Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on Comenity Capital Bank?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on Comenity Capital Bank?

Comenity Capital Bank on rahoituslaitos, jolla on merkittävä rooli pankkialalla. Se tarjoaa laajan valikoiman rahoituspalveluita ja -tuotteita yksityisille ja yrityksille. Sitoutumalla toimittamaan laadukkaita ratkaisuja Comenity Capital pyrkii vastaamaan asiakkaidensa monipuolisiin tarpeisiin. Pankki pyrkii asiantuntemuksensa ja innovaationsa avulla tarjoamaan asiakkailleen turvallisen ja tehokkaan pankkikokemuksen. Tässä artikkelissa esitellään joitakin sen rahoituspalveluita, tuotteita ja asiakaspalvelua, jotta saat kattavan käsityksen tästä pankista ennen kuin käytät sen tarjoamia mukavuuksia.

Mikä on Comenity Capital Bank?

Kuva: breadfinancial.com

Vuonna 1989 perustettu Comenity Capital Bank perustettiin ensimmäisen kerran World Financial Networkin kansalliseksi pankiksi. Tavoitteena tämän muutoksen takana oli mahdollisuus tarjota kauppiaille private label -luottokortteja. Nimenmuutos tapahtui vuonna 2012, mutta tuotteet säilyivät ennallaan. Comenity Capital on rahoituspalveluyrityksen tytäryhtiö, joka tunnetaan nimellä Leipä rahoitusjoka myös muutti nimensä Bread Savingsiksi.

Tällä hetkellä pankilla on yli 50 miljoonaa luottokortin haltijaa. Pankki on tehnyt yhteistyötä useiden yritysten, kuten Bed Bath & Beyondin, Ikean, Overstockin, New York & Companyn ja muiden kanssa. Tarkemmin sanottuna sen yhteistyökumppanibrändien määrä ylittää 135 jälleenmyyjää. Yritys ei tarjoa sinulle vain yksityisiä kortteja, vaan ne tarjoavat myös yhteistuotemerkkien luottokortteja. Private Label -kortit tunnetaan myös kauppakorteina, jotka kuuluvat tietylle jälleenmyyjälle ja ovat käytettävissä vain heidän myymälässään. Pankki luovuttaa nämä kortit näiden liikkeiden puolesta.

Comenity Capital Bank on nimi, jota et löydä helposti myös verkosta, koska Bread Financialin verkkosivusto ponnahtaa esiin ja ne, jotka eivät tiedä, että nämä kaksi jakavat yhteyden, voivat kadota.

Useimmat tämän pankin tarjoamat kortit sisältävät erilaisia ​​etuja, kuten alennuksia, palkinto-ohjelmia ja paljon muuta. Voit hankkia suljetun luottokortin tai avoimen luottokortin.

Jos haluat rekisteröityä jollekin tämän pankin yhteisbrändätyistä luottokorteista, saatat tarvita hyvät luottotiedot. Näiden korttien todellinen vuosikorko voi olla yhtä korkea riippuen siitä, minkä kortin tilaat. Voit siirtyä heidän verkkosivustoonsa ja tarkistaa heidän pitkän tarjousluettelonsa siitä, mitä luottokortteja he tarjoavat ja mitkä niistä sopivat tarpeisiisi, ja kirjaudu sitten kyseiselle kortille. Comenity Capital Bankin asiakaspalvelu on myös hyvää.

Comenity Capital Bankin luottokortit

Kuten yllä näimme, Comenity Capital Bank on tehnyt yhteistyötä niin monien jälleenmyyjien kanssa ja tarjoaa myymäläkortteja sekä yhteisbrändättyjä luottokortteja. Tämä tarkoittaa, että Comenity-pankin tarjoamien luottokorttien määrä ylittää reilusti yli 100, mikä asettaa meidät vaikeaan paikkaan, koska emme voi kiertää kaikkia näitä kortteja. Mainitsemme kuitenkin muutamia heidän luottokorteistaan ​​ja tarkastelemme heidän tarjouksiaan, kun taas voit tarkistaa loput, kun olet ostamassa luottokorttia.

1. Victoria’s Secret Mastercard -luottokortti

Kuva: c.comenity.net

Nimi kertoo, mitä kumppania tämä kortti tukee ja toimii. Jos olet Victoria’s Secret -liikkeen vakituinen asiakas, saatat haluta hankkia tämän kortin itsellesi. Victoria’s Secret Mastercard -luottokortti mukana tulee palkkio-ohjelma, mikä tekee siitä vielä paremman valinnan.

Lahjat alkavat tulla tiellesi heti ensimmäisestä ostoksestasi, kun saat 25 dollaria alennusta ostoksestasi Victoria’s Secretilta tai Pinkiltä. Kaikki mainituista myymälöistä tehdyt ostokset saavat sinut 5% takaisin ruokailun, matkan aikanaja suoratoistopalveluihin tehdyt kulut oikeuttavat 2 %:n palautukseen, ja kaikista muista ostoksista saat 1 %:n takaisin.

Saat myös ilmaisen toimituksen yli 50 dollarin tilauksille. Jokaista tällä kortilla ansaittua 2 000 pistettä kohden saat 10 dollaria. Saat 10 pistettä jokaisesta 5 %:n luokassa käytetystä dollarista, 4 pistettä jokaisesta 2 %:n luokassa käytetystä dollarista ja 2 pistettä 1 %:n luokassa käytetystä dollarista. Ja lopuksi, saat kolme kertaa enemmän pisteitä rintaliivien ostoista.

Jos käytät yli 250 dollaria vuodessa VS:ssä, pääset hopeastatukseen ja yli 500 dollarin vuosikulutus lähettää sinut Gold-statukseen. Täällä voit saada jopa 7,5% takaisin ja vielä enemmän etuja odottaa sinua kuin ennen, kun saat tämän Comenity Capital Bank -kortin ja saavutat korkeamman tason.

🔥 Empfohlen:  Tapaa Argilla: avoimen lähdekoodin tiedonhallintaalusta suurille kielimalleille (LLM) ja luonnollisen kielen prosessoinnille

2. BJ:n Perks Elite Mastercard -luottokortti

Jos huomaat käyväsi usein BJ:n tukkuklubilla, tämän kortin hankkiminen saattaa olla hyvä päätös sinulle, koska sillä saat nopeasti rahaa takaisin. Kortilla saat 5 % takaisin useimmista BJ:n ostoksista, olipa kyseessä sitten myymälässä tai verkossa. Saadaksesi 2 %:n takaisin, sinun täytyy mennä syömään ulkona tai muulle kuin BJ:n huoltoasemalle ja käyttää korttia siellä. Ja lopuksi, missä tahansa Mastercard hyväksytään, saat 1% takaisin.

Jos käytät BJ:n huoltoasemaa, saat 10 senttiä alennus jokaista gallonaa kohden. Jälleen tämä kortti rohkaisee sinua kuluttamaan paitsi heidän myymälöissään myös muissa paikoissa, mikä tekee niistä erittäin hyödyllisiä.

3. Ikea Visa -luottokortti

Kuva: d.comenity.net

Oletko usein Ikean asiakas? Etkö voi estää itseäsi käymästä heillä ja tekemästä ostoksia siellä? Sitten tämä on kortti, joka sinun tulee olla lompakossasi. Ikea Visa luottokortti on yksi parhaista Comenity Capital Bankin luottokorteista ja kuultuasi sen tarjonnasta saatat tietää miksi. Ikea-ostoksista saa 5 % takaisin, mutta tämän lisäksi ruokakaupoissa käytetyt rahat, apuohjelmaostot ja ruokailu tällä kortilla saavat 3 % takaisin. Kaikki muut menot ovat oikeutettuja 1 %:n takaisinmaksuun.

Jos käytät korttia Ikean, Traemandin ja TaskRabbitin ulkopuolella ja summa ylittää 500 dollarin rajan, 25 dollaria Ikea-bonusta palkinto odottaa sinua. Mutta tämän on tapahduttava 90 päivän kuluessa kortin saamisesta. Lisäksi jokaisesta saamastasi 15 dollarin palkinnosta saat 15 dollarin Ikea-palkintotodistuksen. Näet siis, että kortti ei vain pakota sinua viettämään rahaa heidän myymälöissään, vaan jopa muissa paikoissa palkintojen saamiseksi, ja tämä on ainutlaatuista tälle ja muutamille muille sen kaltaisille korteille.

4. Worldwide Vacation and Travel Mastercard-luottokortti

Jos olet matkailija tai lomailet joka vuosi, kannattaa katsoa tämä CC-pankin tarjoama luottokortti. Tämä kortti antaa sinulle 3 pistettä jokaisesta dollarista, jonka käytät maailmanlaajuisiin loma- ja matkaostoksiin. Jokaisesta ravintoloissa tai huoltoasemilla käytetystä dollarista saat 2 pistettä, kun taas kaikissa Mastercard-hyväksytyissä paikoissa saat yhden pisteen jokaista käytettyä dollaria kohden.

Kun olet saanut tämän kortin, kun olet kuluttanut 500 dollaria päivittäisiin välttämättömiin asioihin, kuten päivittäistavaroihin tai kaasuun, 90 päivän kuluessa kortin saamisesta palkittiin 5000 pisteellä. Siinä ei ole kaikki, sillä monet muut edut odottavat sinua, jos hankit tämän kortin.

Ja siksi nähtyämme yllä mainittujen luottokorttien tarjoukset, emme voi muuta kuin sanoa, että mene ja hanki itsellesi kortti. Tutustutaan nyt Comenity Capital Bankin asiakaspalveluun.

Lue myös: Onko Credit Karma tai Credit Sesame tarkempi?

Comenity Capital Bankin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelujohtajien merkitystä ei voida tuomita millekään yritykselle nykyään. Yritys selviää vain siitä, että se tarjoaa hyviä tuotteita ja palveluita ja tukee niitä sitten hyvillä tukitiimeillä, jotka ovat valmiita auttamaan asiakkaita kaikissa heidän kohtaamissaan ongelmissa. Ja koska tämä on pankki, josta puhumme, on entistä tärkeämpää, että heillä on hyvä ja avulias asiakaspalvelutiimi.

Comenity-pankilla onkin asiakaspalvelutiimi, joka on valmiina auttamaan asiakkaitaan, joiden päivystys on maanantaista perjantaihin klo 8-20 itäistä aikaa. Voit soittaa heille tästä maksuton numero +18557969632Tämä ei kuitenkaan ole ainoa tapa saada heihin yhteyttä, vaan voit ottaa heihin yhteyttä myös sosiaalisen median, sähköpostin, sähköpostin ja chat-vaihtoehtojen kautta sekä niin kauan kuin otat heihin yhteyttä pitämällä heidän toimistoaikansa ja -päivät mielessäsi. .

Kun soitat maksuttomaan numeroon, voit valita kohtaamasi ongelman useista vaihtoehdoista, jotta sinut voidaan määrätä vastaavalle avustajalle. Jos sinulla on ongelmia kaupan luottokortin kanssa, paina 1, jos haluat puhua Comenity Mastercard -luottokortista, paina 2, jos haluat puhua henkilökohtaisesta leipäsäästöstä tai CD-tilistä, paina 3 tai jos kyse on leipälainasta, paina 4.

🔥 Empfohlen:  Mikä SEO-strategia on paras aloittelijoille? (5-vaiheinen SEO-opas)

Comenity Capital Bankin asiakaspalvelu on tavoitettavissa myös numerosta +18883324728 tai +18772875012. Jos tarvitset TDD- tai TTY-toimintoa, ota yhteyttä +18006951788. Leipämaksutilien asiakaspalvelutiimiin voi ottaa yhteyttä numeroon 1-844-992-7323, leipäsäästötilien asiakaspalvelutiimiin voi ottaa yhteyttä numeroon 1-833-755-4354, Servicemembers Civil Relief Act (SCRA) Tietoja voidaan ottaa yhteyttä numeroon 1- 855-463-0222, Servicemembers Civil Relief Act (SCRA) -tietofaksilinjalla voi ottaa yhteyttä numeroon 1-614-729-3417 ja tietosuojakyselyihin numeroon 1-866-423-1097.

Muita tapoja ottaa yhteyttä Comenity Capital Bankiin olisi vierailla heidän verkkosivustollaan, kirjautua tilillesi ja mennä tilikeskukseen ja valittaa siellä. Voit myös ladata sovelluksen ja käyttää sitä ongelmien ratkaisemiseen. Jos haluat mieluummin lähettää sähköpostia, lähetä se osoitteeseen [email protected] osoite. Ja jos aiot valittaa sosiaalisen median kautta, sinun on tiedettävä, että yrityksellä on kahvat Twitterissä, Facebookissa, LinkedInissä ja Instagramissa, joten käytä näitä kanavia mieluummin vain, jos haluat saada vastauksen. Tässä oli kyse Comenity Capital Bankin asiakaspalvelusta.

Comenity Capital Bank -sovellus

Comenity pankin mukana tulee sovellus Android- ja iOS-laitteille. Sovelluksen nimi on Comenity Direct -sovellus. Pankin ensimmäisestä luottokortista lähtien he ovat viehättäneet luottokortteja yksi toisensa jälkeen, ja nykyään tarjolla on yli 130 luottokorttia, joista ihmiset voivat valita. Näitä ovat kaupan luottokortit ja muut yhteisbrändätyt luottokortit. Ne tarjoavat myös korkeatuottoisia säästötilejä ja CD-levyjä. Olemme kuitenkin puhuneet tarpeeksi pankista. Nyt on aika keskittyä Comenity Capital Bank -sovellukseen.

Sovellus tekee elämästäsi helppoa pitämällä kirjaa kaikista toiminnoistasi, mikä tarkoittaa, että kaikki tilisi saldot ja tapahtumat löytyvät yhdestä paikasta. Sovelluksen avulla voit tallentaa kuvan shekistä puhelimen kameran kautta. Sovelluksen avulla voit myös tehdä kerta- tai toistuvia siirtoja muille linkitetyille pankkitileille. Tässä ei ole kaikki, on enemmän.

Tämän sovelluksen avulla pääset nopeasti CD- tai säästötilillesi ja voit myös suojata ne määrittämällä PIN- tai Touch ID -todennuksen. Sovelluksen avulla voit maksaa myymälässä, postitse, puhelimitse tai jopa verkossa, mikä helpottaa elämääsi. Jos kadotat kortin, voit hankkia uuden nopeasti ilman, että sinun tarvitsee maksaa siitä. Kaiken tämän ohi on vaikea katsoa, ​​mutta sovelluksella on tarjota sinulle entistä enemmän ominaisuuksia, jotta se olisi vaikeampaa.

Comenity Capital Bankilla kun käytät heidän sovellusta ja tilaat korvaavan kortin, saat sellaisen ilmaiseksi, kuten yllä mainittiin, mutta se, että se saapuu alle 48 tunnissa, tekee siitä vielä paremman. Lisäksi sovellus auttaa sinua estämään tilisi petollisen toiminnan välttämiseksi. Jos sinulla on sovellus, voit käyttää matkapuhelinta, välilehteä tai jopa tietokonetta maksaaksesi laskut, katsoaksesi tiliotteita ja tehdäksesi muuta.

Sovelluksen avulla voit myös mukauttaa käyttöliittymääsi, mikä mahdollistaa sovelluksen mukauttamisen itsellesi. Ja lopuksi, sovelluksen avulla on paljon helpompaa ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiin, jotka ovat nyt vain napin painalluksen päässä sinusta.

Comenity Capital Bank Ulta

Olemme maininneet useita kertoja Comenity-pankista, jolla on kumppanuus vähintään 100 brändin kanssa. Yksi näistä merkeistä on nimeltään Ulta Beauty. Yhteistyössä Comenityn kanssa kauneusbrändi on kehittänyt useamman kuin yhden luottokortin, joista puhumme vähän ennen kuin teemme pienen kiertotien ja esittelemme sinulle Ulta-brändin.

Mikä on Ulta Beauty?

Kuva: ulta.com

Tämä yritys, joka tunnettiin aiemmin nimellä Ulta Salon Cosmetics & Fragrance Inc. ja Ulta3, perustettiin vuonna 1990 ja tunnetaan nykyään nimellä Ulta Beauty, Inc. Se on julkinen yhtiö ja on listattu osakemarkkinoilla. Se on Yhdysvalloissa kauneusliikkeiden ketju, jonka pääkonttori on Bolingbrookissa Illinoisissa. Heillä on valikoima kauneustuotteita, jotka sisältävät tuoksuja, kynsituotteita, kylpytuotteita, kosmetiikkaa ja paljon muuta sekä huippu- että halvemmista sarjoista.

🔥 Empfohlen:  Mikä on suositeltu kuva WordPressissä? Onko se tärkeää?

Terry Hanson ja Dick George perustivat tämän yrityksen, ja vuoteen 2019 mennessä heillä oli myymälöitä jo 1 200 paikkakunnalla. Vuoteen 2021 mennessä yrityksellä oli 37 000 työntekijää. Dave Kimbell on tämän yrityksen toimitusjohtaja ja yrityksen liikevaihto oli 4,8 miljardia dollaria vuonna 2016. Vuonna 2022 yritys teki yhteistyötä Alluren kanssa ja sillä oli tuotteita useilta suurilta brändeiltä.

Joten nyt kun tiedämme vähän Ultasta, keskitymme takaisin heidän yhteistyöhön Comenityn kanssa.

Ultamate Rewards MasterCard

Kuva: d.comenity.net

Toinen Comenity Capital Bank Ulta -kortista on tämä luottokortti, jossa on Mastercardin nimi. On monia syitä hankkia tämä kortti, ja jos olet joku, joka ostaa ja käyttää kauneustuotteita säännöllisesti, se on ehdottomasti sinua varten.

Jokaista 1 dollaria kohden, joka kuluu kauneustuotteiden ostoihin Ultasta, saat 2 pistettä ja jos käytät korttia Ultan ulkopuolella, missä Mastercard hyväksytään, saat 1 pisteen jokaista 3 dollaria kohden.

Kortilla ei myöskään ole vuosimaksua, mikä tekee siitä vielä paremman. Ultamate Rewards MasterCard Comenity Capital Bank tarjoaa myös 500 pistettä, kun käytät 500 dollaria ostoksiin Ultan ulkopuolella ensimmäisten 90 päivän aikana. Joten sen pitäisi varmasti ratkaista kaikki epäilykset, joita sinulla saattaa olla tämän kortin käytettävyydestä.

Ultamate Rewards -luottokortti

Kuva: d.comenity.net

Comenity Capital Bankin luottokorteista toinen on Ultamate Rewards -luottokortti mikä on jälleen yksi loistava tarjous yritykseltä. Jos sinulla on kauneustarpeita ja tilaat jatkuvasti kauneustuotteita, tämä on sinulle välttämätön luottokortti, sillä saat 2 pistettä jokaisesta Ulta Beauty -tuotteisiin käytetystä dollarista. Sen lisäksi, että ansaitset tuplapisteitä, myös kauneudenhoitotuotteiden tarpeistasi huolehditaan.

Toinen kortin etu on, että siinä ei ole vuosimaksua, mikä auttaa säästämään rahaa kortin hankkimisesta yleensä maksamassasi maksussa.

Näiden korttien tarjoamien etujen avulla voit siis nähdä, miksi olemme maininneet ne ja miksi sinun pitäisi hankkia sellainen itsellesi.

Onko Comenity Capital Bank hyvä sinulle?

Olemme nähneet kaikki tärkeät seikat, jotka on otettava huomioon pankissa tai muussa palveluntarjoajassa. Näimme sovelluksen tiedot, opimme pankista ja näimme muutamia sen luottokortteja. Tämä jättää meille kuitenkin edelleen arvosteluja, joita emme ole kiinnittäneet huomiota tähän asti. Ja niinpä viimeinen parametrimme tai este, jota artikkelissa tarkastellaan, ovat tämän pankin luokitukset ja arvostelut.

Trustpilotissa Comenity pank on saanut surkea 1,2 tähden arvosana. Vain 2 % sen arvioista on 5 tähden luokituksia, kun taas 96 % arvioista on 1 tähden arvioita. Pankille ei anneta 4 tähden luokituksia, kun taas 2 ja 3 tähden luokitukset muodostavat kumpikin loput 2 % arvioista. Käyttäjien kirjoittamat arvostelut maalaavat pankin pahimmaksi pankiksi ja kauheaksi palveluntarjoajaksi. Useiden puheluiden ja viestien saamisesta yritykseltä siihen, että asiakaspalvelutiimi ei ole auttanut heitä ongelmissaan, pankki saa asiakkaat kohtaamaan kaikenlaisia ​​ongelmia.

Asiakkaita on veloitettu maksamaan enemmän kuin heidän mielestään pitäisi olla, ja tämänkaltaisista syistä jotkut ihmiset ajattelevat, että Comenity Capital Bank ei ehkä ole olemassa pitkään. Ihmiset ovat kutsuneet pankkia huijaukseksi ja leimanneet sen palveluita kauhistuttaviksi samalla, kun he ovat puhuneet huonosti luottokorteitaan.

Tästä huolimatta Comenity Capital Bank tarjoaa edelleen valikoiman tuotteita ja ratkaisuja vastatakseen asiakkaidensa erilaisiin rahoitustarpeisiin. Sitoutuessaan huippuosaamiseen se pyrkii tarjoamaan luotettavia ja käteviä pankkikokemuksia.

Table of Contents