Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Microsoftin emojikirjasto siirtyy avoimeen lähdekoodiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Microsoftin emojikirjasto siirtyy avoimeen lähdekoodiin

Microsoft on ilmoittanut tekevänsä yli 1 500 emojia kirjastoonsa avoimen lähdekoodin kehittäjien ja tekijöiden käyttöön keskiviikosta lähtien.

Voit käyttää Microsoftin emojikirjastoa Figmassa ja Githubissa, ja tuotemerkki huomauttaa, että kuvat voidaan tallentaa SVG-, PNG- ja JPG-tiedostoina “todellisen monipuolisuuden mahdollistamiseksi”. Microsoft kuitenkin suosittelee, että luot jokaisesta emojista “vektori-, litteän- ja yksivärisen version”, joka on suunniteltu “skaalaa ja joustavuutta varten”.

Kokoelma sisältää yhteensä 1 538 emojia, ja Microsoft ottaa huomioon kulttuurin, uskonnon, seksuaalisen suuntautumisen, politiikan ja ruoan. Ne, jotka luovat avoimen lähdekoodin avulla, voivat ylittää tavallisen keltaisen Unicode-ihonsävyn ja käyttää Fitzpatrick-asteikkoa parantaakseen hymiöitä useilla ihosävyillä.

“Kukaan ei tunne kontekstiasi ja todellisuuttasi paremmin kuin sinä, ja koska emojit ovat tärkeitä digitaalisessa ilmaisussa, halusimme tarjota ne laajasti käytettäväksi”, Microsoftin varatoimitusjohtaja Jon Friedman sanoi lausunnossaan.

Microsoftilla on kirjastossaan yli 1 800 emojia sen jälkeen, kun se suunnitteli emojikirjastonsa uudelleen viime vuonna 3D-emojilla 2D-emojien sijaan Windows 11 -päivityksen yhteydessä. On monia, joita ei ole julkaistu avoimen lähdekoodin käyttöön oikeudellisista syistä, mukaan lukien Clippy-paperiliitin-maskotti, joka on tavaramerkki, ja muut “työskentelyyn kotona” liittyvät emojit, jotka sisältävät Windows-logon, brändi sanoi.

Microsoft tarkensi maaliskuussa 2022 Work Trend Index -raportissaan, että sen Microsoft Teams -sovelluksen henkilökohtaisten keskustelujen määrä kasvoi 32 % maaliskuusta 2020 lähtien, kun sen 3D-emoji esiteltiin muiden tuona aikana julkaistujen uusien Microsoft 365 -palveluiden lisäksi. aika. Nämä ominaisuudet, mukaan lukien hymiöt, ovat auttaneet työntekijöitä rakentamaan uudelleen sosiaalista pääomaa kollegoiden kanssa ja kehittämään kukoistavia suhteita suorien etätyöntekijöiden ryhmiin.

Microsoft toivoo nyt, että tulevan matalan ja ilman koodia sisältävien kokemusten käyttöönotto, joka julkaistaan ​​tänä syksynä, voi myös hyötyä avoimen lähdekoodin emojista samalla tavalla.

🔥 Empfohlen:  5 parasta sivustoa latinalaisten Instagram-seuraajien ostamiseen vuonna 2023