Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on Bored Ape Yacht Club ja miksi niitä on niin paljon Twitterissä?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on Bored Ape Yacht Club ja miksi niitä on niin paljon Twitterissä?

Mikä on Bored Ape Yacht Club? Onko se vain joukko hienon näköisiä digitaalisia apinapiirroksia? Ja miksi he ovat näennäisesti vallanneet sosiaalisen median verkkosivustot?

Sukellaanpa syvästi NFT-projektiin, jonka myynti on ollut yli miljardi dollaria ja joka on ilmeisesti ottanut haltuunsa julkkis Twitterversen.

Bored Ape Yacht Club: Mitä sinun tulee tietää NFT-kokoelmasta

Yksinkertaisesti sanottuna Bored Ape Yacht Club on kokoelma 10 000 ainutlaatuista ei-korjattavaa tokenia, jotka sijaitsevat Ethereum Blockchainissa.

Jokainen näistä rahakkeista tulee digitaalisena taideteoksena, joka on tehty näyttämään sarjakuvaapinoilta. Taideteos on samanlainen kuin 90-luvun lopun virtuaalinen rock-yhtye Gorillaz.

Jokainen 10 000 apinasta on tehty näyttämään erilaisilta erilaisilla väreillä, muotityyleillä, asusteilla ja muilla eroilla.

Digitaalisten apinoiden ympärille on luotu kokonainen universumi, jossa on kaikkea online-hangouteista ansaitsemispeleihin ja jopa uuteen virtuaaliseen musiikilliseen superryhmään.

Bored Ape Yacht Clubin lyhyt historia

Yuga Labs julkaisi BAYC:n huhtikuussa 2021. Koko kokoelma oli saatavilla hintaan 0,08 Ethereumia, joka tuolloin vastasi noin 200 dollaria.

Vuoteen 2022 asti, melkein vuosi NFT-taiteen julkaisun jälkeen, tekijöiden henkilöllisyyttä ei edes tiedetty. Tilanne muuttui helmikuussa 2022, kun BuzzFeedin kirjoittaja sai kaksi perustajaa vastoin heidän tahtoaan.

Ennen doxxiamista tiedettiin, että neljä henkilöä oli mukana Bored Ape Yacht Club NFT:n luomisessa. Nämä henkilöt käyttivät yksinkertaisesti salanimiä Gargamel, Gordon Goner, Emperor Tomato Ketchup ja Sass.

Julkaisemisen jälkeen Bored Ape Yacht Club -apinat myytiin loppuun vajaassa 12 tunnissa, mikä toi yhteensä lähes 2 miljoonaa dollaria. Siitä lähtien NFT:stä on tullut suosittu kaikkien keskuudessa julkkiksista suuriin brändeihin, kuten Ralph Lauren ja Adidas.

Mikä tekee Bored Ape Yacht Clubista arvokkaan?

BAYC:stä arvokkaan tekee projektin synnyttämä niukkuus, ainutlaatuisuus ja julkkiskuhina. On myös tärkeää ymmärtää tarkasti, mikä ei-korjattava merkki on ja minkä arvoinen sen omistaminen on.

NFT:t ovat tunnuksia, joita ei voi kopioida, monistaa ja jotka ovat täysin ainutlaatuisia. Tämä tarkoittaa, että omistat yhden kyseiselle tunnukselle, samalla tavalla kuin omistaisit alkuperäisen taideteoksen.

Voit ajatella, että omistaisit alkuperäisen kopion arvokkaasta maalauksesta, jonka aitoustodistus on samanlainen kuin token. Jotain ihmiset ovat valmiita maksamaan paljon rahaa niistä (ajattele Banksy).

🔥 Empfohlen:  20 SaaS-markkinointitoimistoa auttamaan saamaan lisää rekisteröitymisiä vuonna 2023

Bored Apen omistaminen antaa sinulle ei-vaihtokelpoisen tunnuksen, jonka arvon odotetaan kasvavan suosion ja yksinoikeustason kasvaessa.

Miksi Bored Ape Avatarit valtaavat Twitterin

Kuten edellä mainittiin, Bored Ape Yacht Club NFT -kokoelma on herättänyt paljon julkkiskuhinaa.

Siitä tuli lyhyessä ajassa yksi kryptomaailman halutuimmista kokoelmista Cryptopunksin, Cool Catsin ja muutaman muun kokoelman ohella.

Kaikki näyttelijöistä korkean tason vaikuttajiin ja urheilujulkkiksiin käyttivät Bored Apea Twitter-avatarinaan ja muilla sosiaalisen median alustoilla.

Julkkiskuhinan, merkkien eksklusiivisuuden, Discord-palvelimien (ja luultavasti Discord-vaihtoehtojen ryhmien) ja yksityisten tapahtumien kaltaisten etujen välissä, kaikki tämä loi ihmisissä menettämisen pelon.

Tämä menettämisen pelko yhdistettynä Twitterin kaltaisilla sivustoilla tuotettuun massiiviseen julkisuuteen loi eräänlaisen palautesilmukan, mikä teki tokeneista suositumpia ja johti rahakkeiden juoksemiseen, mikä nosti arvoa.

Kuinka ostaa BAYC-tokeneita

Ainoa tapa ostaa Bored Ape NFT on jälkimarkkinapaikan kautta. OpenSea on yksi suosituimmista näistä NFT-markkinapaikkaalustoista, mukaan lukien:

 • NFT Art
 • Keräilykohteet
 • Domain-nimet
 • Musiikki
 • Valokuvaus
 • Urheilun NFT:t
 • Kaupankäyntikorttien NFT:t
 • Virtuaalimaailman NFT:t

Ostaaksesi yhden näistä rahakkeista ja tullaksesi Bored Apen omistajaksi, tarvitset rahoitetun kryptolompakon muodostaaksesi yhteyden OpenSeaan.

OpenSea-alusta käyttää pääasiassa Ethereumia ja hyväksyy USDC:n, DAI:n ja yli 150 muuta maksutunnusta.

Ei ole mahdollista käyttää perinteisiä valuuttoja, kuten USD tai EURO, ostaaksesi NFT:t OpenSeasta, joten sinun on ymmärrettävä kryptovaluuttojen perusteet ostaaksesi Bored Apen.

Bored Ape Yacht Club -tokenien omistamisen edut

Tokenin ja mahdollisen jälleenmyyntiarvon lisäksi rahakkeiden omistajille tarjotaan lukuisia muita etuja, kuten:

 • Yksityinen Discord-palvelin
 • Pääsy yhteisön tapahtumiin, kuten Ape Fest
 • Pääsy yksityiselle graffititaululle
 • Kaupalliset oikeudet apinoihinsa
 • Pääsy eksklusiiviseen sisältöön

Pinnalta katsoen nämä eivät ehkä vaikuta arvokkailta eduilta. Maksat kuitenkin ollaksesi osa eksklusiivista yhteisöä.

Monet julkkikset, kuten Jimmy Fallon, Justin Bieber, Paris Hilton, Steph Curry ja muut, omistavat Bored Apes -apinoita. Tämä tarkoittaa, että heillä on pääsy samoihin tapahtumiin ja yhteisötiloihin kuin muilla jäsenillä.

Joten jos omistat sellaisen, saatat joutua osallistumaan yksinomaan Bored Apen omistajille tarkoitettuihin juhliin ja tapahtumiin, joihin osallistuu suurimpia julkkiksia.

Kannattaako Bored Ape Yacht Club Token hankkia?

Bored Apen omistamisen arvo on erilainen kaikille. Vaikka näille tokeneille on tällä hetkellä markkinoita ja kysyntä on suuri, se voi muuttua.

🔥 Empfohlen:  Wordtune vs Grammarly: Mikä on paras kirjoituskumppani?

Bored Apes ovat edelleen hieman liian epävakaita, eivätkä ne ole vielä osoittautuneet vakaaksi pitkän aikavälin sijoitukseksi.

Monille ihmisille Bored Apen omistamisen arvo on yksinoikeus. Osa tästä yksinoikeudesta on korkea hinta, joten on selvää, että hinnat jatkavat nousuaan, mutta takuuta ei ole.

Yksinoikeus ei myöskään ole jotain, joka on arvokasta kaikille ihmisille. Joten jos haluat käyttää kymmeniä tuhansia kuuluaksesi eksklusiiviseen klubiin, voi olla syytä hankkia Bored Ape Yacht Club -merkki. Mutta se on parasta ostaa tietäen, että tokenin arvo ei välttämättä nouse.

Yleisiä kysymyksiä Bored Ape Yacht Clubista

Tässä on vastauksia joihinkin yleisimpiin kysymyksiin, kun kysytään “mikä on Bored Ape Yacht Club?” auttaa sinua ymmärtämään paremmin, mitä tunnukset ovat.

Paljonko kyllästyneet apinat maksavat?

Bored Apes maksaa kymmenistä tuhansista satoihin tuhansiin dollareihin. Näiden tokenien hinnat nousevat jatkuvasti.

Jotkut rahakkeet ovat jopa myyty useilla miljoonilla dollareilla, vaikka tämä ei ole normaalia. Useimmissa tapauksissa voit odottaa maksavasi muutaman sadan tuhannen dollarin.

Miksi Bored Ape Yacht Club on niin kallis?

Bored Ape Yacht Club -rahakkeet ovat niin kalliita, koska ne eivät ole vaihdettavissa ja houkuttelevat julkkiksia. Monet huippujulkkikset ovat ostaneet kyllästyneitä apinoita, mikä on myös auttanut nostamaan arvoa merkittävästi.

Mikä oli Bored Ape Yacht Clubin mintuhinta?

Bored Ape Yacht Clubin rahapajahinta oli 0,08 Ethereumia. Kun Bored Apes julkaistiin huhtikuussa 2021, se vastasi noin 200 dollaria.

Minttuhinta viittaa energiakustannuksiin, jotka aiheutuvat NFT:n luomisesta ja sen rekisteröimisestä lohkoketjuun. NFT:n alkuperäinen ostaja on henkilö, joka maksaa tämän maksun.

Kuinka monta kyllästynyttä apinaa on myyty?

Bored Apesia on myyty 10 000 kappaletta, kokonaismäärä tuotettu. Nämä alkuperäiset 10 000 Bored Ape Yacht Club NFT -rahaketta myytiin alle 12 tunnissa alkuperäisen julkaisun jälkeen.

Huhtikuusta 2021 lähtien, jolloin apinat vapautettiin, niitä on myyty edelleen useita kertoja yli 11 000 ainutlaatuisella omistajalla.

Mitä Bored Ape Yacht Club tekee?

Bored Ape Yacht Club tarjoaa sinulle lukuisia etuja, mukaan lukien pääsyn yksityiselle Discord-palvelimelle, jota julkkikset, kuten Gwyneth Paltrow ja Kevin Hart, käyttävät. Nämä rahakkeet tarjoavat sinulle myös pääsyn eksklusiivisiin henkilökohtaisiin tapahtumiin.

🔥 Empfohlen:  Instagram kumoaa TikTok-tyyppiset muutokset, joita vihasit niin paljon

Sinulla on myös kaupalliset oikeudet Bored Apeen, jota Adidaksen ja Ralph Laurenin kaltaiset yritykset käyttävät.

Kuka on Bored Ape Yacht Clubin takana?

Yritys Yuga Labs on Bored Ape Yacht Clubin takana. Kaikki Bored Ape NFT:n perustajat käyttävät salanimiä, joista kaksi on äskettäin BuzzFeedin hylännyt.

Vaikka alkuperäisen viiden apinan suunnittelun takana oli useita taiteilijoita, päätaiteilija on suosittu aasialainen amerikkalainen taidemaalari All Seeing Seneca.

Päätös: Ajatuksemme Bored Ape Yacht Clubista

Olipa kyseessä vain muotiilu tai uusi taiteellinen ilmiö, vastaus kysymykseen Bored Ape Yacht Clubista jää nähtäväksi.

Web 3.0 -harrastajat sanovat, että Bored Apes ja muut NFT-kokoelmat edustavat uutta rajaa immateriaalioikeuksien omistuksessa älykkäiden sopimusten avulla.

Toisaalta NFT-ilmiön vastustajat sanovat, että ne edustavat liiallisuutta ja ovat yksinkertaisesti uusi tapa varakkaille henkilöille kerskutella rahojaan.

Mikä tahansa se on, yksi asia on varma, ja se on, että Bored Ape Yacht Club on tasoittanut tietä taiteilijoille ansaita rahaa luovuudellaan leikkaamalla samalla pois perinteiset portinvartijat.

Nähtäväksi jää, jatkuuko tämä trendi, mutta sitä on syytä pitää silmällä, jos olet kiinnostunut uusista sijoitusmahdollisuuksista tai web 3.0:n tulevaisuudesta.

Ja jos haluat oppia tekemään NFT-taidetta ja mahdollisesti ansaita rahaa villitystoiminnasta, me autamme sinua.

Table of Contents