Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Microsoft julkaisi juuri seuraavan suuren Windows 11 -päivityksensä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Microsoft julkaisi juuri seuraavan suuren Windows 11 -päivityksensä

Microsoft on antanut meille välähdyksen ominaisuudesta, jonka “Moment 2” saattaa tuoda jo tammikuussa 2023.

Windows 11 -versiosta 22H2 lähtien Redmond, WA -yhtiö on sitoutunut julkaisemaan pienempiä ominaisuuspäivityksiä, jotka tunnetaan sisäisesti nimellä “Moment”. Ensimmäinen antoi meille paljon pyydetyt välilehdet File Explorerissa (yhdessä Context IQ -tekniikan kanssa). Lähteiden mukaan seuraava Windows 11 -versio 22H2 “Moment” on tällä hetkellä suunniteltu vuoden 2023 alkupuolelle, kun sitä testataan vuoden 2022 aikana.

Kuten Windows Latest havaitsi, äskettäisessä Windows Insider -webcast-lähetyksessä YouTubessa esiintyjät esittelivät vahingossa Windows 11:n esikatselun koontiversion – 23003.ni_moment_directdash_dev1.221018-160 – syvemmällä kosketuksella optimoidulla tehtäväpalkilla tableteille. Tämä koontiversio näyttää viittaavan tämän Windows 11 -version 22H2 koontiversion “hetkeen 2”.

Koko ”Moment 2” -muutosloki ei ole vielä tiedossa, mutta webcast-lähetyksessä Windows Insider -katsojat saivat ainakin vilauksen siitä, miltä tablettikohtainen tehtäväpalkki näyttää ja animoituu. Tietenkin monet heistä ovat saattaneet jo testata tätä ominaisuutta osana Windows Insider -ohjelmaa, yrityksen julkista testaushiekkalaatikkoa.

Muista, että Microsoft aikoo toimittaa Build 23003:n kumulatiivisena päivityksenä koontiversiosta 22621 tai 22622 koontiversioon 22623. Jos tämä kuulostaa hämmentävältä, se johtuu siitä, että “Moment 2” ei ole uusi käyttöjärjestelmäversio, vaan päivitys nykyinen 22H2-versio. Huomaa myös, että näitä uusia “Moment”-ominaisuuksia ei toimiteta Windows 11 -version 22H2 kanssa, mikä ei anna käyttäjille selkeää aikajanaa näiden ominaisuuksien saatavuudesta.

Microsoft on ilmeisesti tietoinen näistä hämmentäviä ilmoituksista ja on luvannut antaa lisätietoja päivitetyissä asiakirjoissa.

🔥 Empfohlen:  WhatsApp esittelee viestien muokkausominaisuudet ja testaa tekstipohjaisia ​​tekoälytyökaluja