Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Metakuvauksen lisääminen Shopifyssa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Metakuvauksen lisääminen Shopifyssa

Käytätkö useita Web-sivuja Shopifyssa? Metakuvausten lisääminen voi ratkaista sijoitukseen liittyvät huolesi. Tämä opas kattaa perusasiat, jotka tarvitset metakuvauksen lisäämiseen Shopifyssa.

Metakuvaukset ovat yksi SEO:n olennaisista osista. Varsinkin jos olet tosissasi sijoittelemassa verkkosivustosi hakukoneissa.

Yksinkertaisesti sanottuna metakuvaukset kertovat Googlen indeksointiroboteille ja ihmishakijoille, mistä sivullasi on kyse.

Niiden lisääminen sivuillesi voi olla hieman hankalaa, varsinkin jos olet uusi Shopifyn käyttäjä. Tässä viestissä näytämme, kuinka voit lisätä metakuvauksia sivuillesi ja vaihtoehtoisia kuvauksia kuviisi.

Pysy kanssamme.

Mitä ovat metakuvaukset ja ovatko ne niin tärkeitä?

Metakuvaukset ovat lyhyitä kuvailevia tekstejä, jotka kertovat ihmisille ja hakukoneille, mistä sivusi sisällöstä on kyse.

Ne näyttävät suunnilleen tältä:

Lisää metakuvaus SERP:hen

Ovatko metakuvaukset tärkeitä?

Verkon alkuaikoina voit helposti luokitella verkkosivustosi yksinkertaisesti kirjoittamalla avainsanoilla täytetyn metakuvauksen. No, se toimi jonkin aikaa, kunnes Google viisastui.

Nyt metakuvauksia käytetään tuskin sijoitustekijänä. Joten vaikka kuvauksesi olisivat kuinka hyvin harkittuja ja asiantuntevasti kirjoitettuja, ei ole takeita siitä, että se tuo sinulle orgaanista liikennettä.

Siitä huolimatta ne tarjoavat joitain etuja:

 • Oikein kirjoitettuna ne voivat saada potentiaaliset asiakkaat napsauttamaan linkkejäsi
 • Antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa luottamusta tulevaisuudennäkymiin
 • Ne auttavat SEO-sijoituksessa, vaikkakaan eivät niin luotettavia

Metakuvauksen lisääminen Shopifyyn

Voit lisätä metakuvauksen verkkosivustollesi parissa paikassa:

 • Kotisivu
 • Tuotesivut
 • Tietoja, yhteystiedot ja muut sekalaiset sivut

Vinkkejä tarttuvien, SEO-optimoitujen metakuvausten kirjoittamiseen

Kun kirjoitat metakuvauksia, tavoitteenasi on tehdä niistä tarpeeksi tarttuvia herättämään huomiota ja herättämään napsautuksia. Mutta miten teet sen?

Tässä on muutamia yksinkertaisia ​​temppuja, jotka voivat auttaa:

 • Pidä se mahdollisimman lyhyenä. Pitkä metakuvaus ei hyödytä sinua. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi pidä ne alle 155:ssä hahmoja (ei sanoja).
 • Tee niistä mahdollisimman kuvailevia. Harkitse näitä kahta kuvausta:
🔥 Empfohlen:  Kuinka monta videota ladataan YouTubeen päivässä vuonna 2023?

Kuvaus A: Punainen naisten käsilaukku. Monien asiakkaiden rakastama, joten voit olla varma, että pidät siitä myös.

Kuvaus B: Erotu punaisella Channel-laukulla. Tarpeeksi pieni mahtuakseen kaikkiin tilaisuuksiin ja riittävän suuri tavarasi kuljettamiseen. Ilmainen toimitus on saatavilla.

Jos valitsit jälkimmäisen, olet jo ammattilainen metakuvausten kirjoittamisessa.

 • Tee niistä toimintakykyisiä. Metakuvausten kirjoittamisen päätarkoitus on saada ihmiset siirtymään Googlesta sivuillesi. Tämä voi tapahtua vain, jos käytät toiminta-avainsanoja, kuten osta nyt, osta nyt, hanki omasi ja niin edelleen.
 • Lisää avainsanasi. Vaikka Google käyttää harvoin metakuvauksia merkittävänä sijoitustekijänä, niiden lisääminen antaa lukijoille mahdollisuuden päättää nopeammin, onko sivullasi sitä, mitä he etsivät.
 • Tee siitä ainutlaatuinen. Evästeen leikkaavat metakuvaukset aiheuttavat sinulle enemmän haittaa kuin mikään kuviteltavissa oleva hyöty, jonka luulisit tarjoavan. Vältä siis käyttämästä samaa kuvausta kaikilla sivuillasi ja viesteissäsi.

Johtopäätös

Vaikka hyvin kirjoitettu metakuvaus ei voi taata verkkosivustosi hyvää verkkosuorituskykyä, se voi muuntaa sivustosi vähäisen liikenteen myyntiin.

Joten on järkevää panostaa sellaisen tekemiseen.

Saatko paljon liikennettä Shopify-verkkosivustollesi, mutta sinulla on vaikeuksia muuntaa sitä myyntiin? Adoric voi auttaa.

Adoric on Shopifyn tulosprosentin optimointisovellus, joka on suunniteltu auttamaan sinua saamaan eniten irti verkkosivustosi liikenteestä. Se on täynnä monia työkaluja ja ominaisuuksia, joiden avulla voit muuntaa verkkosivustosi kävijöistä asiakkaita.

Oletko valmis käyttämään Adoricia? Aloita napsauttamalla tätä.