Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Microsoft laajentaa jo Bing Chatia Skypeen ja puhelimiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Microsoft laajentaa jo Bing Chatia Skypeen ja puhelimiin

Bing Chat, ChatGPT:n tuottaman tekoälyn chatbot, on yksi Microsoftin jännittävimmistä tuotteista, ja Windows-kehittäjä ei tuhlaa aikaa sisällyttääkseen tekoälyä useimpiin tuotteisiinsa, mukaan lukien kolme sen mobiilisovellusta: Skype, Bing mobile ja Edge. .

Microsoft ilmoitti uutisesta blogikirjoituksessa tänä aamuna. Edge-selain ja Bing-sovellus ovat ilmeisiä valintoja tekoälyllä tehostetun haun lisäämiseen, ja varhaisen käytön käyttäjät alkavat nähdä Bing Chatin näissä sovelluksissa pian. Olimme nähneet vihjeitä Bing Chatista mobiililaitteella vain kaksi päivää sitten, joten Microsoft etenee nopeasti.

Kuva: Alan Truly

Jos sinulla on Bing Chat Bing- ja Edge-sovelluksissa, voit puhua tekoälyavustajalle kirjoittamisen tai pyyhkäisemisen sijaan. Se on tärkeää, koska älypuhelimen näppäimistön käsitteleminen yhdellä kädellä voi olla haastavaa liikkeellä ollessasi.

On hieman yllättävää, että Microsoft tuo tämän tekoälyominaisuuden myös Skypeen. Microsoft huomautti, että yli 36 miljoonaa ihmistä käyttää Skypeä päivittäin puheluihin ja keskusteluihin. Tämä määrä voi kasvaa merkittävästi, jos Bing Chat lisätään perämiehenä. Early access -käyttäjät voivat pian kutsua Bingin chattiin, jossa mainitaan @Bing.

Skype-chatin aikana esiin nouseviin kysymyksiin voidaan vastata nopeasti Bing Chatin avulla ilman, että verkkoselaimeen ponnahtaa keskustelun kulku keskeytymättä.

Bing, Edge-selain ja Skype ovat jo saatavilla iPhone- ja Android-puhelimiin. Jos et ole jo tehnyt niin, sinun on kirjauduttava Bing Chatin jonotuslistalle saadaksesi uudet tekoälyominaisuudet.

Bing Chat ilmestyi ensimmäisen kerran rajoitetussa esikatselussa 7. helmikuuta 2023. Microsoft etenee nopeasti, mutta kestää jonkin aikaa, ennen kuin se tulee kaikkien saataville. Hidas käyttöönotto on viisasta, koska tekoäly on osoittanut epäsäännöllistä käyttäytymistä varhaisessa testauksessa.

🔥 Empfohlen:  6 parasta Fortnite Discord -palvelinta vuonna 2023