Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Microsoftin Bing Image Creatorin käyttäminen ainutlaatuisten tekoälykuvien luomiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Microsoftin Bing Image Creatorin käyttäminen ainutlaatuisten tekoälykuvien luomiseen

Microsoft vie tekoälytyökalujen integrointia askeleen pidemmälle Bing Image Creatorin käyttöönoton myötä. Uusi tekoälyllä toimiva kuvanluontityökalu voi luoda kuvia tekstikehotteista ja hyödyntää OpenAI:n vaikuttavaa DALL-E-mallia tuomaan sanasi eloon (no, asetelma).

Mikä parasta, Microsoft Bing Image Creator on ilmainen käyttää, mikä tarkoittaa, että voit luoda täysin uusia tekoälyn luomia kuvia tyhjästä lähes nollarajoituksella.

Mikä on Microsoftin Bing Image Creator?

Virallinen Microsoftin blogi paljasti Bing Image Creatorin julkaisun 21. maaliskuuta 2023, ja se on seuraava askel Microsoftin suunnitelmissa luoda generatiivista tekoälysisältöä Bing AI Chatin julkaisun jälkeen.

Bing AI Chat käyttää OpenAI:n GPT-4-mallia vastatakseen. Mutta Bing Image Creator käyttää toista OpenAI:n tehokasta tekoälymallistoa, DALL-E:tä, muuttaakseen tekstikehotteet kuviksi.

DALL-E:n luomat kuvat syntyvät sen laajasta harjoittelusta. Se käytti miljoonia kuvia auttamaan tekoälymallia oppimaan ja ymmärtämään, mitä kuvat ovat, niiden kontekstuaaliset vihjeet ja merkitykset sekä kuinka ne muuttuvat tekstiksi. DALL-E integroi myös GPT-3:n, saman mallin edeltäjän, joka tukee ChatGPT:tä, Bing AI Chatia ja muita luovia tekoälytyökaluja.

Tällä hetkellä Bing Image Creator on edelleen Bing Previewissa, mikä tarkoittaa, että se ei ole täysin otettu käyttöön Bing AI Chatissa kaikille käyttäjille. Vaikka Bing AI Chatin jonotuslista on poistettu, kaikki uudet ominaisuudet eivät tule kaikille käyttäjille samanaikaisesti.

Microsoft kuitenkin integroi DALL-E:n tekoälykuvanluontimallin suoraan Bing AI Chatiin, mikä tarkoittaa, että voit pyytää tekoälyllä toimivaa Bingiä luomaan sinulle ainutlaatuisen kuvan, ja se vastaa vastaavasti. Ainakin toistaiseksi Microsoft Edge on ainoa selain, jossa on integroitu tekoälykuvan luontityökalu.

Kuinka käyttää Microsoftin Bing Image Creatoria

Kun täysversio julkaistaan ​​Bing Preview’n ulkopuolella, voit käyttää Bing Image Creatoria tavallisessa Bing AI Chatissa alla olevan kuvan mukaisesti.

🔥 Empfohlen:  Microsoft on saattanut jättää huomiotta varoitukset Bing Chatin järjettömistä vastauksista

Valitettavasti ensimmäinen Bing Image Creator -kokeilujaksoni ei toiminut, koska sitä ei ole vielä otettu käyttöön koneellani.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että et voi kokeilla Bing Image Creatoria. Ikkunan oikealla puolella olevasta Microsoft Edge -työkalupalkista löydät Image Creatorin esikatselupainikkeen. Tämän valitseminen avaa uuden työkalupalkki-ikkunan, josta löydät Image Creatorin esikatselun.

Pyysin Bing Image Creatoria “luomaan kuvan kauniista hääkakusta, jossa koristeena on kirkkaan keltaisia ​​fondanttiankkoja. Tulokset ovat riittävän kunnollisia, vaikka ankannokka yhdistyy ja kiinnostavat muodot. Söisin kakun varmasti!

Pyysin myös Bing Image Creatoria “luomaan joitain malleja mekaanisen näppäimistön myyntisivustosta”, mikä tuotti mielenkiintoisia tuloksia. Pitkät ja vääntyneet sormet ovat klassinen generatiivinen tekoälyn kehon muotoongelma, mutta kuvanlaatu on hyvä ja mekaaninen näppäimistö näyttää kunnolliselta.

Kuvat täydestä englantilaisesta aamiaisesta eivät myöskään olleet huonoja, vaikka niistä puuttui ehdottomasti yksi tai kaksi aamiaisruokatyyppiä.

Image Creator Preview on saatavana myös erillisenä verkkosivustona, jossa on samanlainen käyttöliittymä kuin OpenAI:n DALL-E-sivustolla (ei yllätys, koska se on käytännössä sama työkalu). Jos haluat täyden verkkosivustokokemuksen, siirry yllä olevaan linkkiin. Muussa tapauksessa voit käyttää Image Creatorin esikatselua Microsoft Edge -sivupalkista.

Mitä ovat Image Creator Boost -hyvitykset?

Bing Image Creatorin jonotuslistaa ei ole, kuten Bing AI Chatille.

On kuitenkin olemassa Image Creatorin “tehosteita”, jotka varmistavat, että tekoälykuvasi luodaan nopeasti. Aloitat 25 opintopisteellä. Jokaisessa haussa käytetään hyvitystä, ja saldosi nollataan joka viikko. Kun saldosi on käytetty, voit silti luoda kuvia; se on vain hitaampaa kuin ennen.

Microsoft tuo ainutlaatuisen kuvanluonnin Edgeen

Microsoftin yhteistyö OpenAI:n kanssa on osoittautunut hedelmälliseksi, ja se tuo helppokäyttöisiä tekoälytyökaluja käyttäjille, jotka eivät ehkä ole kokeneet niitä aiemmin.