Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Meta-avainsanojen määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Meta-avainsanojen määritelmä & Merkitys

Mitä ovat meta-avainsanat?

Meta-avainsanat ovat HTML-sisällönkuvauskenttiä, jotka tarjoavat avainsanatietoja, joiden avulla hakukoneiden indeksointirobotit ymmärtävät, mitkä verkkosivun pääaiheet ovat. Suuret hakukoneet eivät enää käytä tätä sisällönkuvauskenttää.

Meta-avainsanatunniste sijoitetaan HTML-koodin -osioon ja näyttää tältä:

Vuonna 2009 Googlen hakukone lopetti meta-avainsanojen käyttämisen verkkosivujen indeksoinnissa ja sijoituksissa, koska siitä tuli nopeasti alue, jonne joku saattoi lisätä epäolennaisia ​​avainsanoja sivuston hakukoneoptimointiin (SEO) ilman, että vierailijat näkivät näitä termejä ja lauseita. Vuonna 2014 Bingin vanhempi tuotepäällikkö Duane Forrester ilmoitti, että sen hakukone lopetti myös metaavainsanatietojen indeksoinnin.

Jotkut pienet hakukoneet käyttävät edelleen meta-avainsanatunnisteita tunnistaakseen verkkosivun ydinaiheet; Suuret hakukoneet eivät kuitenkaan käytä näitä HTML-metatietotietoja indeksointi- tai sijoitustarkoituksiin.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Kuinka nopeuttaa WordPressiä