Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Meeshon liiketoimintamalli ja tulomalli

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Meeshon liiketoimintamalli ja tulomalli

Verkko-ostos hallitsee nyt markkinoita. Kun joukko sähköisen kaupankäynnin verkkosivustoja on noussut tunnetuksi laajalla tuotevalikoimallaan ja luotettaville käyttäjille tarjottavilla edullisilla ja kätevillä palveluilla, verkosta ostamisesta on tullut todellisuutta.

Sitä tosiasiaa, että verkkokauppasivustot ja verkkokaupat ovat muuttaneet ostajien ja myyjien elämää niiden ilmestymisestä lähtien, ei voida kiistää. Tässä on kuitenkin myös tärkeää huomata, että nämä sivustot tarjoavat valtavia mahdollisuuksia ihmisille, jotka haluavat olla jälleenmyyjiä ja siten järjestää itselleen kunnollisen marginaalin.

Meesho on yksi suurimmista esimerkeistä intialaisesta sosiaalisen verkkokaupan yrityksestä, joka tarjoaa myös lukuisia mahdollisuuksia pienyrityksille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat perustaa oman verkkoyrityksen Facebookin, Whatsappin ja Instagramin kaltaisten sosiaalisen median alustojen avulla.

Sen perustivat eräkaverit ja IIT Delhistä valmistuneet, Vidit Aatrey ja Sanjeev Barnwal vuonna 2015, Meesho sovellus on mobiiliensimmäinen verkkokauppaalusta jälleenmyyjille, johon kuuluvat kotiäidit, kotimaiset vanhukset ja muut, jotka haluavat käyttää sosiaalisen median kanavia, kuten WhatsApp, Facebook, Instagram, ja muut myymään tavaroita ei-julkisessa yhteisössään, jotka yleensä tunnustetaan sosiaalisiksi piireiksi.

Alunperin Meesho-nimellä alkaneen yrityksen nimi on saanut inspiraationsa “Meri Shopista”, käännettynä englanniksi “my shop” ja ajatuksesta, että se toimisi kauppana kaikille maan asukkaalle.

Tänään Meesho liiketoimintamalli on enemmän kuin a miljoonaa jälleenmyyjää yli 700 Intian kaupungissa sen alustalla. Se tarjoaa lisäksi jakelun päästäkseen sisään muutamaan muuhun 20 000 tuottajaa alustansa kautta. Meesho on nostanut 1,1 miljardia dollaria tähän asti. Meeshon jälleenmyyntiliike toimii valtavan sosiaalisen median alustojen verkoston kautta. Yhtiö kirjasi tulot INR 307 Cr 20 FY:ssämikä on noin 3,8-kertainen kasvu verrattuna 19. tilikauteen, jolloin se ansaitsi noin 80 INR.

Käyttöresurssilla luotujen verkkojen hyödyntäminen WhatsApp-toimistot ja erilaiset sosiaalisen median järjestelmät, Meeshon liiketoimintasuunnitelma väittää ohjaavansa asiakkaita toimimaan verkkokauppiaina alentuneilla hankintakustannuksilla. Heti alussa Meesho alkoi vetää massiivisia investointeja kaltaisistaan Facebook, Naspers, DST Partners, RPS Ventures ja Shunwei Capital ja väittää tällä hetkellä olevansa “yhden luukun kohde naisten vaatteille ja asusteisiin” joka tarjoaa myös ainutlaatuisen miesten muotivalikoiman ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden jälleenmyyjäksi. Yritysten jälleenmyynnissä Meeshoa mainitaan usein nimellä “Intian ykkönen jälleenmyyntisovellus, johon yli 1 Crore jälleenmyyjä luottaa”.

Statista raportoi vuonna 2020, että yli 3,6 miljardia ihmistä ympäri maailmaa käytti sosiaalista mediaa tuolloin, ja vuonna 2025 lukujen arvioidaan olevan jossain 4,41 miljardissa. 2,89 miljardia+ kuukausittaiset aktiiviset käyttäjät, Facebook on maailman suosituin sosiaalinen verkosto marraskuussa 2021, jota seuraa Youtube (2,29 miljardia), WhatsApp (2 miljardia)ja Instagram (1,39 miljardia), ja luvut kasvavat jatkuvasti. Tämä kehittyvä sosiaalisen median maisema tekee tilaa tuloille monille ja Meesho on yksi siihen vahvasti uskovista ja siitä hyötyvistä yrityksistä!

Meesho – Viimeisimmät uutiset
Meesho – Sosiaalisen kaupankäynnin sovelluksen nousu
Meesho – juuttunut toimituskuluihin
Meesho – tulomalli
Meesho – Liiketoimintamalli
Meesho – Rahoitus ja arvostus
Meesho – Kuinka tehdä siitä rahaa?
Meesho – UKK

🔥 Empfohlen:  Twitter on toiminnassa eikä anna meidän twiitata – sen mukaan käyttäjät ylittävät päivittäisen rajan [Update]

Meesho – Viimeisimmät uutiset

19. marraskuuta 2021 – Meesho julkistaa MeeSOP-ohjelman, jonka avulla kaikki kokopäiväiset työntekijät voivat muuntaa jopa 25 % CTC:stä ESOP:iksi, joihin sovelletaan vähintään 50 000 INR:n kynnystä.

30. lokakuuta 2021 – Meesho on valmis käynnistämään toisen työntekijöiden osakeomistusohjelman (ESOP) likviditeettiohjelman 5,5 miljoonaa dollaria joskus marraskuussa.

13. huhtikuuta 2021 -Meesho aikoo monipuolistaa liiketoimintamalliaan kohdistaa 100 miljoonaan pienyritykseensuunnitelma, joka asettaa startupin vastakkain verkkokaupan jättiläisten kanssa, kuten Amazon ja Flipkart Intiassa.

5. huhtikuuta 2021 – Meesho keräsi 300 miljoonaa dollaria uudella rahoituskierroksella ammuntayhtiön SoftBank Vision Fund 2:lta arvo 2,1 miljardiin dollariin, liittymällä näin arvostettujen joukkoon Unicorn Club.

FY20 – Meesho äänitettiin tulot INR 341,6 Cr 20 FY. Yhtiön kulut koskettivat INR 657 Kr. Tämän seurauksena tappiot nousivat 315,4 kruunuun 20:lla tilikaudella.Meesho – Sosiaalisen kaupankäynnin sovelluksen nousu

Meesho – juuttunut toimituskuluihin

Meesho online-liiketoimintaa väittää saavansa enemmän kuin 15K palveluntarjoajia ja miljoona jälleenmyyjää kaikkialla Intiassa. Se on nostanut yli 215 miljoonaa dollaria sijoittajilta yksinomaan tarkoituksenaan perustaa sosiaaliset jälleenmyyjät ja niitä ympäröivät markkinat. Meesho ilmoitti noin 341,6 kruunun tuloista 20. tilikaudella, joka päättyi 31. maaliskuuta 2020. Tämä on 4-kertainen nousu vuoden 2019 84,8 kruunun tuloihin verrattuna. ostossovellus jatkoi kasvuaan 3,5 kertaa INR 657 Criin, mikä merkitsi INR 315,4 Cr:n menetystä samana vuonna, mikä oli noin 100,42 INR edellisellä verolla. Yrityksellä, joka oli kuluttanut noin 185,3 kruunua 19. tilikaudella, mikä kasvoi 15,8-kertaiseksi 18. tilikauden 10,97 kruunuista, on kuluttanut historiaa, mikä vaikuttaa suuresti sen tappioihin.

Meeshon jälleenmyyjät listaavat tavarat varastosta ja yritä jakaa ne niiden kuluttajayhteisöön kuuluvien kanssa, mukaan lukien heidän oma sukulaispiirinsä, jäsenensä, ystäviensä tai muiden tuttavuuksiensa kanssa. Jälleenmyyjät voivat mainostaa tavaroita sellaisilla maksuilla, jotka he katsovat terveellisiksi kohdekuluttajilleen. Kun tavara on valittu, jälleenmyyjä paikantaa tilauksen Meeshon kanssa ja tekee kaupan sekä järjestää kuljetuksen. Useimmissa tapauksissa Meesho auttaa toimituksissa laajan koko maan kattavan logistiikkapalveluntarjoajaverkostonsa avulla. Tämä palvelu on maksuton!

Lisäksi Meesho tarjoaa asiakkailleen myös ilmaiset postiennakkopalvelut. Siksi ainoa asia, joka tällä hetkellä vaivaa Meeshoa ja sen palveluita, on tappio, jonka yritys edelleen näkee.

Meesho – Liiketoimintamalli

Meesho toimii ensisijaisesti a sosiaalinen sähköisen kaupankäynnin alustajolloin seuraa a D2C malli. Yrityksen liiketoimintamalli voidaan selittää myös a B2B ja B2C, jos korostamme Meeshon tuomia jälleenmyyntimahdollisuuksia!Meesho – tulomalli

Samalla kun Meesho yrityssovellus käyttää tiiviisti auttamaan sosiaalisten myyjiensä viimeisen kilometrin kuljetusta, ja myös organisaatio ansaitsee samalla. Meesho veloittaa normaalin toimitusmaksun sekä 10-20 % välityspalkkion tuotteen perusteella kaikilta myyjiltä jotka organisaatio on tähän mennessä listannut. Lisäksi se maksaa lisäksi huomattavan sakon tuotteen palautuksesta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka pokerinpelaajan tavoin ajatteleminen voi auttaa parantamaan palkkaneuvottelutaitojasi

Meesholla on tällä hetkellä organisaatio 750+ työntekijää ja on keskittynyt 20 miljoonaa+ jälleenmyyjät. Meeshon liiketoimintamalli toimii aivan kuten minkä tahansa muun verkkokaupan palveluntarjoajan liiketoimintamalli. Kanssa 50 % Meeshon kohdemarkkinoista, jotka perustuvat tason 2, 3 ja 4 kaupunkeihin, yhtiö väittää olevansa läsnä yli 1000 kaupungissa, missä se auttaa jälleenmyyjiä aloittamaan mainostamisen 0-rahoituksella.

Jälleenmyyjänä haluat Prosentoida Meesho-sovelluksessa indeksoidun tuotteen yhteisösi ympärille sosiaalisen median järjestelmissä ja saatat ansaita palkkion säännöllisesti alennusmyynnistä. Valittavana on lakkoja tuotteita, ja jälleenmyyjänä sinun ei tarvitse pelätä myymäsi tuotteen logistiikkaa, maksuja ja toimitusta. Meesho toimii teollisuusyritysversiossa, joka on verrattavissa eri verkkokaupan yrityksiin. Let’s ajaa alas heidän myyntivirtoja parempaan suuntaan Meeshon liiketoimintamallin ymmärtäminen ja miten se kasvattaa tulojaan, eli Tulomalli:

komissio

Aivan kuten Amazon, Meesho ansaitsee lisäksi rahaa myyjiltä ansaitsemiensa palkkioiden avulla. Yritys veloittaa myyjiltä noin 10-20 % palkkioita.

Logistiikka

Meeshon toimituskulut ovat hieman korkeat, mutta yritys aikoo laskea niitä. Huippuluokan logistiikkateknologian avulla Meesho kuitenkin lisää jonkin verran dollaria kokonaistuloihinsa.

Mainokset

Kun jälleenmyyjien määrä kasvaa päivä päivältä, Meesho lisää huomattavasti heidän tulojaan esittelemällä heidät sovelluksessaan ja verkkosivustollaan. Myyjiltä, ​​jotka haluavat esitellä tuotteitaan alustalla, Meesho veloittaa huomattavan summan.

Data

Kuten me kaikki olemme tietoisia big datan käsitteestä, jossa dataa arvostetaan melkein yhtä arvokkaasti kuin öljyä, ellei enemmän. Meesho ottaa haltuunsa valtavan määrän dataa, josta osan se myy kumppaniyrityksilleen, jotta ne voivat käyttää sitä omaksi ja kuluttajien hyödyksi. Meesho pyrkii kuitenkin pitämään kuluttajien tiedot ja muut arkaluontoiset tiedot turvassa heidän kanssaan.

Meesho – Rahoitus ja arvostus

Meesho on kerännyt yhteensä 1,1 miljardia dollaria 30.9.2021 mennessä. Sen keräämää rahastoa johtivat eräät parhaista Venture-yhtiöistä ja enkeleistä, mukaan lukien YC, Facebook, Naspers, Sequoia Capital, Shunwei Capital ja SAIF Partners.

Raportit päivätty 5. heinäkuuta 2021, mainitsi sen Meesho tavoitteena oli nostaa yli 100 miljoonaa dollaria viimeisimmässä varainhankinnassa, jota johtaa kaksi uutta ja olemassa olevaa sijoittajaa. Softbank ja Prosus ovat tämän uuden investointikierroksen ensisijaisia ​​kasvoja, sanottiin raporteissa, jotka onnistuneesti toteutettuina ovat toinen varainhankintakierros yrityksen arvosta ja laskea sen arvon mihin tahansa siltä väliltä 3,5-4 miljardia dollaria.

Tulevan Meesho-kierroksen keskustelut muotoutuivat jättimäisenä 570 miljoonaa dollaria kierros johti Fidelity Management ja Eduardo Saverinin B Capital Groupjonka yritys nosti tänään, 30. syyskuuta 2021. Tämä auttoi yritystä enemmän kuin kaksinkertaistaa arvonsa siitä, mitä se kirjasi kuusi kuukautta sitten saavuttaakseen arvon 4,9 miljardia dollaria. Edellinen kierros johti Softbank auttoi yritystä siivoamaan 300 miljoonaa dollaria saavuttaakseen yksisarvisen status.

🔥 Empfohlen:  testRigor – Manuaalisten testaajien valtuudet rakentaa automaatiota tekoälyn aikakaudella

Päivämäärä Vaihe Summa Sijoittajat/Osakkeenomistajat

30. syyskuuta 2021 Sarja F 570 miljoonaa dollaria B Pääoman ja uskollisuuden hallinta
5. huhtikuuta 2021 Sarja E $300 milj Softbank Vision Fund
12. elokuuta 2019 Sarja D 125 miljoonaa dollaria Prosus ja Naspers
14. kesäkuuta 2019 Yrityskierros $25 milj Facebook
5. marraskuuta 2018 Sarja C $50 milj DST Partners, RPS Ventures, Shunwei Capital
7. kesäkuuta 2018 Sarja B 11,5 miljoonaa dollaria Sequoia Capital
12. lokakuuta 2017 Sarja A 3,4 miljoonaa dollaria Korkeuspääkaupunki
18. elokuuta 2016 Siemenkierros 120 000 dollaria Y-yhdistelmä
1. maaliskuuta 2016 Enkelin kierros 180 000 dollaria Investopad, Venture Highway, Rajul Garg
15. tammikuuta 2016 Siemenkierros


Meesho – Kuinka tehdä siitä rahaa?

Kyllä, voit varmasti ansaita Meeshosta. Kun Meesho julistaa olevansa Intian ykkönen jälleenmyyntisovellus, sillä on varmasti omat etunsa. Ansaitaksesi rahaa Meeshossa, voit yksinkertaisesti valita Meesho-sovelluksessa indeksoiduista tuotteista ja jakaa ne ympärilläsi yhteisössäsi WhatsApp, Facebookja muut sosiaalisen median alustat, eri sivut ja toimistot, ja saatat ansaita sen käytäntöjen mukaisen maksun.

Heti kun jaat tuotteet, alat saada tiedusteluja. Voit sitten lisätä marginaalisi tuote- ja toimituskulujen päälle ja paljastaa lopullisen hinnan asiakkaalle. Tee tilaus sovelluksessa vasta, kun asiakas on vahvistanut tilauksen. Asiakas saisi tilauksen perille seuraavan 2-3 arkipäivän sisällä ja koko ajan voit seurata tilausta kätevästi sovelluksesta.

Huomaa: Jos teet COD-tilauksen, asiakkaasi on suoritettava maksu logistiikkakumppanillemme. Kun Meesho on vastaanottanut maksun, se siirtää sinulle oikeutetun marginaalin takaisin pankkitilillesi 10 arkipäivän kuluessa tai elinkeinolaitoksesi mukaiselle digitaalisen maksupalvelun tarjoajalle.Meesho – UKK

Kuinka paljon Meeshon tulot ovat?

Meesho äänitti tulot INR 341,6 Cr 20 FY. Yhtiön kulut koskettivat INR 657 Kr. Tämän seurauksena tappiot nousivat 315,4 kruunuun 20:lla tilikaudella.

Kuinka Meesho ansaitsee rahaa?

Meesho veloittaa normaalin toimitusmaksun sekä 10-20 %:n provision tuotteen mukaan.

Mikä on Meesho?

Meesho sovellus on mobiili-ensimmäinen verkkokauppaalusta jälleenmyyjille, jotka koostuvat kotiäidistä tai kotiäidistä, jotka käyttävät sitten kanavia, jotka koostuvat WhatsApp, Facebook, Instagram, ja muut myymään tavaroita ei-julkisessa yhteisössään, jotka yleensä tunnustetaan sosiaalisiksi piireiksi.

Kuka on Meeshon perustaja?

Vidit Aatrey ja Sanjeev Barnwal ovat Meeshon perustajia.

Milloin Meesho perustettiin?

Meesho lanseerattiin joulukuussa 2015.

Table of Contents