Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Menestyksellisen online-pyöreän pöydän järjestäminen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Menestyksellisen online-pyöreän pöydän järjestäminen

Pääsymme teknologiaan antaa meille mahdollisuuden käyttää luovuutemme tuottaaksemme entistä monipuolisempia ja laadukkaampia elämyksiä.

Kuvittele esimerkiksi järjestäväsi yritystapahtumia, joissa yrityksellä on perinteisesti oltava riittävästi tilaa osallistujille. Digiaikana tämä ei ole enää ongelma.

Jos haluat järjestää pyöreän pöydän, joko käsitelläkseen yrityksen sisäisiä kysymyksiä tai tarjotakseen arvokasta sisältöä ostajapersoonalle, voit hyödyntää videoneuvotteluja yhdistääksesi suuremman määrän puhujia. On jopa mahdollista kutsua ihmisiä vain tarkkailijoiksi.

Tapahtuman onnistumisen kannalta on kuitenkin tärkeää osata toteuttaa pyöreän pöydän keskustelu parhaalla mahdollisella tavalla varmistaen yleisön osallistumisen ja useiden etujen saavuttamisen.

Haluatko tietää siitä lisää? Tässä viestissä opit:

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Jatka lukemista!

Mikä on pyöreä pöytä?

Pyöreän pöydän kokous ei ole muuta kuin tapahtuma ehdotus keskustelun edistämiseksi osallistujien keskenjotka voivat olla yrityksen jäseniä tai vain järjestäjien kutsumia ihmisiä.

On hyvin yleistä, että osallistujat edustavat eri toimialoja. Siksi tapahtuma järjestetään asiantuntijakokouksenajonka etuna on, että osallistujat osallistuvat vapaaehtoisesti, mikä lisää jännittävien oivallusten tuottamista.

Ajatuksena on antaa kaikille osapuolille mahdollisuus osallistua keskusteluun. Vaikka tämä on erinomainen vaihtoehto monipuolisen ja pätevän kokemuksen edistämiseen, pitää olla varovainen, ettei keskustelu muutu sotkuksi.

Siksi pyöreän pöydän keskusteluissa tulisi olla rajoitetun osallistujamäärän lisäksi vahva välittäjä. Tämä ei ole ongelma, koska etäkokouksiin tarkoitetut päätyökalut tarjoavat moderointiresursseja.

Toistaiseksi olemme esittäneet pyöreän pöydän keskustelut suurina aivoriihinä. Tällä tavalla ne tuottavat epäilemättä etuja osallistujille. Sen kaupallinen käyttö on kuitenkin myös hyvin yleistä.

Usein sponsori huolehtii tapahtumaan tarvittavista investoinneista, yleensä vastineeksi oman brändinsä esittelystä.

Asiantuntijakokous houkuttelee yleisöä, joten pyöreän pöydän keskustelu on mahdollista muuttaa digitaalisen markkinoinnin sisällöksi ja tuoda se yleisön saataville.

Mitä hyötyä pyöreän pöydän järjestämisestä on?

Kuten olet nähnyt, pyöreän pöydän keskustelut ovat erinomaisia ​​tiloja syvällisille keskusteluille. Se, miten tämä etu voi hyötyä yrityksellesi, riippuu suoraan tavoitteistasi.

Kuvittele tilanne, jossa yritys tajuaa, että sen täytyy käsitellä ongelmaa, mutta johto ei ole varma ratkaisusta.

Johtajat kutsuvat eri alojen asiantuntijoita pyöreän pöydän keskusteluun selventämään ehdotettua keskustelua.

Seurauksena on, että yrityksen johto löytää itsensä keskeltä valtavasti erilaisia ​​oivalluksia, joita voidaan suoraan soveltaa brändin toiminnan optimointiin.

Samalla osallistujilla on ainutlaatuinen tilaisuus oppia ikätovereiltaan, vaikka he olisivat vasta tavanneet heidät. Tämä näkemysten vaihto on yksi tehokkaimmista oppimisen muodoista yritysympäristössä.

Tämä näkyy vielä selvemmin, kun tarkastellaan kansainvälisten yritysten todellisuutta, jossa on jäseniä eri paikkakunnilla.

Erikoistuneiden alustojen avulla on helppo tuoda kaikki asiaankuuluvat osallistujat yhteen samaan kokoukseen. Toisin kuin perinteisissä kokouksissa, ammattilaisten osallistumiselle ei ole rajoituksia.

🔥 Empfohlen:  Täydellinen opas Google Penguin Algorithm -päivitykseen

Pyöreän pöydän keskustelut hajottavat hierarkiat

Yksi vanhimmista viittauksista pyöreän pöydän keskusteluihin on peräisin King Arthurin tarinoista, yhdestä länsimaisen yhteiskunnan tunnetuimmista tarinoista.

Legendan mukaan Arthurilla oli tapana kokoontua neuvonantajansa pyöreän pöydän ääreen juuri havainnollistamaan ajatusta, että siellä kaikki olivat tasa-arvoisia. Toisin sanoen pyöreällä pöydällä ei ole hierarkiaa, koska kaikkien osallistujien mielipiteillä on sama paino.

Vaikka viittaus on myyttinen tarina, konsepti pätee täydellisesti tähän artikkeliin keskittyviin pyöreän pöydän keskusteluihin.

Ilman määriteltyjä johtajia, osallistujat tuntevat motivaatiotaan paljon enemmän kertoa mielipiteensä, mikä rikastuttaa keskustelua mittaamattomalla tasolla.

Pyöreän pöydän keskustelujen avulla voidaan parantaa brändin arvovaltaa

Muistatko, kun mainitsimme mahdollisuuden löytää sponsoreita pyöreän pöydän keskusteluihin?

Näissä tilanteissa on tavallista, että tapahtuma on avoin laajemmalle yleisölle, mikä ei tarkoita, että sen pitäisi olla kaikkien saatavilla.

Kuvittele esimerkiksi, että toimistosi edistää pyöreän pöydän keskustelua loistavien digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden kanssa. Tietoisuuden lisäämiseksi kutsut valitun ryhmän ihmisiä, jotka voivat olla VIP-asiakkaitasi, strategisia kumppaneitasi ja muita alan jäseniä.

Tätä tapahtumaa voidaan helposti käyttää osana brändäysstrategiaa. Keskustelun laadun yhdistäminen brändikuvaan ja myötävaikutat markkina-arvosi kasvattamiseen.

Mitä virheitä sinun tulee välttää pyöreän pöydän järjestämisessä?

Ennen kuin alamme puhua vinkeistä pyöreän pöydän keskustelujen järjestämiseen, on tärkeää mainita joitain virheitä, joita sinun tulee välttää. Yksi yleisimmistä on huomion puute ajanhallintaan.

Keskustelu on suunniteltava siten, että se ei ylitä sovittua aikaa eikä pääty etukäteen. Jos keskustelu lakkaa, kun joku on vastannut kysymykseen, moderaattorin tulee puuttua asiaan virkistääkseen tunnelmaa ja viedäkseen tapahtumaa eteenpäin.

Toinen yleinen ongelma on käsiteltyjen aiheiden epäselvyys. Vaikka kokoaisit yhteen parhaat puhujat, heillä voi olla huono suorituskyky, jos he eivät ymmärrä, millaista palautetta heidän pitäisi antaa.

Siksi on tärkeää, että sinulla on vahva välittäjä ja ennen kaikkea tietää, miten kommunikoida osallistujien kanssa.

Toinen tilanne, joka voi vahingoittaa pyöreän pöydän menestystä, on puheen keskittyminen yhteen tai kahteen henkilöön. Ilman kaikkien osallistumista on mahdotonta saavuttaa haluttuja tuloksia.

Kun nämä tapaamiset järjestetään videoneuvottelun kautta, ei ole harvinaista huomata, että jotkut osallistujat tuntevat olonsa pelokkaammaksi.

On välttämätöntä tunnistaa nämä tilanteet ja toteuttaa tarvittavat toimenpiteet pyöreän pöydän sopeuttamiseksi ja sen laadun parantamiseksi.

Kuinka järjestää pyöreän pöydän keskustelusi onnistuneesti?

Mennään nyt suoraan asiaan: mitä käytäntöjä ja tekniikoita voit käyttää pyöreän pöydän keskustelujen järjestämiseen?

Jatka lukemista ja ota selvää!

Määrittele tavoitteesi

Se on aina ensimmäinen askel. Määrittelemällä tavoitteesi voit luoda pohjan prosessin muulle osalle. Loppujen lopuksi sen perusteella, mitä haluat saavuttaa pyöreän pöydän kanssa, päätät, mitkä kutsut, mitä aiheita käsittelet ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  Vähemmän tunnetut faktat Flipkartista, joista et ehkä tiedä

On välttämätöntä saada kaikki pyöreän pöydän suunnittelu-, tuotanto- ja arviointiprosessiin osallistuvat tiimit mukaan. Vain ymmärtämällä tavoitteet nämä ihmiset voivat toimia asianmukaisesti varmistaakseen, että ne saavutetaan.

Useita aiheita voidaan käsitellä. Sinun tehtäväsi on valita sellainen, joka kiinnostaa mahdollisia vieraitasi ja liittyy samalla yrityksesi toimintaan.

Valitse osallistujaluettelosi huolellisesti

Kun tavoitteet ja aiheet on määritelty, on aika päättää osallistujaluettelo. Ensin sinun on määritettävä, kuinka monta osallistujaa haluat tapahtumaan.

Pyöreän pöydän keskusteluissa on yleistä, että tämä määrä on 6-10 henkilöä. Jos kuitenkin uskot, että tätä rajaa on mahdollista laajentaa, mikään ei estä sinua.

Kun olet valinnut osallistujat, muista kerätä tarvittavat tiedot jokaisesta heistä.

Heidän työnsä, osaamisalansa ja työkokemuksensa vaikuttavat suoraan siihen, miten he voivat osallistua keskusteluun, joten on tärkeää tietää heistä.

Heidän ominaisuuksiensa tunteminen helpottaa myös kommunikointia heidän kanssaan. Loppujen lopuksi sinun täytyy käydä läpi ne kohdat, joita odotat heidän keskustelevan. Moderaattori on tärkeä liittolainen tässä tehtävässä.

Valitse vahva moderaattori

Voit unohtaa kaikki pyöreän pöydän edut, jos se toteutetaan tehottomasti, kun monet ihmiset puhuvat kerralla tai pakenevat pääaiheita.

On tärkeää varmistaa, että kaikilla avustajilla on samat aikakehykset puhua. On myös vältettävä pitkiä hiljaisuuksia avain keskustelun hengissä pitämiseen.

Moderaattorin tulee pystyä käsittelemään kaikkia näitä tilanteita. Jos hän kokee keskustelun olevan umpikujassa, hänen tulee kannustaa osallistujia löytämään luovempia ratkaisuja.

Modit vastaavat myös vähemmän itsevarmojen osallistujien motivoimisesta osallistumiseen ja innostuneiden puhujien rauhoittamisesta.

Hyvä käytäntö on tarjota moderaattorille opas, joka sisältää aloituskysymyksiä ja tärkeimpiä keskustelunaiheita. Sovittelijaa ei kuitenkaan pidä nähdä osallistujana. Heidän tehtävänsä on vain maltillistaa, ei mielipiteitään paljastaa.

Pidä osallistujat sitoutuneina

Ei ole pyöreän pöydän keskustelua, jos ei ole sitoutuneita ihmisiä. Jos pyöreän pöydän keskustelun tarkoituksena on ajatustenvaihto, on varmistettava, että osallistujat ovat mukana keskustelussa.

Yksi mahdollisuus on luoda interaktiivinen ympäristö. Lisää esimerkiksi Q&A-istunto, jossa yleisö lähettää kysymyksiä pyöreän pöydän osallistujille ja saa niihin vastauksen livenä. Ihmiset rakastavat tulla kuulluiksi, ja vastausten odottaminen pitää heidät tarkkaavaisina ja sitoutuneina.

Toinen vinkki on käyttää visuaalisia apuvälineitä. Tutkimukset osoittavat, että ihmiset säilyttävät 6,5 kertaa enemmän tietoa kun ne altistuvat visuaalisten ja suullisten elementtien yhdistelmälle verrattuna pelkkään suullisiin elementteihin. Käytä siis kaavioita, kaavioita, lyhyitä videoita ja kuvia säilyttääksesi yleisön huomion.

🔥 Empfohlen:  Tältä näyttää valokuva 200 megapikselin älypuhelimen kamerasta

Se on myös hyvä idea varaa lyhyitä taukoja pitkien istuntojen aikana antaakseen osallistujille mahdollisuuden virkistäytyä ja latautua. Harkitse lisäksi energisoivia aktiviteetteja, kuten lyhyitä jäänmurtajia tai venytysharjoituksia energiatason ja keskittymisen ylläpitämiseksi.

Muista lopuksi, että mikään näistä ei toimi, ellet sinä tarjota asiaankuuluvaa sisältöä. Yksi hyvä vinkki on sisällön uudelleenkäyttö, mikä tarkoittaa materiaalien uudelleenkäyttöä uudessa muodossa. Esimerkiksi korkealaatuisesta artikkelista voi tulla pyöreän pöydän aihe.

Literoi keskustelu

Uudelleenkäytöstä puhuttaessa pyöreän pöydän suoratoiston ja sen tarjoamisen live-kokemuksena käyttäjillesi lisäksi voit käyttää sitä muun materiaalin tuottamiseen. E-kirjat ja blogiviestit ovat yleisimpiä esimerkkejä.

Tietysti tätä varten sinun täytyy anna henkilökunnan jäsenen tehtäväksi kirjoittaa koko keskustelu.

Kun transkriptio on valmis, seuraava vaihe on muuntaa se saumattomasti toiseen muotoon. WriterAccess on alusta, joka voi yhdistää sinut huippuluokan kirjoittajiin, jotka pystyvät käsittelemään tehtävää hienovaraisesti ja tarkasti.

Investoi sopivaan alustaan ​​ja työkaluihin

Lopuksi on erittäin tärkeää työskennellä sopivimman alustan ja työkalujen kanssa. Markkinoiden eri vaihtoehdot tarjoavat resursseja helpottaa koko prosessia promootiosta tapahtumaan.

Koska puhumme etäkokouksista, on tärkeää varmistaa, että alustalla on tarvittavat ominaisuudet tukemaan pyöreän pöydän toimintaa. Zoom ja GoToMeeting ovat hyviä esimerkkejä alustoista, joita voidaan käyttää pienempiin tapahtumiin.

Jotkut vaihtoehdot tarjoavat edistyneempiä ominaisuuksia, kuten Hubilo, mukaan lukien tapahtuman ulkoasun muokkaaminen edustamaan brändiäsi. Joten ennen kuin valitset alustasi, tarkista, mitä ne tarjoavat.

Valkotaulut yhteistä aivoriihiä varten, esim Stormboardja äänestystyökalut, kuten Äänestys kaikkialla voi pitää yleisön mukana.

Muista, että työkalujen valinta riippuu pyöreän pöydän keskustelun erityistarpeista ja tavoitteista.

Viimeiset sanat

Pyöreän pöydän järjestäminen on tapa edistää syvällistä keskustelua, johon osallistuvat ammattilaiset ja asiantuntijat. Tämän seurauksena voit luoda arvokkaita oivalluksia ja kannustaa kaikkia osallistujia osallistumaan.

Määritä tavoitteesi, osallistujasi ja moderaattorisi ja aloita seuraavan onnistuneen tapahtumasi suunnittelu.

Haluatko avata lisää salaisuuksia nostaaksesi brändisi uusiin korkeuksiin? Huolellisesti kuratoitu uutiskirjeemme on resurssi, joka tarjoaa korvaamattomia oivalluksia, jotka auttavat sinua luomaan ja toteuttamaan voittostrategioita. Tilaa The Beat!

Table of Contents