Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Midjourney v5 -kielimallin päivitys lisää realismia ihmiskäsiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Midjourney v5 -kielimallin päivitys lisää realismia ihmiskäsiin

Midjourney v5 on suositun tekstistä kuvaksi -generaattorin uusin kielimalli, joka tunnetaan realistisista luomuksistaan.

Päivitys tuli Midjourneyn maksulliseen asiakaskuntaan keskiviikkona, ja monet käyttäjät, mukaan lukien graafinen suunnittelija Julie Wieland, ovat jakaneet uusia tekoälyn luomia taideteoksiaan. Tekoälyn yksityiskohdat, joita v5-kielimalli tuo mukanaan, sisältävät parannetun “tehokkuuden, johdonmukaisuuden ja laadun”, Midjourney sanoi verkkosivuillaan.

Vain heads-up – Midjourneyn tekoäly osaa nyt tehdä kädet oikein. Suhtaudu erityisen kriittisesti kaikkiin verkossa näkemiin poliittisiin kuviin (etenkin valokuvaukseen), joka yrittää yllyttää reaktioon. pic.twitter.com/ebEagrQAQq

— Del Walker (@TheCartelDel) 16. maaliskuuta 2023

Monet käyttäjät ovat erityisesti panneet merkille päivitykset ihmiskäden yksityiskohdissa, sillä kohteilla on todennäköisemmin viisi sormea ​​per käsi. Aiemmissa malleissa ihmiskädet luotiin usein väärällä numeromäärällä, neljästä seitsemään kymmeneen. Ne, jotka ovat voineet testata Midjourney v5:tä, ovat olleet vaikuttuneita visuaalisista päivityksistä.

“Uusin Midjourney v5 -malli on sekä äärimmäisen ylivoimainen/pelottava että äärimmäisen kiehtova”, Wieland kertoi PetaPixelille.

“Sen kyky luoda uudelleen monimutkaisia ​​yksityiskohtia ja tekstuureja, kuten realistinen ihon rakenne / kasvonpiirteet ja valaistus, on vertaansa vailla”, hän lisäsi.

Vaikka Midjourney on jokseenkin ainutlaatuinen kielimalli, se toimii samalla tavalla kuin muut tekstistä kuvaksi generaattorit, kuten Stable Diffusion ja DALL-E, käyttämällä muotoiltuja kehotteita kuvien luomiseen mallin mukaisesti, joka on koulutettu ihmisen avulla. -tei taidetta referenssinä ArsTechnican mukaan.

On käyty jatkuvaa keskustelua siitä, onko tekoälyn tuottama taide laillista vai eettistä; Kuitenkin monet Midjourney v5 -käyttäjät katsovat, että jatkuva päivitys saattaa olla erottamaton oikeasta taiteesta ja valokuvauksesta. Wieland katsoo, että tekoälykuvageneraattorit, kuten Midjourney, ovat todennäköisesti valokuvaajien kumppaneita eikä korvaajia.

Midjourney v5 on täällä! (todella tällä kertaa, lol)

🔥 Empfohlen:  6 parasta ilmaista suojatun sähköpostin tarjoajaa vuonna 2023 (salattu sähköposti)

Tässä on vierekkäin joitain kehotteitani v4 vs v5 sekä uusia kehotteita ja joukkokuvia. Lisään tähän lisää kokeilun aikana.

🧵 pic.twitter.com/qSEZWQBXou

— Nick St. Pierre (@nickfloats) 15. maaliskuuta 2023

Midjourney v5 ei kuitenkaan ole vailla puutteita. Tekoälykuvan luoja Nick St. Pierre jakoi monia töitään, joihin hän käytti samoja kehotteita edellisissä Midjourney v4:ssä ja Midjourney v5:ssä. Yksi kuva oli kiehtova kuva nuorista naisista 1960-luvun katutyylissä, joka muistuttaa muotikuvausta ulkona. Tarkemmin tarkasteltuna voit havaita taustalla kelluvat kädet, jotka eivät ole kiinnittyneet vartaloon, ja epämuodostuneita kasvoja.

Uusimmassa v5-mallissaan Midjourneyn perustaja David Holz suositteli brändin Discordissa, että käyttäjät karttaisivat lyhyitä kehotteita ja suosivat “pidempää, selkeämpää tekstiä” saadakseen parempia tuloksia.