Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Meesho-tuoteluettelo

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Meesho-tuoteluettelo

Startup Meesho perustettiin vuonna 2015 Bangaloressa. Vidit Aatrey, joka on valmistunut IIT:stä, on tämän upean alustan toinen perustaja ja toimitusjohtaja. Tämä verkkokauppa on turvallinen ostosalusta, jonka avulla voit ostaa kotiisi mukavia vaatteita, kenkiä, sisustustuotteita ja asusteita budjetoituun hintaan. Voit selata laajaa tuotevalikoimaa ja ostaa ne yhdellä kertaa. Meesho tarjoaa myös kätevän palautuskäytännön, joten voit palauttaa kaikki tuotteet, joihin et ole tyytyväinen. Tämä Meesho-tuoteluettelo on viimeisimmät trendit kaikissa luokissa, mukaan lukien naisten sareet, kurtis, mekot, topit, sisävaatteet, miesten farkut, juhlapaidat, t-paidat ja jalkineet luomaan erilaisia ​​ilmeitä ja olemaan valmiita kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Myymälässä on myös paljon tuotteita lapsille.

  • Meesholla on tällä hetkellä yli 60 tuhatta tavarantoimittajaa eri puolilla Intiaa ja 17 miljoonaa jälleenmyyjää, jotka toimittavat tuotteet laaduntarkastuksen alla ennen varastointia Meeshon hyllyille, jotta asiakkaat voivat olla varmoja täydellisestä ostostaan.
  • Lisäksi saat lisäetua. Sivusto tarjoaa käteispalautuksia/hyvityksiä, jolloin myyjät voivat siirtää varastonsa pisteet lunastaessaan, mikä tarkoittaa, että nyt on mahdollista säästää enemmän. Eikö kuulostakin ihmeelliseltä!
  • Meesho antaa naisyrittäjille mahdollisuuden perustaa ja kasvattaa liiketoimintaansa tarjoamalla laajan valikoiman tuotteita tukkuhintaan sekä vahvat markkinointityökalut ja asiakastuen.
  • Sen upea vaatevalikoima on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat välttää kaupassa käymistä ja säästää aikaa ja energiaa.

Amazonin tai Flipkartin tapaan Meeshon avulla saat käsiisi viimeisimmät muotitrendit kuluttamatta paljon rahaa. Yksi Meeshon eduista on, että voit myös ryhtyä myyjäksi ja laajentaa tuotteesi kattavuutta potentiaalisille ostajillesi vaivattomasti.

Meeshon markkinointistrategia

Startup-yrityksenä, jolla oli rajalliset resurssit, Meeshon täytyi ottaa käyttöön tehokas markkinointistrategia lanseerauksensa alussa. Parasta on, että alusta onnistui houkuttelemaan lisää asiakkaita ja kilpaili menestyksekkäästi muiden jo vakiintuneiden suurten toimijoiden kanssa tällä verkkokaupan alalla.

Meeshon käyttämä strategia oli yksinkertainen. He antoivat ihmisten ansaita paljon rahaa ja tehdä unelmistaan ​​totta. He työskentelivät yksinkertaisen menetelmän parissa, joka poistaa kaikki esteet ostajien ja myyjien välillä.

Meesho on ekosysteemi naisyrittäjille, jotka haluavat ansaita rahaa ilman investointeja. He auttavat tällaisia ​​yrittäjiä saavuttamaan tavoitteensa nollasijoituspolitiikalla ja tarjoamalla keinoja tukea heidän taitojaan ompeleessa ja suunnittelussa. Meeshon avulla voit aloittaa oman yrityksen ilman taloudellista taakkaa itsellesi!

On olemassa useita erilaisia ​​​​taktiikoita, joita Meesho käyttää markkinointistrategiassaan. Yksi tärkeimmistä on sisältömarkkinointi, jossa luodaan arvokasta sisältöä, joka houkuttelee potentiaalisia asiakkaita ja rohkaisee heitä ostamaan tuotteesi.

Blogiviestit, videot ja infografiikka Meeshossa myytävistä tuotteista auttavat parantamaan sivuston näkyvyyttä ja saamaan orgaanista liikennettä alustalle, mikä säilyttää mahdollisten asiakkaiden huomion ja lisää konversioita.

Lopuksi Meeshon on keskityttävä bränditietoisuuden rakentamiseen. Meesho käyttää myös erilaisia ​​sosiaalisen median alustoja, kuten Facebookia ja Instagramia, tavoittaakseen potentiaalisia asiakkaita. Tämä auttoi heitä valtavasti luomaan uskollisen asiakaskunnan, joka tekee todennäköisemmin toistuvia ostoksia.

🔥 Empfohlen:  Kuinka avata pankkitili alaikäiselle Intiassa

Se voidaan tehdä maksetun mainonnan avulla, luomalla ja jakamalla kiinnostavaa sisältöä, joka kannustaa ihmisiä käymään Meeshon nettisivut tai sovellus. Nämä ovat joitain liiketoimintataktiikoista, joita Meesho käyttää markkinointistrategiassaan.

Tämä artikkeli vie sinut läpi Meesho-tuoteluettelo. Joten, mitä sinä odotat? Sukellaan ja tiedät mitä voit saada vierailemalla Meeshon verkkokaupassa:

Meesho-tuoteluettelo

Kuten jo mainittiin, Meesho tarjoaa valikoiman tuotteita vaatteista astioihin ja kodin sisustukseen, joka vastaa päivittäisiin tarpeisiisi. Tässä on Meesho-tuoteluettelo jaettu luokkiin:

1. Meesho Keittiötuotteet

Jos etsit kaikkia keittiön tarvikkeita, joiden avulla voit kokata kuin ammattilainen, älä etsi kauempaa kuin Meesho Kitchen Products! Tässä verkkokaupassa on kaikki työkalut ja astiastosarjat, joita tarvitset suosikkiaterioiden pyyhkimiseen aamusta iltaan.

Olipa kyseessä hollantilainen uuni lihan haudutukseen tai wok-paistinpannu useiden herkullisten aasialaisvaikutteisten ruokien valmistamiseen, sivustolta löytyy kaikki mitä tarvitset minkä tahansa reseptin valmistamiseen.

Täältä löydät myös mukavia säilytyslaatikoita, design-lautasia, sekoittimia, uunin jne. Lisäksi kaikki Meesho-keittiötuotteet on valmistettu laadukkaimmista materiaaleista, jotta ne kestävät vaativimpiakin ruoanlaittotyylejä. Ja mikä parasta, löydät ne halvemmilla hinnoilla verrattuna muihin verkkokauppoihin.

Lue myös: 28 parasta parhaiten palkattua työpaikkaa Intiassa

2. Meesho Home Products

Me kaikki tarvitsemme kodinkoneita tavallisessa elämässämme. Meeshosta on tullut yksi johtavista sähköisen kaupankäynnin alustoista Intiassa, myös hyvin lyhyessä ajassa. Kaikki tämän alustan tarjoamat kodin tuotteet ovat peräisin Intiasta ja täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Ne tarjoavat laajan valikoiman kodin sisustustuotteita, keittiövälineitä, vuodevaatteita jne.

Ne tarjoavat jopa laajan valikoiman huonekaluja ja sisustustuotteita kodin moitteettoman sisustukseen. Heidän tuotteet ovat saatavilla osoitteessa tukkuhinnat jotka eivät vahingoita taskuasi ja antavat ostajille mahdollisuuden tehdä merkittäviä säästöjä, kun ostat irtotavarana.

Meeshon avulla voit jopa aloittaa ja kasvattaa liiketoimintaasi omilla ehdoillasi. Voit myös liittyä sivustolle ja katsoa, ​​miten voit edistyä. Ne tarjoavat myös useita markkinointityökaluja ja tukipalveluita, joiden avulla voit mainostaa yritystäsi ja tavoittaa enemmän asiakkaita. Jatketaanpa tätä Meesho-tuoteluettelo Meeshon tarjoamilla vaatevaihtoehdoilla.

3. Meesho Western -asut naisille

Jos etsit länsimaisia ​​asuja, jotka ovat tyylikkäitä ja edullisia, Meesho on täydellinen paikka sinulle. Ne tarjoavat laajan valikoiman länsimaisia ​​naisten vaatteita mekoista ja toppeista housuihin ja farkkuihin.

Olitpa pukeutumassa illanviettoon, toimistopäivään tai festivaaleille, heiltä löytyy jotain tarpeisiisi sopivaa. Lisäksi niiden hinnat ovat lyömättömät! Toisaalta voit myös helposti myydä mitä tahansa naisten länsimaisia ​​mekkoja, kuten palazzoja, farkkuja, mekkoja, shortseja/hameita, alusvaatteita, asuja jne. Joten miksi et tarttuisi tilaisuuteen!

4. Meesho Cotton Wears

Puuvillasareet ovat perinteinen osa intialaista vaatekaappia. Niitä on eri malleja ja värejä riippuen mieltymyksistäsi tai puuvillakankaista, joita ihmiset ovat pitäneet parempana, koska ne tekevät mukavia vaatteita, joita voit käyttää milloin tahansa ilman vaivaa.

Löydät Meesho-valikoimasta erilaisia ​​puuvillavaatteita, kuten kurtis- ja toppeja, paljon muutakin kuin sareet. Löydät myös laajan valikoiman etnisiä vaatteita, jotka sopivat ihanteellisesti intialaisiin festivaaleihin ja tilaisuuksiin. Saatavilla on myös muita tyyppejä valmistettuja puseroita ja settejä, kuten chanderi-kangasta, joka tuntuu pehmeämmältä ja kevyemmältä ihoa vasten lämpiminä päivinä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka kääntää XML:n avulla Magento 2:ssa

Meeshossa on saatavilla valtava valikoima etnisiä vaatteita. Laadukkaat puuvillavaatteet on listattu täällä eri myyjien toimesta. Voit ladata Meesho-sovelluksen ja valmistautua ostokseesi.

5. Meesho miesten vaatteet

Meesholla on miesten vaatemallisto, joka tarjoaa laajan valikoiman tyylikkäitä ja edullisia vaatteita. Yrityksen missiona on tarjota nuorille intialaisille miehille pääsy upeaan muotiin edulliseen hintaan. Yritys tarjoaa laajan valikoiman paitatyylejä, mukaan lukien miesten muodollisia, arki- ja juhlapaitoja.

Meesho myy myös farkkuja, chinoja ja muita miesten alushousuja. Alustan tuotteet on suunnitellut sen oma kokeneiden ja ammattitaitoisten suunnittelijoiden tiimi. Yritys käyttää laadukkaita kankaita ja koristeita luodakseen tyylikkäitä ja taskuystävällisiä vaatteita.

Etsitpä sitten muodollista paitaa tai rentoja farkkuja, Meeshosta löytyy jokaiselle miehelle jotakin. Yrityksen laaja valikoima tyylejä ja kustannustehokkaat hinnat saavat sinut valitsemaan tämän alustan säännöllisesti.

Lue myös: 50 parasta halpavaatesivustoa edulliseen ostoksille

6. Meesho Kid’s Wear

Meesho myy muodikkaita lastenvaatteita edulliseen hintaan. Olipa kyseessä ihastuttava pikkutyttömekko yhteensopivilla kengillä tai söpöt poikashortsit yhdistettynä värikkäisiin t-paidoihin, Meesho Kid’s Wear kattaa lapsesi tarpeet. Laajasta valikoimasta kokoja, värejä ja tyylejä kaikenikäiset lapset löytävät aina jotain, josta he pitävät.

Etsitpä sitten peruspaitoja ja housuja tai juhlamekkoja lapsille, Meesho Kid’s Wearista löytyy jokaiselle jotakin. Jos etsit täydellistä vauva- tai syntymäpäivälahjaa, etsi Meesho Kid’s Wear!

Kaikki tuotteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka ovat turvallisia ja mukavia kaiken ikäisille lapsille. Muista katsoa Meesho Kid’s Wear tänään!

7. Meesho korut ja asusteet

Seuraava kohde tässä Meesho-tuoteluettelo on koruja. Meesholla on upea kokoelma käsintehtyjä koruja, jotka ovat luoneet lahjakkaat käsityöläiset maailmanlaajuisesti. Jokainen kokoelman kappale on ainutlaatuinen, ja siinä on monimutkaisia ​​​​malleja, jotka tekevät sinuun vaikutuksen. Etsitpä sitten ilmettä tai yksinkertaista asustetta, Meesho täyttää kaikenlaisten ostajien tarpeet.

Meesho Jewelry on sitoutunut tukemaan reilua kauppaa ja varmistamaan, että sen tuotteet valmistetaan kestävistä materiaaleista. He tekevät myös tiivistä yhteistyötä kumppaniorganisaatioidensa kanssa auttaakseen naisten vaikutusmahdollisuuksia ja tarjoamaan mahdollisuuksia talouskasvulle kehitysmaissa.

Alkaen nilkkakoruista, varvasrenkaista, nenärenkaista ja rannekoruista, heillä on useita kauniita muotiasusteita, joilla voit hoitaa sinua.

Etsitkö kauniita, käsintehtyjä koruja, jotka tukevat reilua kauppaa? Meesho Jewelry on täydellinen valinta. Selaa heidän upeaa kokoelmaansa jo tänään.

8. Meesho Beauty Products

Meesholla on laaja valikoima kauneus- ja kosmetiikkamallistoja miehille ja naisille. Meesho on johtava kauneustuotteiden ja tarvikkeiden toimittaja, joka tarjoaa kaikkea hiustenhoitotuotteista kynsilakoihin ja luomiväreihin.

Etsitpä sitten uutta shampoota tai haluat hemmotella itseäsi ylellisellä kasvovoiteella, Meesho auttaa sinua. Jos tarvitset jotain jokapäiväiseen käyttöön tai hemmotellaksesi itseäsi erityistilaisuuksilla, Meesho on täydellinen ostospaikka.

🔥 Empfohlen:  Belkin teki juuri valtavan panoksen kestävästä kehityksestä CES 2023:ssa

Heidän valikoimassaan on sekä huippuluokan merkkejä että edullisia vaihtoehtoja, jotka ovat vastinetta rahalle. Kaikkien suosikkituotteiden hankkiminen on helppoa ja edullista.

9. Meesho Furnishings -tuotteet

Meesho tarjoaa erilaisia ​​kalusteita, joita voit valita sisustamaan kotisi ja toimistosi tilat. Voit ostaa kohteen suoraan sovelluksesta klikkaamalla huonekalukategoriaa tai toiveesi Meesholle, joka tarjoaa sen sinulle alennettuun hintaan.

Meeshosta löydät erilaisia ​​kodin sisustus- ja järjestelytuotteita. Löydät erilaisia ​​koristevalaisimia, tapettikokoelmia, kukkamaljakoita, näyttelyesineitä kodin kulmien valaisemiseen, puutelineitä, järjestäjiä jne.

Sivustolta on saatavilla kodin hygieniatuotteita, kuten pesuaineita, saniteettitavaroita, puhdistusnesteitä jne., jotka vastaavat päivittäisiä tarpeitasi. Kaiken kaikkiaan Meesho Furnishings Items -tuotteet ovat yleensä edullisempia kuin mikään sen kilpailukykyinen verkkosivusto.

10. Meesho Electronic Appliances

Meesho myy laajaa valikoimaa elektroniikkaa ja kodinkoneita, kuten televisioita, jääkaappeja, pesukoneita, matkapuhelimia, kuulokkeita, virtapankkeja, älykelloja jne.

Etsitpä markkinoiden uusimpia tuotteita tai kunnostettuja malleja, jotka ovat edelleen hyvässä kunnossa ja halvemmalla, Meesho tarjoaa tarvitsemasi ilmaisen toimituksen useimmissa tilauksissa ja tarjoaa kaikille ostajilleen käteistoimituksen vaihtoehtoja. , mikä tekee ostoksestasi helppoa ja stressitöntä.

Meeshosta voit valita markkinoiden uusimman tuotteen tai vaikkapa kunnostetut erinomaisessa kunnossa olevat mallit. Meesho Electronicsin kunnostettuja laitteita voi ostaa erittäin edulliseen hintaan. Tämä täydentää meidän Meesho-tuoteluettelo. Nyt on sinun vuorosi ostaa mitä pidät!

Lue myös: 17 parasta tapaa ansaita rahaa verkossa maksamatta mitään

Vaaditaanko GST-numero tuotteiden myymiseen Meeshossa?

Meesho on intialainen verkkokauppaalusta, josta voit ostaa tuotteita ilman veroja. Meeshon Jälleenmyyjä-puoli ei vaadi GST-numeroa pienessä mittakaavassa, mutta jos aiot aloittaa tuotteiden myynnin Meeshossa irtotavarana, on joitain pakollisia sääntöjä noudatettava.

Sinulla on oltava oikea GST-numero rekisteröitynä jokaisessa osavaltiossa myyjänä. Varmista, että kaikki tarvittavat asiakirjat toimitetaan hakemuslomakkeen mukana, muuten he saattavat hylätä hakemuksesi näiden vaatimusten puuttumisen vuoksi. Viimeaikaisten raporttien mukaan Meeshosta on tullut yksi Intian parhaista kotituotteiden verkkokauppasivustoista. Joten tässä on mahdollisuutesi ansaita paljon Meeshon avulla.

Tämän jakaminen on ollut mahtavaa Meesho-tuotteiden luettelo yksityiskohtaisesti. Kuten aina, toivomme, että tämä viesti oli hyödyllinen ja informatiivinen. Toivotamme sinulle upeita ostoksia Meeshossa!

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää lisää Meeshosta tai mistä tahansa muusta verkkokaupan alustasta, kerro meille alla olevissa kommenteissa, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Jatka lukemista saadaksesi lisää rahaan liittyvää sisältöä.