Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Meatwale.com – Tarina Intian nopeimmin kasvavan tuoreen lihan ja muiden kuin kasvisten välipalojen vähittäismyyntiketjun takana

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Meatwale.com – Tarina Intian nopeimmin kasvavan tuoreen lihan ja muiden kuin kasvisten välipalojen vähittäismyyntiketjun takana

Intiaanit ovat aikojen saatossa ostaneet lihaa ja muita ei-kasvistuotteita läheisiltä markkinoilta. Mutta uusi sukupolvi haluaa paremman ja mukavamman ostokokemuksen ostaessaan muita kuin kasvistuotteita. Sähköisen kaupankäynnin vallankumouksen myötä ihmisten tapa ostaa muita kuin kasvistuotteita on muuttumassa. Useita startuppeja on noussut esiin, jotka pyrkivät paitsi todistamaan tuoreita ei-kasvisruokatuotteita, myös luomaan paremman ostokokemuksen. Noida-pohjainen startup Meatwale.com on nopeasti nouseva startup, joka tarjoaa tuoretta lihaa ja lihatuotteita suoraan kotiisi. Heillä on myös laaja ketju hygieenisesti huollettuja vähittäismyyntipisteitä, joista voit ostaa tuoretta ja hygieenisesti säilytettyä lihaa ilman haisevien lihamarkkinoiden vierailusta aiheutuvaa haittaa. Tässä on tarina Meatwale.comin takana.

Meatwale.com – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi Meatwale.com

Päämaja Noida
Ala Ruoka ja juomat
Perustaja Krishna Kumar
Perustettu 2017
Rahoitus Enkelin rahoitus
Verkkosivusto www.meatwale.com

Meatwale.com – Tietoja
Meatwale.com – perustaja
Meatwale.com – Startup Story
Meatwale.com – Liiketoimintamalli
Meatwale.com – Kilpailijat
Meatwale.com – Haasteita
Meatwale.com – Tulevaisuuden suunnitelmat

Meatwale on yksi Intian pioneeriyrityksistä, joka toimittaa raakaa ja tuoretta lihaa suoraan kuluttajan ovelle. Vaikka 73 % intialaisista syö lihaa ja äyriäisiä, koko teollisuus on erittäin järjestäytymätöntä. Meatwalen perustamisen ideana oli muuttaa tapaa, jolla intiaanit kokevat lihan. Meatwale myy pääasiassa raakaa lampaanlihaa, raakaa kanaa ja ei-kasvisvälipaloja, kuten kebabit, salamit, makkarat, kuntosaliruokavaliot, kofta, kyljykset, galouti kebabit, momos ja monet muut.

Meatwale varmistaa, että asiakkaat saavat tilatuoretta, antibiootitonta kanaa ja laadukasta lihaa. Asiakkaat voivat tehdä tilauksensa verkossa osoitteessa Meatwale.com tai ostaa Meatwalen yli 70 vähittäismyymälästä kahdessatoista Intian osavaltiossa. Meatwale toimii tällä hetkellä yli 20 kaupungissa, mukaan lukien Bengaluru, Chandigarh, Dehradun, Faridabad, Gurugram, Ghaziabad, Greater Noida, Jaipur, Kundli, Mangalore, Mumbai, Manipal, Mohali, New Delhi, Noida, Patna, Pune, Ranchi, Sonipat, Udupi ja Shahjahanpur.

Meatwalen perustaja Krishna Kumar on MBA-tutkinnon suorittanut. Krishna aloitti uransa osoitteessa IndiaMART.com, jossa hän työskenteli 7 vuotta. IndiaMARTissa seniorien tuki opetti Krishnalle paljon asiakkaiden palvelemisessa ja liiketoiminnan johtamisessa. IndiaMARTin jälkeen Krishna liittyi hollantilaisen sähköisen kaupankäynnin ratkaisujen tarjoajaan Eperium Businessiin. Eperium johti suuria e-com-projekteja Alankomaista ja Krishna oli vastuussa samanlaisten markkinoiden luomisesta Eperiumille Intiassa. Eperium Business Solutionsissa ollessaan Krishna oli avainroolissa yrityksen kasvussa Intiassa.

Krishna Kumar on intohimoinen oppija. Hän rakastaa oppimista ja uskoo, että vuorovaikutus nuorten lahjakkuuksien kanssa on paras tapa oppia. Krishna Kumar on vieraillut monissa korkeakouluissa, yliopistoissa ja oppilaitoksissa, kuten Lovely University, GLA University, ICFAI University, Asia Pacific Institute, RCM Bhubaneswar, SOA University Bhubaneswar, Ishan Institute, Jaipuria College, KIET ja monet muut vaihtamaan ajatuksia ja uusi sukupolvi.

Meatwale.com – Startup Story

Ajatus Meatwalen perustamisesta syntyi henkilökohtaisesta kokemuksesta. Kerran perustaja Krishna Kumar piti myöhäisillan kokouksen toimistossaan Noidassa. Hän kaipasi kotitekoista kanaa, mutta kun hän saapui kotiin, kello oli jo 21.00, ja hänen tyrmistyksensä hän tajusi, että nyt oli mahdotonta saada raakaa kanaa kotiin toimitettuna. Samana iltana Krishna Kumar varasi verkkotunnuksen Meatwale.com ja aloitti yrittäjyysmatkansa.

Meatwale aloitti vain ostosliikkeenä Delhi NCR:ssä. Krishna Kumar tiesi, että hänen ideansa oli hitti, kun hän alkoi saada hyvän määrän tilauksia vain viikon sisällä julkaisusta. Omarahoitteisena yrityksenä ei kuitenkaan ollut helppoa ylläpitää toimintaa, ja myymälä suljettiin lopulta.

Mutta Krishna Kumar päätti tehdä paluun, ja yritys käynnistettiin uudelleen myymälällä Noidassa. Aluksi yrityksen oli kohdattava ongelmia myymälöiden myynnin, palkkojen ja budjetin hallinnassa ulkopuolisten varojen puuttuessa. Yritys sai kuitenkin hyvää palautetta ja sai pian varoja pankista, mikä auttoi yritystä kasvamaan kannattavasti.

Meatwale.com – Liiketoimintamalli

Alkupäivinä oli tarkoitus avata Exclusive Meatwale -myymälät, joissa Meatwalella oli yksinoikeus myydä tuotteitaan. Mutta pian Meatwalen tiimi tajusi, että eksklusiivisten myymälöiden pyörittämisessä oli suuria haasteita. Yrityksen hoitaminen suuressa mittakaavassa vaati valtavasti työvoimaa. Joten yritys otti myöhemmin käyttöön franchising-mallin. Tällä hetkellä Meatwalella on kahdenlaisia ​​franchising-myymälöitä, mm. FOCO(Franchise Owned Company Operated) ja FOFO (Franchise Owned Franchise Operated). Meatwalen ensimmäinen franchising aloitettiin Ghaziabadissa.

Meatwale.comin franchising-toiminnan aloittamiseen tarvittavat investoinnit vaihtelevat 12 INR:stä 18 INR:iin, ja yritys auttaa etsimällä mukavaa kunnollista kauppaa aloittamaan sekä hallinnoimalla työntekijöiden ja koulutetun henkilöstön palkkaamista myymälään. Franchising-myymälät tarjoavat yrittäjille liiketoimintamahdollisuuden ja luovat useita työpaikkoja. Nykyään Meatwale.comin franchising-malli on menestynyt ja monet yrittäjät tekevät sitä kokopäiväisenä yrityksenä.

Meatwale.com – Kilpailijat

Jotkut Meatwale.comin suurimmista kilpailijoista ovat Licious, Freshtohome, Nandus ja TenderChicken. Näistä kilpailijoista, vaikka Liciousilla ei ole vähittäiskauppoja, Freshtohomella, Nandusilla ja TenderChickenillä on useita vähittäiskauppoja.

Meatwale.com – Haasteita

Meatwale-tiimille tuli monia haasteita, kun yritys aloitti laajentumisen ja uusien myymälöiden avaamisen. Yksi suurimmista haasteista oli tuoreen kanan ja muiden tavaroiden hankkiminen ajoissa. Haasteena oli myös brändin vakiinnuttaminen ja Meatwalen markkinointi luotetuksi raa’an lihan ja ei-kasvisvälipalojen brändiksi.

Meatwale.com teki ovelta ovelle -markkinointia antamalla pamfletteja ja esitteitä sekä asettamalla katoksia myymälöidensä läheisyyteen asuvien asuntojen ulkopuolelle saadakseen alkunsa.

Tällä hetkellä Meatwalella on vankka logistinen verkosto, joka auttaa yritystä hallitsemaan kaikkia tarvikkeita hetkessä missä tahansa Intian kaupungissa.

Meatwale.com – Tulevaisuuden suunnitelmat

Meatwale on nykyään vain yksi myymälä, ja se on laajentunut yli 20 kaupunkiin, jossa on yli 70 franchising-myymälää. Rahoitusta lisäämällä yhtiö suunnittelee myymälöiden avaamista Intian Tier-2- ja Tier-3-kaupungeissa. Yrityksellä on suunnitelmia tavoittaa lähes joka kaupunki Intiassa, ja katseet ovat myös globaaleissa laajentumisissa.

Pandemia on luonut markkinat hygieniakaupoille Intiassa. Lisäksi Intialla on valtavat lihamarkkinat, ja kasvu on valtava. Meatwalen tavoitteena on olla merkittävä toimija tällä kasvavalla alalla.

UKK

Mikä on Meatwale.com?

Meatwale.com on yksi Intian pioneeriyrityksistä, joka toimittaa raakaa ja tuoretta lihaa suoraan kuluttajan ovelle. Yrityksellä on myös offline-läsnäolo yli 70 vähittäismyymälällä, jotka sijaitsevat yli 12 kaupungissa.

Kuka on Meatwale.comin perustaja?

Krishna Kumar on Meatwale.comin perustaja.

Missä on Meatwale.comin pääkonttori?

Meatwale.comin pääkonttori sijaitsee Noidassa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka hakea Startup Intian ja alkurahoitusta