Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mediavine vs. AdSense: Maksaako Mediavine enemmän kuin AdSense?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mediavine vs. AdSense: Maksaako Mediavine enemmän kuin AdSense?

Tähän mennessä sinun olisi pitänyt saada vastaus lopulliseen kysymykseen, mikä mainospalvelu maksaa enemmän. Lukuisten verkossa julkaistujen Mediavine vs AdSense -vertailujen perusteella julkaisijat, jotka ovat kokeilleet molempia ratkaisuja, ovat lähes aina yhtä mieltä siitä, että he ansaitsivat enemmän rahaa Mediavinella. Oman henkilökohtaisen kokemukseni mukaan Mediavine maksaa yleensä noin viisi kertaa enemmän katselukerrasta kuin AdSense.

Jopa tarkastelematta arvosteluja, todisteet viittaavat siihen, että sinulla on suurempi tulomahdollisuus Mediavinella. Tähän on useita syitä. Ensinnäkin AdSense haluaa näyttää mahdollisimman monta mainoksia Google-verkostosta julkaisijan verkkosivustolle. Tämä tarkoittaa usein sitä, että huonolaatuisemmat mainokset, joiden kierrosluvut ovat alhaiset, selviävät todennäköisesti.

Toisaalta Mediavine tekee yhteistyötä strategisten kumppaneiden kanssa varmistaakseen, että verkkosivustolle sijoitetaan vain parhaiten sopivat ja laadukkaimmat mainokset, mikä melkein takaa korkeamman kokonaiskierrosluvun jokaiselle omaisuudelle.

Silti Mediavine ei ole helpoin mainontaratkaisu. Tästä syystä AdSense on edelleen ensimmäinen valinta useimmille aloittelijoille bloggaajille ja pienille startup-yrityksille, jotka ovat kasvattamassa päivittäistä liikennettä. Mutta kun olet saavuttanut vähimmäisrajan 50 000 istuntoa kuukaudessa (sen lisäksi, että verkkosivustollasi on julkaistu arvokasta sisältöä), saattaa olla hyvä askel aloittaa siirtyminen Mediavineen.

🔥 Empfohlen:  Bing AI Image Creatorin käyttäminen markkinointiin