Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Merkkejä vähäisen kilpailun SERP:istä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Merkkejä vähäisen kilpailun SERP:istä

Kun olet huomannut ne erittäin tärkeät merkit vähäkilpailuisesta SERP:stä, joihin haluat kohdistaa, on aika alkaa hallita niitä. On monia erilaisia ​​taktiikoita, joita voit käyttää SERP:n omistamiseen, mukaan lukien SEO:n parantaminen ja sitä hallitsevien verkkosivustojen luominen. Mutta useimmat bloggaajat voivat alkaa siirtyä johonkin aiheeseen noudattamalla muutamia ohjeita ja vinkkejä.

Luo tonnia aiheeseen liittyvää sisältöä

Jos vähän kilpailtu SERP sattuu osumaan omaan markkinarakoon, sinun tulee harkita hyvien määrien sisällön vaivaamista, jotta voit alkaa rakentaa vauhtia alalla. Varmista, että sisältösi on edelleen korkealaatuista, ja julkaise se useilla alustoilla. Varo, ettet anna Googlen ajatella, että yrität huijata heitä lähettämällä viestejä eri verkkotunnuksiin.

Kärki Luo sisältöputkisto ja varastoi ja muokkaa uusimpien hakutrendien mukaan.

Luo pilvenpiirtäjäsisältöä

Pilvenpiirtäjän sisältö on sisältöä, joka on luotu ainoana tarkoituksena päihittää kilpailija. Tämä on tehokas taktiikka SERP:n hallitsemiseksi, ja siihen kuuluu kilpailijasi sisällön ottaminen, sen puutteiden analysoiminen ja paremman, ajantasaisemman ja asiaankuuluvan sisällön luominen. Kun Google tunnistaa sen korkeamman arvon, se todennäköisesti sijoittuu.

Kärki Keskity huonolaatuisten huipputulosten päihittämiseen ja naulaa EAT-mittarisi.

Maksa pelataksesi

Vaikka mainokset ja sponsoroidut viestit eivät näe yhtä paljon liikennettä tai napsautuksia kuin orgaaniset vastineensa, kun ne ovat SERP:n kärjessä, voit luoda perustan muille orgaanisille tuloksille. Ihmiset, jotka huomaavat maksettuja tuloksia SERP:n yläosassa ja näkevät sitten orgaanisen tuloksen alempana, napsauttavat todennäköisesti jälkimmäistä, olettaen paremman auktoriteetin.

Kärki Sijoita orgaanisesti lisäämällä verkkotunnuksesi auktoriteettia ja suorita sitten mainoskampanja.

Etsi aukkoja ja omista ne

Joskus törmäät ainutlaatuiseen avainsanaan tai aiheeseen, jonka liikenne on nousussa ja jota ei ole edes lähellekään hyödynnetty täysin. Nämä pienet SEO-hiput ovat korvaamattomia ja voivat muuttaa SERP-peliäsi. Kun ne on löydetty, on tärkeää, että aloitat niiden luokittelun optimoimalla avainsanojen käytön ja luomalla korkealaatuista sisältöä, joka korostaa asiantuntemustasi ja arvovaltaasi.

🔥 Empfohlen:  SaaS-perustajat tuotteiden hinnoittelusta

Kärki Kaksi sanaa – Avainsanatutkimus.

Yritä toimittaa sisällön ankkuriviesti

Jotkut blogit näkevät hyvin vähän SERP-altistusta kuukausia ennen kuin yksi viesti laskeutuu ja sijoittuu ykköspaikalle. Kun yksittäinen viesti toimii verkkosivuston pääpiirtokorttina, sivusto näkee laumoittain uusia kävijöitä, jolloin voit vakiinnuttaa itsesi aiheen auktoriteetiksi. Käytä viestiä linkittääksesi muihin aiheeseen liittyviin viesteihin, niin alat huomata vahvemman SERP-läsnäolon.

Kärki Tavoittele SERPS, jonka huipputulokset ovat hyvin samankaltaisia.

Rajaa mahdollisuutesi esiintyä katkelmilla

Esittelyyn pääseminen Googlen suositellut katkelmat on varma tapa varmistaa, että saat tarvitsemasi altistumisen auttaaksesi sinua ymmärtämään, kuinka voit hallita SERP:tä. Vaikka Google ei ole kertonut meille nimenomaisesti, kuinka päästä esille, hyvä hakukoneoptimointi, metatiedot, optimoidut otsikot ja kysymyksiin vastaaminen ovat suuri plussa.

Kärki Kohdista SERPS-kohteisiin, joissa ei ole vielä katkelmia.

Table of Contents