Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on ChatGPT Plus, ominaisuudet ja tilauksen ostaminen?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on ChatGPT Plus, ominaisuudet ja tilauksen ostaminen?

ChatGPT Plus on premium-versio AI chatbotista ChatGPT. OpenAI julkaisi sen helmikuussa auttaakseen luomaan korkealaatuisia ja nopeampia vastauksia käyttäjien monimutkaisiin kyselyihin jopa korkean kapasiteetin aikana.

ChatGPT Plus:n käyttöönotto on herättänyt käyttäjien keskuudessa kysymyksiä siitä, onko ChatGPT Plus todella sen arvoista. Pitäisikö minun siirtyä ChatGPT:n vakioversiosta premium-versioon? ja paljon enemmän.

Siksi tässä artikkelissa esittelemme täydellisen ChatGPT Plus -oppaan, joka kattaa kaikki premium-chatbotin olennaiset osa-alueet, kuten sen edut, kustannukset, saatavuuden ja paljon muuta.

Mikä on ChatGPT Plus?


ChatGPT Plus on Premium-tilaussuunnitelma, jonka OpenAI tarjoaa Chat GPT -käyttäjilleen. Sen tilausmaksu on 20 dollaria/kk. Tilaajat saavat lisäetuja verrattuna standardiversioon, kuten nopeammat vastaukset, pääsyn ruuhka-aikoina ja etuoikeutettua pääsyä uusiin ominaisuuksiin.

Tämä edistynyt AI-chatbot käyttää koneoppimisalgoritmeja luodakseen tarkkoja ja luotettavia vastauksia käyttäjien kyselyihin. ChatGPT:n tilaavat käyttäjät voivat käyttää OpenAI:n uutta kielimallia GPT-4. ChatGPT Plus se esiteltiin alun perin vain Yhdysvalloissa, mutta otettiin myöhemmin käyttöön kaikkialla maailmassa.

Aiemmin muutamat ChatGPT-käyttäjät väittivät, että OpenAI on ottanut käyttöön uuden tilan, joka tunnetaan nimellä “Turbo” ChatGPT Plusissa. Tämän uuden tilan sanotaan olevan optimoitu nopeuteen ja laadukkaamman sisällön tuottamiseen.

Turbo on OpenAI:n uusi tila ChatGPT Plus -käyttäjille. Turbo-tilassa on taipumus tarjota korkealaatuisia vastauksia suuremmalla nopeudella plus-käyttäjille.

Turbo-tilaa käytetään parantamaan vastauslaatua ChatGPT Plusissa. Se on suunniteltu varmistamaan, että ChatGPT Plus:n syötteet ovat korkealaatuisinta sekä parannettu nopeus. Käyttäjät, jotka ovat tilaaneet OpenAI:n uuden ChatGPT Plusin, voivat käyttää Turbo-tilaa

Kuinka ostaa ChatGPT Plus -tilaus?


Käyttääkseen ChatGPT Plus -palvelua käyttäjien on tilattava 20 dollarin kuukausisopimus, ja tässä on ohjeet ChatGPT Plus -tilauksen tekemiseen.

 • Vieraile OpenAI-sivulla tämän linkin avulla https://chat.openai.com/ ja kirjaudu sisään OpenAI-tilillesi antamalla sähköpostiosoitteesi (jos sinulla ei ole OpenAI-tiliä, napsauta “Rekisteröidy” ja luo tili sähköpostitunnuksella)
 • Kun olet kirjautunut sisään, napauta “Upgrade to Plus” -vaihtoehtoa käyttöliittymän vasemmalla puolella
 • Valitse nyt “Päivityssuunnitelma” -vaihtoehto, joka on saatavilla “ChatGPT Plus” -tilaussuunnitelmassa
 • Anna laskutustietosi ja suorita maksu loppuun. Jos kohtaat maksuvirheen, siirry tähän artikkeliin sen korjaamisesta.
 • Kun olet suorittanut maksun, tilisi päivitetään premium-sopimukseen ja voit alkaa käyttää ChatGPT:n uusia ominaisuuksia ja jopa kokeilla uutta kielimallia GPT-4

ChatGPT Plus -ominaisuudet


OpenAI:n uuden ChatGPT Plus:n ominaisuudet ovat seuraavat:

 • Tarjoaa pääsyn ChatGPT:hen jopa ruuhka-aikoina
 • Nopeampi vastaus
 • Varhainen pääsy uusiin ominaisuuksiin ja parannuksiin

Katsotaanpa ChatGPT Plus -suunnitelman toimittamia ominaisuuksia ja päätetään, voitko elää ilman sitä.

 • Yleinen pääsy ChatGPT:hen, jopa ruuhka-aikoina

Yksi ChatGPT Plus:n parhaista ominaisuuksista on sen kyky toimia jopa ruuhka-aikoina. ChatGPT:n vakioversio ei ole käytettävissä tai hidastuu, kun suuri määrä käyttäjiä toimii samanaikaisesti saavuttaen ChatGPT-kapasiteetin.

Mutta ChatGPT Plus:n avulla käyttäjien ei tarvitse huolehtia kapasiteetista tai ruuhka-ajoista, sillä tämä AI-chatbot on aina saatavilla premium-käyttäjille hidastumatta.

 • Ensisijainen pääsy uusiin ominaisuuksiin ja parannuksiin

ChatGPT Plus -tilaajat saavat käyttöönsä kaikki äskettäin lisätyt ominaisuudet ja varhaisen pääsyn tuleviin ominaisuuksiin ja parannuksiin. Joten ChatGPT Plus -käyttäjät ovat ensimmäisiä, jotka saavat kaikki tämän AI-chatbotin edut.

 • Kielenkäsittelykyky

ChatGPT Plus on päivittänyt AI-chatbotin kehittyneillä NLP-algoritmeilla ja parannetulla LSI:llä. Näiden kielenkäsittelyominaisuuksien ansiosta malli pystyy ymmärtämään paremmin käyttäjän syötteitä ja auttaa tarjoamaan tarkempia ja osuvampia vastauksia.

 • Kehittynyt NLP/LSI/TF-IDF-avainsanankäsittely

ChatGPT Plusin Advanced NLP/LSI/TF-IDF-avainsanaprosessi on yksi sen tärkeimmistä myyntivalteista tällä hetkellä. Tämän ChatGPT Plus -ominaisuuden avulla käyttäjät voivat puhua tai välittää viestinsä tavalla, jonka vain robotit ymmärtävät. Tunnet olosi osaksi erityistä kieliasiantuntijoiden kerhoa.

🔥 Empfohlen:  Mikä on jälkikäsittelyefekti peleissä?

ChatGPT Plus sisältää parannettuja tekstinluontiominaisuuksia, jolloin tekoälyn luomat tekstit näyttävät vähemmän robottisilta ja enemmän ihmisen kirjoittamilta. Tämän ominaisuuden avulla sisältösi näkyy täsmälleen sellaisena kuin henkilö on kirjoittanut sen tarkasti.

 • Parannettu virheenkorjaus

Kirjoitusvirheet tai virheet ovat yleisiä sisällön kehittämisessä, mutta ChatGPT Plus -suunnitelman avulla sinun ei tarvitse huolehtia kirjoitusvirheistä tai virheistä.

ChatGPT Plus sisältää parannetun virheenkorjauksen, joka voi korjata virheet ja siirtää virheettömiä tekstejä.

ChatGPT Plus pystyy tarjoamaan nopeampia vastauksia ja vastauksia käyttäjien syötteisiin verrattuna ChatGPT:n vakioversioon. Tämä on hyödyllinen ominaisuus asiakaspalvelun ja teknisen tuen käyttäjille, koska se voi säästää suurimman osan heidän ajastaan.

ChatGPT Plus:n suurin etu on pääsy ruuhka-aikoina. Useimmat käyttäjät joutuivat odottamaan tuntikausia luodakseen tekoälysisältönsä. Mutta nyt tavalliset käyttäjät tai työntekijät, jotka ovat luoneet tekoälytekstiä työtä varten, voivat tilata ja luoda sisältöä milloin tahansa.

Käyttäjät voivat myös saada nopeampia vastauksia ChatGPT:ltä, voit esittää kyselysi chat-kentässä ja ChatGPT luo vastauksen muutamassa sekunnissa.

Lisäksi ChatGPT Plus -käyttäjät pääsevät ensimmäisinä käyttämään kaikkia uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Vaikka uudet ominaisuudet ja edut saattavat jäädä mysteeriksi muille.

Spekuloitiin, että ChatGPT-4, jonka on määrä julkaista vuonna 2023. On mahdollista, että OpenAI voisi varata tämän uuden sukupolven kielimallin vain maksullisille käyttäjilleen.

ChatGPT Plus -edut


ChatGPT Plus pystyy tarjoamaan käyttäjilleen lisäetuja ja -ominaisuuksia, jotka voivat lisätä keskustelun tekoälyn ominaisuuksia. Tässä on joitain ChatGPT Plusin tärkeimmistä eduista:

Nopeampi vastaus: ChatGPT Plus:n avulla käyttäjät voivat saada vastauksia nopeammin, mikä säästää käyttäjien aikaa ja tuottaa sisältöä 2 kertaa nopeammin kuin ChatGPT:n perusversio.

Pääsy ruuhka-aikoina: ChatGPT Plus:n suurin etu on sen kyky tarjota pääsy jopa ruuhka-aikoina tai suuren liikenteen aikana. ChatGPT Plus -käyttäjien ei tarvitse huolehtia AI-chatbotin kapasiteetista, ja he voivat käyttää AI-chatbotia milloin haluavat.

Varhainen pääsy uusiin ominaisuuksiin: ChatGPT Plus -käyttäjät voivat hyödyntää kaikkia äskettäin lisättyjä ChatGPT:n ominaisuuksia ja etuja ilman jonotuslistaa, kuten OpenAI:n uusin kielimalli GPT-4, joka on vain ChatGPT Plus -käyttäjien saatavilla.

Parannettu tarkkuus: OpenAI:n ChatGPT Plus on koulutettu käyttämällä monenlaista tietoa ja dataa, mikä tekee AI-chatbotista erittäin tarkan. Se voi auttaa ymmärtämään käyttäjien panosta paremmin ja tarjoamaan luotettavia ja tarkkoja tuloksia.

Parempi tehokkuus: Yritykset voivat käyttää ChatGPT Plus -sovellusta tehostaakseen tehokkuutta, sillä AI-chatbot voi auttaa automatisoimaan asiakaspalvelutoimintoja ja tehtäviä, säästämään aikaa luomalla reaaliaikaisia ​​vastauksia kyselyihin ja tarjoamaan asiakkaille paremman käyttökokemuksen.

🔥 Empfohlen:  Voiko ChatGPT opettaa sinua valmistamaan terveellisiä aterioita?

ChatGPT Plus VS Free: Ero


Esitys

Tärkein ominaisuus, joka erottaa ChatGPT Plusin sen vakioversiosta, on sen suorituskyky. OpenAI väittää, että ChatGPT plus voi tarjota vastauksia nopeammin kuin standardiversio.

Nopeustesti

ChatGPT:n vakioversio pystyy tuottamaan vastauksia nopeasti, mutta ChatGPT Plus voi vastata kolme kertaa nopeammin. Joten nopeustestissä voittaja on ChatGPT Plus.

Nopeuden ja suorituskyvyn lisäksi tässä on taulukko, joka näyttää erot ChatGPT Plus:n ja ChatGPT:n välillä:

ChatGPT Plus -tilaus

ChatGPT

20 dollaria/kk

Vapaa

Saatavilla myös tarpeen mukaan

on korkea

Ei saatavilla, kun kysyntää on

korkea

Nopea vauhti

Keskinopeus

Lisäominaisuudet

Perusominaisuudet

Rajoittamaton käyttö

Rajoitettu käyttö

Varhainen pääsy uusiin ominaisuuksiin ja parannuksiin

Säännölliset mallipäivitykset

Kuinka liittyä ChatGPT Plus -jonolistalle?


Voit liittyä OpenAI:n uudelle ChatGPT Plus jonotuslistalle joko napsauttamalla tätä linkkiä rekisteröityäksesi välittömästi tai siirtymällä OpenAI:n sivustolle ja hakemalla ilmoittautumislomake.

Lomakkeessa sinua pyydetään täyttämään kaikki tietosi, kuten sähköpostiosoitteesi, asuinmaasi, ChatGPT:n käytön syy ja muutama lisätieto.

Kun olet rekisteröitynyt ChatGPT Plusin jonotuslistalle. OpenAI ottaa sinuun yhteyttä, kun tilausmalli on julkaistu. ChatGPT Plus kutsuu tällä hetkellä vain ihmisiä Yhdysvalloista jonotuslistalle.

Pian OpenAI aikoo kuitenkin saattaa ChatGPT Plus:n saataville useammissa maissa.

Onko Chat GPT Plus -tilaus sen arvoinen?


Se, onko ChatGPT Plusin 20 dollarin kuukausisijoitus sen arvoista, riippuu täysin tarpeistasi ja vaatimuksistasi. Jos olet kirjailija, markkinoija, sisällöntuottaja tai liikemies, joka tarvitsee ChatGPT:tä säännöllisesti ja käytät sitä työtarkoituksiin, premium-paketin tilaaminen saattaa olla sen arvoista.

ChatGPT Plus voi auttaa sinua pääsemään AI-chatbotiin jopa vilkkaan liikenteen tai ruuhka-aikoina, mikä ei vaikuta suorituskykyisi ja on aina käytettävissä. ChatGPT Plus auttaa myös käyttäjiä luomaan nopeampia vastauksia, mikä voi säästää käyttäjien aikaa ja helpottaa prosessia.

Jos käytät ChatGPT:tä satunnaisesti hauskanpitoon tai henkilökohtaiseen käyttöön, sinun kannattaa kuitenkin pitää kiinni ChatGPT:n ilmaisesta perusversiosta, sillä se voi auttaa sinua luomaan vastauksia ja keskustelemaan, ja 20 dollarin käyttäminen kuukaudessa ei ehkä tunnu sen arvoiselta, jos käytät chatbotia vain satunnaisesti.

Kuinka paljon ChatGPT plus maksaa?


ChatGPT Plus on ChatGPT:n maksullinen versio, joka maksaa 20 dollaria kuukaudessa ensisijaisesta pääsystä, nopeammasta vasteajasta ja uusien ominaisuuksien, kuten OpenAI:n uusimman kielimallin, GPT-4:n, varhaisesta pääsystä.

Onko ChatGPT Plus saatavilla vain Yhdysvalloissa?


ChatGPT Plus on ottanut käyttöön palvelunsa, ja se on nyt saatavilla kaikkialla maailmassa, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kanada, Australia, Intia ja monet muut.

ChatGPT Plus -tilaus on nyt saatavilla Intiassa


ChatGPT Plus on nyt virallisesti saatavilla Intiassa. Open AI kertoi uutisen 17. maaliskuuta 2023 twiitissä, jossa kerrottiin, että ChatGPT Plus on saatavilla intialaisille ja että käyttäjät voivat käyttää GPT-4:n ominaisuuksia. ChatGPT julkaistiin marraskuussa 2022 ja oli saatavilla ilmaiseksi. Myöhemmin yritys otti premium-versionsa käyttöön muutamissa maissa Intiaa lukuun ottamatta.

Tilausmalli ChatGPT Plus on kuitenkin nyt saatavilla Intiassa, ja voit käyttää sitä ChatGPT:n kautta.

🔥 Empfohlen:  Verkkokaupan psykologia: Mikä on paras strategia tuotteiden hintojen näyttämiseen?

Mitä ChatGPT Plus voi tehdä?


ChatGPT Plus voi auttaa luomaan sisältöä, kuten artikkeleita, blogeja, runoja, tarinoita, kuvauksia ja paljon muuta nopeammin kuin ChatGPT:n ilmainen versio. Se voi myös luoda ihmisen kaltaisia ​​vastauksia kaikkiin käyttäjän kyselyihin ymmärtämällä syötteen kontekstin ja tarjoamalla tarkkoja tuloksia.

Miksi OpenAI haluaa sinun maksavan?


ChatGPT sisältää korkeat käyttökustannukset palveluista, kuten laitteiston päivittämisestä, isännöinnistä, päivityksistä, ylläpidosta jne. ChatGPT:n suosio on synnyttänyt tarpeen parantaa saavutettavuutta ja nopeutta korkeammille käyttäjille. Tästä johtuen Chatgpt on joskus kapasiteetissa

Muutaman arvion mukaan kulut ovat 100 000 dollaria päivässä tai lähes 3 miljoonaa dollaria kuukaudessa. ChatGPT esitteli premium-suunnitelman kattaakseen nämä palvelimen päivityskustannukset.

Chat GPT Plus:n usein kysytyt kysymykset


 1. Onko ChatGPT saatavilla ilmaiseksi?

Kyllä, ChatGPT on saatavilla ilmaiseksi ja kuka tahansa voi käyttää sitä. Vaikka käyttäjien on luotava OpenAI-tili käyttääkseen ChatGPT:tä ilmaiseksi.

 1. Kuinka paljon ChatGPT premium on?

ChatGPT premium -versio, “ChatGPT Plus” on saatavilla hintaan 20 dollaria kuukaudessa, jonka kautta käyttäjät voivat päästä käyttämään premium-ominaisuuksia ja etuja, kuten nopeampia vastauksia, pääsyä ruuhka-aikoina ja paljon muuta.

 1. Kuinka paljon ChatGPT 4 maksaa?

ChatGPT 4 sisältää kaksi erilaista hinnoitteluvaihtoehtoa kontekstin pituuden mukaan. Tässä ovat ChatGPT 4:n hinnoitteluvaihtoehdot:

Ensimmäinen vaihtoehto koostuu 8K-kontekstin pituuksista, jotka maksavat noin 0,03 dollaria per 1 000 kehotemerkkiä ja noin 0,06 dollaria per 1 000 valmistumistunnus.

Toinen vaihtoehto koostuu 32 000 kontekstin pituudesta, jotka maksavat 0,06 dollaria per 1 000 kehotemerkkiä ja 0,12 dollaria per 1 000 valmistumistunnus.

4. Onko ChatGPT plus rajoittamaton?

Kyllä, ChatGPT Plus voi tarjota käyttäjille rajoittamattoman pääsyn jopa ruuhka-aikoina. Sen ominaisuudet sisältävät nopeamman reagoinnin ja varhaisen pääsyn uusiin ominaisuuksiin ja ominaisuuksiin.

Johtopäätös


ChatGPT Plus on edistynyt AI-chatbot, joka voi tarjota lisäominaisuuksia tilaushintaan. AI-chatbot ei ehkä ole sen arvoinen kaikille sen ostokustannusten vuoksi, vaikka tavalliset käyttäjät ja yritykset voivat saada merkittäviä etuja tutustumalla ChatGPT:n premium-versioon.

Yllä olemme maininneet täydellisen oppaan OpenAI:n edistyneestä AI chatbotista ChatGPT Plus, joka kattaa sen edut, käyttötarkoitukset, saatavuuden, kustannukset ja paljon muuta, jonka avulla voit päättää, onko ChatGPT Plus sen arvoinen sinulle vai ei.