Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mietohoidot – Kaikki kauden tarpeesi kattava palvelupiste

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mietohoidot – Kaikki kauden tarpeesi kattava palvelupiste

Naisten hygieniamarkkinat Intiassa ovat nopeasti kasvava ala, ja naisten tietoisuus kuukautishygieniasta ja naisten hygieniatuotteista lisääntyy. Markkinoilla on kuitenkin edelleen haasteita, kuten tietoisuuden puute, tabuja ja tuotteiden vähäinen levinneisyys maaseutualueilla. Arvioiden mukaan vain 12 % intialaisista naisista käyttää terveyssiteitä, kun taas loput luottavat perinteisiin menetelmiin. Myös koulujen ja työpaikkojen kunnollisten jätehuoltotilojen puute ja riittämättömät sanitaatiotilat ovat haaste markkinoiden kasvulle.

Mildcares on brändi, joka on ottanut haasteen parantaa naisten elämää käsittelemällä kuukautishygieniaa. He ovat kehittäneet GynoCupin, kestävän, kustannustehokkaan ja ylivoimaisen tavan hallita kuukautisia kuukautiskuppia käyttämällä. Opitaanpa lisää yrityksen visiosta ja siitä, miten sen perustajat aikovat ratkaista tämän alueen haasteet.

Mildcaes: Visio ja Mission
Mildcaes: Markkina-/toimialatiedot
Mildcaes: Tuote/palvelu
Mildcaes: perustaja + tiimin tiedot
Mietohoidot: nimi, tunnuslause ja logo
Mildcaes: liiketoimintamalli ja tulomalli
Mildcaes: Haasteita
Mildcares: Onnistunut markkinointikampanja tai strategia
Mildcaes: Futute Plan

Mildcaes: Visio ja Mission

Kaikki alkoi naiseuden ja hänen kamppailujensa ymmärtämisestä sekä naisellisuuden vahvistamisesta! GynoCup on vallankumouksellinen keksintö, joka välittömästi kuuluu kuukautisten raskaiden päivien vähentämiseen ja jokaisen naisen elämän terveellisempään ja parempaan tekemiseen. Ponnistelujamme edistävät merkittävät panoksemme yhteisölle, kansainvälisille järjestöille ja koulutussektorille.

GynoCupin tiimi haluaa murtaa kuukautisia ympäröivän tabun ja valtavirtaistaa uusien ja innovatiivisten kuukautishoitoratkaisujen käyttöönoton ja käytön.

Mildcares aikoo hallita markkinoita seuraavan viiden vuoden aikana painottaen tuotannon säilyttämistä maan rajojen sisällä ja mottona “Aatma NirbharBharat’ mielessä ja sydämessä.

Mildcaes: Markkina-/toimialatiedot

Naisten hygieniatuotteiden markkinoiden arvo oli 441 miljoonaa dollaria vuonna 2020, ja sen ennustetaan kasvavan 16,87 prosentin vuosikasvulla (CAGR) vuosina 2021–2025 ja saavuttavan 944 miljoonan dollarin vuonna 2025.

Vuonna 2020 alle 41 % noin 355 miljoonasta kuukautisnaisesta otti käyttöön hygieenisiä kuukautisten suojamenetelmiä. Intiassa käytetään laajalti kuukautishoitotuotteita, kuten terveyssiteitä, kuukautiskuppeja, tamponeja, pikkuhousunsuojaimia ja intiimipuhdistusaineita. Terveyssiteet ovat yleisimmin käytettyjä, ja 17,63 % kuukautisten naisista käyttää niitä.

🔥 Empfohlen:  Neljä poimintaa Googlen päivitetystä linkkioppaasta

Intiassa naisten sukupuolisuhde on 48 prosenttia koko väestöstä. Kaikista 48 %:sta naisväestöstä, joista 55 %:lla on kuukautiset (alle 12-vuotiaat ja yli 50-vuotiaat). Ensiluokkaisista kohdeyleisöistä 34 prosenttia on kaupunkeja ja 66 prosenttia maaseudulla. joten kohdeyleisön kokonaismäärä on 35 miljoonaa ihmistä.

Mildcaes: Tuote/palvelu

GynoCup on peliä muuttava tuotemerkki, jonka tavoitteena on tarjota maailmanluokan tuotteita, jotka voivat nopeasti vähentää kuukautiskipuja ja parantaa kuukautishygieniaa. Se asettaa etusijalle naisten henkilökohtaisen hygienian ja pyrkii kovasti vähentämään kuukautisten epämukavuutta, jotta se muuttaa merkittävästi kuluttajien elämää.

MildCares (Gynocup) tarjoaa valikoiman tuotteita kausihoitoon, intiimihygieniaan ja wc-hygieniaan. Jaksohoitokategoriassa yritys tarjoaa kuukautiskuppeja, kuukautiskuppipesua, kuukautiskuppien sterilointisäiliötä, kuukautiskuppien vesipohjaista voiteluainetta ja kuukautiskuppien lievitysrullaa. Näiden tuotteiden tarkoituksena on tarjota turvallisia, ympäristöystävällisiä ja mukavia ratkaisuja kuukautisiin liittyviin ongelmiin.

Intiimihygieniakategoriassa Mild Cares (Gynocup) tarjoaa luonnollisia intiimipyyhkeitä, miesten intiimipesua, feminiinistä intiimipesua, intiimivaalenevaa seerumia ja venytysmerkkien poistovoidetta. Nämä tuotteet on suunniteltu tarjoamaan tehokkaita ja turvallisia ratkaisuja ihonhoitoon, henkilökohtaiseen hygieniaan ja intiimialueisiin liittyviin ongelmiin.

Wc-hygieniakategoriassa yritys tarjoaa kertakäyttöisiä naisten virtsanpoistolaitteita (seisonta & pissaa), uudelleenkäytettäviä naisten virtsanpoistolaitteita (seisonta & pissa) ja kertakäyttöisiä wc-istuinten päällisiä paperia. Nämä tuotteet on suunniteltu tarjoamaan hygieeninen ja kätevä ratkaisu julkisten käymälöiden käyttöön ja tautien leviämisen estämiseen.

Sen varmistamiseksi, että sen tuotteet ovat sekä turvallisia käyttää että ympäristön kannalta kestäviä, ne on valmistettu kokonaan Intiassa FDA-sertifioidusta lääketieteellisestä silikonista.

Mildcaes: perustajat + tiimin tiedot

Sanddep Vyas ja Rachna Vyas ovat Mildcaresin perustajia.

Sandeep Vyas hänellä on kauppahallinnon maisterin tutkinto Institute of Management Studies Indoresta Intiasta ja yli vuosikymmenen kokemus kannattavien nousevien yritysten kehittämisestä. Hän ymmärtää markkinointiviestinnän, liikkeenjohdon ja yrityksen kasvun.

Rachna Vyas, on yli 7 vuoden kokemus verkostosta 18 Mukana yrityksen tutkimus- ja kehitystyössä. Hänen elämäntavoitteensa on aina ollut vapauttaa naiset kuukautisten köyhyydestä. Hän on henkilökohtaisesti kiinnostunut tuotteiden suunnittelusta ja huolehtii siitä, että kaikki tuotteet on valmistettu luonnonmukaisista materiaaleista.

🔥 Empfohlen:  Kaikki mitä sinun tulee tietää Social Audiosta (+3 parasta sovellusta)

Naisuuden ja sen haasteiden ymmärtäminen sekä naisellisen rodun vahvistaminen oli mistä kaikki alkoi! “GynoCupin tarina alkoi, kun ymmärsimme, ettei kenenkään naisen missään päin maailmaa pitäisi hävetä naisellisuuttaan joka kuukausi kokeman kivun vuoksi. GynoCup on jokaisen naisen paras ystävä, koska se on omistautunut ja suunniteltu auttamaan kuukautisten aikana.” , sanoi Sandeep Vyas.

Mildcaes: liiketoimintamalli ja tulomalli

Mildcaresilla on tällä hetkellä 7000 kuukausitilausta ja yli 200000 Gynocupin käyttäjää [Jan 2023]. GynoCup tarjoaa tuotteita verkkokauppapaikkojen sekä oman verkkosivustonsa kautta. Yritys jakoi sisältöä myös yli 50 offline-myymälän kautta.

GynoCupilla on myös strateginen kumppanuus apteekkien jakelijoiden ja muutaman merkittävän kansalaisjärjestön kanssa tuotteiden laajamittaiseen jakeluun säännöllisesti. Äskettäin yritys aloitti viennin Yhdysvaltoihin ja Kanadaan.

Mietohoidot – Haasteet

Kun GynoCup lanseerattiin, oli paljon kokoongelmia, ja naiset olivat erittäin hämmentyneitä käyttämästä kokoa. Tiimi ymmärsi, että kuukautiskupit eivät ole yksikokoinen tuote. Näin he aloittivat kokotakuuohjelman – jos saat väärän kupin koon tai jos kuppi ei toimi sinulle. ne tarjoavat koon vaihdon ilmaiseksi tai täyden hyvityksen. Tämä ei ainoastaan ​​ratkaissut ongelmaa, vaan myös loi luottamusta sen käyttäjien keskuudessa.

Yritys suorittaa kyselyitä ja pyytää kuluttajilta palautetta kupista ja sen käytöstä; Tämä antaa sille mahdollisuuden parantaa tuotettaan ja samalla ymmärtää asiakkaiden kohtaamat ongelmat. Yritys pyrki myös kouluttamaan asiakkaitaan kuukautiskuppien käyttöön kehittämällä opettavaisia ​​elokuvia ja julkaisemalla niitä sosiaalisessa mediassa.

Mildcaes- Kasvu

Alun perin GynoCup käytti sosiaalisen median kanavia levittääkseen tietoisuutta kuukautiskupista luoden sisältöä siitä, kuinka kuukuppi on täydellinen vaihtoehto terveyssiteille ja tamponeille.

He työskentelivät myös joidenkin vaikuttajien kanssa, jotka olivat todellisia GynoCupin käyttäjiä, ja pyysivät heitä jakamaan kokemuksensa asiakkaiden luottamuksen rakentamiseksi.

🔥 Empfohlen:  Mix Fold 2: kaikki mitä tiedämme Xiaomin vaikuttavasta taitettavasta

Myös GynoCup-tiimin perhe käytti samoja tuotteita, jotka auttoivat heitä saamaan hyvää suusta suuhun julkisuutta.

Heidän “Size Satisfaction Guarantee” -ohjelmansa oli pelin muuttaja!
Yritys tietää, että kuukautiskupit eivät ole yksikokoisia tuotteita – ne eivät välttämättä ole oikeita ajanjaksoja kaikille. Siksi yritys tarjoaa 100 % vaihto- tai hyvityksen, “jos saat väärän kupin koon tai jos kuppi ei yksinkertaisesti toimi sinulle.”

Mildcaes – tulevaisuuden suunnitelma

Yritys aikoo koskettaa Rs. 100 miljoonan tulot vuoteen 2025-26 mennessä” Mildcaresin Brand Gynocup valittiin 2000 startup-yrityksen joukosta maailmanlaajuisesti ja pääsi semifinaaliin lupaavalla brändivalikoimallaan, joka tarjoaa turvallisen ja hygieenisen tuotteen naisille maailmanlaajuisesti.