Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Merkittävä menestystarina: yritysten valtuuttaminen innovatiivisilla petostentorjunta- ja petostentorjuntapalveluilla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Merkittävä menestystarina: yritysten valtuuttaminen innovatiivisilla petostentorjunta- ja petostentorjuntapalveluilla

Merkitty.

Ajan mittaan sähköisen kaupankäynnin alustojen synty on osoittautunut hyödylliseksi, sillä voimme ostaa mitä tahansa ja kaikkea verkossa. Turvallisuuden suhteen ihmiset ovat kuitenkin edelleen skeptisiä verkko-ostoksia kohtaan, koska petollinen toiminta on lisääntynyt.

Myös yritysten omistajille ja verkkokauppiaille turvallisuus on yksi verkkokaupan perustekijöistä. Riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni verkkoliiketoiminta on, jos sitä ei ole suojattu, merirosvot tai haitalliset toiminnot voivat vaikuttaa siihen.

No, tekniikka ei ole enää sama. Nykyään meillä on uusia teknisiä ratkaisuja, jotka voivat suojata meitä hakkeroitumiselta.

Signifyd on yksityinen yritys, joka tarjoaa ratkaisuja petosten estämiseen verkkokaupoissa. Yrityksen perustivat vuonna 2011 Michael Liberty ja Rajesh Ramanand. Signifyd, yksi maailman suurimmista taatun petossuojan tarjoajista, on palvellut kuluttajia yli 100 maassa. Useat Fortune 1000- ja Internet Retailer Top 500 -listalla olevat yritykset ovat Signifydin asiakkaita.

Saat lisätietoja Signifydista lukemalla tämän artikkelin, joka antaa sinulle käsityksen sen liiketoimintamallista, aloitustarinasta, perustajista ja muusta.

Signifyd – Yrityksen kohokohdat

Aloitusnimi
Merkitty
Päämaja San Jose, Kalifornia, Yhdysvallat
sektori Ohjelmistokehitys
Perustajat Michael Liberty, Rajesh Ramanand
Perustettu 2011
Verkkosivusto signified.com

Signified – Tietoja
Merkitys – teollisuus
Signified – perustajat ja tiimi
Signifyd – Startup Story
Merkitys – Missio ja Visio
Merkitys – nimi, tunnuslause ja logo
Signifyd – liiketoiminta- ja tulomalli
Signified – Rahoitus ja sijoittajat
Merkitys – Kasvu
Merkitys – palkinnot ja saavutukset
Merkitys – Kilpailijat
Merkitys – Tulevaisuuden suunnitelmat

Signified – Tietoja

Signifyd tarjoaa progressiivisen Commerce Protection Platformin, joka käyttää kauppaverkostoaan lisäämään myyntiä, automatisoimaan asiakaskokemusta ja päästämään eroon petoksista ja asiakkaiden väärinkäytöstä jälleenmyyjille. Se on yritystason petosteknologian toimittaja verkkokaupan myymälöille. Jotkut sen kumppaneista ovat johtavia verkkokaupan alustoja, kuten BigCommerce, Magento, Salesforce Commerce Cloud ja Shopify.

Yritys käyttää ratkaisuja, kuten big dataa ja koneoppimista, tarjotakseen 100 %:n rahallisen takuun petoksia ja hyväksyttyjen tilausten takaisinperintöjä vastaan. Tämän seurauksena sähköisen kaupankäynnin kauppiaita ei enää pidetä vastuullisena petoksista, mikä antaa heille mahdollisuuden pienentää riskiä samalla kun ne lisäävät konversioita ja laajentuvat uusille markkinoille.

Yrityksellä on toimistot Denverissä, New Yorkissa, Mexico Cityssä, Belfastissa ja Lontoossa Kalifornian San Josessa sijaitsevan pääkonttorin lisäksi. Sen erikoisuuksia ovat koneoppiminen, petostentorjunta ja -suojaus, suurdata, takuumaksut, kitkaton verkkokauppa ja tulojen kasvu.

🔥 Empfohlen:  OYO - Johtavan intialaisen monikansallisen Hospitality Companyn menestystarina

Merkitys – teollisuus

Signifyd kuuluu ohjelmistokehitysteollisuuteen. Kaikista toimialoista ohjelmistokehitysala on kiistatta kasvanut nopeimmin. Arvioiden mukaan ohjelmistomarkkinoiden liikevaihdon ennustetaan nousevan 650,70 miljardiin dollariin vuonna 2023 Statistan mukaan.

Globaalissa vertailussa Statista ehdottaa, että Yhdysvallat tuottaa eniten ohjelmistokehityksestä, joka on noin 321,60 miljardia dollaria vuonna 2023.

Signified – perustajat ja tiimi

Signifydin on kehittänyt Michael Liberty ja Rajesh Ramanand vuonna 2011.

Michael Liberty

Michael Liberty (Mike Liberty) on opiskellut taloustiedettä Chicagon yliopistossa ja hänellä on MBA-tutkinto Standford University Graduate School of Businessista. Tällä hetkellä hän työskentelee Signifydin tuotejohtajana. Ennen Signifydin perustamista Micheal työskenteli New Ventures Riskin johtajana PayPalissa. Hän aloitti uransa Night Analystina Lazardissa ja jatkoi myöhemmin työskentelyä JPMorganin ja CIVC Partnersin kanssa alkuperäisellä urallaan. Tämän lisäksi Michael on työskennellyt myös GWC Warrantylla sen liiketoiminnan kehitysjohtajana ja myöhemmin sen operatiivinen johtajana.

Rajesh Ramanand

Rajesh Ramanand on Signifydin toinen perustaja ja toimitusjohtaja. Lisäksi hän toimii Merchant Risk Councilin koulutuskomiteassa. Ennen Signifydia Rajesh oli PayPalin Emerging Markets Risk -divisioonan johtaja, jossa hän vastasi luotto- ja petosriskien valvonnasta Latinalaisessa Amerikassa, Lähi-idässä ja Afrikassa.

Rajesh Ramanand on myös työskennellyt FedExillä kahdeksan vuotta, jolloin hän johti Fedexin maksujen ja lähetysten riskienhallintaosastoa pakettien sieppausjärjestelmän luomisen lisäksi. Rajeshilla on tietojenkäsittelytieteen maisteri, joka keskittyy tiedon louhintaan.

Signifyd – Startup Story

Idea Signifydista iski, kun kaksi työtoveria, Michael ja Rajesh, työskentelivät PayPalilla. He molemmat halusivat aina seurata huijareita sosiaalisessa mediassa. Michael ja Rajesh perustivat yrityksen erottuaan työstään PayPalissa.

Alussa petossuojan takaavasta pisteytysratkaisusta tuli nopeasti ylivoimainen tuote-markkinasovitus, josta tuli syy niiden kasvuun.

Tämän menestyksen myötä molemmat perustajat lisäsivät tuotteita ja ominaisuuksia tuotepinoonsa laajentaakseen, mikä suojasi jälleenmyyjiä edelleen kaikenlaisilta takaisinperinnöiltä, ​​mukaan lukien kuluttajapetoksista ja maksujen optimoinnista aiheutuvilta Strong Customer Authentication (SCA) -tiedoilla.Merkitys – Missio ja Visio

Signifyd uskoo vahvasti empaattiseen alustaan ​​asiakkailleen. Sen missiona on luoda petoksetonta verkkokauppaa jokaiselle yritykselle. Yhtiö haluaa poistaa kaikki vähittäiskauppiaiden kohtaamat haasteet, kuten asiakkaiden tyytymättömyyden ja tarpeettomat toimintakustannukset, ja tarjota heille saumattoman kaupankäyntialustan.

Signifydin nykyinen tunnuslause on “Suojaa, luota ja kasva Signifydin kanssa.”

Yrityksen tunnuslause heijastaa sen sitoutumista tarjota kattavia petostentorjuntaratkaisuja, joiden avulla yritykset voivat rakentaa luottamusta asiakkaidensa kanssa ja kasvattaa myyntiään.

🔥 Empfohlen:  Kevin Systromin menestystarina - Kuinka hän rakensi Instagramin tyhjästä?

Signifyd – liiketoiminta- ja tulomalli

Kuten me kaikki tiedämme, Signifydilla on kaupan suojausalusta, joka eliminoi kaikki petolliset toimet, se toimii taattu petossuojausmalli auttaa vähittäiskauppiaita turvallisuuden suhteen. Signifydin reaaliaikainen koneoppimisjärjestelmä erilaisten tietojoukkojen avulla voi tunnistaa lailliset tilaukset, jotka perinteiset petostyökalut olisivat hylänneet petosten vuoksi, sekä havaita vilpilliset tilaukset. Tämän sanottuaan Signifydin voidaan sanoa toimivan myös automaatiomalli koska se havaitsee automaattisesti kaikenlaiset valheelliset tilaukset asiakkaan verkkokauppakaupasta.

Signifyd eCommerce petossuojausalustalla on kolme ensisijaista palvelua yrityksille, nämä ovat:

 • Tulojen suoja
 • Väärinkäyttösuojaus
 • Maksujen noudattaminen

Yrityksen Commerce Protection Platform koostuu erilaisista tuotteista ja ratkaisuista, jotka automatisoivat online-tilausvirrat systemaattisesti ja voivat välittömästi havaita vilpilliset tilaukset laillisilta tai minkä tahansa laittoman toiminnan, jota sen asiakkaat voivat kohdata.

Signifyd tarjoaa ratkaisuja muodossa Petossuojaus, väärinkäytösten estäminen, tilin suojaus ja maksujen optimointi seuraaville:

 • Taattu petossuoja
 • Automaattiset suositukset
 • Käytännön suojaus
 • Taattu INR-suojaus
 • Palautusten väärinkäytön ehkäisy
 • Takaisinperintä
 • ATO-suojaus
 • Todennusnopeuden optimointi
 • SCA-vapautuksen hallinta

Signifyd tuottaa tuloja ensisijaisesti tarjoamalla Commerce Protection Platform -ratkaisuja asiakkailleen. Yhtiö ei kuitenkaan ole vielä paljastanut tulomalliaan yleisölle.

Signified – Rahoitus ja sijoittajat

Signifyd on nostanut a rahoituksen kokonaismäärä on 390 miljoonaa dollaria yli kuuden rahoituskierroksen. Yksityiskohdat sen rahoituksesta ja sijoittajista ovat seuraavat:

Päivämäärä
Rahoituskierros
Korotettu määrä
Johtavat sijoittajat
15. huhtikuuta 2021 Sarja E 205 miljoonaa dollaria Owl Rock Capital
31. toukokuuta 2018 Sarja D 100 miljoonaa dollaria PremjiInvest
4. toukokuuta 2017 Sarja C 56 miljoonaa dollaria Bain Capital Ventures
25. helmikuuta 2016 Sarja B 20 miljoonaa dollaria Menlo Ventures
22. kesäkuuta 2015 Sarja A 7 miljoonaa dollaria
19. joulukuuta 2012 Siemenkierros 2 miljoonaa dollaria

Signifydia tukevat myös sijoittajat, kuten Canada Pension Plan Investment Board, FIS, Neuberger Berman Group, Lucas Venture Group, American Express Ventures, AllegisCyber, IA Ventures ja Resolute Ventures.

Merkitys – Kasvu

Vuosi 2021 oli Signifydille loistava vuosi. Yritys odottaa tuohon vuoteen, jolloin se jatkoi innovointia sähköisen kaupankäynnin maksujen alalla, tuli yksisarviseksi ja edisti tavoitettaan tarjota kauppiaille läpinäkyviä, mukautuvia ratkaisuja nopeasti muuttuvien markkinaolosuhteiden edessä.

Signifyd säilytti markkinajohtajan asemansa petossuojauksessa, parhaana käytettävyyden ja vauhdin ratkaisuna, ja G2 tunnusti sen parhaaksi yritykseksi kaikissa kolmessa kategoriassa. Lisäksi yhtiö jopa laajensi tiimiään Meksikossa ja avasi toimiston Brasiliaan.

Vuonna 2022 Signifyd saavutti vaikuttavan kasvun ja auttoi luomaan merkittävää lisäarvoa asiakkailleen. Yrityksen kymmenen suurimman asiakkaan hyväksymisprosentti kasvoi keskimäärin 9 %, kun taas Signifyd Commerce Networkin kauppiaiden myynti kasvoi 67 %. Signifyd osoitti myös luotettavuutensa ja skaalautuvuusnsa Cyber ​​Weekin aikana ylläpitämällä 99,9999 %:n käyttöaikaa ja arvioimalla yli 40 miljoonan dollarin tilauksia tunnissa. Lisäksi Signifyd lisäsi takaisinperintöjen määrää 49 % edelliseen vuoteen verrattuna.

🔥 Empfohlen:  Ciplan menestystarina | Kuinka tästä intialaisesta lääkeyhtiöstä tuli maailmanlaajuinen nimi?

Merkitys – palkinnot ja saavutukset

Jotkut Signifydin palkinnoista ja saavutuksista ovat:

 • Kauppiaan vuoden petostentorjuntaratkaisu, Payments Awards 2022
 • Vuoden 2020 parhaat työpaikat – San Francisco Business Times
 • Digital Awardsin vuoden 2020 voittajayritys
 • Signifyd listattiin Forbes FinTech 50 -listalla
 • Parhaiden käytäntöjen palkinto 2019 – Frost & Sullivan
 • Signifyd nimettiin hienoksi myyjäksi Gartnerin vuoden 2017 “Security for Midsize Enterprises” -raportissa

Merkitys – Kilpailijat

Alla on joitain Signifydin kilpailijoita:

 • Fraud.net
 • Forter
 • Count
 • Riskitetty
 • ClearSale
 • CyberSource
 • Helppoja ratkaisuja
 • Akamai


Merkitys – Tulevaisuuden suunnitelmat

Signifyd on äskettäin julkaissut ensimmäisen laajennuksen, jossa on sisäänrakennettu dynaaminen vapautus SCA-hallintaa varten, tekemällä yhteistyötä alan johtavan verkkokauppaohjelmistotoimittajan commercetoolsin kanssa. Tämän kumppanuuden myötä yritys uskoo, että se antaa commercetoolsin kauppiaille mahdollisuuden kasvattaa myyntiä ja tuo mukanaan 100 %:n taloudellisen takuun.

Signifyd on aina pyrkinyt antamaan parhaansa asiakkailleen erilaisissa petostrendeissä ja väärinkäytöksissä. Tällä päättäväisyydellä yritys jatkaa parhaansa tekemistä tulevina vuosina tarjoamalla paremman saumattoman kaupankäyntialustan.

Signified – UKK

Mitä Signified tekee?

Signifyd tarjoaa progressiivisen Commerce Protection Platformin, joka käyttää kauppaverkostoaan lisäämään myyntiä, automatisoimaan asiakaskokemusta ja päästämään eroon jälleenmyyjien petoksista ja asiakkaiden väärinkäytöksistä.

Ketkä ovat Signifydin perustajia?

Michael Liberty ja Rajesh Ramanand ovat Signifydin perustajia.

Missä Signifydin pääkonttori sijaitsee?

Signifyedin pääkonttori sijaitsee San Josessa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Ketkä ovat Signifydin kilpailijat?

Jotkut Signifydin merkittävistä kilpailijoista ovat Fraud.net, Forter, Kount, Riskified, ClearSale, CyberSource, Easy Solutions ja Akamai.

Table of Contents