Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Microsoft julkistaa seuraavan sukupolven Bing & Edge: The Future of Search

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Microsoft julkistaa seuraavan sukupolven Bing & Edge: The Future of Search

Microsoft julkaisee uuden sukupolven tekoälypohjaiset Bing- ja Edge-ohjelmistot muuttaakseen hakuohjelmistokategorian.

Seuraavan sukupolven tärkeimmät ominaisuudet ovat:

  • Siirtyminen rajoitetusta esikatselusta Bingin avoimeen esikatseluun, mikä eliminoi kokeilujakson jonotuslistan.
  • Paranna hakukokemusta pelkästä tekstistä visuaalisemmaksi monipuolisilla kuva-/videovastauksilla ja multimodaalisella tuella.
  • Siirtyminen kertakäyttöisistä chat-/hakuistunnoista usean istunnon tuottavuuskokemuksiin chat-historian ja jatkuvien keskustelujen avulla Edgen sisällä.
  • Alustan ominaisuuksien avaaminen, jotta kehittäjät ja kolmannet osapuolet voivat rakentaa Bingin päälle, mikä auttaisi käyttäjiä ryhtymään toimiin kyselyihinsä ja suorittamaan tehtäviä.

Tässä on lisätietoja kaikista tänään ilmoitetuista muutoksista ja päivityksistä.

Bing nyt avoimessa esikatselussa

Vastauksena asiakkaiden merkittävään omaksumiseen, sitoutumiseen ja palautteeseen Microsoft on ilmoittanut, että uusi Bing on nyt Open Preview -tilassa eikä vaadi enää jonotuslistaa.

Tämä kehitys helpottaa uuden Bingin ja Edgen kokeilemista kirjautumalla Bingiin Microsoft-tilillään.

Tehdään hausta visuaalisempi

Microsoft tekee harppauksia haun visualisoinnissa ottamalla käyttöön monipuolisempia, visuaalisempia vastauksia, mukaan lukien kaavioita ja kaavioita, sekä päivitetyn vastausmuotoilun.

He tarjoavat myös näitä visuaalisia kokemuksia chatissa ja ovat laajentaneet Bing Image Creatorin tukemaan yli 100 kieltä.

Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat nyt luoda kuvia äidinkielellään.

Tehdään hausta tuottavampi

Microsoft pyrkii tekemään hausta tuottavampaa tarjoamalla ominaisuuksia, kuten pääsyn keskusteluhistoriaan sekä mahdollisuuden jakaa ja viedä.

Käyttäjät voivat pian palata aikaisempiin keskusteluihin Bing-chatissa chat-historian avulla ja pitää keskustelunsa käsillä selaamisen aikana.

Käyttäjille, jotka haluavat jakaa keskustelunsa muiden kanssa tai jatkaa uuden idean iterointia, Microsoft lisää keskusteluun vienti- ja jakamistoimintoja.

Lisäksi Microsoft Edgellä on pian parannetut yhteenvetoominaisuudet pitkille asiakirjoille, mukaan lukien PDF-tiedostot ja pidemmät verkkosivustot.

Microsoft esittelee myös Edge-toimintoja, joiden avulla käyttäjät voivat suorittaa entistä enemmän tehtäviä vähemmällä vaiheella, kuten tietyn elokuvan katsominen, katselemaansa mobiilisivuun liittyvien kysymysten esittäminen Bing-chatissa ja luonnosten räätälöiminen palautteen, kuten äänen, perusteella. pituus, sanamuoto ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  Intialaiset startupit kokeilevat kiinalaista mallia, toimiiko se?

Siirtyminen tuotteesta alustalle

Microsoft aikoo rakentaa kolmannen osapuolen laajennuksia Bing-chat-kokemukseen ja tehdä siitä alustan kehittäjille.

Tämän integroinnin avulla käyttäjät voivat tehdä toimintoja, kuten tehdä varauksen OpenTablessa tai löytää vastauksia monimutkaisiin tieteen, matematiikan ja ihmisten kuratoimiin tietopohjaisiin kysymyksiin Wolfram Alphan avulla suoraan Bing-chatista.

Microsoft on yhteistyössä OpenAI:n kanssa sitoutunut tekemään tästä mahdollisuudesta mahdollisimman saavutettavissa olevan ja johdonmukaisen kehittäjille uskoen, että tämäntyyppiset taidot voivat mullistaa haun ja edistää kehittäjien mahdollisuuksia hakualueella.

Microsoft kutsuu kaikki kokeilemaan uusia Bingiä ja Edgeä ja lupaavat jatkaa harkittua ja harkittua lähestymistapaansa palautteen keräämisessä ja nopeiden säätöjen tekemisessä esikatselussa.

Jatkossa Microsoft sanoo tekevänsä viikoittain muutoksia esikatseluun sisällyttämällä siihen halutuimmat ominaisuudet ja päivitykset sekä lisäämällä uusia kokemuksia.


Lähde: Microsoft

Table of Contents