Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Microsoft teki juuri suuren voiton Applen kanssa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Microsoft teki juuri suuren voiton Applen kanssa

Microsoft valmistautuu siihen, että Apple TV ja Apple Music ovat seuraavat ladattavissa olevat sovellukset Microsoft Storesta.

Sovellukset ovat tällä hetkellä saatavilla esikatseluversioina, jotka ovat yhteensopivia Windows 11:n kanssa @ALumia_Italian mukaan (Thurrottin kautta).

Apple TV:n ja Apple Musicin rinnalla on toinen esikatselusovellus nimeltä Apple Devices, jonka avulla voit “hallita Apple-laitteita Windows-tietokoneeltasi” kuvauksen mukaan.

Voit ladata sovellukset suoraan Microsoftin App Storesta manuaalisen latauksen sijaan, mikä oli brändin tavallinen strategia monille ei-natiivisovelluksille, erityisesti Win32-sovelluksille. Microsoft lupasi vuoden 2022 Build Conference and Surface -tapahtumassaan laajentaa sovellusten yhteensopivuutta oman ekosysteeminsä ulkopuolella.

Microsoft lisäsi myös oman Microsoft Teamsin ladattavaksi sovellukseksi Microsoft Storeen toukokuussa 2022, kun se oli viisi vuotta ensisijaisesti manuaalinen latausohjelma.

Engadgetin mukaan Apple on työskennellyt itsenäisten Windows-mediasovellusten parissa suunnilleen yhtä kauan, ja se on investoinut insinööreihin, joiden tarkoituksena on rakentaa sovelluksia, jotka korvaavat iTunesin Macissa ainakin vuodesta 2019 lähtien. Nyt brändi on kohdistanut huomionsa muihin alustoihin.

Yhteensopivuustietojen vuoksi sovellukset vaativat Windows 11 Build 22621:n tai uudemman 9to5Macin mukaan.

Ne, jotka ovat käsitelleet sovelluksia, eivät raportoi mitään ongelmista ja väittävät, että Apple TV -sovellus on samanlainen kuin Xbox- tai Smart TV -sovellus, kun taas Apple Musicilla on yhtäläisyyksiä macOS-versionsa kanssa.

Muista, että näiden sovellusten lataaminen korvaa iTunesin eikä mediaa enää synkronoida eikä varmuuskopioida vanhaan sovellukseen. Uudet sovellukset ottavat vallan, ja niiden avulla voit varmuuskopioida Apple-laitteita, synkronoida paikallista mediaa ja palauttaa laiteohjelmiston.

Engadget totesi myös, että kun käynnistät uudet Windows-sovellukset ensimmäistä kertaa, saat ilmoituksen, että iTunes for Windows lakkaa toimimasta. Synkronointiongelmien vuoksi sovellukset eivät voi toimia samassa järjestelmässä samanaikaisesti. Sinun on poistettava Apple TV:n ja Apple Musicin asennus, jotta voit jatkaa iTunesin käyttöä.

🔥 Empfohlen:  Sota! Elon Musk väittää Applen "uhanneen" kieltää hänen Twitterinsä