Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mikä on “Hire to Fire” -käytäntö ja miksi Amazon tekisi niin?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on “Hire to Fire” -käytäntö ja miksi Amazon tekisi niin?

Amazon.com on amerikkalainen sähköisen kaupankäynnin ja teknologian jättiläinen. Se on yksi viidestä suuresta teknologia-alan yrityksestä Yhdysvalloissa. Amazonia pidetään maailman arvokkaimpana brändinä ja maailman vaikutusvaltaisimpana taloudellisena ja kulttuurisena voimana.

Äskettäin Amazonin johtajat ovat syyttäneet yritystä työntekijöiden palkkaamisesta Palopolitiikkaan. Katsotaanpa, mikä on Hire to Fire -politiikka ja miten Amazon on mukana siinä.

Mikä on Palovuokrauspolitiikka?
Amazonin johtajat palkata palo-käytännöstä
Mikä on URA Goals?
Amazonin työntekijät sosiaalisilla foorumeilla
FAQ

Mikä on Palovuokrauspolitiikka?

Tietyt ihmiset, jotka ovat väittäneet työskentelevänsä Amazonissa, ovat julkaisseet syytöksiä yritystä vastaan ​​useilla sosiaalisen median foorumeilla ilmoittaen, että yritys on osallisena Paloon vuokrauspolitiikka.

Yritys on palkannut työntekijöitä vain irtisanoakseen heidät vuoden sisällä. Tuore raportti useilta verkkokaupan jättiläisen kanssa työskenteleviltä johtajilta on osoittanut, että heidän on tehtävä se vuotuisten tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Täällä johtajat palkkaavat sisäisesti tai ulkoisesti ihmisiä, jotka he aikovat irtisanoa vuoden sisällä. Nämä ihmiset palkataan vain saavuttamaan vuotuiset liikevaihtotavoitteet, joita kutsutaan nimellä Unregretted Attrition (URA).Amazonin johtajat palkata palo-käytännöstä

Amazonin tavoitteena on irtisanoa tietty prosenttiosuus työntekijöistään vuosittain. Yrityksen kolme johtajaa olivat paljastaneet, että heillä oli kova paine saavuttaakseen tavoitteen, jonka mukaan heidän piti palkata ihmisiä vain irtisanoakseen heidät myöhemmin.

Eräs manageri oli kertonut, että he palkkaavat ihmisiä saavuttaakseen tavoitteensa ja irtisanovat heidät myöhemmin vain suojellakseen muuta joukkuetta. Tätä käytäntöä kutsutaan epävirallisesti irtipalkkaamiseksi.

Mikä on URA Goals?

Jokaisella esimiehellä sanotaan olevan URA-tavoite ja URA-tavoite on se % työntekijöistä, jota yritys ei katuisi irtisanomistaan ​​suuntaan tai toiseen. Jopa korkeimpien Amazon-johtajien, mukaan lukien toimitusjohtaja Andy Jassy, ​​sanotaan pitävän tiiviisti URA-tavoitteensa.

🔥 Empfohlen:  Mikä on SQL? Strukturoidun kyselyn kielen esittely

Julkaisussa oli esimerkki, jossa Amazon Web Services -tiimit eivät saavuttaneet URA-tavoitteitaan vuonna 2020 ja joutuivat tasoittamaan eron vuonna 2021. Amazonin tiedottaja oli kuitenkin kiistänyt, että yritys palkkaa työntekijöitä aikomus ampua heidät. Hän lisäsi myös, että yritys ei käytä ilmausta Palkkaus.Amazonin työntekijät sosiaalisilla foorumeilla

Raportin julkaisun jälkeen näistä on käyty paljon keskustelua sosiaalisilla foorumeilla. Amazonin työntekijät ovat alkaneet puhua käytännöstä online-foorumeilla.

Y Combinatorin Hacker News Forumissa henkilö, joka väitti työskentelevänsä pääohjelmistoinsinöörinä Amazonissa, kertoi, että yrityksen heikoin lenkki olivat sen johtajat. Hän lisäsi, että erittäin harvalla on teknistä tietämystä omaavia johtajia ja monilla heistä puuttui tekninen syvyys, ja lisäsi myös, että paljon osaavia insinöörejä irtisanotaan näiden epäpätevien johtajien takia.

Toinen johtajan asemassa väittämä käyttäjä oli myöntänyt, että heillä on paljon mahdollisuuksia sotkea ihmisten uraa epäpätevien käytäntöjen kautta.

Jopa Reddittissä käytiin keskustelua, jossa jotkut Amazonin johtajat olivat sanoneet, että he palkkaavat ihmisiä irtisanomaan heidät myöhemmin vain saavuttaakseen sisäisen liikevaihtotavoitteen joka vuosi.

FAQ

Kuinka monta työntekijää Amazonilla on?

Amazonilla on tällä hetkellä 1 298 000 työntekijää.

Onko Amazon suurin työnantaja?

Amazon on yksi suurimmista työnantajista Walmartin jälkeen.

Missä yrityksessä on eniten työntekijöitä vuonna 2020?

TCS:llä on eniten työntekijöitä, 448 400 vuonna 2020.

Johtopäätös

Tämä käytäntö ei kuitenkaan ole nähtävissä vain Amazonissa, vaan monissa muissa yrityksissä. Käyttäjä oli ilmoittanut, että tämä oli tapahtunut aiemmin Microsoftissa. Eräs teknologiayrityksen käyttäjä oli kertonut, että hänen esimiehensä oli satunnaisesti kertonut hänelle, että viimeinen paikka tiimissä oli henkilölle, jonka he palkkasivat ja myöhemmin erottivat.