Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä olisi Instagramin häirinnän vastaisten strategioiden menestysaste?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä olisi Instagramin häirinnän vastaisten strategioiden menestysaste?

Voimme vain toivoa, että Instagramin häirinnän vastaiset strategiat ovat tuottavia ja hedelmällisiä

Älypuhelimien ja mobiililaitteiden yleistyessä sosiaalisesta mediasta on tullut osa jokapäiväistä elämäämme. Sosiaalisen median käyttö on todistanut verkkokiusaamisen massiivista kasvua. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Instagram ja Snapchat, ovat vetäneet hihoistaan ​​monia temppuja suojellakseen käyttäjiään verkkohäirinnältä. Sosiaalisen median häirintä aiheuttaa monia ongelmia, mukaan lukien masennus ja ahdistus. Joten näiden tapausten poistamiseksi tai ainakin minimoimiseksi Instagram ryhtyy määrätietoisiin toimenpiteisiin. Instagramin häirinnän vastaiset strategiat ohjaavat käyttäjiä käyttäytymään oikein alustaa käyttäessään.

Instagramilla on ollut suuria ongelmia häirinnän ja kiusaamisen kanssa sen alustoilla. Eräässä raportissa todettiin kerran, että Instagram ei ole reagoinut lähes 90 prosenttiin yli 8 900 loukkaavasta viestistä, jotka useat korkean profiilin naiset, mukaan lukien näyttelijä Amber Heard, ovat vastaanottaneet. Joten yrittääkseen tehdä alustastaan ​​hieman vieraanvaraisempaa Instagram ottaa käyttöön uusia ominaisuuksia, jotka alkavat muistuttaa ihmisiä kunnioittavuudesta. Ensinnäkin aina, kun käyttäjä lähettää viestin sisällöntuottajalle ensimmäistä kertaa tai aina kun hän vastaa toiselle käyttäjälle loukkaavassa kommenttiketjussa, Instagram näyttää viestin näytön alareunassa ja pyytää käyttäjiä olemaan kunnioitettavia.

Lempeät muistutukset muodostavat pienen osan laajempaa strategiaa, joka sisältää “nullauksen”, joka keskittyy vaikuttamaan positiivisesti ihmisten verkkokäyttäytymiseen rohkaisemalla heitä muuttamaan toimintaansa. Se on melko perinteinen ajatus, joka on syvään juurtunut käyttäytymistieteen teorian perusteisiin. Voisi luulla, että tönäyttely ei ratkaise Instagramin häirintäongelmia, mutta alustan tutkimuksen perusteella tällainen hienovarainen puuttuminen voi häiritä joidenkin käyttäjien julmia vaistoja sosiaalisessa mediassa.

Näiden ponnistelujen perusteella on ilmeistä, että Instagram yrittää kovasti varmistaa käyttäjiensä yksityisyyden ja turvallisuuden. Voimme vain toivoa, että nämä ponnistelut ovat hedelmällisiä sen ydintavoitteiden saavuttamisessa.

🔥 Empfohlen:  Mikä on johtamistyylisi? [INFOGRAPHIC]

Table of Contents