Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Metallin romuttaminen: täydellinen opas aloittelijoille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Metallin romuttaminen: täydellinen opas aloittelijoille

Kuten kaikki muutkin asiat, myös metallit kuluvat ja kuluvat, kunnes niistä ei enää ole hyötyä. Sitten ne joko heitetään pois tai ne on käytettävä uudelleen. Metalliromun keruu on samanlainen prosessi, joka sisältää hävitetyn metallin kierrätyksen ympäristön suojelemiseksi. Tässä artikkelissa kerromme sinulle lisää metallin romuttamisesta ja kuinka pääset alkuun.

Metallin romuttaminen: täydellinen opas aloittelijoille

Romutusta voidaan käyttää terminä, jos kyseessä on jokin esine tai jokin aineeton laki tai politiikka. Esimerkiksi aikansa vanhojen lakien romuttaminen tai hyväksytyn käytännön kumoaminen. Romuttaminen voi tarkoittaa myös sellaisten tuotteiden heittämistä pois, jotka eivät ole enää käyttökelpoisia. Nämä heitettävät esineet voidaan nyt kierrättää tai lahjoittaa rahaksi niitä kerääville ihmisille. Opitaanpa nyt lisää metallin romuttamisesta.

Mitä on metallin romuttaminen?

Kysymys kuuluukin, mitä on metalliromu ja miten se syntyy? On selvää, että kukaan ei tuota romua tarkoituksella, niin miksi meillä on sitä niin paljon? Voit syyttää ihmisiä tai koneita, koska kukaan ei ole täydellinen ja näin ollen metallia vaativien tavaroiden tuotannossa tai valmistuksessa saattaa jäädä jälkeen romua.

Tiedämme kaikki, että jokainen toimiala käsittelee hukkaa, oli se sitten elintarviketeollisuus, jossa on ylijäämiä tai muovijätettä, joka tulee erilaisista muoviin liittyvistä teollisuustuotteista, ja sama koskee metalleja.

Metalliromu voi olla mitä tahansa metallimateriaalia eikä sen tarvitse olla tietty osa, vaan sen oletetaan olevan jätemateriaalia, jolla on tulevaisuus, jossa se voidaan kierrättää ja käyttää uudelleen. Se voi olla ajoneuvon osia, rakennustarvikkeita tai mitä tahansa metallia.

Erottava laatu on, että se voidaan kierrättää tai sillä on ainakin jonkinlaista roskaarvoa, eikä se ole arvoton. Ihmiset saattavat ajatella, miksi roskapostilla pitäisi olla rahallista arvoa, mutta sallikaa meidän kertoa teille, että pelkästään Yhdistyneen kuningaskunnan metallinkierrätysteollisuuden markkinat ovat 5,6 miljardia dollaria.

Metallin romuttaminen voidaan tehdä käsin tai sitä varten rakennetuilla koneilla. Useimmiten ihmiset eivät ymmärrä metalliromun tarkoitusta tai tärkeyttä ja heittävät ne pois ymmärtämättä tekemiään virheitä rahallisesti ja muuten.

Voit olla rauta- tai rautaa sisältämättömät metallit jotka ovat romua ja kierrätysarvon tai käytön perusteella voivat tuoda sinulle hyvää rahaa, jos vain tiedät näiden kahden eron ja käsittelet niitä jonkin verran metalliromuista.

Yleensä se on ei-rautametalliromua, joka tuo sinulle enemmän arvoa kun taas rautametalli tuo vähemmän rahallista korvausta. Messinki, alumiini ja kupari ovat eräitä kysytyimpiä ei-rautametalleja, jotka tuovat hyvää kysyntää ja rahaa.

Teräs ja rauta autoista, tuoleista, kaapeista ja muista vastaavista esineistä voivat myös tuoda paljon rahaa, jos niitä on irtotavarana, mutta koska ne eivät ole kovin korroosionkestäviä, saatat joutua tarkistamaan ruostumisen ennen kuin luovutat ne pois. rahasta.

Metalliromu kokoelma

Mainitsimme yllä, että metallin romuttaminen voidaan tehdä käsin tai jopa sitä varten rakennetuilla koneilla, mutta jos olet kiinnostunut tekemään tästä bisnestä, voit ansaita rahaa paitsi romuttamisesta, myös rahaa keräämällä metalliromua eri paikoista tai lähteistä ja myymällä ne sitten niitä myyvälle taholle.

Olet varmasti nähnyt romukauppiaita, jotka ottavat sinulta roskatuotteita ja maksavat niistä rahaa. Mitä he tekevät niillä? He myyvät sen etukäteen ja sen voit myös tehdä.

Nyt voit yksinkertaisesti päästä eroon romustasi ja jatkaa elämääsi tai voit kiinnostua romuteollisuudesta ja ansaita rahaa valitsemalla jotain, joka tunnetaan nimellä romumetallikeräys.

Tällä alalla kokoaisit erityyppistä romua eri lähteistä ja luovutat ne kierrätykseen. Toki se kuulostaa helpolta, mutta romun kerääminen on ylivoimaisesti vaikein tehtävä ja joissain tapauksissa jopa riskialtista. Sinun ei ehkä tarvitse olla asiantuntija siinä, mutta sinun on varmasti huolehdittava tietyistä asioista ennen keräilyprosessia ja sen aikana.

🔥 Empfohlen:  Onko Shiba Inu hyvä sijoitus pitkällä aikavälillä?

Ennen kuin aloitat romun keräämisen, sinulla on oltava tavaraa, kuten käsineet, suojalasit, turvakengät, heijastinliivi, hitsausmaski ja ainakin perusensiapulaukku. Kun sinulla on nämä, voit aloittaa metalliromun etsinnän lähistöltäsi.

Nyt kun olemme maininneet listan suojatuista, joiden pitäisi antaa vihje, että sinun pitäisi odottaa haitallisia aineita, joita saatat törmätä metallia raaputtaessasi tai etsiessäsi metalliromua. On myös parempi, että sinulla on työkaluja, kuten leikkuri, ruuvimeisseli, vasarat jne., jotka voivat auttaa sinua tehtävässä.

Oletetaan nyt, että olet kerännyt kaiken, mikä mielestäsi on arvokasta tai jolla voit saada rahaa. Nyt on aika erottaa ei-rautapitoiset tavarat rautapitoisista aineista ja voit erotella ne magneeteilla, koska magneetti vetää puoleensa jälkimmäistä.

Kun olet erottanut nämä kaksi, voit nyt viedä ne tai ottaa yhteyttä romun jälleenmyyjään ja kertoa heille nyt mukanasi olevasta metalliromukeräyksestä. Voit tehdä heille sopimuksen ja veloittaa hinnan, joka mielestäsi arvostaa heitä täydellisesti. Kun summat on sovittu, vaihto voi tapahtua ja olisit onnistuneesti ansainnut rahaa romusta. Käydään nyt läpi joitakin romumetallin hintoja.

Lue myös: Intian 26 parasta asuntojen vuokraussivustoa

Romutuksen hinnat

On olemassa erilaisia ​​metalliesineitä, jotka voidaan romuttaa ja myydä rahalla. Rautametallit ja ei-rautametallit ovat vain kahden tyyppisiä metalleja, joilla on erilaiset arvot, mutta jopa näissä kahdessa segmentissä on useita kohteita, joista kullakin on eri hinta. Kuparikaapeli voi noutaa sinulle tietyn määrän, joka voi olla paljon enemmän tai vähemmän kuin mitä alumiiniastia voi saada. Jopa sama metalli kahdessa eri muodossa voi saada sinulle erilaisia ​​hintoja, kuten kuparilevy ja kuparilanka ovat molemmat hyvin erilaisia.

1. Alumiiniromu

Jos myysit alumiiniharkkoja, ei kourallisia määriä, vaan sanot vaikka tonnin, niin se hakisi sinut 1 97 000 rupiaa lokakuun neljänneksellä vahvistetuilla hinnoilla. Jos kuitenkin myyt tai ostat alumiiniastiaromua, hinta muuttuisi 1 89 000 rupiaksi. Tämän pitäisi näyttää vaihteleva hintaero samojen romumetallien mutta eri tuotteiden välillä.

2. Messinki- ja pronssiromu

Jos siirrät huomiosi messinkiin ja pronssiin, ansaitsemasi rahat kasvavat entisestään. Brass Cuttingsin hinta on huomattavasti korkeampi, koska niiden romumetallihinnat on asetettu 2 61 000 rupiaa tonnilta. Ja jos otat huomioon messinki-astiaromun, määrä nousee 3 50 000 euroon tonnilta.

3. Kupariromu

Kupari on yksi halutuimmista ei-rautaromu materiaaleista, ja se tarkoittaa, että sinulla on enemmän esineitä, jotka on lueteltu kategoriassa, ja sinulle maksetaan myös melkein kaksinkertainen tai enemmän kuin mitä saat messinki- ja pronssituotteista. Copper Armature saa 6 39 000 rupiaa tonnilta, mikä on lähellä lukua 6 47 000 rupiaa, jonka saat yhdestä kupariastiaromusta. Kuparilangat tuovat sinulle 6 54 000 rupiaa tonnilta tehden siitä kalleimman kupariromun.

Kuparikaapeliromu on vähiten arvostettu romu, jonka arvo on 64 600 rupiaa tonnilta. Raskas kupariromu voi noutaa sinulle hyvän summan, koska yhden tonnin arvo on 6 39 000 rupiaa ja lopuksi kuparilevyn leikkaaminen tuottaa sinulle 3 28 000 rupiaa tonnilta.

4. Kupronikkeliromu

Tällä listalla meillä on kallein romumetalli Nikkeli katodi. Jos pystyt hankkimaan tonnin ja sitten myymään sen, voit ansaita siitä 19 02 000 rupiaa. Vaikka palkkapäivä näyttää hyvältä, saattaa olla yhtä paljon vaikeampaa saada niin paljon romua tästä materiaalista.

🔥 Empfohlen:  10 parasta pankkia Floridassa: Löydä täydellinen istuvuus

5. Lyijyromu

Jos olisit tarpeeksi onnekas saada käsiisi tonni Lyijyharkot sitten saatat saada 1 81 000 rupiaa samalle. Se ei ehkä ole niin tuottoisa kuin muut listalla olevat metalliromut hinnan vuoksi, mutta se saattaa olla helpompi löytää kuin monet muut.

6. Sinkkiromu

Voit myös myydä ja käydä kauppaa sinkkiromulla, joka sisältää tinalevyjä tai sinkkilevyjä. Näiden kahden tuotteen hinnat ovat hyvin ristiriitaiset. Tonni tinalevyä voi noutaa 12 75 000 rupiaa, kun taas toisaalta Sinkkilevy voi noutaa sinulle 2 72 000 rupiaa jokaisesta tonnista.

Joten näet, että metallin romuttaminen voi myös tuoda hyvää rahaa, koska tuotteet ovat hinnoiteltu erittäin houkuttelevaksi. On vain valittava oikea metalli ja sen jälkeen etsittävä se irtotavarana.

Metallin romuttaminen aloittelijoille

Nyt tiedetään, että mikä tahansa uusi toimiala voi olla ylivoimainen kenelle tahansa, jos heillä ei ole aavistustakaan siitä tai he ovat vasta aloittamassa sitä, ja niin on myös romutusteollisuudessa. Kaikesta tietämyksestäsi huolimatta voit silti epäonnistua, jos sinulla ei ole asianmukaisia ​​resursseja ja alan tietämystä, eikä kukaan halua sitä. Juuri tästä syystä meillä on pieni asia kaikille tästä alasta kiinnostuneille. Opimme hieman metallinromuttamisesta aloittelijoille, joista voi olla sinulle apua.

Ensimmäinen askel olisi selvittää, teetkö tätä kokopäiväistä työtä vai onko se vain sivuhuilaa. Koska se ratkaisee työskentelyn määrän ja ansaitsemasi rahan. Metallin romuttaminen voi tuoda sinulle kunnollisia tuloja joka on vähintään tuntipalkan mukainen, joten voit tehdä sitä kokopäiväisesti.

Seuraavaksi pitäisi päättää, puretaanko osat vai ei. Joissakin romuissa voi olla eri materiaaleja sidottu yhteen. Nyt voit joko erottaa ne tai pitää ne yhdessä riippuen siitä, kasvaako vai pieneneekö ansaitsemasi raha.

Seuraavaksi alat etsiä romumateriaaleja, mutta päätä ensin, oletko kiinnostunut ei-rautametallista vai rautametallista. Keräysprosessi, ansaitsemasi rahat ja muut vastaavat voivat vaihdella valintasi mukaan. On kuitenkin parempi päättää etukäteen, koska molemmille metallityypeille vaadittavat panostukset ovat myös erilaisia.

Myös metallien hinta kannattaa tarkistaa etukäteen, jotta tiedät, millaista rahaa olet valmis tienaamaan, tai muuten saatat tuntea, ettei työtäsi arvosteta myöhemmin asianmukaisesti.

Lopuksi sinun on myös varmistettava, että saat itsellesi kaikki tärkeät työkalut, jotka olemme maininneet tässä artikkelissa alussa. Turvallisuus ja varotoimet ovat erittäin tärkeitä tällä työalueella, joten saatat joutua priorisoimaan ne asianmukaisesti ja varmistamaan, että sinulla on kaikki turvatyökalut, kun lähdet keräämään romua.

Saatat törmätä sähkömoottorit, jääkaapit, tietokonetornit, suljetut yksiköt ja muuta sellaista. Tässä vaiheessa voit kiittää meitä myöhemmin mainitsemisestamme pitääksemme mukanasi kaikki turvatyökalut.

Metallin romutuksen plussat ja miinukset

Joten koko artikkelin aikana olemme nähneet, että metallin romuttamisella on monia myönteisiä puolia, kuten rahan tuominen sinulle ja samalla metallien kierrätys, mikä tarkoittaa vähemmän hukkaa ja enemmän käyttöä. Prosessilla on kuitenkin enemmän etuja, mutta myös joitain haittoja samalle, joita molempia nyt tarkastellaan.

Plussat

 • Ensimmäinen erittäin ilmeinen ja toistuva metalliromun etu on, että se voi noutaa sinulle rahaa. Olipa kyseessä ei-rautametalli tai rautametalli, molemmat tuovat sinulle rahaa.
 • Et voi ansaita rahaa metalliromulla vain kerran myymällä niitä, kun löydät sen kotona, mutta voit myös tehdä uran metalliromulla ja ansaita paljon rahaa asioimalla niillä, joten se ei vain tuo rahaa, vaan sillä on myös liiketoiminnan laajuus.
 • Ihmisillä on kotonaan autotallit ja varastotilat täynnä arvotonta tavaraa. Vaikka kutsummekin sitä arvottomaksi, olemme kaikki syyllistyneet siihen, että olemme löytäneet jotain hyödyllistä roskapinosta kerta toisensa jälkeen.
 • Ennen on täytynyt jopa heittää tai heittää pois varametalliesineitä ajattelematta niitä paljon, mutta nyt tiedämme paremmin. Nämä makaavat metallipalat eivät ole roskaa ja ne myös myydään pois tyhjentää varastotilan ja samalla voit ansaita ylimääräistä rahaa.
 • Metallien valmistuksessa tai tuottamisessa tyhjästä ei välttämättä oteta huomioon ympäristön etua. Täällä metalliromu voi astua päälle ja pelastaa päivän, koska voit kierrättää sen ja säästää enemmän luonnonvaroja käytöstä, ellei se ole väistämätöntä.
 • Lisäksi energiaa säästyy, kun päätät käyttää metalliromua ja tämä säästetty energia voidaan käyttää jossain muussa paikassa.
 • Monia yrityksiä sitovat sen maan lait, joiden mukaan niiden on käytettävä metalliromua, eivätkä ne voi vain käyttää uudempia metalleja kerta toisensa jälkeen tyytyäkseen siihen mitä heillä on ja noudattaakseen mahdollisesti voimassa olevia säädöksiä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kääntyä metalliromun puoleen ja siten se on heille hyödyllistä.
 • Myös metallin romuttaminen maalaa yrityksen ympäristösankariksi ja tekee siitä yleisölle miellyttäviä.
 • Kuten edellä mainittiin, metalliromu auttaa säästämään ympäristöä mutta ne myötävaikuttavat myös epäsuorasti luonnonvarojen säilyttämiseen. Voimme jatkaa kaivostoimintaa etsiessämme yhä enemmän metalleja, ja epäilemättä tulemme kohtaamaan lisää, mutta mitä sitten tapahtuu säilyttämiselle? Joten käyttämällä metalliromua säästämme tavallaan uusiutumattomia luonnonvaroja tulevaa sukupolvea varten.
🔥 Empfohlen:  15 parasta älypuhelinta bloggaamiseen vuonna 2023 [With Dos and Don’ts]

Lue myös: Luettelo Intian likvidaatioyrityksistä

Haittoja

 • Yksi harvoista haitoista, joihin saatat törmätä metalliromun keräämisen aikana, on se, että prosessi vie aikaa. Metalliromu on helpommin sanottu kuin tehty. Saatat joutua viettämään paljon aikaa metallien erottamiseen ja luokitteluun.
 • Useimmiten hyödyllinen osa metallia voidaan saavuttaa romukasan läpi käymisen jälkeen, mikä tekee prosessista aikaa vievän ja työlän.
 • Metalliromua, kuten tavallista metallia, voi olla suuria määriä, joten niiden kuljettamiseen tarvitaan sopivat varusteet tai kuljetustapa. Ymmärrettävästi nämä valtavien romumäärien kuljettamiseen tarvittavat ajoneuvot ovat myös valtavia ja siksi ne aiheuttavat liikenneruuhka kaupungin halki.
 • Voit vain koota romun yhteen paikkaan ja aloittaa sen käsittelyn tai lajittelun. Tarvitset suuren tilan tai varastotilan sekä paljon rahaa sijoittaaksesi tällaisiin asioihin, eikä jokaisella yrityksellä tai maalla ole siihen varaa.
 • Saatat myös kohdata valtavia epäpuhtaiden metallien paloja tai paloja, kun etsit romua. Sen rikkominen ei ole niin helppoa, eikä sen hajoaminen ole nopeaa, mikä saattaa tehdä tehtävästä pidemmän ja vieläkin tuskallisemman, puhumattakaan siitä, että saatat myös helposti löytää ihmisiä, jotka suorittavat tämän toiminnon puolestasi.
 • Nyt ymmärrämme, että kaivostoiminta on haitallista ympäristölle, mutta sitten taas metallin romuttaminen ei tuo niin paljon työmahdollisuuksia kuten kaivostoiminnassa ja niin ruoho voi olla vihreämpää luonnon puolella, mutta työllisyyden kannalta olisi tarjolla enemmän työpaikkoja, jos metalleja louhittaisiin kerta toisensa jälkeen.

Kyse on siis metallin romuttamisesta ja sen eduista ja haitoista. Metalliromun maailmaan sukeltaminen voi olla palkitsevaa aloittelijalle. Sitoutumalla oppimiseen, turvatoimiin ja halukkuudella sopeutua yksilöt voivat hyödyntää arvokasta resurssia ja edistää samalla kestävää kehitystä ja kiertotaloutta.