Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mihin aikaan suora talletus osuu?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mihin aikaan suora talletus osuu?

Tiesitkö että yli 90 % työntekijöistä saa palkkaa suorana talletuksena? Se on kätevä tapa vastaanottaa palkkasi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia pankissa pysähtymisestä.

Itse asiassa useimmat työnantajat tarjoavat suoran talletuksen vaihtoehtona palkkasi vastaanottamiseen. Vaikka saatat joutua vahvistamaan sekkitilisi tiedot ennen kuin saat ensimmäisen suoran talletuksen, asennusprosessi on suhteellisen yksinkertainen.

On kuitenkin hieman hankalampaa tietää, milloin suorat talletukset tulevat vastaan. Tämä tarkka aika voi tarkoittaa eroa maksuviivästysten ja luottopisteesi laskun välillä, jos et ole varovainen.

Oppaamme auttaa sinua selvittämään, milloin suoratalletuksesi osuu, jotta voit suunnitella sen mukaan. Esittelemme sinulle myös mitä suora talletus on ja miten se toimii.

Pankkipaikastasi riippuen saatat huomata, että suora talletuksesi osuu eri aikoina. Siihen on kuitenkin riimi ja syy.

Oletko valmis ottamaan selvää, millä aikavälillä suoratalletus osuu? Aloitetaan!

Mikä on suora talletus ja miten se toimii

Olet ehkä kuullut myös sähköisistä varojen siirroista (EFT), jotka ovat suoria talletuksia millä tahansa muulla nimellä. Periaatteessa tämä termi kuvaa sähköistä siirtoa, joka ohjaa rahaa työnantajan tililtä työntekijän tilille, tyypillisesti työsopimuksesi mukaiseen työhön.

Suurin osa näistä siirroista tapahtuu Automated Clearing Housen (ACH) kautta. Siirrot sisältävät korkean tason turvatoimia, mukaan lukien pankkitason salauksen, joten rahasi ja henkilötietosi pysyvät turvassa.

Jos tarvitset käteistä nyt, mutta et valitettavasti saa palkkaa tänään, suorat talletukset eivät voi auttaa sinua paljon. He käsittelevät Federal Reserven aikataulun mukaan, joka on maanantaista perjantaihin normaaleina aukioloaikoina.

Tämä tarkoittaa, että suoria talletuksia ei käsitellä viikonloppuisin. Työnantajat ja pankit yrittävät yleensä tarjota suoria talletuksia aikaisin, jos palkkapäiväsi osuu viikonloppuun tai lomalle, mutta näin ei aina ole.

Suorien talletusten perustaminen tai vastaanottaminen ei maksa mitään. Lisäksi voit valita, kuinka suuri osa talletuksestasi sijoitetaan shekki-, säästö- ja sijoitustileillesi, jos sinulla on tämäntyyppisiä tilejä.

Monet pankit vaativat suoran talletuksen tilin avaamiseksi. On kuitenkin olemassa useita pankkitarjouksia, joissa ei vaadita suoraa talletusta, joten voit hyödyntää niitä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia rahan tallettamisesta aikataulun mukaisesti.

Varhainen suora talletus

Nykyaikaiset pankit tarjoavat myös varhaisia ​​suoria talletuksia. Esimerkiksi tässä on tavallinen menettely suorien talletusten käsittelyssä:

 1. Pankki saa ilmoituksen, että yksi sen jäsenistä on vastaanottanut suoran talletuksen.
 2. Niin kutsutussa float-jaksossa pankki valmistautuu talletukseen tarkistamalla saapuvan maksun parametrit.
 3. Myyjä määrää, milloin varojen tulee olla käytettävissä ja vastaanottava pankki noudattaa vaatimuksia.
 4. Saat suoraan talletetut varat.

Sitä vastoin pankit, jotka tarjoavat varhaista suoraa talletusta, välttävät tämän kelluvan jakson myöntämällä sinulle pääsyn varoihin seuraavana arkipäivänä. Jos olet luonut rutiinin, jossa saat talletuksen jokaisen kuukauden 15. päivänä ja viimeisenä päivänä, varhaista suoratalletusta tarjoavilla pankeilla ei ole ongelmaa “lainata” sinulle rahat etukäteen ja noutaa maksunsa heti, kun suora talletus. osumia.

Samalla on vaarana, että nämä pankit eivät saa varoja, jos siirto epäonnistuu. Tästä syystä monet perinteiset pankit eivät tarjoa tätä ominaisuutta.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Google Trends? (Ja mihin sitä käytetään?)

Mihin aikaan suora talletus osuu

Jos teet pankkisi parhaiden kansallisten pankkien kanssa, näet tavallisesti suoratalletuksesi selvänä enintään yhden tai kahden arkipäivän kuluessa. Tiettyjen aikojen osalta vastaus voi kuitenkin vaihdella.

Esimerkiksi maksujen suorittamisaika riippuu siitä, milloin työnantaja lähettää tiedot ACH:lle ja milloin vastaanottava pankki päättää hyvittää talletuksen. Suoratalletuksesi on tyhjennettävä molemmat näistä kokonaisuuksista, ennen kuin voit käyttää sitä.

Yleisesti ottaen suurin osa suorista talletuksista selviää pankin avautuessa aamulla suoran talletuspyynnön vastaanottamisen jälkeen. Tämä voi tapahtua useimmissa tapauksissa klo 7 ja 8 välillä.

Pankit yrittävät kuitenkin usein saada suorat talletukset selvitettyä mahdollisimman nopeasti. Joskus talletus voi näkyä tililläsi seuraavana aamuna klo 12.01 mennessä.

Suoran talletuksen edut

Ikivanha kysymys ”Onko verkkopankki turvallista?” voi koskea suoria talletuksia, mutta voit olla varma, että talletuksesi ovat turvassa tämän kätevän ominaisuuden avulla. Tiukkojen turvatoimien lisäksi suorat talletukset voivat usein olla turvallisempia kuin paperisekkien käveleminen koko päivän.

Itse asiassa suoralla talletuksella on useita etuja, kuten se, ettei tarvitse hoitaa yhtäkään paperia, joka voi kadota, varastaa, vahingoittua tai tuhoutua. Sitten on kysymys siitä, ettei tästä etuoikeudesta tarvitse maksaa.

Suorat talletukset voivat myös auttaa sinua tehokkaammin pankkiasioissa. Sen sijaan, että joutuisit itse siirtämään varoja tililtä toiselle, voit saada osan suorasta talletuksestasi sekille ja osan säästö- tai sijoitustileillesi.

Vaikka saatat olettaa, että tarvitset pankkitilin suoran talletuksen vastaanottamiseen, asia on päinvastoin. Voit käyttää prepaid-debit-korttia palkkasi lataamiseen ja kuluttamiseen aivan kuten käyttäisit perinteisen pankkitilin debit-korttia.

Jotkut prepaid-debit-kortit sisältävät maksuja, mukaan lukien pankkiautomaattimaksut rahan nostosta. Usein saat kuitenkin yhden ilmaisen pankkiautomaattikäynnin per maksukausi, jotta voit nostaa palkkasi käteisellä.

Pankit, jotka tarjoavat varhaisen suoran talletuksen

Jotkut parhaista digitaalisista pankeista ovat sellaisia, jotka tarjoavat sinulle pääsyn palkkaasi aikaisemmin kuin odotat. Nämä pankit, joissa on varhainen suora talletus, tekevät pankkitoiminnasta kätevää ja helppoa, jotta voit jatkaa päivääsi.

Viides kolmas pankki

Avaa Momentum Banking -sekkitili Fifth Third Bankissa ja voit saada suoran talletuksesi jopa kaksi päivää etuajassa. Lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia aloitussaldon vähimmäisvaatimuksista tai kuukausittaisista palvelumaksuista.

Fifth Third Bank tarjoaa myös ilmaisen pankkikortin, jota voit käyttää Fifth Third Bank -verkoston pankkiautomaateissa. Ylläpidettäviä vähimmäissaldoja ei ole, ja voit ansaita epävarmuuden edun kattaaksesi tilinylityksiä lisäajalla.

Extra Time edellyttää, että maksat negatiivisen saldosi takaisin tilinylityksen jälkeisen seuraavan arkipäivän loppuun mennessä, jotta tilinylitysmaksuista ei peritä. Harvat pankit sallivat tilinylityksen, ja tämä voi auttaa sinua tulemaan toimeen, jos joudut odottamaan vielä yhden päivän ennen oston rahoittamista, mutta sinulla ei ole vielä rahaa.

Rekisteröitymisbonus: $225

Fifth Third Momentum® Pankkitoiminta

4.0

Ilmoittaudu mukaan a Viides kolmas pankkitili hyödyntää heidän monipuolista tuotevalikoimaansa ja tehokkainta mobiilisovellusta. Ei piilomaksuja, ei vähimmäissaldoa. Yksinkertaisesti tehosta kokemustasi heidän runsaalla 225 dollarin rekisteröitymisbonuksella, mikä tekee Fifth Thirdistä älykkään valinnan pankkitarpeisiisi.

Avaa tili + Lunasta bonus

Nykyinen

Jos etsit tapaa sijoittaa korkeatuottoiselle säästötilille ja kryptovaluuttaan, älä etsi kauempaa kuin Current. Nämä säästötilit voivat auttaa sinua ansaitsemaan enemmän jo säästämälläsi rahalla.

🔥 Empfohlen:  Step by Step SEO Tutorial 2023 aloittelijoille [Our 12 yrs traffic stats included]

Nykyinen ei veloita kuukausittaisia ​​ylläpitomaksuja eikä vaadi vähimmäissaldoa. Lisäksi saat tilinylityssuojan ilman ylimääräisiä maksuja.

Kun käytät nykyistä pankkikorttiasi, voit myös ansaita pisteitä ja muuttaa ne rahaksi. Voit myös tehdä mobiilisekkitalletuksia missä tahansa verkon pankkiautomaatissa.

Nykyinen

4.5

Current on Visa-debit-kortilla varustettu mobiilipankkisovellus, jonka avulla voit kasvattaa luottoa, maksaa sinulle jopa kaksi päivää nopeammin suoratalletuksella ja antaa sinulle ilmaisen tilinylityksen 200 dollariin asti ilman piilokuluja. Ansaitse jopa 15-kertaisia ​​pisteitä ostoksista, jotka voidaan lunastaa käteispalautukseen, 55 000 maksuttomaan verkon sisäiseen pankkiautomaattiin ja välittömiin bensapalautukseen.

Avaa tili

Axos Pankki

Valitse Essential Checking -tili Axos Bankista saadaksesi maksut jopa kaksi päivää etuajassa Direct Deposit Expressillä. Tarvitset 50 dollaria tilin avaamiseen, mutta sinulle hyvitetään kaikki pankkiautomaattimaksut.

Axos Bank ei veloita kuukausimaksuja tai vaadi vähimmäissaldoa. Voit kuitenkin hyödyntää pankkikorttien hallintatyökaluja, laskujen maksamista ja vertaismaksuja.

Axos Essential Checking

5.0

Avaa ilmainen tili ja saat maksun kaksi päivää aikaisemmin suoralla talletuksella. Sinun ei tarvitse huolehtia vähimmäissaldon säilyttämisestä. Kuten pankin muilla sekkitileillä, ei kuukausimaksuja ole, ja kaikki kotimaisten pankkiautomaattien veloitukset korvataan. Axos ei veloita itse pankkiautomaattimaksuja.

Avaa tili

Soittoääni

“Ei” on vahva sana Chimessä, jossa ei ole maksuja, vähimmäissaldovaatimuksia eikä myöskään tilin avaamisen vähimmäisvaatimuksia. Chimeä tukee Bancorp Bank, FDIC:n jäsen, joten voit olla varma, että rahasi ovat turvassa.

Chime ei myöskään veloita tilinylityssuojasta enintään 200 dollaria SpotMe- tai verkkopankkiautomaattien yhteydessä. Voit myös avata Chimen avulla Credit Builder -tilin tehdäksesi juuri sen tai valita korkeatuottoisen säästötilin saadaksesi enemmän jo säästämistäsi.

Soittoääni

4.5

Chime on palkittu mobiilipankkisovellus ilman kuukausimaksuja ja joka voi saada sinulle maksun jopa 2 päivää etuajassa suoralla talletuksella. Yli 135 000+ viiden tähden arvostelun ansiosta Chime tekee mobiilipankkitoiminnasta helppoa nykyaikaisella ja intuitiivisella pankkisovelluksella, joka hoitaa kaiken kulujen ja säästöjen seuraamisesta maksamiseen ystäviin.

Avaa tili

Dave

Sen lisäksi, että Dave antaa sinulle palkkasi 48 tuntia etukäteen, voit ansaita jopa 15 % cashbackia uudella Dave-maksukortillasi. Lisäksi voit määrittää Goals-tyyppejä säästääksesi himoittuja ostoksia varten.

Kun puhutaan ostoksista, Dave lainaa sinulle jopa 500 dollaria ExtraCash-ominaisuuden avulla. Lisäksi voit nähdä lähelläsi olevia paikallisia työpaikkoja, jotka tarjoavat joustavaa työtä Side Hustle -ominaisuuden avulla.

Käsittelemme lisätietoja Dave-sovellusarvostelussamme siitä, mitä tarvitset kirjautumiseen, ja vertaamme sitä muihin pankki- ja käteisennakkosovelluksia. Löydät kaikki tiedot, joita tarvitset päättääksesi, onko Dave oikea sovellus sinulle.

Hanki jopa 500 dollaria

Dave

4.5

 • Tapaa pankkisovellus, jonka tehtävänä on rakentaa tuotteita, jotka tasoittavat taloudelliset toimintaedellytykset
 • Saat maksun jopa 2 päivää etuajassa, ansaitse käteistä takaisin Dave Rewardsilla ja jopa 500 dollaria ExtraCash™:lla ilman korkoa tai myöhästymismaksuja
 • Liity miljoonien jäsenten joukkoon rakentamaan parempaa taloudellista tulevaisuutta

Avaa Account Dave Review

Kuinka rekisteröityä suoralle talletukselle

Suoratalletusten rekisteröinti on helppoa, kunhan voit ottaa yhteyttä HR-osastoon. Tässä on perusprosessi suoran talletuksen rekisteröimiseksi.

 1. Ota yhteyttä työnantajaasi ja ilmoita heille, että haluat tehdä suoran talletuksen seuraavaa palkkaa varten.
 2. Saat lomakkeen, johon sinun on täytettävä henkilötietosi.
 3. Tällä lomakkeella sinun on kirjoitettava muistiin pankkisi reittinumero sekä tilinumerosi, jotta työnantajasi tietää, minne palkkasi lähetetään.
 4. Joissakin tapauksissa työnantajasi voi pyytää tyhjää, mitätöityä sekkiä osoittaakseen reititys- ja tilinumerosi.
 5. Kerro HR-edustajallesi, kuinka haluat palkkasi jaettavan. Voit esimerkiksi sijoittaa 80 % shekkiisi, 10 % säästöihin ja loput 10 % sijoitustilillesi, jos sinulla on sellainen.
 6. Odota palkkapäivää vahvistaaksesi, että olet määrittänyt suoran talletuksen.
🔥 Empfohlen:  Johtamisen ominaisuudet: kuinka yrittäjistä voi tulla mahtavia johtajia

Vaikka saattaa vaikuttaa siltä, ​​että voit olettaa, että kaikki työnantajat tarjoavat suoran talletuksen, se ei ole huono kysymys kysyä ennen sopimuksen allekirjoittamista. Tietäen, miten saat maksun yksityiskohtiin asti, voit olla rauhassa, koska kaikki on hoidettu.

UKK

Maksaako suoran talletuksen tekeminen mitään?

Ei, suoran talletuksen tekeminen ei maksa mitään. Keskustele työnantajasi henkilöstöosaston kanssa nähdäksesi, kuinka voit tehdä suoran talletuksen palkkaasi varten.

Mihin aikaan suora talletus osuu?

Suorat talletukset osuvat eri aikoina pankkipaikan ja päivän mukaan. Pankkien on lain mukaan käsiteltävä suoria talletuksia arkipäivänä sen jälkeen, kun ne ovat vastaanottaneet käsittelypyynnön, mutta jotkut pankit ovat nopea saada nämä varat hyväksytyksi.

Miten saan palkan aikaisin?

Sen lisäksi, että määrität suoran talletuksen saadaksesi palkkasi ajoissa, voit myös saada maksun jopa kaksi päivää etuajassa useiden suosittujen käteisennakkosovellusten avulla. Näitä ovat Axos Bank, Chime, Current, Fifth Third Bank ja Dave.

Kuinka voin tehdä suoran talletuksen työnantajalleni?

Jos haluat tehdä suoran talletuksen työnantajallesi, saatat joutua tuomaan mitättömän sekin, jotta yrityksellä on tietue pankkisi reittinumerosta ja tilinumerostasi. Sinun on ehkä myös talletettava fyysinen sekki ensin, mutta se riippuu työnantajastasi ja pankistasi.

Kiinnitä suora talletusmaksusi

Rahan odottaminen ei ole aina hauskaa, varsinkin kun se on palkkasi. Suoralla talletuksella voit ohittaa jonon pankissa ja välttää murehtimasta yhden maksun takaavan paperin katoamisesta.

Toivomme, että tämä artikkeli on auttanut sinua ymmärtämään, mihin määräaikaistalletukset osuivat, jotta voit suunnitella eteenpäin. Kun tiedät, milloin saat rahasi, voit tehdä oikeat valinnat tilinylitysmaksujen ja/tai maksuviivästysten välttämiseksi.

Lisäksi useat käteisennakkosovellukset maksavat sinulle jopa kaksi päivää etuajassa, jos ohjaat suoratalletuksesi pankkien kautta. Maksun saaminen jopa 48 tuntia etukäteen helpottaa huomattavasti maksujen suorittamista.

Nyt kun tiedät hieman enemmän suorasta talletuksesta ja maksun saamisesta varhaisessa vaiheessa, miten voit käyttää tätä tietoa apunasi tulevaisuudessa? Vain aika näyttää.