasta, kuten Krocin elämäntiliin kirjattiin.

San Bernardino -ravintola purettiin (1971, kuten Juan Pollo ilmoitti) ja paikka tarjottiin Juan Pollo -ketjulle vuonna 1976. Tämä vyöhyke toimii tällä hetkellä Juan Pollo -ketjun ja McDonald’sin ja Route 66 -museon keskusjohtona. .

McDonald’sin kehittyessä lukuisiksi universaaleiksi markkinoiksi organisaatio on muuttunut globalisaation ja amerikkalaisen elämäntavan imagoksi. Sen erehtymätön laatu on lisäksi tehnyt siitä säännöllisen avoimen keskustelun keveydestä, yrityksen moraalista ja ostovelvoitteesta.

McDonald’sin ensimmäinen maskotti oli hampurilaisen päällä oleva keittokorkki, johon viitattiin nimellä “Speedee”. Vuonna 1962 Golden Arches syrjäytti Speedeen all-inclusive-maskottina. Vitsailija Ronald McDonaldin kuva esiteltiin vuonna 1965. Ronald McDonald ilmestyi mainostamaan lasten keskuudessa.

4. toukokuuta 1961 McDonald’s haki alun perin yhdysvaltalaista tavaramerkkiä nimellä “McDonald’s” kuvauksella “Drive-In Restaurant Services”. Syyskuun 13. päivään mennessä McDonald’s haki Ray Krocin johdolla tavaramerkkiä toiseen logoon – peittävään, kaksinkertaiseen kaarevaan M-kuvaan.

Ennen kaksinkertaisia ​​käyriä McDonald’s käytti yksinäistä käyrää rakenteidensa suunnittelussa. Vaikka “Brilliant Arches” -logo näkyi eri rakenteissa, nykyistä muotoa hyödynnettiin vasta 18. marraskuuta 1968, jolloin organisaatio sai USA:n tavaramerkin.

McDonald’s – Liiketoimintamalli ja markkinastrategia

McDonald’sin liiketoiminta- ja tulomalliin kuuluu lähes 37 000 myyntipistettä, jotka leviävät yli 120 maahan. Nykyään McDonald’s on tuloilla mitattuna planeetan suurin ruokapaikkaverkosto.

Alun perin Drive-In Hamburger Barina lanseeratun idean esittivät vuonna 1940 The McDonald Brothers, Richard James (Dick) ja Maurice James (Mac) McDonald. McDonald Brothers aloitti McDonald’s Hamburgersin perustamisen sen jälkeen, kun Speedee Service System -pirtelöillä, perunoilla ja hampurilaisilla, jotka maksoivat vain 15 penniä, esiteltiin.

Vuonna 1954 Ray Krocista tuli McDonald Brothersin toimipaikka. Kroc avasi pääravintolan McDonald’sin Des Plainesissa Illinoisissa Yhdysvalloissa vuonna 1955. Vuonna 1961 McDonald’s hankki oikeudet sukulaisten ruokailuun 2,7 miljoonalla dollarilla.

Saatat myös hämmästyä huomata, että kun ensimmäinen McDonald’s-ravintola avattiin, erittäin tunnetut McD-ranskalaiset syötiin ilman ketsuppia! Maailman nopeimmin kehittyvän ruokaketjun McDonald’sin tulomalli on mielenkiintoinen.

McDonald’s – Tavoite ja tehtävä

McDonald’sin on vaikea olla asiakkaidensa “rakkain paikka ja lähestymistapa syömiseen”. McDonald’sin toimintasuunnitelma on kiinnitetty uraauurtavaan “Plan To Win” -strategiaan, joka esitetään pyyntöihin ympäri maailmaa.

“Laatu, palvelu, puhtaus ja arvo” -tehtävällä McDonald’s on tarttunut jokaiseen näistä ominaisuuksista. Asiakaskokemusta parantaa viisi perustekijää: ihmiset, tuotteet, paikka, hinta ja promootio.

Lisäksi McDonald’s aikoo tarjota korkea-arvoista ravintoa tehokkaasti kohtuullisin kustannuksin yksityishenkilöille ympäri maailmaa. McDonald’sin tarjoukset on uurrettu tehokkaan tarjouskanavan kautta, joka takaa merkittävän kuluttajauskollisuuden kaikissa tilanteissa.

Hämmästyttävä Visio

Kun Ray Kroc avasi Original McDonald’sin Illinoisissa, hänellä oli unelma laajentaa franchising-toimintaa ympäri maailmaa yli 1000 toimipisteellä itse Yhdysvalloissa. Takuunsa mukaisesti McDonald’s laajensi maailmanlaajuista kahvaansa avaamalla liitokset Yhdysvaltojen ulkopuolelle jo vuonna 1967.

Ensimmäiset kansainväliset myymälät avattiin Kanadassa ja Peurto Ricossa. Tammikuuhun 2018 mennessä McDonald’s sijaitsi 120 maassa ja sillä oli noin 37 200 kahvilaa ja 1,9 miljoonaa työntekijää. Se palveli yli 69 miljoonaa ihmistä joka päivä. Yhdessä vaiheessa McDonald’s avasi uuden myymälän 14,5 tunnin välein!

Merkittävä kasvustrategia

McDonald’s on tarttunut lupaavaan kehitystekniikkaan palvellakseen asiakkaita ja levittääkseen siipiään. “Speed ​​Growth Plan” -suunnitelman esittely maaliskuussa 2017 vauhditti liiketoiminnan kehitystä.

McDonald’sin kehitysjärjestelmä riippuu säilyttämisestä, takaisin saamisesta ja muuntamisesta. McDonald’s pyrkii pitämään kiinni vanhoista asiakkaistaan, vangitsemaan menetetyn luottamuksen ja muuttamaan rento asiakkaat tavallisiksi.

Lisäksi se on omaksunut kolme kiihdyttävää ainetta: digitaalisen, ruoan toimituksen ja kokemuksen asioista, jotka hallitsevat sen hirvittävää kehitystä. Se jatkaa asiakkaiden kanssa tehtävän yhteistyön uudistamista sekä kuluttajien uskollisuuden ja kokemuksen tason nostamista innovaation ja inhimillisen työn kautta.

Kunnollinen lajike

Rahallisesti McDonald’s on vaikuttanut maailmaan merkittävämmällä tavalla kuin jotkut muut organisaatiot. McDonald’s noudattaa vakaumusta “Kunnollinen vaihtelu on osallisuutta” eikä jätä yksinäistä mahdollisuutta saada jokainen jokaisesta verkostosta tuntemaan olonsa arvostetuksi. Sen ehdotus “Kunnollinen lajike on osallisuutta” on vahvistanut sen aseman kärjessä.

McDonald’sin elämäntapa pyörii seuraavan ympärillä: asiakashaluinen, paremmin yhdessä ja sitoutunut johtamaan. Nämä yhdistettynä vakaumukseen ovat saaneet pikaruokaketjun ylittämään odotukset yritystoiminnan ja esittelyn saralla.

McDonaldisaatio

McDonald’s voidaan nimetä yhdeksi parhaista organisaatioista, jotka ovat mukana maailmanlaajuisessa järjestelmässä. McDonald’sin maailmanlaajuista laajentumista kutsutaan säännöllisesti “McDonaldisaatioksi”. Sen saavutus yli 120 maassa voidaan lukea sen hierarkkisen rakenteen ansioksi.

McDonald’sin hierarkkinen rakenne pohtii lokalisoinnin laajentamista, ja tällä tavoin McDonald’sin koko toimintasuunnitelma tehdään normaalisti uusiksi ajatellen eri kansojen joukkojuontaa.

Hedelmälliset hankinnat

McDonald’s Corporationin fuusiot ja yritysostot (M&A) ovat alusta alkaen viihdyttäneet varovaisilla yritysostoilla. McDonald’s hankki 6. toukokuuta 1999 Donato’s Pizzan, joka on keskilännen 143 ruokapaikan ketju. Sen lisäksi, että se hankki Donato’sin, se osti Boston Marketin 18. toukokuuta 2000. Boston Market on läpiajoravintolaketju, joka keskittyy pääasiassa kotityyliin. elatus.

Työntekijöiden tukeminen

McDonald’s ei millään tavoin estä työntekijöidensä kehitystä. Se tukee edustajiaan kaikin mahdollisin tavoin ja antaa heille valtuudet perustaa liiketoimintajärjestelmiä.

McDonald’sissa työympäristö on täynnä positiivisuutta, yhteydet kehittyvät, ammatillisia avauksia tuetaan ja liiketoiminnan kehitystä pidetään yllä.

Valmentajat, hyvät esimerkit ja tukijat ovat aina tavoitettavissa ohjaamaan työntekijöitä onnistuneisiin aloitteisiin, ammatillisiin menettelytapoihin ja menestyvään liiketoimintaan.

Yhteisön ja koulutuksen sitoutuminen

Sen lisäksi, että McDonald’s on yksi parhaista laadukkaista pikaruokavaihtoehdoista, se tutkii kaikkia mahdollisuuksia palvella verkostoaan. Se osallistuu tehokkaasti verkonhallintaan ja sillä on edelleen kriittinen vaikutus valikoituihin verkkoihin.

Maailmanlaajuisen monimuotoisuuden, osallisuuden ja yhteisön sitouttamistiimi yhdessä tärkeimpien rikosten kanssa on luonut arvokkaita suhteita eri verkostopohjaisten yhdistysten kanssa. McDonald’s Hamburger University valmistelee työvoimaansa ylläpitämään monen miljardin dollarin liiketoimintaa ja maailmanlaajuisia aloitteita parantavia ohjelmia.

McDonald’s – Kasvu

McDonald’s-ravintoloita on 120 maassa, ja ne palvelevat 69 miljoonaa asiakasta päivittäin. McDonald’silla on 39 000 ravintolaa/kahvilaa ympäri maailmaa, joissa järjestelyssä työskentelee yli 210 000 henkilöä. Ne auttavat operoimaan 2 770 organisaation hallussa olevaa aluetta ja 35 085 monipuolista aluetta, joihin kuuluu 21 685 aluetta, jotka on hajautettu tavallisille franchising-haltijoille, 7 225 aluetta, joilla on lupa muodostaa lisenssinsaajia, ja 6 175 aluetta, joilla on lupa etäyhtiöiden käyttöön.

Keskittyessään imagoonsa McDonald’s alkoi riisua itseltään erilaisia ​​ketjuja, jotka se oli saanut 1990-luvulla. Organisaatiolla oli suuri omistusosuus Chipotle Mexican Grillistä lokakuuhun 2006 asti, jolloin McDonald’s poistettiin kokonaan Chipotlesta pörssin kautta.

Joulukuuhun 2003 asti se omisti myös Donatos Pizzan ja pienen osan Aroma Cafésta vuosina 1999–2001. 27. elokuuta 2007 McDonald’s myi Boston Marketin Sun Capital Partnersille.

Erinomaisesti McDonald’s on kasvattanut sijoittajien voittoja 25 peräkkäisen vuoden ajan, tehden siitä yhden S&P 500 Dividend Aristokraattien joukosta. Organisaatio sijoittuu 131. sijalle Fortune 500:ssa suurimmista yhdysvaltalaisyrityksistä tulojen perusteella.

Lokakuussa 2012 sen kuukausittaiset kaupat laskivat ennennäkemättömästi yhdeksään vuoteen. Vuonna 2014 sen neljännesvuosittaiset sopimukset putosivat ennennäkemättömästi pitkään, kun sen tarjoukset laskivat viimeksi koko vuoden 1997 ajalta.

Yhdysvalloissa McDonald’sin osuus on 70 % läpiajomyyntien myynnistä. McDonald’s sulki 184 ravintolaa Yhdysvalloissa vuonna 2015, mikä oli 59 enemmän kuin mitä he halusivat avata.

Vuodesta 2017 alkaen tulot olivat noin 22,82 miljardia dollaria. McDonald’sin brändiarvio on yli 88 miljardia dollaria; menestyi Starbucksia paremmin 43 miljardin dollarin brändiarviolla. Organisaation kokonaiskorvaus vuonna 2017 oli 5,2 miljardia dollaria; Tämä arvo nousi noin 11 % edellisestä vuodesta.

McDonald’s on epäilemättä planeetan nopeimmin kehittyvä drive-thru-ravintolaketju. Vuonna 2018 McDonald’s kehittyi kannattavimmaksi ja halpaksi elintarvikeketjuksi, jonka brändin arvo on lähes 126,04 miljardia dollaria. Myös McDonald’sin kaikki resurssit olivat lähes 33,8 miljardia dollaria.

Maailman nopeimmin kehittyvä halpa pikaruokaketju jakaa markkinansa neljään ainutlaatuiseen alueeseen: Yhdysvallat, kansainväliset johtavat markkinat, nopeasti kasvavat markkinat sekä perustavat markkinat ja yritysmarkkinat.

Organisaation vuonna 2017 julkaiseman raportin mukaan Yhdysvaltojen markkinat loivat suurimman tulomitan, 8 miljardia dollaria. Kansainväliset johtavat markkinat, joihin kuuluvat Australia, Kanada, Ranska, Saksa ja Iso-Britannia, loivat 7,3 miljardin dollarin tulot.

Nopeasti kasvavat markkinat, joihin kuuluvat Kiina, Italia, Korea, Puola, Venäjä, Espanja, Sveitsi ja Alankomaat, toivat noin 5,5 miljardia dollaria liikevaihtoa.

Foundational Markets ja Corporate yhdistävät muut liiketoiminta-alueet. Lisäksi se sisältää lisäksi laajan valikoiman yritysharjoituksia. Tämän markkinaosuuden tuottama tulo oli noin 1,9 miljardia dollaria.McDonald’s – Ravintolat ja palvelut

McDrive

Tietyissä maissa “McDrive”-alueet teiden lähellä ei tarjoa tiskiä tai istumapaikkoja. mielenkiintoista kyllä, alueet tiheissä kaupunginosissa usein estävät läpikulkupalvelun. On myös pari aluetta, jotka löytyvät suurimmaksi osaksi keskustan alueelta ja jotka tarjoavat “Walk-Thru”-hallinnon ajo-ajo-ajo-ajo-ohjauksen sijaan.

McCafe

McCafé on bistrotyylinen varmuuskopio McDonald’s-kahviloille, ja se on McDonald’s Australian (tunnetaan myös Australiassa Macca’s-nimellä ja mainostetaan nimellä “Macca’s”) idea, joka alkoi Melbournessa vuonna 1993. Vuodesta 2016 lähtien useimmilla McDonald’s-myymälöillä on myyntipisteitä Australiassa. sijaitsee nykyisen McDonald’s-ravintolan sisällä.

Tasmaniassa jokaisessa ruokapaikassa on McCaféja, ja muut osavaltiot seuraavat nopeasti perässä. Uuteen McCafén ulkoasuun siirtymisen jälkeen joidenkin australialaisten ravintoloiden tarjoukset ovat kasvaneet jopa 60 %. Jokin aika sitten ympäri maailmaa oli yli 600 McCaféa.

Luo makusi

Vuosina 2015–2016 McDonald’s kokeili toista gourmet-hampurilaisen hallinto- ja ruokailuideaa, joka oli riippuvainen muista gourmet-kahviloista, kuten Shake Shackista ja Grill’distä. Se otettiin käyttöön ennennäkemättömästi Australiassa vuoden 2015 alussa, ja se laajennettiin Kiinaan, Hongkongiin, Singaporeen, Saudi-Arabiaan ja Uuteen-Seelantiin Yhdysvaltojen esittelyn edistyessä.

Sitoutuneissa “Make Your Taste” (CYT) -kopeissa asiakkaat voivat valita kaikki kiinnikkeet, mukaan lukien eräänlainen pulla ja liha sekä harkinnanvaraiset lisätarvikkeet. Vuoden 2015 lopulla Australian CYT-hallinto esitteli CYT-annoksia vihannessekoituksia.

Kun henkilö oli pyytänyt, McDonald’s ilmoitti, että viivytysajat olivat 10–15 minuuttia. Kun ruoka valmistettiin, valmistunut ryhmä (‘on’) kantoi ravinnon asiakkaan pöytään.

McDonald’sille tyypillisen pahvi- ja muoviniputtamisen sijaan CYT-ravintoa esiteltiin puulevyillä, ranskalaisilla lankaholkissa ja vihannessekoituksia posliinikulhoissa metallisten ruokailuvälineiden kanssa. Kalliimpi hinta yhdistetty. Marraskuussa 2016 Create Your Taste korvattiin “Mark Crafted Recipes” -ohjelmalla, jonka oli tarkoitus olla entistä taitavampi ja halvempi.

McDonald’sin iloinen päivä

McHappy Day on vuosittainen tapahtuma McDonald’sissa, jonka aikana osa päivän tarjouksista menee hyväntekeväisyyteen. Tämän päivän kokoelmat menevät Ronald McDonald House Charitiesille.

Vuonna 2007 sitä juhlittiin 17 maassa: Argentiinassa, Australiassa, Itävallassa, Brasiliassa, Kanadassa, Englannissa, Suomessa, Ranskassa, Guatemalassa, Unkarissa, Irlannissa, Uudessa-Seelannissa, Norjassa, Ruotsissa, Sveitsissä, Yhdysvalloissa ja Uruguayssa. Kuten australialainen McHappy Day -sivusto ilmoitti, McHappy Day toi 20,4 miljoonaa dollaria vuonna 2009. Vuoden 2010 tavoite oli 20,8 miljoonaa dollaria.

McDonald’sin monopolilahjoitus

Vuonna 1995 St. Jude Children’s Research Hospital sai Dallasissa Teksasissa salaperäisen kirjeen, joka sisälsi miljoonan dollarin voiton McDonald’s Monopoly -pelin. McDonald’sin viranomaiset menivät lääkäriasemalle kirjanpitotoimiston Arthur Andersenin edustajan kanssa, tarkastivat kortin timanttisetterin okulaarin alla, hoitivat sen muovikäsineillä ja tarkastivat sen voittajaksi.

Vaikka pelin ohjeet kielsivät palkintojen vaihtamisen, McDonald’s lykkäsi standardia ja maksoi vuosittaiset 50 000 dollarin annuiteettierät koko 20 vuoden ajalle vuoteen 2014 asti, vaikka sai selville, että kappaleen oli lähettänyt varkaussuunnitelmaan liittyvä henkilö. tarkoituksena oli huijata McDonald’sia.

McRefugee

McRefugees ovat köyhiä henkilöitä Hongkongissa, Japanissa ja Kiinassa, jotka käyttävät McDonald’sin 24h-kahviloita tilapäisenä majoituspaikkana. Joka viides Hongkongin asukkaista asuu köyhyysrajan alapuolella. Kuvaaja Suraj Katra arkistoi McRefugeesin nousun ensimmäisen kerran vuonna 2013.

McDonald’s – Tulevaisuus

Raportoitu tavoite on hankkia kaikki vierailijapaketit ehtymättömistä, uudelleenkäytetyistä tai varmelluista lähteistä, käyttää vierailijapakettia uudelleen 100 %:ssa ravintoloista ja voittaa puitehaasteet vuoteen 2025 mennessä.

McDonald’s muuttui planeetan tärkeimmäksi ruokapaikkajärjestöksi asettaakseen hyväksytyn tieteeseen perustuvan tavoitteen otsonikerrosta heikentävien aineiden leviämisen vähentämiseksi. Se liittyi myös “We Are Still In Leader’s Circle” -järjestöön, joka vauhditti toimintaa ympäristömuutosten lievittämiseksi.

McDonald’s USA:sta tuli viisi vuotta ainoa maailmanlaajuinen kahvilaorganisaatio, joka tarjosi MSC-varmennettua kalaa jokaisella Yhdysvaltain alueella. Se yhdistyi Closed Loop Partnersin kanssa rakentaakseen maailmanlaajuisen kierrätettävän ja lisäksi kompostoitavan kuppijärjestelyn NextGen Cup Challengen ja Consortiumin kautta. Viralliset pioneerit vaativat ilmakehän toimintaa ja tarjosivat järjestelyjä ensisijaisessa Global Climate Action Summitissa (GCAS).

McDonald’s osallistui “Way to Greenbuild” -tapahtumaan Illinois Green Alliancen kanssa uudessa maailmanlaajuisessa kotitoimistossaan. Rakenne, Sterling Bayn, McDonald’sin ja Gensler Chicagon yhteistyö, sai USGBC LEED Platinum -akkreditoinnin.

McDonald’s luo sävyn muille edullisille elintarvikealan organisaatioille. Ottaen huomioon useiden ostajien nykyisen halun käyttää rahaa organisaatioihin, jotka menestyvät hyvin planeetalla, missä McDonald’s johtaa, muut jatkavat toimintaansa.UKK

Kuka on McDonald’sin perustaja?

McDonald’sin perustivat Richard McDonald ja Maurice McDonald 15. huhtikuuta 1955 Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Kuka on McDonald’sin toimitusjohtaja?

Chris Kempczinski on toiminut Mcdonald’sin toimitusjohtajana marraskuusta 2019 lähtien.

Kuka on McDonald’sin omistaja Intiassa?

Intiassa McDonald’s on kahden intialaisen Amit Jatian (MD Hardcastle Restaurants Private Ltd) ja Vikram Bakshin (Connaught Plaza Restaurants Private Ltd) johtama yhteisyritys.

Milloin pikaruokaketju McDonald’s perustettiin?

Mcdonald’s perustettiin vuonna 1940 San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Kuinka paljon McDonald’sin franchising-omistaja tienaa?

Keskimääräinen Mcdonald’sin franchising tuottaa 150 000 dollaria vuodessa.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Ei voi lisätä sivutusta WooThemes Thick -teemaan