Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Metan uusi sovellus “Threads” julkaistaan ​​tänä torstaina. Tässä on kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Metan uusi sovellus “Threads” julkaistaan ​​tänä torstaina. Tässä on kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä

Vain muutama päivä sen jälkeen, kun Twitter asetti käyttäjilleen tviittien katselurajoituksia, Meta julkaisee uuden sovelluksensa nimeltä “Threads”Twitterin klooni, joka perustuu Instagramiin.

Sen odotetaan olevan ladattavissa Yhdysvaltain App Storesta huomenna. Kaupassa Threads ilmoittaa itsensä tekstisovellukseksi, jossa yhteisöt kokoontuvat keskustelemaan kaikesta siitä, mikä on sinulle tärkeää tänään, mikä on kuumaa huomenna.

Vaikka se on erillinen sovellus, Threads integroidaan osittain Instagramiin. Näin uuden sosiaalisen verkoston käyttäjillä on jo olemassa oleva yleisö Instagramista, ja he voivat myös pitää saman käyttäjätunnuksen molemmilla alustoilla. Metan luoman sosiaalisen verkoston käyttäjät voivat tykätä, kommentoida, lähettää uudelleen ja jakaa tekstiviestejä, kuten Twitterissä jo saatavilla olevilla työkaluilla.

Mitä tiesimme aiemmin

Kesäkuun 8. päivänä Meta paljasti työntekijöilleen esikatselun yrityksen uudesta sovelluksesta kilpaillakseen Twitterin kanssa. Tuotepäällikkö Chris Cox esitteli sovellusta kaikkien käsien tapaamisen aikana, ja hän kutsui sitä “vastaukseksemme Twitteriin”.

Alla näet joitain kuvakaappauksia julkaissut :

Kasvavan levottomuuden ja tyytymättömyyden keskellä Twitterin käyttäjien keskuudessa Elon Muskin alustamuutosten aiheuttamana Meta näki erinomaisen tilaisuuden merkitä aluetta ja kasvattaa monopoliaan lisäämällä Twitteriin uuden kilpailijan menestysportfoliossaan.

Instagramista suoraan “uuteen Twitteriin”?

Sovellus perustuu Instagramiin ja integroituu ActivityPubiin, jonka avulla uudet käyttäjät voivat tuoda tilinsä ja seuraajansa valokuvasovelluksesta uuteen sosiaaliseen verkostoon.

Vielä ei ole selvää, miten tämä integraatio toteutetaan, mutta tiedämme jo, että Instagram-profiilin seuraajille ilmoitetaan ja kutsutaan myös seuraamaan uudessa sovelluksessa, mikä helpottaa yleisön rakentamista. Lisäksi Threads käyttää Instagramin tilijärjestelmää täyttääkseen käyttäjätiedot automaattisesti.

Integrointi ActivityPubin kanssa antaa myös alustaan ​​integroituja sovelluksia, kuten Mastodonia, käyttäville käyttäjille mahdollisuuden siirtää käyttäjänsä tulevaan Meta-sovellukseen.

🔥 Empfohlen:  Minimalistinen talous ja kuinka tulla rahoitusminimalistiksi

Lisätietoja säikeistä

Sen mukaan mitä oli julkaissut The, jolla oli pääsy Meta-kokouksen asiakirjoihin, “P92”, joka muutti julkaisunimekseen “Threads”, tulee olemaan tekstipäivityssyöte. Vaikka painopiste on kirjoitetussa sisällössä, käyttäjät voivat myös lisätä jopa 5 minuutin pituisia kuvia ja videoita in-stream-viesteihin samalla tavalla kuin Twitter toimii nykyään.

Sovelluksessa näyttää olevan neljä välilehteä, jotka sisältävät pääsyötteen, tutkimisen, suosikit ja profiilisi. Keskimmäinen painike on säveltäjäikkuna, jossa voit lisätä oman viestisi.

Näiden tietojen lisäksi tiedämme, että:

  • käyttää Instagram-tunnuksiasi kirjautumiseen;
  • Se käyttää myös Instagram-tunnustasi käyttäjänimenä uudessa sovelluksessa;
  • Viestien enimmäispituus on 500 merkkiä;

Coxin mukaan Meta neuvottelee jo useiden julkkisten, kuten Oprahin ja Dalai Laman, kanssa tietoisuuden lisäämiseksi ja sovelluksen käyttämiseksi.

“Kuulemme tekijöiltä ja julkisuuden henkilöiltä, ​​että he ovat kiinnostuneita järkevästi hoidetusta alustasta, johon he uskovat voivansa luottaa ja johon he voivat luottaa jakaessaan”, Cox sanoi ja antoi melko suoran vihjeen siitä, kuinka Elon Musk johtaa Twitteriä. Hän lisäsi, että yrityksen tavoitteena sovellukselle on “turvallisuus, helppokäyttöisyys, luotettavuus” ja varmistaa, että tekijöillä on “vakaa paikka rakentaa ja kasvattaa yleisöään”.

Julkkiksista, joita Meta haluaa edistää uuden sovelluksensa mainostamisessa, voit nähdä, että Twitterin uusi kilpailija haluaa houkutella osan vanhemmasta yleisöstä, joka käytti Twitteriä sen “kultaisena aikana” ja on nyt erittäin tyytymätön hakemus otetaan vastaan.

Meillä on täysi syy toivoa, että kun uusi raskaansarjan kilpailija on näköpiirissä, Twitter pystyy parantamaan hallintaansa ja kuuntelemaan tarkkaavaisemmin käyttäjiensä toiveita, jolloin se voi jälleen hallita käyttäjiensä listaa. suosituimmat sovellukset.

Table of Contents