Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on ePacket Delivery?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on ePacket Delivery?

ePacket-toimitus on yksi Kiinan ja Hongkongin kauppiaiden suosituimmista toimitustavoista. Hyvästä syystä – se on yksi nopeimmista toimitusvaihtoehdoista kansainväliselle lähetykselle, sillä se voi seurata ePacket-seurantanumeroitasi China Postin kautta.

Kiinasta ostetut tuotteet kuljetettiin aiemmin meritse. Tämä tarkoitti, että toimitus voi kestää yli kahdeksan viikkoa. Nyt ePacket-seuranta osoittaa, että useimmat tilaukset toimitetaan 30 päivän kuluessa. ePacket-seurantasi paljastaa todennäköisesti, että monet paketit saapuvat aikaisemmin.

ePacket-toimituksen hyödyntämiseen on useita näkökohtia, mukaan lukien ePacket-säännökset, asiakaskuntasi sijainti ja ePacket-toimitusten seuranta. Tämä opas kattaa nämä aiheet ja paljon muuta.


Mikä on ePacket?

ePacketis on Kiinan ja Hongkongin kauppiaiden tarjoama toimitusvaihtoehto. Se sai alkunsa US Postal Servicen (USPS) ja Hong Kong Postin välisestä sopimuksesta, ja se on nyt laajentunut kattamaan kymmeniä maita. Se mahdollistaa Kiinasta ja Hongkongista tulevien tuotteiden nopeamman toimituksen useisiin maihin.

Kuinka ePacket toimii?

ePacket-toimituksen avulla asiakkaasi saavat pakettinsa kohtuullisessa ajassa, samalla kun he voivat seurata tilauksiaan reaaliajassa odotuksen aikana. Toimitusprosessi alkaa siitä, että Hongkongissa tai Kiinassa sijaitseva rahdinkuljettaja tuo paketin rajalle. Sieltä se lähetetään asiakkaan määränpäähän kansainvälisen liikenteenharjoittajan kautta. Kohdemaan rajan ylityksen jälkeen paketin poimii kohdemaan paikallinen rahdinkuljettaja, joka vastaa sen toimittamisesta asiakkaan osoitteeseen. ePacketin toimitusaika vaihtelee sijainnin ja toimitustavan mukaan.

Mikä on ePacket Shipping?

Näet usein kiinalaisia ​​toimittajia tarjoavan ePacket-toimituksia AliExpressissä. Kuten nimestä voi päätellä, ePacket-toimitus on suunniteltu palvelemaan verkkokaupan asiakkaita, jolloin he saavat tilauksensa nopeammin ja halvemmalla verkkokaupoista, jotka hankkivat tuotteita Kiinasta ja Hongkongista. Mikä tahansa toimittaja voi tarjota ePacket-toimitusta, kunhan heidän pakettinsa täyttää ePacket-toimituksen vaatimukset.

Mikä on ePacket Delivery?

ePacket-toimitus alkoi nopeana ja edullisena toimitusratkaisuna tavanomaisille ja dropshipping-yrityksille, jotka lähettävät tuotteita Yhdysvaltoihin. Ajan myötä ePacket on laajentunut yli 40 maailmanlaajuiseen kohteeseen, kuten Iso-Britanniaan, Kanadaan ja Australiaan. Paikallinen operaattori hoitaa ePacket-toimituksen lopulliseen määränpäähän. Paikallisilla tarkoitamme paketin kohdemaassa toimivia liikenteenharjoittajia – USPS, Royal Mail, Canada Post, Australia Post jne. Jokaisella kuljetusyhtiöllä on omat maksunsa, paketin kokonsa ja toimitusprosessinsa.

Mitä vaatimuksia ePacket-toimitusmenetelmän käyttämiselle on?

USPS:n antamien tietojen perusteella on useita vaatimuksia, jotka on täytettävä, kun paketti lähetetään ePacket-toimituksena. Nämä vaatimukset liittyvät tuotteen painoon ja mittoihin sekä tuotteen hintaan.

Paino

Lähetettävän paketin paino ei saa ylittää 2 kg (4,4 lbs). Tämä paino sisältää tuotteen, täytemateriaalin, lähetyslaatikon ja muut pakkausmateriaalit. Ainoa poikkeus tästä painosäännöstä on lähetys Israeliin, jossa paketit voivat painaa jopa 3 kg (6,6 lbs).

🔥 Empfohlen:  Avainsanojen sijoituksen määritelmä & Merkitys

Arvo

Minkään lähetettävän tuotteen arvo ei voi olla yli 400 dollaria (USD), ja se on lähetettävä Kiinasta tai Hongkongista johonkin maihin, jotka ovat oikeutettuja ePacket-toimitukseen. Nämä maat katetaan alempana.

Pakkauksen vähimmäiskoko

Tavallisen paketin pituus ei saa olla alle 14 cm ja leveys alle 11 cm.

Rullatun paketin vähimmäispituuden tulee olla 11 cm. Lisäksi kaksinkertaisen halkaisijan ja pituuden tulee olla yli 17 cm. Tätä pienemmissä pakkauksissa kauppiaat käyttävät usein suurempaa laatikkoa ja lisäävät täytemateriaalia hyödyntääkseen tätä verkkokaupan toimitustapaa.

Pakkauksen enimmäiskoko

Tavallisen pakkauksen pisin sivu saa olla enintään 60 cm. Lisäksi pituuden, leveyden ja korkeuden summa ei saa olla suurempi kuin 90 cm. Rullatun pakkauksen pisin sivu saa olla enintään 90 cm. Lisäksi kaksinkertainen halkaisija plus pituus ei saa olla yli 104 cm.

Mitä hyötyä ePacketin käytöstä on?

Luettelo maista, joilla on pääsy ePacketiin, kasvaa jatkuvasti. Tämä ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon ePacket-toimituksen käytön monet edut.

1. Nopeampi: Tavalliset toimitustavat Kiinasta muualle maailmaan kestävät yleensä kuukausia. ePacket-toimitus tarjoaa sinulle paljon nopeammat toimitusajat. Et tietenkään vieläkään vastaa Amazonin toimitusaikoihin, mutta voit kohtuudella odottaa, että toimituksesi tavoittaa asiakkaasi kolmen viikon kuluessa.

2. Halvempi: ePacketilla on alhaisemmat toimituskulut, joten voit hinnoitella tuotteesi kilpailukykyisemmin.

3. Kiinan ePacket-seuranta ovelta ovelle: ePacket-toimitus tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden päästä päähän -seurannan ilman lisäkustannuksia. ePacketin seuraaminen helposti virallisilla verkkosivustoilla, kuten EMS ja USPS tarjoaa valtavan hyödyn.

4. Ilmaiset palautukset toimittamattomille tuotteille: Asiakkaiden toinen etu on turvallisuuden tunne siitä, että kaikki toimittamattomat tuotteet palautetaan ilman lisäkuluja. Tämä puolestaan ​​parantaa asiakas-kauppias-suhdetta, sillä verkkokauppiaat voivat hyvittää kaikki paketit, joita ei ole toimitettu asiakkaille.

5. Postitullien maksaminen: Lähetyksen vastaanottajan on maksettava tullit, tullit ja/tai verot. Koska ePacket-toimitus käy läpi säännöllisen tulliselvityksen, asiakkaat saattavat joutua maksamaan kaikki sovellettavat verot ja tullit.

Ennen ePacketin käyttöönottoa Kiinan EMS oli tärkein vaihtoehto asiakastuotteiden edulliseen toimitukseen. Tämän haittapuolena oli, että asiakkaiden tilausten vastaanottaminen kesti usein yli kuukauden. Muut vaihtoehdot olivat aivan liian kalliita, varsinkin tuotteen hintaan verrattuna.

Muista, että kaikille tuotteille ei ole mahdollista tarjota ilmaista toimitusta. Jotkut eivät mahdu ePacketin koko- tai painovaatimuksiin. ePacket-toimitustapa on lähetettävä joko Kiinasta tai Hongkongista, mikä tarkoittaa, että jos tietyillä dropshipping-toimittajilla on tuotteita, jotka toimitetaan Yhdysvaltojen sisällä, asiakkaat eivät voi hyötyä ePacket-toimituksesta kyseisessä tapauksessa.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Visual ChatGPT?


ePacket-maat 2021: Missä maissa ePacket-toimitus on käytössä?

Huhtikuusta 2021 alkaen maat, jotka voivat hyötyä edullisesta China Postin ePacket-palvelusta, ovat:

 1. Itävalta
 2. Australia
 3. Brasilia
 4. Belgia
 5. Kanada
 6. Kroatia
 7. Tanska
 8. Suomi
 9. Ranska
 10. Viro
 11. Saksa
 12. Kreikka
 13. Gibraltar
 14. Iso-Britannia
 15. Unkari
 16. Hong Kong
 17. Italia
 18. Irlanti
 19. Israel
 20. Latvia
 21. Liettua
 22. Luxemburg
 23. Japani
 24. Meksiko
 25. Malta
 26. Malesia
 27. Uusi Seelanti
 28. Norja
 29. Alankomaat
 30. Portugali
 31. Puola
 32. Saudi-Arabia
 33. Singapore
 34. Venäjä
 35. Etelä-Korea
 36. Ruotsi
 37. Sveitsi
 38. Espanja
 39. Turkki
 40. Thaimaa
 41. Yhdistynyt kuningaskunta
 42. Ukraina
 43. Yhdysvallat
 44. Vietnam

Paketit voidaan lähettää kaikkiin osavaltioihin, alueisiin ja sotilasosoitteisiin Yhdysvalloissa.

Keskimääräiset ePacket-toimitusajat

Yhdysvaltoihin lähetetyn paketin saapuminen kestää keskimäärin 10-20 päivää lähetyspäivästä. Muissa kohteissa saattaa näkyä hieman pidemmät tai samankaltaiset toimitusajat tullin, lomien ja muiden viivästysten vuoksi. ePacket-lähetys on kuitenkin edelleen tehokkaampi vaihtoehto kuin muut kuljetusratkaisut Hongkongista ja Kiinasta. Ottaen huomioon massaprosessoitujen pakettien määrän matkalla määränpäähän ja paketin läpikäymien pysähdysten lukumäärän, ePacket on edelleen melko nopea. Lisäksi useimmat ePacket-toimitukset sisältävät ePacket-lähetyksen seurannan, jonka avulla asiakkaat voivat saada mielenrauhan seuraamalla pakettejaan niiden ollessa matkalla.


ePacket Tracking: Kuinka jäljittää ePacket Kiinasta

Yksi Kiinan Postin ePacket-lähetyspalvelun käytön suurimmista eduista on ePacket-seurantatoiminto. Voi olla hankalaa seurata kaikkia pakettejasi, varsinkin kun lähetät suuren määrän kerralla. Tulli, ulkomaiset postipalvelut ja muut esteet voivat haitata yksittäisen lähetyksen jäljittämistä, puhumattakaan suuresta määrästä. Seurantatiedot voivat olla arvokkaita asiakkaille, jotka haluavat tietää toimituksensa sijainnin.

Seuranta auttaa myös estämään asiakkaiden huolenaiheita huijauksista, jos heidän pakettiaan ei toimiteta annetussa ajassa. ePacket Shipping sisältää myös ePacket-seurannan ja toimitusvahvistuksen US Postal Service -verkostossa.

USA:n ePacket-seurantakoodit on hankittava toimittajaltasi. Voit seurata ePacket-lähetyksiä käyttämällä USPS , ePacket China Post, tai sivustoja, kuten 17track.net.


ePacket ja Dropshipping

Mitä tulee dropshippingiin, useimmat tuotteet valmistetaan Kiinassa tai Hongkongissa, mikä tarkoittaa, että monet toimittajat sijaitsevat myös tässä osassa maailmaa. ePacket-lähetysvaihtoehto on yksi syy siihen, miksi dropshipping-tuotteet ovat suhteellisen edullisia hankkia.

Halvan tuotteen ostamisen edut voidaan mitätöidä, jos kohtaat kalliita toimituksia ja pitkiä odotusaikoja. Nämä tekijät voivat saada verkko-ostajat harkitsemaan ostoaan uudelleen kassalla. ePacket-toimitus lyhentää merkittävästi dropshipping-tilausten toimitusaikaa. Nopea toimitus auttaa ylläpitämään yrityksesi positiivista suhdetta asiakkaisiisi, niin uusiin kuin palaaviinkin.

Ihmiset haluavat välitöntä tyydytystä, joten toimitusaikojen lyhentäminen auttaa sinua vain lisäämään myyntiä. Ydinsyy Amazonin takana ylivalta muihin jälleenmyyjiin on tuotteen ostamisen helppous alhaisilla toimitusajoilla. ePacket-lähetys tarkoittaa, että voit vastata asiakkaidesi tarpeisiin toimituksen seurannan eduilla.

🔥 Empfohlen:  Luettelo parhaista liiketoimintaideoista ilman sijoituksia

Koska ePacket Shipping tarjoaa yrityksellesi kiistattomia etuja, sen pitäisi olla yksi tärkeimmistä näkökohdista päätettäessä, mitkä tuotteet lähetetään. ePacket on erittäin luotettava vaihtoehto sekä kauppiaille että asiakkaille. Jos suurin osa asiakkaistasi toimii paikallisesti, saat toimituksen nopeuden etuna. Luotettava ja oikea-aikainen toimitus on olennainen tekijä dropshipping-liiketoiminnan aloittamisessa.

Kauppiaat tarjoavat ePacket-toimituksen toimitusvaihtoehtona Kiinasta verkkosivustoilla, kuten eBay, AliExpress ja JD.com. ePacket-lähetys ei kuitenkaan rajoitu vain näihin.

Provinkki: Käyttämällä DSersvoit löytää nopeasti tuotteita, joissa on saatavilla ePacket-toimitusvaihtoehto käyttämällä peittosuodatinta.

Kiinan ePacket-seurannan ja -toimituksen käyttäminen muuttaa pelin verkkokauppayrittäjille, jotka haluavat ostaa tuotteita dropshipping-toimittajilta alhaisin kustannuksin säilyttäen samalla nopeat toimitusajat asiakkailleen.


Tulli ePacket-lähetyksellä

Asiakkaat voivat joutua maksamaan tuotteistaan ​​tulleja tai veroja. Tämä ei ole ePacket-toimitusongelma, vaan kansainvälinen toimitus. ePacket-toimitus käy läpi säännölliset tulliselvitykset, minkä vuoksi asiakkaat saattavat joutua maksamaan mahdolliset verot ja tullimaksut. Myydyimpien tuotteiden osalta saatat haluta ottaa yhteyttä tavarantoimittajiisi saadaksesi lisätietoja tullimaksuista.

Lisäksi voi myös olla hyödyllistä kysyä kuljetusliikkeeltä, onko he tietoisia tulleista tai veroista saapuessaan määränpäähän. Heillä saattaa olla ennakkokäsitys tavanomaisista toimitusmaksuista/maksuista, joita saattaa syntyä.

Erityisesti tuotteilla, joissa on ePacket Kanadaan tai muihin kansainvälisiin maihin, voi olla hieman korkeammat toimituskulut ja pidemmät toimitusajat. Usein ilmainen ePacket-toimitus koskee vain Yhdysvaltoja. Sinun on etsittävä palvelemasi maat manuaalisesti varmistaaksesi, että ePacket-seuranta ja -toimitus ovat saatavilla kansainvälisesti.

Siksi, jos kohdistat aina samoihin maihin, sinun kannattaa tarkistaa, onko niissä ePacket ennen kuin tuot ne kauppaasi. Tämä auttaa varmistamaan, että jokainen asiakas hyötyy ePacket China -jälkitoimitusvaihtoehdosta.

Sinulla on nyt vahva käsitys ePacketista – onnittelut! Nyt olet valmis sisällyttämään tämän toimitusvaihtoehdon verkkokauppaasi. Tämä todennäköisesti parantaa asiakastyytyväisyyttä ja parantaa tulosprosenttiasi.


Yhteenveto: ePacket Shipping vuonna 2021

Sinulla on nyt vahva ymmärrys ePacketista ja – onnittelut! Nyt olet valmis sisällyttämään tämän toimitusvaihtoehdon verkkokauppaasi. Saat lisää vinkkejä ja temppuja verkkokaupan asiakaskokemuksen parantamiseen tutustumalla blogiimme.


Haluatko oppia lisää?

Table of Contents