Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Meta lanseeraa Twitterin kilpailijaalustan lähikuukausina

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Meta lanseeraa Twitterin kilpailijaalustan lähikuukausina

Jos seuraat Twitter-saagaa, tiedät, että Elon Musk osti alustan ja on tehnyt vähintäänkin kiistanalaisia ​​muutoksia mikroblogisivustolla.

Vastauksena uutiseen, joka ei ole miellyttänyt monia käyttäjiä ja brändejä, vaihtoehtoina on noussut esiin muita alustoja. Joko lähettää lyhyitä tekstejä tietylle yleisölle tai seurata suosikkisisällöntekijöitäsi.

Mastodon ja Bluesky ovat mahdollisia korvaajia Twitterin käyttämälle mallille. Nyt, Myös Meta osallistui kisaan ja ilmoitti käynnistävänsä oman mikroblogialustan valitulle ihmisryhmälle, jota kutsutaan “Säikeiksi”.

Onko tämä tämän ajan seuraava suuri sovellus?

Meta-ilmoitukset

Meta omistaa sosiaalisen median alustoja, joita käyttävät miljardit ihmiset ympäri maailmaa: Instagram, Facebook, WhatsApp ja Messenger. Tämä voi taata yritykselle hyvän kilpailuedun, sillä sillä on pääsy näiden alustojen käyttäjiin – ja kaikki julkaisuun asti kertynyt teknologia ja tieto.

Uudella sovelluksella ei vielä ole virallista nimeämutta se julkaistiin pienelle ryhmälle näyttelijöiden, tuottajien, urheilijoiden ja koomikkojen joukossa, ja sen pitäisi saapua pian.

Jotkut tekijät ja uutissivustot julkaisivat vuotaneet tiedot, jotka jakoivat jo tiedossa olevat tiedot uudesta Twitter-kilpailijasta.

🔥 UUDET TIEDOT: Metan UUSI tekstipohjainen sovellus kilpailevaan Twitteriin julkaistaan ​​kesällä 2023

Vaikka se tulee olemaan omana erillisenä sovelluksenaan, se integroidaan Instagramiin.

Käyttäjät säilyttävät saman Instagram-kahvansa, vahvistus siirtyy ja heidän Instagram-seuraajansa…

– Matt Navarra (@MattNavarra) 12. toukokuuta 2023

Mitä tiedämme alustasta

Metan sovellus tulee olemaan itsenäisesti, mutta integroituna Instagramiin.Käyttäjä voi säilyttää käyttäjätunnuksensa, ja heidän seuraajilleen ilmoitetaan, jotta he voivat seurata heitä uudella alustalla, mikä helpottaa yleisön rakentamista alusta alkaen.

Tästä huolimatta sovellus hajautetaan. Toisin sanoen muiden sovellusten, kuten Mastodonin, käyttäjät voivat etsiä ja olla vuorovaikutuksessa Metan alustalla olevien profiilien ja sisällön kanssa.

Siihen asti syöte on hyvin samanlainen kuin Twitter ja käyttäjillä on 500 merkkiä käytettäväksi viesteissään. On myös mahdollista lähettää linkkejä, kuvia ja videoita.

Myös joitain Instagramin suojausominaisuuksia säilytetään. Esimerkiksi tässä verkossa estetyt sanat ja käyttäjät pysyvät samoina uudessa sovelluksessa.

Millaista reaktiota voimme odottaa yleisöltä?

On vielä liian aikaista tietää, onnistuuko Metan veto. Mutta etu ja sovelluksen etsiminen, joka korvaa Twitterin lopullisesti, voivat johtaa onnistuneeseen julkaisuun.

Käyttäjät ovat jo tottuneet yrityksen sovelluksiin ja integraatio Instagramin kanssa voi helpottaa uuden alustan käyttöä. Käyttäjät voivat todennäköisesti kirjautua sisään samoilla tunnistetiedoilla, mikä tekee prosessista entistä helpompaa.

Huolimatta toistuvasta tarpeesta edistää turvallisuuteen liittyviä parannuksia, Metalla on jo resursseja, joiden avulla yleisö voi luottaa sen palveluihin. Ja tarkoituksena on, että uusi kilpailija Twitter jatkaa parantaa näitä mekanismeja varmistaa mahdollisimman vähän suojatun ympäristön käyttäjilleen ja mainostajilleen.

🔥 Empfohlen:  Vitto, Microfinance.AI: New Age -silta lainanantajien ja lainanottajien välillä