Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on Cost per Lead (CPL) ja miksi sinun pitäisi seurata sitä?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on Cost per Lead (CPL) ja miksi sinun pitäisi seurata sitä?

Mikä on perimmäinen tavoitteesi, kun suoritat markkinointi- ja myyntikampanjoita? Sinulle ja kaikille muille yrityksille se on tulojen ansaitseminen. Mutta tehdäksesi sen, sinun on lisättävä myyntiä. Etkä voi kasvattaa myyntiä ilman, että sinulla on ensin liidejä ja tiedät liidikohtaisen hintasi eli kuinka paljon käytät jokaiseen liidiin.

Liidit ovat ihmisiä, jotka ilmaisevat selkeän kiinnostuksensa ostaa yritykseltäsi, mutta jotka eivät ole vielä sitoutuneet tekemään niin. Harvoin muutat jonkun asiakkaaksi ensimmäisessä vuorovaikutuksessasi hänen kanssaan. Ensin sinun on muutettava mahdolliset asiakkaat liideiksi ja sitten vaalittava niitä konversioon.

Mutta markkinointi maksaa rahaa, ja saatat olla epävarma, kuinka paljon kulutat vain ansaitaksesi liidejä. Tällöin kustannus per liidi (CPL) tulee esiin. Mutta mikä on liidikohtainen hinta ja miten voit laskea sen? Jatka lukemista saadaksesi vastauksen. Tilaa sitten Revenue Weekly, sähköpostiuutiskirjeemme, saadaksesi lisää digitaalisen markkinoinnin vinkkejä!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Mikä on CPL?

Liidikohtainen hinta eli CPL viittaa rahamäärään, jonka käytät keskimäärin jokaista ansaitsemaasi liidiä kohden.

Kuten aiemmin mainitsimme, markkinointi maksaa rahaa. Ja koska markkinointi on tapa luoda liidejä, voit pitää markkinointikulujasi tapana maksaa liidien hankkimisesta. Kysymys kuuluu, kuinka monta liidettä saat rahoillesi? Kuinka paljon maksat jokaisesta liidistä?

Tämän CPL:n avulla voit selvittää. Ehkä käytät tonnia rahaa etkä saa siitä paljon liidejä. Tai ehkä käytät pienen määrän rahaa ja ansaitset paljon liidejä. Tämä toinen tilanne on selvästikin toivottavampi – mitä pienempi CPL:si, sitä parempi.

🔥 Empfohlen:  Verkkosivustoni ei muunnu – 6 syytä, miksi tulostilastot ovat huonoja

Mittarit ovat samankaltaisia ​​kuin CPL

CPL ei ole ainoa laatuaan. Olet ehkä kuullut muista mittareista, jotka liittyvät siihen, kuinka paljon rahaa käytät. On hyvä varmistaa, että ymmärrät näiden mittareiden välisen eron, joten tässä on lyhyt katsaus joihinkin samankaltaisiin kustannuksiin liittyviin mittareihin:

Huomaa, että kaikki nämä mittarit, mukaan lukien CPL, mittaavat, kuinka paljon kulutat. Jokainen heistä tekee sen kuitenkin suhteessa eri palkkioihin – liidit, napsautukset, näyttökerrat ja tulokset.

Miksi sinun on tiedettävä CPL:si?

Olemme nyt selvittäneet, mikä CPL on. Mutta miksi se on tärkeää? Mikä tekee siitä seurannan arvoisen?

Vastaus on, että CPL:n avulla näet, millaista vastinetta saat rahoillesi. Sinun on hankittava liidejä ansaitaksesi tuloja, mutta et myöskään halua kuluttaa liikaa näihin liideihin. CPL:n tarkastelu voi auttaa sinua selvittämään, onko liidien luontia optimoitava paremmin.

Jos sinulla on poikkeuksellisen korkea CPL, se tarkoittaa yhtä kahdesta asiasta. Joko et hanki tarpeeksi liidejä tai maksat liikaa. Kummassakin tapauksessa sinun on arvioitava markkinointistrategiasi uudelleen. Mutta katsomatta CPL-kirjaasi, et koskaan tiedä.

Kuinka laskea CPL

Saatat ihmetellä, kuinka voit laskea CPL:si. Onneksi se on hyvin yksinkertainen prosessi. Sinun tarvitsee vain jakaa tietyn ajanjakson liidien luomisen kokonaiskulutuksesi saman ajanjakson aikana ansaitsemiesi liidien määrällä. Jos kirjoittaisit sen kaavana, se näyttäisi tältä:

Liidien kokonaiskulutus / liidien kokonaismäärä = liidikohtainen hinta

Haluat laskea liidien luomisen kokonaiskuluihin kaikki rahat, jotka olet käyttänyt asioihin, jotka voivat auttaa sinua luomaan liidejä. Yleensä tämä viittaa mainoskuluihin, mutta olisit voinut käyttää rahaa myös muihin liidien luontistrategioihin.

Kuinka alentaa CPL:täsi

Kuten olemme todenneet, haluat CPL:si olevan mahdollisimman alhainen. Kysymys kuuluu, kuinka alennat CPL:täsi?

On olemassa muutamia eri tapoja, ja käsittelemme alla kolme parasta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda luovuutta

1. Testaa erilaisia ​​mainoksia

Yksi parhaista tavoista alentaa CPL:täsi on parantaa markkinointisi laatua niin, että se tuottaa enemmän viittauksia. Mutta mistä tiedät, mitkä muutokset auttavat sinua saamaan lisää viittauksia?

Vastaus on, että suoritat A/B-testejä. A/B-testissä suoritat kahta eri versiota mainoksesta, sähköpostista tai verkkosivusta samanaikaisesti. Jotkut ihmiset näkevät yhden version ja jotkut toisen. Sitten näet, mikä versio tuottaa enemmän liidejä. Kumpi se onkaan, käytät sitä versiota ensisijaisena versiona jatkossa.

Jos teet tämän toistuvasti ja testaat jokaista tekemääsi muutosta varmistaaksesi, että käytät aina parempaa vaihtoehtoa, saat lopulta markkinointikampanjan, joka on optimoitu tuottamaan mahdollisimman paljon liidejä.

2. Sijoita vähemmän rahaa markkinointiisi

Lisää liidejä on yksi tapa alentaa CPL:äsi. Mutta toinen tapa on yksinkertaisesti käyttää vähemmän rahaa niiden ansaitsemiseen. Leikkaamalla liidien luomisbudjettiasi voit saada mahdollisuuden alentaa CPL:täsi.

Mutta tässä on asia – tämä toimii vain, jos luot jatkuvasti saman määrän liidejä. Jos kulutussi laskee, mutta johtaa myös pienentää, CPL pysyy samana. Joten sinun on löydettävä tapoja leikata kustannuksia, jotka eivät vaadi sinua uhraamaan markkinoinnin laatua.

Jos käytät maksettua mainontaa, yksi tapa tehdä tämä on muuttaa avainsanoja, joista teet hintatarjouksia. Sen sijaan, että tekisit hintatarjouksia paljon liikennettä saavista avainsanoista, jotka maksavat paljon, etsi avainsanoja, jotka maksavat vähemmän mutta ovat yhtä tehokkaita yleisöllesi. Paras tapa tehdä tämä on löytää avainsanoja, jotka ovat erittäin erityisiä toimialallesi.

Toinen tapa on vaihtaa osa maksetusta mainonnastasi orgaanisempiin markkinointimenetelmiin, kuten hakukoneoptimointiin (SEO). Tämä ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi luopua maksetusta mainonnasta kokonaan, mutta enemmän riippuvainen hakukoneoptimoinnista joskus tarkoittaa, että voit kuluttaa vähemmän mainoksiisi.

3. Hio yleisöön kohdistamistasi

Lopuksi, harkitse huolellisesti, kenelle kohdistat markkinoinnillasi. Vaikka olisit jotenkin kehittänyt markkinointikampanjan, joka toimi moitteettomasti ja tuskin edes maksaisi rahaa, se ei auttaisi sinua, jos et ohjaisi sitä oikeille ihmisille.

🔥 Empfohlen:  Etanolin merkitys taloudelle ja miksi Intia käyttää 7 miljardia dollaria etanolin tuotantoon?

Liidien luomiseksi sinun on varmistettava, että tavoitat ihmiset, joilla on syytä olla kiinnostuneita myymistäsi asioista. He ovat ihmisiä, jotka välittävät sinusta tarpeeksi tullakseen liideiksi.

Voit tehdä tämän analysoimalla asiakastietosi ja katsomalla, kuka ostaa sinulta. Kohdista sitten markkinointikampanjoillasi tällaisiin ihmisiin.

Aika nostaa myyntiäsi

Pitkä palveluluettelomme auttaa sinua kasvattamaan yrityksesi kaikkia osa-alueita markkinointistrategioilla, joiden on todistetusti lisättävä alimman rivin mittareita, kuten tuloja ja tuloksia.

Viimeisen 5 vuoden aikana olemme onnistuneet enemmän kuin 12,9 MILJOONAA liiketoimia koko asiakaskuntamme alueella.

Anna WebFX:n auttaa sinua optimoimaan liidien luontia ja alentamaan CPL:äsi

Kuten olemme juuri todenneet, liidien luominen on valtava osa CPL:n alentamista. Optimoimalla liidien luomisen markkinointiponnistelut voit tasapainottaa tasapainoa ja maksaa vähemmän jokaisesta liidistä. Tästä syystä sinun kannattaa harkita kumppanuutta WebFX:n kaltaisen markkinointitoimiston kanssa.

WebFX:llä on yli 25 vuoden kokemus liidien luontipalveluista, joten tiedämme tarkalleen, kuinka hioa markkinointiasi tuodaksesi lisää liidejä ja alentaaksesi CPL:täsi. Voimme myös auttaa sinua löytämään parhaat tavat vähentää mainonta- ja markkinointikampanjoidesi kustannuksia.

Aloita palvelumme soittamalla 800-280-1062 tai ota meihin yhteyttä verkossa jo tänään!