Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Midjourney Repeat ja Permutations käyttö: uudet AI Art Generation -ominaisuudet

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Midjourney Repeat ja Permutations käyttö: uudet AI Art Generation -ominaisuudet

Edellisessä blogiviestissä tutkimme yli 50 parasta keskipäiväkehotetta valokuvarealististen kuvien luomiseen. Tässä blogikirjoituksessa tarkastellaan puolivälin uusia ominaisuuksia: toistoa ja permutaatioita.

Jos unohdat sen, voit tarkistaa muut chatgpt- tai midjourney AI -kehotteet täältä:

Midjourney kuvaa ominaisuus

Midjourney julkaisutiedot

Yli 50 Chatgpt-kehotetta Midjourneylle

200+ DALLE- tai Bing-kuvanluontikehotteiden luettelo

Yli 50 ChatGPT-kehotetta kirjoittamista varten

Midjourney on tekoälytaiteen luomistyökalu, joka luo kuvia käyttämällä luonnollisen kielen kuvauksia. Se saavutti valtavan suosion taiteilijoiden, suunnittelijoiden ja kirjailijoiden keskuudessa, jotka ovat kiinnostuneita tutkimaan kielen ja kuvataiteen välisiä rajoja.

Midjourney ilmoitti tänään kahdesta uudesta kehittyneestä kehotusominaisuudesta, jotka lupaavat nopeuttaa sen käyttäjien tutkimista. Nämä ominaisuudet luovat tonnia työpaikkoja ja voivat käyttää tonneittain grafiikkasuoritteita, joten ne ovat tällä hetkellä rajoitettu Pro-jäseniin (60 dollaria/kk -paketti) ja vain nopeisiin tunteihin.

Katsotaanpa tarkemmin näitä uusia ominaisuuksia.

Midjourney-toistotoiminto

Toista-ominaisuuden avulla käyttäjät voivat suorittaa yhden työn useita kertoja eri muunnelmilla. Voit käyttää tätä ominaisuutta kirjoittamalla -toista ja sen jälkeen kuinka monta kertaa haluat suorittaa työn.

Oletetaan esimerkiksi, että haluat luoda viisi erilaista 2×2-ruudukkoa kissoista. Voit kirjoittaa /kuvittele kissat – toista 5 ja Midjourney luo viisi erilaista kuvaa kissoista 2×2-ruudukossa.

Mutta entä jos haluat viedä asioita vielä pidemmälle? Voit sekoittaa Repeat-ominaisuuden muihin argumentteihin, kuten kaaos, lisätäksesi radikaalisti etsintävauhtiasi. Voit esimerkiksi kirjoittaa /imagine cats –repeat 5 –chaos 5 luodaksesi viisi 2×2-ruudukkoa kissoista, joiden satunnaisuus ja kaaos vaihtelevat.

Toista-ominaisuus on tehokas työkalu, jonka avulla voit nopeasti tutkia yksittäisen idean eri muunnelmia. Se on täydellinen taiteilijoille ja suunnittelijoille, jotka haluavat iteroida nopeasti ja kokeilla erilaisia ​​mahdollisuuksia.

Toista ominaisuusesimerkit

 • /imaine a red rose – toista 10: Tämä komento luo 10 erilaista kuvaa punaisesta ruususta.
 • /imaine a forest –chaos –repeat 3: Tämä komento luo 3 erilaista kaoottista kuvaa metsästä.
 • /imaine a Rainbow –toista 4 –kaaos –sekoitus 0,7: Tämä komento luo 4 kuvaa sateenkaaresta, jossa on korkea kaaos ja sekoitus 0,7
🔥 Empfohlen:  Mitä ovat vanukas näppäinkorkit? Ominaisuudet, suositukset, ennen ja jälkeen kuvat

chatgpt-kehotteiden ja AI-työkalujen lataus

Midjourney Permutations -ominaisuus

Permutaatiot-ominaisuus on vieläkin tehokkaampi. Sen avulla käyttäjät voivat luoda suuria määriä töitä eri sanayhdistelmillä. Voit käyttää tätä ominaisuutta yksinkertaisesti luettelemalla sanat, jotka haluat yhdistää aaltosulkeisiin {}, ja erottele ne pilkuilla.

Oletetaan esimerkiksi, että haluat luoda kuvia erilaisista kyberpunk-, vaporwave- ja art deco -eläimistä. Voit kirjoittaa / kuvitella {cyberpunk, vaporwave, art deco} {kissa, koira} ja Midjourney luo kuusi (3 * 2 = 6) erilaista kuvaa:

 • /kuvittele cyberpunk-kissa
 • /kuvittele höyryaaltokissa
 • /kuvittele art deco -kissa
 • /kuvittele cyberpunk-koira
 • /kuvittele höyryaaltokoira
 • /kuvittele art deco -koira

Voit jopa upottaa kiharat olkaimet muiden kiharoiden sisään, mutta ole varovainen niiden käytössä. Voit esimerkiksi kirjoittaa /imagin A {veistos, maalaus} {lokkista {laiturilla, rannalla}, villakoirasta {sohvalla, kuorma-autossa}}, jolloin Midjourney luo kahdeksan erilaista kuvaa:

 • /imaine Lokkiveistos laiturilla
 • /imaine Lokin veistos rannalla
 • /kuvittele veistos villakoirasta sohvalla
 • /kuvittele veistos villakoirasta kuorma-autossa
 • /imaine Maalaus lokista laiturilla
 • /imaine Maalaus lokista rannalla
 • /kuvittele maalaus villakoirasta sohvalla
 • /kuvittele maalaus villakoirasta kuorma-autossa

Esimerkkejä permutaatioominaisuuksista:

 • /kuvittele {tumma, kirkas} {kaupunki, kaupunki, kylä} {yöllä, aamunkoitteessa, auringonlaskussa}: Tämä komento luo 18 erilaista kuvaa, joissa on erilaisia ​​pimeyden ja vuorokaudenajan yhdistelmiä.

 • /imaine a {sininen, vihreä, keltainen, punainen} {lintu, perhonen, sudenkorento}: Tämä komento luo 12 erilaista kuvaa eri väreillä ja olennoilla.

 • /kuvittele {rustiikki, moderni} {keittiö, kylpyhuone}, jossa on {puinen, marmorinen} työtaso: Tämä komento luo 4 erilaista kuvaa eri tyylisistä keittiöistä tai kylpyhuoneista ja työtasoista.

Permutaatiot-ominaisuus on pelin vaihtaja taiteilijoille ja suunnittelijoille, jotka haluavat luoda nopeasti suuren määrän kuvia erilaisilla muunnelmilla. Se sopii täydellisesti sarjojen tai kuvakokoelmien luomiseen, joilla on yhteinen teema.

Nämä esimerkit osoittavat, kuinka Repeat- ja Permutations-ominaisuuksia voidaan käyttää luomaan nopeasti suuri määrä kuvia vaihtelevilla parametreilla. Toista-ominaisuuden avulla käyttäjät voivat luoda useita kopioita samasta kuvasta yhdellä komennolla, kun taas Permutaatiot-ominaisuuden avulla käyttäjät voivat luoda useita ainutlaatuisia kuvia eri sanayhdistelmillä.

🔥 Empfohlen:  10 parasta moissanite-kaulakorua vuonna 2023 (uudet tyylit)

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan nämä uudet ominaisuudet lisäävät Midjourneyyn merkittäviä toimintoja ja tekevät siitä entistä tehokkaamman työkalun tekoälyn luoman taiteen luomiseen. Jos pidit tästä postauksesta, kehotamme sinua jakamaan sen ystävillesi ja seuraajillesi sosiaalisessa mediassa ja seuraamaan meitä twitterissä @thetipseason Ja jos haluat pysyä ajan tasalla generatiivisen taiteen ja tekoälyn uusimmista trendeistä, varmista seurataksesi uutiskirjettämme saadaksesi lisää vinkkejä, temppuja ja oivalluksia. Kiitos lukemisesta ja onnea luomiseen!

Table of Contents