Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on Cloud Hosting? Pilvipalvelu vs perinteinen hosting

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on Cloud Hosting? Pilvipalvelu vs perinteinen hosting

Cloud hosting on uusi lapsi korttelin!

Mutta pitäisikö sinun siirtää verkkosivustosi perinteisestä isännöinnistä pilvipalveluun?

Kuten voit kuvitella, tähän kysymykseen ei ole yksinkertaista tai suoraviivaista vastausta, koska sinun on otettava huomioon monia tekijöitä.

Joten tässä viestissä tarkastelemme kunkin isännöintipalvelun tarjontaa, mukaan lukien niiden edut ja haitat, jotta voit punnita vaihtoehtojasi. Sitten jaamme kolme parasta pilvipalvelun ja perinteisen isännöintipalveluntarjoajaa auttaaksemme sinua rajaamaan valintaasi.

Tärkeimmät erot pilvipalvelun ja perinteisen hosting-palvelun välillä

Aloitetaan tarkastelemalla tärkeimpiä eroja perinteisen ja pilvipalvelun välillä.

Perinteinen isännöinti

Perinteisellä web-hostingilla verkkosivustoasi isännöidään yhdellä palvelimella yhdessä datakeskuksessa. Riippuen verkkosivustosi koosta, saamasi liikenteen määrästä ja teknisen asiantuntemuksen tasosta, voit valita useista perinteisistä hosting-tyypeistä.

Jaettu hosting – Halvin vaihtoehto, koska sivustosi jakaa yhden verkkopalvelimen resurssit muiden verkkosivustojen kanssa. Se sopii parhaiten aloittelijoille, jotka haluavat saada ensimmäisen verkkosivustonsa verkkoon.

VPS hosting – Kuten jaettu isännöinti, VPS isännöi useita verkkosivustoja yhdellä fyysisellä koneella. Mutta toisin kuin jaettu hosting, palvelin on jaettu useisiin itsenäisiin virtuaalipalvelimiin. VPS on looginen askel eteenpäin, kun olet ohittanut jaetun isännöinnin.

Omistettu hosting
– Kallein vaihtoehto tarkoittaa, että saat koko palvelimen itsellesi. Siihen ei liity fyysistä tai virtuaalista jakamista. Se sopii parhaiten suuremmille yrityksille ja paljon liikennettä saaville verkkosivustoille, jotka saavat yli 500 000 sivun katselukertaa kuukaudessa.

Pilvi hosting

Pilvipalvelu on erilainen. Sen sijaan, että isännöisit verkkosivustoasi yhdellä palvelimella, se on hajallaan eri palvelimille eri paikoissa, jotka kaikki ovat yhteydessä Internetin kautta. Käytät “virtuaalista konetta” päästäksesi eri palvelimiin “pilven” yli ja hallitaksesi verkkosivustoasi.

Pilvipalvelu on suhteellisen uusi isännöintitapa, mutta siitä on tulossa suositumpi, koska sillä on useita etuja perinteiseen isännöintiin verrattuna.

Luotettavuus – Koska verkkosivustosi on hajallaan useille toisiinsa yhdistetyille palvelimille, jotka kaikki tallentavat samat tiedot, ei ole ongelma, jos yksi palvelin siirtyy offline-tilaan, koska muut täyttävät aukon ja sivustosi pysyy verkossa.

Skaalautuvuus – Jos verkkosivustosi liikenne vaihtelee ylös ja alas, huomaat todennäköisesti, että jaetun isännöinnin resursseja on käytetty liikaa ja omistettuja hosting-resursseja liian vähän. Pilvipalvelu voi kuitenkin skaalata ylös tai alas tarpeen mukaan hyödyntämällä pilvessä olevien virtuaalikoneiden resursseja. Jotkut isännät tarjoavat automaattisen skaalauksen, kun ylimääräinen liikenne alkaa, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Joustavuus – Pilvipalvelussa maksat vain käyttämistäsi palvelinresursseista. Joten jos liikenne kasvaa, isäntäsi lisää resursseja ja maksat ylimääräisestä. Mutta jos liikenne vähenee, isäntäsi vähentää resursseja ja maksat vähemmän.

Koska maksat vain siitä, mitä käytät, pilvipalvelu on yleensä kalliimpaa kuin jaettu isännöinti, mutta edullisempi kuin oma isännöinti, ja hinnat alkavat 10 dollarista kuukaudessa.

Pilvipalvelu vs. perinteinen isännöinti vs

Joten nyt tiedät tärkeimmät erot pilvipalvelun ja perinteisen isännöinnin välillä, laitetaanpa töihin…

Aiemmin sanoimme VPS ja Omistettu Isännöinti olivat tyyppejä perinteinen hosting. Mutta niitä on saatavana myös mm VPS ja omistettu pilvipalvelumyös.

Ja sitten on myös Hallittu ja Hallitsematon harkita myös vaihtoehtoja, koska molemmat Perinteinen ja pilvipalvelu ovat saatavilla muodossa Hallittu ja hallitsematon palvelut.

Mutta älä huoli, sillä näytämme sinulle myöhemmin erilaisia ​​esimerkkejä näistä, jotta saat selkeän kuvan siitä, mitä on saatavilla.

Pilvipalveluiden edut ja haitat

Nyt tiedät enemmän Cloud-isännöinnistä, katsotaanpa Cloud-isännöintipalvelun käytön edut ja haitat.

🔥 Empfohlen:  Kuinka pyytää käänteisiä linkkejä (sähköpostipohjien kanssa)

Pilvipalvelun plussat

 • Hinnoittelu – Pilvipalvelu on edullisempaa kuin perinteinen omistettu hosting.
 • Skaalautuvuus
  – Jos huomaat yrityksesi kasvavan, voit nopeasti skaalata resursseja pyytämällä lisää resursseja (CPU, muisti ja tallennustila) isännältäsi.
 • Turvallisuus – Pilvipalvelu on yksi turvallisimmista isännöintityypeistä, koska virukset ja haittaohjelmat voidaan eristää yhteen virtuaalikoneeseen.
 • Esitys
  – Pilvipalvelu tarjoaa rajattomat resurssit, joten verkkosivustosi toimii aina huippunopeudella.

Pilvipalveluiden miinukset

 • Hinnoittelu – Jotkut pilvipalveluntarjoajat veloittaa ylityksiä, joten saatat maksaa enemmän kuin luulet. Jotkut yritykset, kuten Nexcess, eivät kuitenkaan veloita ylityksiä WordPress-hallituista pilvipalveluistaan.
 • Monimutkaisuus – Pilvipalvelu ei ole yhtä aloittelijaystävällinen kuin jaettu tai WordPress-hallittu isännöinti. Tämä voi vaihdella palveluntarjoajan mukaan.

Perinteisen hosting-palvelun plussat ja miinukset

Muistutetaan nyt itseämme perinteisen hosting-palvelun käytön eduista ja haitoista.

Perinteisen hosting-palvelun plussat

 • Hinnoittelu – Perinteinen jaettu hosting on halvin isännöintityyppi, jonka hinnat ovat alkaen 2,59 dollaria kuukaudessa.
 • Skaalautuvuus
  – Perinteisen VPS-isännöinnin avulla voit nopeasti skaalata resursseja, jos huomaat verkkosivustosi liikenteen kasvavan. Skaalautuvuus on kuitenkin rajallinen, ja kun palvelimella ei ole ylimääräistä käytettävyyttä, sinun on mahdollisesti siirrettävä sivustosi uudelle palvelimelle tai erilliselle palvelimelle.

Perinteisen hosting-palvelun miinukset

 • Hinnoittelu – Perinteinen omistettu hosting on kallein hosting-tyyppi, jonka hinnat ovat alkaen 199 dollaria kuukaudessa.
 • Seisokki – Perinteisessä jaetussa isännöinnissä on olemassa riski, että sivustosi saatetaan viedä offline-tilaan, koska palvelimella oleva toinen verkkosivusto on saanut viruksen tai haittaohjelman tartunnan.
 • Skaalautuvuus
  – Oman fyysisen palvelimen skaalaaminen on vaikeampaa, koska se on jo iso. Saatat joutua siirtymään suuremmalle palvelimelle sen sijaan, että laajennat jo olemassa olevia resursseja. Perinteisellä jaetulla isännöinnillä on rajalliset resurssit, joten heti kun yrityksesi kasvaa, sinun on päivitettävä VPS:ään tai omistettuun isännöintiin.

Parhaat pilvipalvelun tarjoajat

Tässä osiossa tarkastellaan kolmea markkinoiden parasta pilvipalvelun tarjoajaa.

Cloudways – Managed Cloud Hosting

The Cloudways hallitun pilvipalvelualustan avulla voit valita viidestä pilvipalveluntarjoajasta: Digital Ocean, AWS tai Google Cloud.

Valitsetpa minkä tahansa palveluntarjoajan, hyödyt saumattomasta vertikaalisesta skaalauksesta, jonka avulla voit lisätä ylimääräisiä resursseja (CPU, RAM ja SSD-tallennustila) häiritsemättä nykyistä ympäristöäsi. Voit myös valita kohdeyleisöäsi lähimmän datakeskuksen nopeuttaaksesi sivujen latausaikoja.

Cloudwaysin hallinnoima pilvipalvelu käyttää “automaattisesti korjaavia” palvelimia, joten sinun ei tarvitse huolehtia sivustosi kaatumisesta, sillä useimmat ongelmat korjataan ennen kuin tiedät niistä. Palvelimissa on myös sisäänrakennetut edistyneet välimuistivaihtoehdot, kuten Varnish ja Nginx, ja CloudwaysCDN nopeampien vasteaikojen ja optimoidun suorituskyvyn takaamiseksi.

Cloudways-ohjauspaneelin avulla voit hallita palvelintasi ja sovelluksiasi nopeasti. Siellä on esimerkiksi 1 napsautuksen vaihtoehto tarvittaessa varmuuskopioita ja palautuksia varten sekä WP-CLI-komentorivityökalu WordPress-sivustojesi hallintaan.

Asiantuntijatuki on saatavilla 24/7/365 Live Chatin ja online-tukilipun kautta, joka auttaa sinua laajennusten tai teeman vianetsinnässä, palvelinvirheiden tutkimisessa ja suorituskyvyn optimoinnissa.

Hinta: Cloudways Managed Cloud Hosting -suunnitelmat alkavat 11 dollarista kuukaudessa 1 Gt RAM-muistilla, 1 CPU:lla, 25 Gt SSD-tallennustilalla ja 1 Tt kaistanleveydellä.

Lue Cloudways-arvostelumme.

Kinsta – Managed WordPress Cloud Hosting

Kinstan hallinnoima WordPress-isännöinti on rakennettu Google Cloud Platform (GCP) -alustalle ja eroaa täysin perinteisestä jaetusta, VPS:stä tai erillisestä isännöinnistä. Se on sama infrastruktuuri, jota Google käyttää tuotteissaan, kuten Google-haussa ja YouTubessa, ja se sisältää erittäin luotettavan “premium-tasoisen” verkon, joka siirtää tietojasi nopeammin ja turvallisemmin verkossa.

Kinsta käyttää “virtuaalikoneita”, joissa on jopa 96 CPU:ta ja satoja gigatavuja RAM-muistia. Virtuaalikoneet allokoivat nämä resurssit automaattisesti kullekin verkkosivuston säilölle tarpeen mukaan. Joten jos sivustosi kokisi yhtäkkiä liikennetulvan, vierailijasi eivät huomaisi hitaita latautuvia sivuja, koska Kinsta olisi antanut sinulle lisävoimia, joita tarvitaan piikin hallitsemiseen.

🔥 Empfohlen:  Intian 20 parasta ilmaista jälleenmyyjäsovellusta myyntiin tai ostoksille

Kinstan isännöinti sisältää myös huippuluokan palvelinteknologiaa, kuten Nginx, PHP 7 ja MariaDB, sekä palvelintason välimuistin, ilmaisen CDN-palvelun ja valikoiman 20 datakeskuksesta ympäri maailmaa, jotta voit valita lähimmän. kohdeyleisösi.

Kinsta tarkkailee verkkosivustoasi ennakoivasti, jotta he voivat reagoida kaikkiin WordPressin ongelmiin, kuten laajennus- ja teemahäiriöihin, ennen kuin ne aiheuttavat sinulle ongelmia.

Ja kaiken tämän lisäksi hyödyt Kinstan asiantuntevasta 24/7-tukitiimistä, joka voi auttaa kaikissa WordPress-ongelmissa tai -kysymyksissä.

Hinta: Kinsta Managed WordPress Cloud Hosting -suunnitelmat alkavat 30 dollarista kuukaudessa (2 kuukautta ilmaiseksi, jos maksetaan vuosittain), yhdelle sivustolle, 10 gigatavua tallennustilaa ja 20 000 käyntiä.

Lue lisää Kinsta-arvostelustamme.

Liquid Web – VPS Cloud Hosting

Liquid Webin hallinnoima VPS-pilvipalvelu antaa sinulle erillisen palvelimen tehon ja pilvipalvelun joustavuuden. Voit päivittää tai alentaa tarvitsemasi laitteistoresurssit (CPU, RAM ja SSD-tallennustila) nopeasti, joten maksat vain käyttämästasi.

Liquid Webillä on oma Cloud VPS -alusta, joka on nopeammin kuin AWS, Digital Ocean ja Rackspace, ja se sisältää Cloudflare CDN:n, joka lisää sivustosi nopeutta entisestään.

Cloud VPS -alusta sisältää myös integroidun palomuurin, DDoS-hyökkäyssuojauksen, parannetun suojauksen ServerSecuren avulla ja paikan päällä tehdyt varmuuskopiot. Ja voit valita haluamasi ohjauspaneelin Pleskistä, cPanelista tai InterWorxista.

Liquid Webin avulla voit valita haluamasi hallitun tuen tason:

 • Täysin hallittu – tarjoaa kaiken tarvitsemasi tuen ja avun.
 • Ydinhallittu – ihanteellinen, jos tarvitset vain vähän apua satunnaisesti.
 • Itsehallinto – sopii parhaiten suurille yrityksille, joilla on täysin koulutettu IT-henkilöstö.

Tukea tarjoaa Liquid Webin erittäin ammattitaitoinen tekninen tiimi, ja se on käytettävissä 24/7/365 puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa.

Hinta: Liquid Web Managed Cloud VPS -isännöintisuunnitelmat alkavat 59 dollarista kuukaudessa (säästät 50 %, jos maksetaan vuosittain) 2 Gt RAM-muistista, 2 vCPU:sta, 40 Gt SSD-tallennustilasta, 10 Tt:n kaistanleveydestä, rajoittamattomasta verkkosivustosta ja ilmaisesta 100 Gt:n varmuuskopiosta.

Parhaat perinteiset hosting-palveluntarjoajat

Katsotaanpa nyt kolmea markkinoiden parasta perinteistä isännöintipalveluntarjoajaa.

DreamHost – jaettu hosting

DreamHostin jaettu hosting on suunniteltu aloittelijoille. Haluatpa sitten ylläpitää verkkokauppaa, yrityksen verkkosivustoa tai tappajablogia, sinun on helppo hallita sivustoasi edistyneen, mutta käyttäjäystävällisen ohjauspaneelin avulla.

DreamHostin jaetut palvelimet käyttävät SSD-tallennustilaa, joka on 200 % nopeampi kuin vanhat ATA-kiintolevyt, joten vierailijasi eivät juutu hitaasti latautuviin sivuihin. Ja koska saat rajoittamattoman tallennustilan ja kaistanleveyden, sinun ei tarvitse huolehtia sivustosi leviämisestä.

Itse asiassa DreamHost on niin luottavainen palvelimiinsa, että ne takaavat 100 %:n käytettävyyden. Joten jos sivustosi katoaa, he tarjoavat sinulle päivän ilmaisen palvelun jokaiselta keskeytyneeltä tunnilta.

Jaetut isännöintisuunnitelmat sisältävät myös ilmaisen Let’s Encrypt SSL -sertifikaatin, automaattiset päivittäiset varmuuskopiot ja näppärän yhden napsautuksen asennusohjelman valikoimalle sovelluksia, mukaan lukien WordPress. Ja kehittäjille on tarjolla kaikki suosikkityökalusi, kuten SFTP, SSH, Git ja WP-CLI.

DreamHostin palkittu sisäinen tukitiimi on käytettävissä 24/7 sähköpostitse tai chatissa, ja siellä on myös kattava tietokanta, joka kattaa web-hostingin usein kysytyt kysymykset.

Hinta: DreamHostin jaetut isännöintisuunnitelmat alkavat 4,95 dollarista kuukaudessa (säästöä jopa 47 % 3 vuoden sopimuksella) yhdelle verkkosivustolle, rajoittamaton liikenne, nopea SSD-tallennustila ja ilmainen SSL-sertifikaatti.

WPX-hosting – Hallittu WordPress-hosting

WPX on Review Signalin riippumattomien suorituskykytestien ja monien asiakasarvostelujen mukaan yksi nopeimmin hallituista WordPress-isännistä.

Vaikka he ovatkin perinteisiä isäntiä, he käyttävät omaa räätälöityä sisällönjakeluverkkoaan (CDN), nimeltään WPX Cloud, joka antaa sinulle 3 kertaa nopeamman sivuston nopeuden. Lisäksi heidän loistavan nopeissa palvelimissa on korkean suorituskyvyn SSD-levyt ja uusin PHP7-tekniikka.

🔥 Empfohlen:  9 myyntiroolityyppiä: mikä myyntityö sopii sinulle?

WPX-hosting sisältää ylimääräisiä suojaustoimenpiteitä, kuten yritystason DDoS-suojauksen, päivittäiset haittaohjelmatarkistukset (sekä ilmainen haittaohjelmien poisto), sovellusten palomuurit ja roskapostisuojauksen, jotta sivustosi toimisi sujuvasti.

Päivittäisten ajoitettujen varmuuskopiointien lisäksi voit suorittaa manuaalisen varmuuskopion kojelaudalta aina kun haluat, esimerkiksi ennen teema- ja laajennuspäivitysten asentamista. Samoin voit myös suorittaa yhden napsautuksen palautuksen kojelautastasi.

WPX tarjoaa 24/7 teknistä tukea live-chatin kautta 30 sekunnin keskimääräisellä vasteajalla tai online-tukilipuilla. Koska WPX tarjoaa hallitun palvelun, ne myös korjaavat ongelmasi ilmaiseksi. He saapuvat sivustollesi ja tekevät korjauksen sen sijaan, että ohjaisivat sinut tietokannan artikkeliin ja jättäisivät sinun tekemään muutoksia.

Hinta: WPX-isännöintisuunnitelmat alkavat 24,99 dollarista kuukaudessa (2 kuukautta ilmaiseksi, jos maksetaan vuosittain), viidelle verkkosivustolle, 10 Gt:n SSD-tallennustilalle ja 100 Gt:n kaistanleveydelle.

Lue lisää WPX-hosting-arvostelustamme.

Liquid Web – omistettu hosting

Liquid Web tarjoaa kolme tasoa hallinnoituja omistettuja hosting-palveluita, joista voit valita:

 • Täysin hallittu – tarjoaa kaiken tarvitsemasi tuen ja avun.
 • Ydinhallittu – ihanteellinen, jos tarvitset vain vähän apua satunnaisesti.
 • Itsehallinto – sopii parhaiten suurille yrityksille, joilla on täysin koulutettu IT-henkilöstö.

Jokaisessa palvelimessa on nopea SSD-tallennustila, sisäänrakennetut varmuuskopioasemat, Cloudflare CDN, monitasoinen DDoS-suojaus, edistynyt suojaus ja 24/7 ennakoiva seuranta 100 %:n käyttöaikatakuulla.

Mutta koska se on omistettu palvelin, voit määrittää, haluatko sen toimivan Linuxissa vai Windowsissa. Ja voit myös valita haluamasi ohjauspaneelin Pleskistä, cPanelista tai InterWorxista.

Liquid Webin perinteinen omistettu isännöinti sisältää myös IPMI-pääsyn, pääkäyttäjän pääsyn ja erillisen IP-osoitteen, joita kehittäjät ja järjestelmänvalvojat vaativat.

Mitä tulee tukeen, Liquid Webin erittäin ammattitaitoinen tekninen tukitiimi on käytettävissä 24/7/365 chatin, puhelimen tai sähköpostin kautta.

Hinta: Liquid Web Managed Dedicated Hosting -suunnitelmat alkavat 199 dollarista kuukaudessa (149 dollaria kuukaudessa vuositilauksella) Intel Xeon Quad-Core -suorittimella, 16 Gt RAM:lla, 2 x 240 Gt SSD-tallennustilalla, 1 Tt SATA-varmuuskopiotallennustilalla ja 5 Tt kaistanleveydellä.

Käärimistä

Pilvipalvelu ei sovi kaikille.

Joissakin tapauksissa perinteinen isännöinti toimii hyvin. Ei ole mitään väärää aloittaa perinteisellä jaetulla hosting-palvelulla. Sinun tulee harkita pilvipalvelua vasta, kun olet valmis siirtymään tehokkaampaan verkkopalveluun.

Silloinkaan ei ole olemassa oikeaa tai väärää päätöstä. Mutta pilvipalvelu on joustavampaa, skaalautuvampaa ja kustannustehokkaampaa. Ja kun verkkosivustosi kasvaa, se on luultavasti paras vaihtoehto, sillä se skaalautuu kanssasi, varsinkin jos sinulla on verkkokauppa, jossa on kausivaihteluita.

Tämä lisätty skaalautuvuus tarkoittaa, että voit tarjota vierailijoille yhtenäisemmän käyttökokemuksen. Ja pidä verkkosivustojen nopeudet mahdollisimman nopeasti liikenteen vaihteluista huolimatta. (Muista: verkkosivuston nopeudella on väliä).

Kun olet pelisi huipulla ja liiketoiminta kukoistaa, voit harkita omistettua isännöintiä joko perinteisessä yhden palvelimen ympäristössä tai hajautetussa pilviympäristössä.

Käsin valittu aiheeseen liittyvä sisältö: