Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on Applen WWDC ja kaikki mitä Apple-fanien pitäisi tietää siitä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on Applen WWDC ja kaikki mitä Apple-fanien pitäisi tietää siitä

Apple aloitti WWDC 2021 -tapahtumansa 8. kesäkuuta 2021 ja ilmoitti kaikista uusista projekteista ja päivityksistä, jotka julkaistaan ​​Applen laitteille. Jotkut ilmoitukset sisälsivät iOS 15:stä, Face Time -päivityksistä, tarkennustilasta, live-tekstistä, Apple Walletista, Apple Mapsista, AirPods-päivityksistä, iPadOS:sta, tietoturvapäivityksistä, terveyspäivityksistä, watchOS:stä, macOS:stä sekä päivityksiä Sirin käytöstä kolmannen osapuolen laitteet.

Lähes kaikki uudet päivitykset ja ominaisuudet on käsitelty WWDC 2021:ssä. Tässä artikkelissa tarkastellaan mitä Applen isännöimä WWDC tarkalleen ottaen on ja miten siihen voi osallistua.

Mikä on WWDC?
WWDC-tapahtuman sisältö
WWDC-tapahtuman järjestys
Miten WWDC 2021 pidettiin?
FAQ

Mikä on WWDC?

WWDC on vain Applen isännöimä konferenssi, ja WWDC on lyhenne sanoista Worldwide Developers Conference. Apple järjestää tämän tietotekniikkaan perustuvan konferenssin vuosittain. Ensimmäinen WWDC pidettiin vuonna 1983, jolloin esiteltiin Apple basic.

Vuodesta 1987 vuoteen 2002 WWDC pidettiin toukokuussa, vuosina 2003, 2005 ja 2007 WWDC pidettiin kesäkuussa, vuonna 2004 se pidettiin kesäkuun lopussa tai heinäkuun alussa ja vuonna 2006 se pidettiin elokuussa.

WWDC-tapahtuman sisältö

Tapahtuma isännöi macOS-, iOS-, iPadOS-, tvOS- ja watchOS-perheiden uusien ominaisuuksien tai päivitysten esittelyä sekä muita Applen ohjelmistopäivityksiä. Yleisesti ottaen konferenssi keskittyy teknologiaan ja ohjelmistoihin, jotka liittyvät Apple-perheeseen tai sen käyttöjärjestelmään.

Vuoteen 2002 asti Apple ei koskaan tottunut järjestämään konferenssia uuden ohjelmistonsa ja teknologiansa lanseeraamiseksi. Myöhemmin he aloittivat konferenssin uusien tuotteiden aloitusalustana.

Konferenssi sisältää pääpuheen, erityistapaamisia, esittelytilaisuuksia, tapahtumia ja yksitellen laboratoriokonsultaatioita.WWDC-tapahtuman järjestys

Tilaisuus alkaa Tim Cookin pääpuheella. Aiemmin se aloitettiin Steve Jobsin kanssa ja media kutsui sitä usein nimellä Steve Note. Ensimmäisenä päivänä tiedotetaan Applen uusista tuotteista ja siihen osallistuu konferenssin osallistujia ja mediaa. Applen ilmoittamat uudet tuotteet tai laitteistot ovat pääosin esillä konferenssisalissa.

🔥 Empfohlen:  Verotetaanko kryptovaluutta pian Intiassa

Pääpuheenvuoroa jatketaan tiedottamalla Applen julkaisemista ohjelmistomuutoksista, päivityksistä ja uusista ominaisuuksista. Yhtiö julkistaa myös Apple Design Awards -palkinnot konferenssin ensimmäisenä päivänä.

Ohjelmistopäivitysten ja -ominaisuuksien yksityiskohtaiset istunnot jatkuvat tapahtuman myöhempinä päivinä. Suurimman osan esitelmistä ja istunnoista pitävät Applen työntekijät, ja ne nauhoitetaan ja kiinnostuneet voivat katsella niitä Applen kehittäjäsivustolla, joka on saatavilla konferenssin iOS- ja tvOS-alustoilla.

Konferenssin vierailevat puhujat pitävät lounasaikoja, joista suurin osa on tekniikan ja tieteen asiantuntijoita. Näitä istuntoja ei kuitenkaan tallenneta. Aiemmin oli kysymys ja vastaus -tunteja sekä istunto, jossa osallistujat saattoivat olla vuorovaikutuksessa Applen työntekijöiden kanssa.

Laboratorioissa on Applen insinöörejä, joissa voi käydä kahdenkeskisiä konsultaatioita kehittäjien kanssa sekä konsultaatioistuntoja käyttöliittymäsuunnittelun asiantuntijoiden kanssa.Miten WWDC 2021 pidettiin?

Viimeisin WWDC eli 2021 WWDC pidettiin verkossa meneillään olevan koronaviruspandemian vuoksi. Yleensä offline-konferenssi pidettäisiin San Josen kongressikeskuksessa Kaliforniassa.

WWDC 2021 oli ilmainen istunto kaikille kehittäjille. Kaikki kehittäjät ympäri maailmaa voivat osallistua konferenssiin ja saada pääsyn myös iPadOS:n, iOS:n, macOS:n, tvOS:n ja watchOS:n tuleviin versioihin. Kehittäjät voivat myös olla tekemisissä Applen insinöörien kanssa suunnitteluistunnoissa, yksitellen laboratoriotapaamisissa ja myös Applen kehittäjäfoorumissa, joita uudistettiin ja parannettiin ennen WWDC 2021 -tapahtumaa.

Liput jaettiin online-arpajalla, ja opiskelijat ja STEM-järjestöjen jäsenet pääsivät hyödyntämään stipendejä. Vain yli 13-vuotiaat osallistujat olivat sallittuja ja he olivat myös Apple Developer Program -ohjelman jäseniä.

WWDC:ssä oli 2000–4200 jäsentä vuoteen 2007 asti, ja vuoden 2007 aikana Steve Jobs oli ilmoittanut, että WWDC:ssä oli noin 5000 osallistujaa. Vuoden 2018 aikana järjestetyssä WWDC:ssä oli noin 6000 osallistujaa yli 70 maasta, mukaan lukien 350 stipendinsaajaa.

Johtopäätös

Applen isännöimä WWDC 2021 oli tarjonnut tiedot ja työkalut, joita tarvittiin maailmanlaajuisen Apple-kehittäjäyhteisön ja seuraavan sukupolven kehittäjäyhteisön ideoiden muuttamiseksi todeksi. Applella on noin 28 miljoonaa kehittäjää ympäri maailmaa.

🔥 Empfohlen:  Semanttinen haku vektoreilla

FAQ

Mikä on Apple WWDC21?

Täysin online-konferenssi, joka pidettiin joka kevät Apple Parkissa Kaliforniassa, tarjoaa näkemyksiä Applen käyttöjärjestelmien, kuten iOS:n, iPadOS:n, macOS:n, watchOS:n ja tvOS:n, tulevaisuudesta.

Mistä voin katsoa WWDC 2021:n?

WWDC 2021 striimattiin suorana verkossa 7.–11. kesäkuuta, täysin virtuaalisena toista vuotta peräkkäin.

Onko WWDC-tapahtuma ilmainen?

WWDC-tapahtuma järjestettiin verkossa meneillään olevan koronaviruspandemian vuoksi, ja se oli ilmainen kaikille kehittäjille.