Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mielenkiintoisia faktoja WordPressistä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mielenkiintoisia faktoja WordPressistä

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä (CMS). WordPressiä käyttävät miljoonat verkkosivustot maailmanlaajuisesti blogeista kaupallisiin verkkosivustoihin.

WordPress on avoimen lähdekoodin alusta, jonka käyttö on ilmaista, eikä mikään yritys omista sitä.

Tässä on joitain yllättäviä faktoja WordPressistä.

Miljoonia käyttäjiä
35% Internetin verkkosivustoista on rakennettu WordPressillä
WordPress saa 2 940 000 hakua kuukaudessa
WordPress on saatavilla 196 kielellä
WordPress on monen miljoonan dollarin organisaatio
Yli 54 000 ilmaista laajennusta ja yhteensä 1,48 miljardia laajennuslatausta
WordPressin sisarprojektit
WordPressiä käyttää 35 prosenttia internetin käyttäjistä
Akismet on yksi suosituimmista WordPress-laajennuksista
WordPressillä on vain 283 työntekijää
71 prosenttia kaikesta WordPress-sisällöstä on kirjoitettu englanniksi
WordPress-kehittäjän keskimääräinen vuosipalkka on 51 000 dollaria
WordPress järjestää tapaamisia 58 maassa ympäri maailmaa
UKK

Miljoonia käyttäjiä

Kuuden kuukauden välein WordPress rekisteröi yli 1,1 miljoonaa uutta verkkotunnusta.

WordPress vastaa 1,1 miljoonasta ylimääräisestä verkkotunnuksesta noin kuuden kuukauden välein, selviää maailmanlaajuisesta Internetin sisällönhallintajärjestelmän käytöstä vuodesta 2015 lähtien.

Käyttäjät pitävät online-profiilin luomisen helppoudesta ja kätevyydestä. Koska WordPressin markkinaosuus on kasvanut sen jälkeen, on ymmärrettävää, että tämä luku on noussut reilusti yli miljoonan.

35% Internetin verkkosivustoista on rakennettu WordPressillä

W3Techsin verkkoteknologiatutkimuksen mukaan WordPress käyttää lähes 27 prosenttia kaikista verkkosivustoista. Noin 58 % Internetin verkkosivustoista käyttää WordPressiä.

Toisin sanoen WordPress käyttää noin kolmasosaa verkosta. Aktiivisia verkkosivustoja on arviolta yli 1,3 miljardia, mikä tarkoittaa, että noin 455 000 000 verkkosivustoa käyttää WordPressiä nykyään. Tämä on huomattavan suuri luku!

WordPress saa 2 940 000 hakua kuukaudessa

KWFinderin mukaan ihmiset ympäri maailmaa hakevat “WordPressiä” 2 940 000 kertaa kuukaudessa. Kaikki asiaankuuluvat pitkät avainsanat johtaisivat paljon suurempaan hakumäärään.

WordPress on saatavilla 196 kielellä

WordPressissä on 196 kieltä, joista 40 on käännetty 100-prosenttisesti. Se voidaan myös kääntää yli 65 äidinkielelle.

🔥 Empfohlen:  PewDiePie Net Worth 2023: tulot, tulolähteet, elämä, ura, palkinnot ja palkinnot; Mielenkiintoisia seikkoja

WordPressissä kehitettyjen lisäosien avulla voit luoda monikielisen blogin helposti. Voit nyt käyttää WordPressiä haluamallasi kielellä.

WordPress on monen miljoonan dollarin organisaatio

WordPressiä käyttävät sadat yritykset ja tuhannet ammattilaiset ympäri maailmaa. Tuhansille kehittäjille, suunnittelijoille ja yrittäjille WordPress tarjoaa poikkeuksellisia mahdollisuuksia rakentaa liiketoimintaansa alustallaan.

WordPress ansaitsee ja kasvattaa liiketoimintaansa luomalla kaupallisia laajennuksia.

Yli 54 000 ilmaista laajennusta ja yhteensä 1,48 miljardia laajennuslatausta

Plug-in Directorysta on ladattu yhteensä 1,5 miljardia laajennusta, jossa on tällä hetkellä yli 54 000 laajennusta. Vuonna 2016 WordPress-laajennuksia ladattiin yhteensä 1,48 miljardia.

Plugin-lataukset ovat lisääntyneet 48 prosenttia vuodesta 2015, jolloin ne ylittivät miljardin.

WordPressin sisarprojektit

On myös sisarprojekteja, kuten bbPress, BuddyPress ja Gloss Press, joita WordPress-yhteisö ylläpitää. Kaikki ne ovat avoimen lähdekoodin sovelluksia, jotka on rakennettu WordPressin päälle.

WordPressiä käyttää 35 prosenttia internetin käyttäjistä

WordPress.comin ja Netcraftin mukaan aiemmin epäselvä sisällönhallintajärjestelmä toimii nyt yli 35 prosentissa verkosta.

Monipuolisuuden ansiosta WordPress on otettu käyttöön useissa yrityksissä, mukaan lukien Sony Music ja Forbes.

Aktiivisia verkkosivustoja on arviolta yli 1,3 miljardia, mikä tarkoittaa, että noin 455 000 000 verkkosivustoa käyttää WordPressiä nykyään. Vuonna 2020 tämä luku on noussut lähes 5 prosenttia ja on 4 prosenttia enemmän kuin vuonna 2019. WordPressiä käyttää tällä hetkellä 64 miljoonaa verkkosivustoa.

Verkkosivustosi on suojattu roskapostilta Akismetillä, joka on paras WordPress-laajennus roskakommenttien suodattamiseen.

Tähän päivään mennessä Akismet on ladattu 30 528 112 kertaa, keskimäärin 18 000 latausta päivässä. Suodata roskaposti Akismetillä, jotta voit keskittyä olennaiseen.

Roskapostin puhdistaminen voi olla aikaa vievää ja turhauttavaa. Poistaakseen epäolennaisen, haitallisen sisällön ennen kuin se julkaistaan ​​ja vahingoittaa sivustosi uskottavuutta, Akismet vertaa kaikkia kommenttejasi jatkuvasti kasvavaan maailmanlaajuiseen roskapostitietokantaamme.

🔥 Empfohlen:  Hubspot – Auta yrityksiä kasvamaan paremmin joka päivä

Estääkseen sivustosi hakkeroinnin Akismet vertaa kommenttisi ja yhteydenottolomakkeesi lähettämät tiedot maailmanlaajuiseen roskapostitietokantaan.WordPressillä on vain 283 työntekijää

Vain 283 ihmistä työskenteli vuonna 2015 WordPress.comilla, jota käyttivät miljoonat verkkokäyttäjät. Vähemmän aivoja, mutta ne ovat uskomattomia!

Nyt WordPressillä työskentelee yli 500 kertaa vähemmän Amazonin työntekijöitä. Se, että WordPressillä on vain 1 148 työntekijää, on todella hämmästyttävää.

Nämä työntekijät ovat hajallaan ympäri maailmaa ja voivat suorittaa työnsä tekemällä etätyötä kotona.

71 prosenttia kaikesta WordPress-sisällöstä on kirjoitettu englanniksi

Englanti on WordPressin suosituin kieli sisällön kirjoittamiseen. Toiseksi espanjalainen (4,7 %) ja kolmannella indonesialainen (2,4 %)

WordPress-kehittäjän keskimääräinen vuosipalkka on 51 000 dollaria

Payscale.comin mukaan keskimääräinen WordPress-verkkokehittäjä ansaitsee yli 50 000 dollaria vuodessa.

PayScalen mukaan keskimääräinen WordPress-kehittäjäpalkka on 50 000 dollaria vuodessa. Keskimääräinen Glassdoor-palkka on 61 083 dollaria vuodessa.

Indeedin keskimääräinen WordPress-verkkokehittäjäpalkka on PayScalen ja Glassdoorin keskiarvojen keskellä; 52 623 dollaria vuodessa. Indeed.comin mukaan WordPress-kehittäjien keskimääräinen palkka intialaisille työntekijöille on 20 313 Rs kuukaudessa.

WordPress järjestää tapaamisia 58 maassa ympäri maailmaa

WordPress-tapaamisia järjestetään ympäri maailmaa. WP-tapaamiset ovat pienempiä paikallisia tapahtumia, joita järjestävät paikalliset WordPress-yhteisöt.

Yhteensä 62 517 käyttäjää osallistui 3193 WordPress-tapaamiseen vuonna 2016 58 maassa.

UKK

Mikä on WordPress?

WordPress on sisällönhallintajärjestelmä (CMS)ja ilmainen kooditon verkkosivustokehitysalusta.

Millä kielellä WordPress on kirjoitettu?

WordPress on kirjoitettu ja kehitetty PHP-kielellä.

Kuinka moni sivusto käyttää WordPressiä?

WordPressiä käyttäviä verkkosivustoja on noin 455 miljoonaa.

Kuka on WordPressin omistaja?

WordPressin loi Automattic. Automattic Inc. on amerikkalainen maailmanlaajuisesti hajautettu yritys, joka perustettiin elokuussa 2005.

Table of Contents